pa nije valda karlovac tako primitivna sredina da nemaš kabelsku?ja osim šta nju iman,iman i digitalnu satelitsku!Zweki je napisao/la:Ja nisam imao izbora!
Moj najdraži trenutak u povijesti Formule 1
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Navijam za: Nikoga
Zadnja izmjena: Gogy, dana/u 18 vel 2005, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Tad sam bio na praznicima u Varaždinskim Toplicama, a tam nisu imali satelitsku ili kablovsku.gogy je napisao/la:pa nije valda karlovac tako primitivna sredina da nemaš kabelsku!ja osim šta nju iman,iman i digitalnu satelitsku!Zweki je napisao/la:Ja nisam imao izbora!
A ja više doma nemam kablovsku, već nekih pola godine... . a ni nežalim baš!

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
-
- Veteran
samo da te ispravin da ne bi bilo zabune!vjerojatno si dobro mislia,ali si se nespretno izrazia! naime,u toj je utrci(hockenheim 2001.)zadnji put do danas michael odusta zbog tehničkog kvara! nakon toga je odusta u brazilu 2003. i u monte carlu 2004. u brazilu 2003. je izletia na onon "potopljenon" zavoju na kojemu je osim njega odustalo još 5 vozača(button,montoya,verstappen,wilson i pizzonia),a u monte carlu 2004. je odusta radi sudara sa montoyon u tunelu!Dandy je napisao/la:A znate li da je Michael u toj utrci Hockenheim 2001. posljednji put odustao do danas, kad je naknadno sjeo u T-car nakon ponovljenog starta!
Zadnja izmjena: Gogy, dana/u 23 ožu 2005, 00:08, ukupno mijenjano 2 puta.

- Zweki
- Gerijatrija foruma
E kad je iz tunela izašao, bio sam presretan!gogy je napisao/la:samo da te ispravin da ne bi bilo zabune!vjerojatno si dobro mislia,ali si se nespretno izrazia!naime,u toj je utrci(hockenheim 2001.)zadnji put do danas michael odusta zbog tehničkog kvara!nakon toga je odusta u brazilu 2003. i u monte carlu 2004.u brazilu 2003. je izletia na onon "potopljenon" zavoju na kojemu je osim njega odustalo još 5 vozača(button,montoya,verstappen,wilson i pizzonia),a u monte carlu 2004. je odusta radi sudara sa montoyon u tunelu!Dandy je napisao/la:A znate li da je Michael u toj utrci Hockenheim 2001. posljednji put odustao do danas, kad je naknadno sjeo u T-car nakon ponovljenog starta!

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Da, naravno, mislio sam na odustajanje ZBOG TEHNIČKOG KVARA!gogy je napisao/la:samo da te ispravin da ne bi bilo zabune!vjerojatno si dobro mislia,ali si se nespretno izrazia!naime,u toj je utrci(hockenheim 2001.)zadnji put do danas michael odusta zbog tehničkog kvara!nakon toga je odusta u brazilu 2003. i u monte carlu 2004.u brazilu 2003. je izletia na onon "potopljenon" zavoju na kojemu je osim njega odustalo još 5 vozača(button,montoya,verstappen,wilson i pizzonia),a u monte carlu 2004. je odusta radi sudara sa montoyon u tunelu!Dandy je napisao/la:A znate li da je Michael u toj utrci Hockenheim 2001. posljednji put odustao do danas, kad je naknadno sjeo u T-car nakon ponovljenog starta!

Ispričavam se zbog sitnog propusta!

-
- Veteran
ne seren ja po nikome osim po kretenima tipa montoye(mislin na korisnika)koji blebeću sranja!ti navijaš za svoga,ja za svoga i ovako se malo podjebajemo,a to je moraš priznat gušt!s tebon mi je odlično raspravljat,jer ka i ja voliš dobru zajebanciju,a i znalac si šta se tiče formule,pa uvik imamo tema!Zweki je napisao/la:Reci ti kaj oćeš i seri po njima koliko god hoćeš, ali su oni za mene Nr.1

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Kratko i jednostavno! -> Respect!!! <-gogy je napisao/la:ne seren ja po nikome osim po kretenima tipa montoye(mislin na korisnika)koji blebeću sranja!ti navijaš za svoga,ja za svoga i ovako se malo podjebajemo,a to je moraš priznat gušt!s tebon mi je odlično raspravljat,jer ka i ja voliš dobru zajebanciju,a i znalac si šta se tiče formule,pa uvik imamo tema!Zweki je napisao/la:Reci ti kaj oćeš i seri po njima koliko god hoćeš, ali su oni za mene Nr.1

-
- Veteran
JASNO!Zweki je napisao/la:Kratko i jednostavno! -> Respect!!! <-gogy je napisao/la:ne seren ja po nikome osim po kretenima tipa montoye(mislin na korisnika)koji blebeću sranja!ti navijaš za svoga,ja za svoga i ovako se malo podjebajemo,a to je moraš priznat gušt!s tebon mi je odlično raspravljat,jer ka i ja voliš dobru zajebanciju,a i znalac si šta se tiče formule,pa uvik imamo tema!Zweki je napisao/la:Reci ti kaj oćeš i seri po njima koliko god hoćeš, ali su oni za mene Nr.1![]()

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Kaj trabunjaš?Anonymous je napisao/la:Ajde ne budalite...
Moze li se i jedna od tih utrka koje ste naveli usporedit sa Dijonom '79.?
Daj vi "gosti", kaj serete? Regajte se tako da znamo ko stoji iza neke/svoje izjave... . ili možda ne stoji.

- genije
- Početnik