Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
muamert
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la muamert »

Tifosina je napisao/la:
muamert je napisao/la:
Marinela je napisao/la: Da, predivna gesta. :da:
Hamilton do sada, barem pred očima javnosti, nije imao gafova. Smiren je, uljudan, ljubazan i prirodan i svaka mu čast za samokontrolu. Ne oduševljava samo sjajnim vozačkim umijećem već i lijepim ljudskim osobinama. Greškama na VN Evrope po kiši uvjerio me je da nije stroj nego ljudsko biće koje zna i pogriješiti. Bit će pravi užitak pratiti njegovu F1 karijeru. Tačnije, VEĆ je pravi užitak! :klanjanje:
Pa kako kome, ko bude navijao protiv njega, nece bas uzivati jer njega ce tesko biti pobjediti, ja recimo navijam za Ferrari, a u buducnosti ako Hamilton ne dodje medju crvene, bit ce glavna prepreka za osvajanje titule. :ne:

Pozdrav
Bilo bi lijepo kad bi Hamilton promijenio boju u crvenu.... :D
I ja se tomu nadam, ali cisto sumnjam, jedino da McLaren bude toliko los, kao sto su bili u vrijeme Kimija, onda da, inace tesko, ali eto nada zadnja umire. :)

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
-Bobi-
Navijam za: Fer Play

Post Postao/la -Bobi- »

muamert je napisao/la:
-Bobi- je napisao/la:Hvala Hamiltonu sto nam je dao brilijantnu voznju, danas u madzarskoj 2007.

Mislim da je vrjedno spomenuti da je u svojoj prvoj sezoni uspio biti vodjeci covjek jedne utrke od pocetka do kraja.

brilijantan vozac u svakom slucaju

dostojna zamjena MICHAELA SCHUMACHERA.
Iako ga bas ne simpatisem, ovo moram priznati i sloziti se. Mozda bas zbog toga sto stize neko ko bi mozda mogao da, dostigne velikog Schumachera, mi se i ne svidja taj malac, ali odajem mu priznanje.

Pozdrav
Nakon odlaska SCHUMACHERA ocekivao sam "sivo" prvenstvo, i to sam mislio da ce potrajati nekoliko sezona.

Od aktuelnih vozaca niko nije imao (bar po meni) taj kvalitet da se izdvoji od drugih, i jasno nedvojbeno da zasluzi titulu.

Ovaj "mali-crni" HAMILTON mislim da je dao zivot prvenstvu, dao mu dusu, napravio toliko u svojoj debi-sezoni kolko niko drugi u proteklih 50 godina nije uspio u svoju prvu sezonu.

Za tako malo vremena koliko je u F1 pokazao je puno vise od to zna voziti, pokazao je da zna biti covjek sa srcem i dusu, pokazao je da nije iskvaren, da ima sportskog duha i kristalno jasan pogled za buducnost, buducnost u kojoj je on taj oko kojeg ce se okretati F1 jos dosta dugo.

Mislim da je puno bolje gledati stvaranje nove legende, nego zivjeti sa uspomenama na neseg SCHUMACHERA.

SCHUMACHER je toliko uradio da ce da zivi citavu vecnost, i ako mozda ne na vrhu, jer i sad kad je na vrhu nisu umrjeli spomeni na SENU, PROSTA, LAUDI, pa i ZIL VILNEVU (ako ovaj zadnji nikad nije ni osvojio prvenstvo)

LEGENDE SE PAMTE, TAKO DUGO.....VECNO....IAKO U MEDJUVREMENU STVARAJU SE NOVE....
witch
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la witch »

Ne znam zašto mi čovjek nije 'legao', ali nije, ma još je i Jarčina i opet mi ne leži, hm, već se pomalo brinem za samu sebe :oops: . Svaka mu čast na svemu, na vožnji, na bodovima koje donosi McLarenu, na čovječnosti, na ljubaznosti, na odličnim potezima na stazi, dobar je mali!
Kimi!!!
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Nedja je napisao/la:
-Bobi- je napisao/la:Hvala Hamiltonu sto nam je dao brilijantnu voznju, danas u madzarskoj 2007.

Mislim da je vredno spomenuti da je uspio u svojoj prvoj sezoni uspio biti vodjeci covjek jedne utrke od pocetka do kraja.

brilijantan vozac u svakom slucaju

dostojna zamjena MICHAELA SCHUMACHERA.
Stvarno svaka mu chast, josh kada bi bio u ferariju sa Raikonenom ne znamm shta bih vise mogao pozeleti. NEgde je neko napisao kako bi svaki vozac u takvom bolidu mogao ostvariti takav rezultat, pa shto onda jedan Alonso nije. NOvi car je tu, i chak bi shta vishe voleo da je istina ono shto je navodno obrusio ROn Denisu, jer bi to dokazalo da je i karakter.
To sam ja napisao on je puno više sreće imao od Alonsa pa tako da mislim da bi puno vozača to ostvarilo.

