Lewis_rulz je napisao/la:Ako gledamo cijelu sliku, onda to stoji ovako. McLaren je svoj MP4-22 počeo raditi vrlo rano u sezoni 2006, tako da kad je Alonso došao u ekipu McLaren je već imao jak bolid za 2007, to se vidi po tome što su odma na prvim testiranjima bili prvi, bez previše dodataka na bolid, nisu prvo bili 7 pa onda uz pomoć Alonsa došli do 1.-2. mjesta, već odma kad je Alonso sjeo u bolid oni su odmah bili prvi ili drugi, a sad vidimo da Renault nije u vrhu, ove sezone on će se boriti za 3 mjesto s BMW-om, a za prvo i drugo tek sljedeće godine ako Alonso ostane kod njih. S tim da mislim da je i borba za treće mjesto nešto jako dobro za Renault s obzirom koji su bili prošle godine.
Da, prošle godine su bili treći
A i mnogo stvari koje si napisao, ne znam ako si svjestan, zvuči jako poznato. Jer recimo, i Renault je počeo raditi jako rano bolid za slijedeću sezonu, doduše, Renault nije prvi na testiranjima ali kao da bi morao biti (shakedown ne računam, u Barceloni je bio ajmo reć odmah iza McM). Dakle koliko ja vidim, Alonso je sjeo u bolid i bio je drugi. zar ne? A Renault niti približno nije istestiran kao Ferrari ili McM trenutno...
I dalje kažem da su to testiranja, ne očekujem da će sad renault uzeti prvenstvo, ali nisam očekivao niti tako jak McLaren i Alonsa u prošloj sezoni pa se vidi što je bilo - za jedan bod je isklizilo kroz prste.
U potpunosti se slažem sa Limom. Malo ste previše zabrijali na Alonsa. Pogotovo u današnjoj f1 gdje su tisućinke teško nadiknadive i važne za utrku.

Bitno je da nitko ne brije na Hamiltona?
BTW, tek sad kužim da je tema McLaren, sorry na OT, bolje da se držimo teme.