Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Red Bull Racing
pa ako ih ne prihvati Ferrari će otić jer će bit bez pogona. Mercedes im je još, po onome što Horner kaže, u Silverstoneu rekao da im nemaju namjeru isporučivati PU, sa Renaultom se rastaju sigurno, Hondu niti oni žele niti je Honda trenutno u mogućnosti (po riječima ljudi iz Honde) dobavljati PU još jednoj momčadi...dakle ostaje ili Ferrari ili na pedaliranje.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Isina da na bolidu nema ispisanih sponzora, ali vjerujem da im love nefali, a vjerovatno i oni ko i Ferrari dobijaju lovu od Marlbora, tako da nebi reko da im nešto puno love faliĆale od Lewisa je napisao/la: Čudan tip, žali se na gubitak novaca iz sponzora a šta bi onda McL trebao reći koji se više postolje ne usudi ni sanjat ni ove ni sljedeće sezone. A spoznori im odlaze ko hrvati u njemačku.
)
Ovo za RBR sumnjam da će otić, natjerat će Bernie nekog da im da motore ipak mu je RBR još uvjek jako važan ipak sa njihovim odlaskom bi F1 izgubila 4 bolida, a mislim da bi Ferrariju moglo odgovarat koju sezonu da RBR koristi njihove motore jer ako se Ferrari nemože boriti za prvenstvo RBR se najvjerovatnije može

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ili razmjena znanja, pogotovo vezano za aerodinamiku i materijale...Cuky je napisao/la:neka im Ferrari da motore, a zauzvrat neka u ugovoru stoji da Ferrari ukoliko želi nekog od vozača iz RB ili TR ima pravo pregovarati sa njima i ako se dogovore RB ih je dužan pustiti...Imaju Ricciarda, Kvyata, Verstappena i Sainza, svi su se u svojim kraćim ili malkice dužim karijerama do sada pokazali kao jako dobri vozači, a uz to su i svi mladi. Također, tko zna što se još kuha u RB-ovoj akademiji za slijedeće sezone...
- F1NAC
- Moderator
Njima budžet pumpa najvise honda u kombinaciji sa Santanderom. Marlboro nema nikakve veze s McLarenom. Govori se da ce JW i Santander otic druge godine sto onda samo ostavalja Hondu kao neki veći sponzor. Pitanje je koliko ce si honda dopustiti budžetaKenny je napisao/la:Isina da na bolidu nema ispisanih sponzora, ali vjerujem da im love nefali, a vjerovatno i oni ko i Ferrari dobijaju lovu od Marlbora, tako da nebi reko da im nešto puno love faliĆale od Lewisa je napisao/la: Čudan tip, žali se na gubitak novaca iz sponzora a šta bi onda McL trebao reći koji se više postolje ne usudi ni sanjat ni ove ni sljedeće sezone. A spoznori im odlaze ko hrvati u njemačku.
)
Ovo za RBR sumnjam da će otić, natjerat će Bernie nekog da im da motore ipak mu je RBR još uvjek jako važan ipak sa njihovim odlaskom bi F1 izgubila 4 bolida, a mislim da bi Ferrariju moglo odgovarat koju sezonu da RBR koristi njihove motore jer ako se Ferrari nemože boriti za prvenstvo RBR se najvjerovatnije može

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
Sumnjam da Mrlboro nema nikakve veze sa Mclarenom danas jer i dalje im se F1 bolidi, a čak i cestovni auti zovu MP4, što znači Marlboro project 4. Čemu bi sve ove godine bespla reklamirali Marlboro?F1NAC je napisao/la:Njima budžet pumpa najvise honda u kombinaciji sa Santanderom. Marlboro nema nikakve veze s McLarenom. Govori se da ce JW i Santander otic druge godine sto onda samo ostavalja Hondu kao neki veći sponzor. Pitanje je koliko ce si honda dopustiti budžetaKenny je napisao/la:Isina da na bolidu nema ispisanih sponzora, ali vjerujem da im love nefali, a vjerovatno i oni ko i Ferrari dobijaju lovu od Marlbora, tako da nebi reko da im nešto puno love faliĆale od Lewisa je napisao/la: Čudan tip, žali se na gubitak novaca iz sponzora a šta bi onda McL trebao reći koji se više postolje ne usudi ni sanjat ni ove ni sljedeće sezone. A spoznori im odlaze ko hrvati u njemačku.
)

- Cuky
- Moderator
MP4 znači McLaren Project 4
Uostalom, zar misliš da su ljudi iz Phillip Morrisa glupi pa da 9 godina financiraju momčad koja nosi ime i boje konkurentske firme (West McLaren Mercedes 1997-2005)
McLaren's early cars were named simply with the letter M followed by a number and sometimes a letter denoting the model.[160] Since the 1981 merger with Project Four, the cars have been called "MP4/x", or since 2001 "MP4-x",[161] where x is the generation of the chassis (e.g. MP4/1, MP4-22). "MP4" stood initially for "Marlboro Project 4",[162] so that the full title of the cars (McLaren MP4/x) reflected not only the historical name of the team, but also the names of the team's major sponsor and its new component part. Since the change of title sponsor in 1997, "MP4" is now said to stand for "McLaren Project 4".[163]
In 2015 McLaren were without a title sponsor, and set to lose a further £20m in sponsorship in 2016.[164]
Uostalom, zar misliš da su ljudi iz Phillip Morrisa glupi pa da 9 godina financiraju momčad koja nosi ime i boje konkurentske firme (West McLaren Mercedes 1997-2005)

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Jesam li ja ovdje jedini Ferrarijevac koji je kategorički protiv toga da Ferrari da Red Bullu PU.
-
- Legenda
A ne znam... reći ću ti kako ja to vidim - to se ne smije reći jer će ispast "frka ti je, priznaj (red bull ima bolju šasiju, uz isti motor.. au!", i baš zbog toga nijedan ferrarijevac neće to reći 

Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
sebicna govna su to. Dok im pase sve ce sebi pripisat a kad zagusti bacaju krivicu na drugog. Takvi Ferrariju ne trebaju. Neka idu par godina na hlađenje. Makar negdje citam da bi bar STR mogao na Hondu

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Kenny je napisao/la: Sumnjam da Mrlboro nema nikakve veze sa Mclarenom danas jer i dalje im se F1 bolidi, a čak i cestovni auti zovu MP4, što znači Marlboro project 4. Čemu bi sve ove godine bespla reklamirali Marlboro?