8)
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
gattuso87
Početnik
Početnik
Navijam za: Jarna Trullija i Ferrari

Post Postao/la gattuso87 »

witch je napisao/la:Ne znam zašto mi čovjek nije 'legao', ali nije, ma još je i Jarčina i opet mi ne leži, hm, već se pomalo brinem za samu sebe :oops: . Svaka mu čast na svemu, na vožnji, na bodovima koje donosi McLarenu, na čovječnosti, na ljubaznosti, na odličnim potezima na stazi, dobar je mali!
apsolutno se slažem s tobom...
niti meni nije 'legao'...
BRAVO JARNO!
Buxer
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Buxer »

gattuso87 je napisao/la:
witch je napisao/la:Ne znam zašto mi čovjek nije 'legao', ali nije, ma još je i Jarčina i opet mi ne leži, hm, već se pomalo brinem za samu sebe :oops: . Svaka mu čast na svemu, na vožnji, na bodovima koje donosi McLarenu, na čovječnosti, na ljubaznosti, na odličnim potezima na stazi, dobar je mali!
Na vožnju nemam prigovora ali sve ostalo... Tip je malo preljigi za moj ukus, izvana totalni finjak i dobrica a iznutra totalna ljiga. Možda je to danak neiskustvu ali onakav razgovor sa RD-om preko radija najviše govori o kakvom se karakteru radi. Takvo nepoštivanje svog nadređenog i općenito čovjeka bez kojeg bi vjerovatno danas radio negdje na britanskim željeznicama skupa sa ocem, nije nikako dobar znak. Inače, kažu mudri ljudi, poštovat će te koliko i ti druge poštuješ.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna, January, 1989

slika
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Ja imam problema sa televizijom, nekog vozča pokazuju pa mi se zatamni slika a ja posvijetlim do kraja a kad tamo ona je još tamna :D :D
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

puba je napisao/la:Ja imam problema sa televizijom, nekog vozča pokazuju pa mi se zatamni slika a ja posvijetlim do kraja a kad tamo ona je još tamna :D :D
A kad ono pogledaš malo bolje, ono Lewis u krupnom planu. :D
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Buxer je napisao/la:čovjeka bez kojeg bi vjerovatno danas radio negdje na britanskim željeznicama
I vozio bi lokomotivu dizelku. British Railways bi imale najbržeg vlakovođu.
Bolje i to nego HŽ. :thumbup:
Znam da je :off:, ali šta da radim.

Bubba, Johhny, huh...
-Bobi-
Navijam za: Fer Play

Post Postao/la -Bobi- »

Buxer je napisao/la:
gattuso87 je napisao/la:
Na vožnju nemam prigovora ali sve ostalo... Tip je malo preljigi za moj ukus, izvana totalni finjak i dobrica a iznutra totalna ljiga. Možda je to danak neiskustvu ali onakav razgovor sa RD-om preko radija najviše govori o kakvom se karakteru radi. Takvo nepoštivanje svog nadređenog i općenito čovjeka bez kojeg bi vjerovatno danas radio negdje na britanskim željeznicama skupa sa ocem, nije nikako dobar znak. Inače, kažu mudri ljudi, poštovat će te koliko i ti druge poštuješ.
nisam bas siguran, a i Jergovic mislim da je rekao da nije siguran da Hamilton nije postivao timsku poruku da propusti alonsa na Q3 na VN madzarske, ako je to uradio svakako da nije trebao...ali...nije ljapo potcenjvati trud Hamiltonovog oca, da uradi od decka to sto je uradio, prica se da covjet sve sto je imao ulozio u sina... nije ljepo reci "da nije bilo RD mali bi radio na britanskim zeleznicama skupa sa ocem"...jer istina je mozda malo drugacija... jes da mozda ljudi nisu imali svoj tim ka RD, ali vidi se da su to ljudi, mali je jako fino vospitan i kulturan decko...

ja mislim da sva trojica skupa su zasluzni za rezultat...otac jer je sve zrtvovao za sina, Hamilton jer je talenat, i RD jer je sve to na vreme uocio i skupio ka sebi...
Buxer
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Buxer »

