senamozart je napisao/la:hm,ali vam kišne utrke nisu zanimljive.meni više da nego ne.iako ne volim bernia ova ideja mu nije nimalo stupidna.
Instalirat prskalice pa onda u kak se nekom sprdne uključit ih i smočit stazu? Meni je to i više nego debilna ideja.
To onda liči na neku video igricu gdje prije utrke možeš namjestit kakvo vrijeme hoćeš. Hoćeš vozit po suhoj stazi, mokroj, djelomično mokroj itd...
Formula 1 izgubila bi sav draž, nepredvidivost, postala bi potpuno umjetan sport. Zašto se igrat Boga?!
senamozart je napisao/la:hm,ali vam kišne utrke nisu zanimljive.meni više da nego ne.iako ne volim bernia ova ideja mu nije nimalo stupidna.
Instalirat prskalice pa onda u kak se nekom sprdne uključit ih i smočit stazu? Meni je to i više nego debilna ideja.
To onda liči na neku video igricu gdje prije utrke možeš namjestit kakvo vrijeme hoćeš. Hoćeš vozit po suhoj stazi, mokroj, djelomično mokroj itd...
Formula 1 izgubila bi sav draž, nepredvidivost, postala bi potpuno umjetan sport. Zašto se igrat Boga?!
a da nepricamo o tome da ako npr massa, webber ili netko treci povede utrku i stvori zavidnu prednost ispred drugoga, pa se na jednom ukljuce prskalice i bude "kišna" utrka, a znamo da se u takvim utrkama gotovo nista nemoze predvidjet, vec vidim kako bi se vozaci zalili da je to namjerno učinjeno kako bi se njihova prednost smanjila...
a da nepricamo o tome da ako npr massa, webber ili netko treci povede utrku i stvori zavidnu prednost ispred drugoga, pa se na jednom ukljuce prskalice i bude "kišna" utrka, a znamo da se u takvim utrkama gotovo nista nemoze predvidjet, vec vidim kako bi se vozaci zalili da je to namjerno učinjeno kako bi se njihova prednost smanjila...
Nisi u pravu pa berni je reko da bi momcadi znale kad ce past "kisa" 10 min prije bi javili recimo, za 12 min i 32 sec ce poceti padati umjerena kisa ohladena na 13 C
Ma to je ništa drugo nego namještanje utrke. Netko se cijeli vikend trudi, traži pravi setup, odlično odradi kvale, pa start pa utrku stovori prednost zasluženo i onda se glavonjama u foteljama to ne svidi i ajmo ga malo sjebat i uključit šlauf. I nek oni najave to počinjemo zaljevat u 14:55. Staza se nemože u trenutko tako smočit da bi se stavile kišne ili intermedia gume, znači vozači će krug, dva vozit na slikovima. I šta da se dogodi da taj vodeći taman prođe bokove, oni uključili poljevanje i on izleti i sudari se jer je na slik gumama.
Ili recimo ima prednost cca 20 sekundi prošo je bokseve, prskalice se uključile i ovi iza njega ušli na promjenu guma a on mora još vozit ko po jajima i totalno mu upropaste utrku... Debilana žešća, kao i one medalje..
gledam sada ove postove glede umjetne kiše i mislim da ste u pravu.ipak to nije dobro kako berni hoče.debilno da.ali mislim da to takvih ideja berni dolazi jer hoče da ovaj sport vrati na stare staze slave i gledanosti jer očito fali novca.pohotnome je uvijek malo.bez obzira što je toliko toga donirao (mada je i to pod upitnikom).uvijek fali para pa onda izmišlja nekakve medalje,kiše i tko zna što če još izmisliti kako bi privukao gledatelje.moje je mišljenje da gledatelja ima dovoljno a stari bi trebao se povuči ili smanjiti cijene.doći če vrijeme kada neče moći toliko zarađivati.ustvari već dolazi.
Bernie Ecclestone izjavio je kako, unatoč raznim pritiscima s kojima se suočava, neće razmišljati o povlačenju sa svoje pozicije u Formuli 1.
Podsjetimo, trenutno su aktualne dvije goruće teme koje se zamjeraju Ecclestoneu: prodaja televizijskih prava Sky Sportsu i korupcijska afera po kojoj je dao značajnu cifru njemačkom bankaru Gerhardu Gribkowskom tijekom prodaje vlasničkih prava F1 investicijskoj kompaniji CVC.
“Ne brinem se nimalo. Moj kraj? Naravno da ne. I dalje ću raditi ono što najbolje znam – sklapati dobre ugovore i činiti mnoge ljude sretnima po pitanju Formule 1. Neki bi možda htjeli da se povučem, ali ja uživam u svom poslu. To je osnova po kojoj se ravnam – ako imam još snage i umijeća da pružim najbolje od sebe – to ću i raditi.”
Po najnovijim izvještajima, Ecclestone tvrdi da je njemačkom bankaru novac u njegovo ime uplatio Flavio Briatore. No, kaže da on nije imao nikakvu direktnu ulogu u tome:
“Briatore ni na koji način nije upleten u ovo. On je obavio plaćanje u moje ime, ali samo zato jer je ovaj čovjek prijetio da će me snaći nevolja ako se novac uplati direktno iz Velike Britanije. Briatore mi je napravio uslugu i, daleko od toga da ga uvlačim u slučaj, ja sam rekao istražiteljima za to,” zaključio je.
F1 FSONE2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP HISTORIC GTC2011 F1-HR LEAGUE CHAMP Mercedes-Benz 190E Cup Legends2012 F1-HR LEAGUE CHAMP F30002013 F1-HR LEAGUE CHAMP Race of Champions2014 BSR LEAGUE CHAMP
http://www.24sata.hr/strane-zvijezde/sv ... bom-238778" onclick="window.open(this.href);return false;
EEEEE bernie bernie,
tako treba xD
samo čujem na početku razgovora: "Daj 2-3 milijuna eura"
" ali tata"
"ZOVEM ODVJETNIKE" xD
haha ludi bernie.. al potpuno razumljivo.. vjerojatno je razgovor tekao u drukcijem tonu, ovo je negdje 4-ta varijanta.. prvu je izmjenila upravo tamara..
al sto jest jest.. f1 je ipak prejako ime i vezano uz elitizam tako da jasno da nece pustit da se ova igra sa nekim parfemcicima ili sto vec misli radit..