Mislim da se ovdje nadao kako ce on biti "glavna faca"...ali pored Britanca...hmmm nece ici.
Mada mislim da bi mu trebali "pustutu" neku pobjedu, cisto da se smiri, da bude malo sretniji nego sto je sada...naravno, treba i nauciti startati

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
To će i ostat - samo ŽELJA!Scuderia je napisao/la:Barrichello: Ja želim hat trick, pole pozicije... Ja želim sve!
KLIK
Ma bjezi..uvijek njemu nesto ne odgovara.U Ferrari-ju ga Schumi sisao kao ovcu na stazi,a on optuzivao tim za to.Sada ga sisa Buton i on optuzuje tim,odnosno famozne kvarove i greske na bolidu..Postao je naporan,vec odavno,ali sad je vec zaista jako naporan...Scuderia je napisao/la:Barrichello: Ja želim hat trick, pole pozicije... Ja želim sve!
KLIK
Karikatura je 100 bogova!!!! Pogle, Marka. Ima štaku. A Jenson snima Seba. A jadni Rubinho.....jaki je napisao/la:Jadni Rubens.
[ http://mantovani.zip.net/images/charge_gp_turquia.jpg ]
.......pazi ovo, nisam ni skužio dudu..... m-r-a-k........sp33d je napisao/la:hahaha, vettel ima dudu.
Ala je Mantovani uradio svaka mu cast..Prejako!!!!jaki je napisao/la:Jadni Rubens.
[ http://mantovani.zip.net/images/charge_gp_turquia.jpg ]
Pa ima pravo biti ljut!Icy je napisao/la:Barrichello je ljut na tim zbog greške kod dolijevanja goriva. Ma već mi toliko ide na živce, em kao preferiraju Buttona, em sad mu kao namjerno oduzeli pobjedu.Bullshit!
Pa nije ni prvi ni zadnji kojemu su u boxu zeznuli trku. Sjeti se samo Masse i Kimija prošle godine i na koliko utrka im je box zakazao (prvenstveno Singapur), pa nitko od njih nije napadao svoje i javno ih kritizirao! IMHO - ovaj si stvarno previše dopušta!Schumy.d je napisao/la:Pa ima pravo biti ljut!
I ja bih bio na njegovom mjestu. Upropastili su mu utrku.
Ma ja bi ih na Massinom i Rubensovom mjestu dobro oprao!Icy je napisao/la: Pa nije ni prvi ni zadnji kojemu su u boxu zeznuli trku. Sjeti se samo Masse i Kimija prošle godine i na koliko utrka im je box zakazao (prvenstveno Singapur), pa nitko od njih nije napadao svoje i javno ih kritizirao! IMHO - ovaj si stvarno previše dopušta!
Slazem se s tobom. Umjesto da suti i vozi, da bude sretan sto uopce jos vozi u F1, on na sva zvona kritizira.Icy je napisao/la: Pa nije ni prvi ni zadnji kojemu su u boxu zeznuli trku. Sjeti se samo Masse i Kimija prošle godine i na koliko utrka im je box zakazao (prvenstveno Singapur), pa nitko od njih nije napadao svoje i javno ih kritizirao! IMHO - ovaj si stvarno previše dopušta!