-Bobi- je napisao/la:
Buxer je napisao/la:
gattuso87 je napisao/la: apsolutno se slažem s tobom...
nisam bas siguran, a i Jergovic mislim da je rekao da nije siguran da Hamilton nije postivao timsku poruku da propusti alonsa na Q3 na VN madzarske, ako je to uradio svakako da nije trebao...ali...nije ljapo potcenjvati trud Hamiltonovog oca, da uradi od decka to sto je uradio, prica se da covjet sve sto je imao ulozio u sina... nije ljepo reci "da nije bilo RD mali bi radio na britanskim zeleznicama skupa sa ocem"...jer istina je mozda malo drugacija... jes da mozda ljudi nisu imali svoj tim ka RD, ali vidi se da su to ljudi, mali je jako fino vospitan i kulturan decko...

ja mislim da sva trojica skupa su zasluzni za rezultat...otac jer je sve zrtvovao za sina, Hamilton jer je talenat, i RD jer je sve to na vreme uocio i skupio ka sebi...
RD je taj koji je dao lovu, čovjek koji je cijelu stvar isfinancirao, koji ga je doveo u McLaren i da dalje ne nabrajam. Bez RD-a bi se samo možda i to superveliko možda, probio do F1 a onda bi platio da vozi u nižim momčadima, pa bi se kilavio par sezona ako bi i to uspio isfinancirati. Svaka čast njegovom ocu ali on ni sa 15 poslova ne bi zaradio da plati sinu sezonu u GP2 a kamoli u F1. Vjerovatno postoje tisuće i tisuće talenata, možda i većih od Hamiltona ali iza njih ne stoji jedan McLaren. Pretpostavljam da se puno lakše posvetiti utrkivanju i karijeri kada imaš takvo zaleđe i ne brineš o financijskoj strani cijele priče.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna, January, 1989

slika
gattuso87
Početnik
Početnik

Buxer je napisao/la:
-Bobi- je napisao/la:
Buxer je napisao/la: Na vožnju nemam prigovora ali sve ostalo... Tip je malo preljigi za moj ukus, izvana totalni finjak i dobrica a iznutra totalna ljiga. Možda je to danak neiskustvu ali onakav razgovor sa RD-om preko radija najviše govori o kakvom se karakteru radi. Takvo nepoštivanje svog nadređenog i općenito čovjeka bez kojeg bi vjerovatno danas radio negdje na britanskim željeznicama skupa sa ocem, nije nikako dobar znak. Inače, kažu mudri ljudi, poštovat će te koliko i ti druge poštuješ.

RD je taj koji je dao lovu, čovjek koji je cijelu stvar isfinancirao, koji ga je doveo u McLaren i da dalje ne nabrajam. Bez RD-a bi se samo možda i to superveliko možda, probio do F1 a onda bi platio da vozi u nižim momčadima, pa bi se kilavio par sezona ako bi i to uspio isfinancirati. Svaka čast njegovom ocu ali on ni sa 15 poslova ne bi zaradio da plati sinu sezonu u GP2 a kamoli u F1. Vjerovatno postoje tisuće i tisuće talenata, možda i većih od Hamiltona ali iza njih ne stoji jedan McLaren. Pretpostavljam da se puno lakše posvetiti utrkivanju i karijeri kada imaš takvo zaleđe i ne brineš o financijskoj strani cijele priče.
nisam hamiltonov fan ali mi nije bilo lijepo za čuti da bi radio s ocem na britanskim željeznicama...
ali s ovom drugom buxerovom tvrdnjom se apsolutno se slažem-RD....
hamilton bi stvarno kilavio do kraja karijere po 'malim' momčadima...
BRAVO JARNO!
Blesava_ KoKoš^

Post Postao/la Blesava_ KoKoš^ »

Buxer je napisao/la:
gattuso87 je napisao/la:
Hmmmm....kak je to interesantno.....do prije godinu dana M.Šumaher bil je glavni ljigavac,a sada je to,eto vidim,Hamilton! :lol:
Zakaj ljudi uvijek najviše mrze one koji su najbolji??????? :? :shock: :( :?:
Blesava_ KoKoš^

Post Postao/la Blesava_ KoKoš^ »

-Briatore- je napisao/la:
Buxer je napisao/la:čovjeka bez kojeg bi vjerovatno danas radio negdje na britanskim željeznicama

Bubba, Johhny, huh...
I šumaher da mu se nije posrečilo bio bi danas odličan automehaničar....ali eto....uočili su ga,prepoznali njegov talent i na njemu dobro svi zaradili. Isto tako će biti i sa Hamiltonom. RD će njemu sigurno i oprostiti pokoji mali gaf,jer mu je malac najbolja investicija ikada u životu. Tri puta jeftiniji od Alonsa,a barem isto tolko puta bolji od njega :lol:
Tolko o Hamiltonu,a Alonsa kad vidim....zlo mi je!Mali ,bahati latino š.... koji stalno nešto gunđa,svi su mu krivi,svi ga sabotiraju...blablablabla....dosadan je više! :evil:
Došel klinac i razoril ga......kaj se tu ima za reći više???? :?
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Blesava_ KoKoš^ je napisao/la:.....kaj se tu ima za reći više???? :?
Pa moglo bi se reci, kako je to interesantno da je Alonso trenutno vecini glavni ljigavac. Posebno onima koji su prije navijali za Schumija. :smijeh:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Blesava_ KoKoš^ je napisao/la:

