Odličan. Nadam se samo da neće biti ono što se često događakod rookijea - da im je možda najbolja utrka sezone baš prva utrka.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
nešto sam načuo od ališića da ricciardo ima curu hrvatskog podrijetladmarijon je napisao/la:Ma trebamo mu napraviti hrvatsku putovnicu, pa da imam za koga navijati!![]()
odlična trka,ako mu i bude najbolja u sezoni(u što sumnjam) netreba nikud žurit,mclarenu treba dugoročno kvalitetan vozać,kad su jednog već olako pustilidmarijon je napisao/la:Odličan. Nadam se samo da neće biti ono što se često događakod rookijea - da im je možda najbolja utrka sezone baš prva utrka.
Riccarda mislis?Kenny je napisao/la:Ako Kvyata diskvalificiraju Magnussen će imati najbolji rezultat rookia u prvoj utrci
Da. Kaznili su Ricciarda ( ne Kvyata ),..... ali to je izjednačavanje sa najboljim rezom rookie-ija, ikada,.... Jacques Villeneuve je 1996. u Australiji, bio nadomak pobjede, kada ga je mehanički kvar na Williams-Renault zacementirao na drugom mjestu, na kraju utrke. S tim da je Jacques dobar dio utrke vodio - znači bolji, od stvarno, dosta dobrog Kevina, kojemu se Australčevom diskvalifikacijom, posrećilo ovo drugo mjesto. Kako god okrenuli, Jacques je F1 rookie sa najboljim rezom u svojoj vrlo prvoj F1 utrci,.... s obzirom, na sve ovo, što sam naveo u ovome postu.Kenny je napisao/la:Ako Kvyata diskvalificiraju Magnussen će imati najbolji rezultat rookia u prvoj utrci
sve to stoji, ali covijece nisu oni roboti da mogu na milimetar iskalkulirati koliko ima mm do bolida, sta je kevin trebao usporit, i cekat da vidi kud ce kimi, kao kvyat i alonso jucer?? vise krivim kevina, al u biti ne krivim nikoga, cisti trkaci incident.... kakva kazna pobogu??? pa jos malo ce ih kaznjavat jer se voze prebro na stazi?? sustavno unistavaju sport i moju zelju za njim, toliko obozavam f1, al iskreno bi volio nekako da se maknem od ovoga jer se samo zivciram.... sad ricciardo pobere kaznu +10 mjesta za bahrain, ZBOG CEGA??? bottas jucer jer je stopao ricciarda?? ma dajte covijece..... stvarno sramota postalaCuky je napisao/la:stvar je u tome da je Magnussen jedva nosom bio u razini Kimijeve stražnje gume i njegova je greška što mu se krilo našlo na Kimijevoj gumi (isto kao kad je 2012. Vettel skrenuo u putanju i prešao preko Karthikeyanovog krila, probio si gumu, a Karthikeyan pobrao kaznu). Također, Kimi nije naglo promjenio putanju skrenuvši udesno nego je ušao široko i konstantno se pomicao udesno
A gle tek je početak sezone, znam da mu ni prva sezona u WSRu nije bila nešto posebna, ali je iduću sezonu uzeo prvenstvo, te sezone se borio sa odličnim Vandoorneom kojem je to bila tek prva sezona i sa Da Costom koji je sezonu prije osvojio par pobjeda na zadnjih par trka koje je vozioMcLewis je napisao/la:sta kazete na kevina za sada? meni osobno nije nekaj prevec pokazao, osim da ce izgleda biti sjajan kad ima sjajan auto... pretjecanja i obrana nula bodova.... barem za sada...