Bubba, Johhny, huh...
I šumaher da mu se nije posrečilo bio bi danas odličan automehaničar....ali eto....uočili su ga,prepoznali njegov talent i na njemu dobro svi zaradili. Isto tako će biti i sa Hamiltonom. RD će njemu sigurno i oprostiti pokoji mali gaf,jer mu je malac najbolja investicija ikada u životu. Tri puta jeftiniji od Alonsa,a barem isto tolko puta bolji od njega :lol:
Tolko o Hamiltonu,a Alonsa kad vidim....zlo mi je!Mali ,bahati latino š.... koji stalno nešto gunđa,svi su mu krivi,svi ga sabotiraju...blablablabla....dosadan je više! :evil:
Došel klinac i razoril ga......kaj se tu ima za reći više???? :?
Trabunjaš, kako samo blesave kokoši znaju.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Evo malo da smirim tenzije

slika

:smijeh:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

p@rtibrejker je napisao/la:Evo malo da smirim tenzije

slika

:badgrin: :smijeh: :smijeh: :smijeh:
Veky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Veky »

slika

Hahahaha :D Koja lolčina
Razgovor forumaša:

Tex: "Ne dva prsta, nego jedan i jedan" :D

Scorpyo: Vauuuu vauuuu :D

Lucky: "A tii prebacuješ sveee???"

Molly: "Kaj su i slike s mora gore?"

:lol: :lol:
gattuso87
Početnik
Početnik

Veky je napisao/la:

slika

Hahahaha :D Koja lolčina
:hehe: :lol2: :driver:
BRAVO JARNO!
hsp1861
Navijam za: McLaren

Post Postao/la hsp1861 »

slika

:mrgreen: :D :D :D
witch

Post Postao/la witch »

slika

Zaaakon,hehehehehe! :rock:
E, fakat me nervira ovaj njegov stari.... :kauboj:
Kimi!!!
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Pero Perilica »

Još ga služi ta početnička sreća!!!! dao bog da mu pređe bijela mačka preko puta, kad već nemre crna!!

Hamilton u Hondu, Button u McM :D
Anything you can do, I can do better!
škare

Post Postao/la škare »

ma dajte više vi i on,svi ga hvale,uzdižu i uspoređuju sa SENNON i SCHUMACHERON,a neš ti njega,vozača velikog.još da mi je znat odakle izvlačite i vi i naši dragi komentatori njegove "velike" vožnje.mrzin i njega i alonsa i ronna dennisa i cili mclaren.i yamamoto bi bia prvi il drugi u mclarenu.lako vozit u najbržen auti.vidili bi di bi bia kad bi svi vozili iste formule.i ima taticu koji sve to i sređuje,cila formula je od ove sezone namištena.
jer promislite malo:šta je max mosley?ENGLEZ
šta je bernie ecclestone?ENGLEZ
šta je lewis hamilton?ENGLEZ
otkad engleska nije imala prvaka?
OD DAMONA HILLA - GOTOVA PRIČA

FORZA FERRARI
MICHAEL SCHUMACHER 4ever
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

škare je napisao/la:ma dajte više vi i on,svi ga hvale,uzdižu i uspoređuju sa SENNON i SCHUMACHERON,a neš ti njega,vozača velikog.još da mi je znat odakle izvlačite i vi i naši dragi komentatori njegove "velike" vožnje.mrzin i njega i alonsa i ronna dennisa i cili mclaren.i yamamoto bi bia prvi il drugi u mclarenu.lako vozit u najbržen auti.vidili bi di bi bia kad bi svi vozili iste formule.i ima taticu koji sve to i sređuje,cila formula je od ove sezone namištena.
jer promislite malo:šta je max mosley?ENGLEZ
šta je bernie ecclestone?ENGLEZ
šta je lewis hamilton?ENGLEZ
otkad engleska nije imala prvaka?
OD DAMONA HILLA - GOTOVA PRIČA

FORZA FERRARI
MICHAEL SCHUMACHER 4ever

ma moš ti vrijeđat i pričat šta god hoćeš ali Lewis zna vozit, i to jako dobro, a ako ti misliš da je sve u parama, i državljanstvu onda ti lijepo odi uzmi Englesko državljanstvo pa budi njihov novi svjetski prvak ako možeš...
slika
Odgovori