I like to race, not to do laps alone.
- Kenny
- Legenda
Znam da je BAR jedne sezone imo za sponzora i Lucky strike i 555, pa sam po tome mislio da su zadržali i oni Marlboro. Zašto onda nisu mjenjali ime bolida da je samo M kao prije Marlbora?Cuky je napisao/la:MP4 znači McLaren Project 4McLaren's early cars were named simply with the letter M followed by a number and sometimes a letter denoting the model.[160] Since the 1981 merger with Project Four, the cars have been called "MP4/x", or since 2001 "MP4-x",[161] where x is the generation of the chassis (e.g. MP4/1, MP4-22). "MP4" stood initially for "Marlboro Project 4",[162] so that the full title of the cars (McLaren MP4/x) reflected not only the historical name of the team, but also the names of the team's major sponsor and its new component part. Since the change of title sponsor in 1997, "MP4" is now said to stand for "McLaren Project 4".[163]
In 2015 McLaren were without a title sponsor, and set to lose a further £20m in sponsorship in 2016.[164]

- Cuky
- Moderator
Lucky Strike i 555 su oboje brandovi kojima je vlasnik Brittish American Tobacco koji je tada bio vlasnik ekipe (po čemu je i nosila ime Brittish American Racing). Zato je i 1999. bila ideja da je jedan bolid u Lucky Strike bojama (crvena i bijela), a drugi u 555 bojama (plava i žuta) kako bi reklamirali oba svoja branda. Kako im FOM to nije dopustio oni su bolide obojali pola-pola. Slijedećih sezona je Lucky Strike bio glavni na bolidima, čak su i boje bolida bile rađene po tome dok je 555 bio prisutan na 2-3 mjesta na bolidu u vrlo malom formatu. Dolaskom VN Kine u kalendar došlo je do toga da su samo u Kini vozili u bolidima obojanim 555 bojama dok je Lucky Strike bio prisutan u samo par manjih logoa.
Kasnije su još jednu sezonu sponzorirali Hondu iako je to bilo uglavnom u obliku različitih pošalica na bokovima i krilima pošto je 2006. bilo jako malo utrka na kojima su smjeli reklamirati duhanske proizvode.
Marlboro je u McLaren došao 74. ako se ne varam, dok se tek na početku 80-ih McLaren i Dennisov Project 4 ujedinjuju. S obzirom da sve zajedno i dalje na okupu nastavili su tradiciju i samo zbog odlaska Marlbora promijenili značenje slova M u oznaci.
I dosta o McLarenu u ovoj temi, otišli smo daleko daleko u offtopic.
Kasnije su još jednu sezonu sponzorirali Hondu iako je to bilo uglavnom u obliku različitih pošalica na bokovima i krilima pošto je 2006. bilo jako malo utrka na kojima su smjeli reklamirati duhanske proizvode.
Marlboro je u McLaren došao 74. ako se ne varam, dok se tek na početku 80-ih McLaren i Dennisov Project 4 ujedinjuju. S obzirom da sve zajedno i dalje na okupu nastavili su tradiciju i samo zbog odlaska Marlbora promijenili značenje slova M u oznaci.
I dosta o McLarenu u ovoj temi, otišli smo daleko daleko u offtopic.

- Kenny
- Legenda
Nisam ni znao da je Ron imao svoj tim u nižim serijama. Jel znaš možda zašto se zvao baš Project4?Cuky je napisao/la: Marlboro je u McLaren došao 74. ako se ne varam, dok se tek na početku 80-ih McLaren i Dennisov Project 4 ujedinjuju. S obzirom da sve zajedno i dalje na okupu nastavili su tradiciju i samo zbog odlaska Marlbora promijenili značenje slova M u oznaci.

- Kenny
- Legenda
EDIT: htjeo sam napisao PP baš smo zaspamali temu hahahahahaKenny je napisao/la:Nisam ni znao da je Ron imao svoj tim u nižim serijama. Jel znaš možda zašto se zvao baš Project4?Cuky je napisao/la: Marlboro je u McLaren došao 74. ako se ne varam, dok se tek na početku 80-ih McLaren i Dennisov Project 4 ujedinjuju. S obzirom da sve zajedno i dalje na okupu nastavili su tradiciju i samo zbog odlaska Marlbora promijenili značenje slova M u oznaci.

- Cuky
- Moderator
Po riječima Laude Red Bull neće dobiti Mercedesove motore jer je Mateszich bio neodlučan
http://www.skysports.com/f1/news/12475/ ... ngine-deal
http://www.skysports.com/f1/news/12475/ ... ngine-deal

- F1NAC
- Moderator
right
najbolji motor na gridu i oni su kao bili neodlucni. eh moj Lauda

-
- Legenda
- Cuky
- Moderator
Red Bull već krenuo sa kritiziranjem Ferrarija... kažu da je Ferrari bezobrazan jer da će Sauber i Haas dobivati novu verziju PU iz 2016 dok su RB-u ponudili ovogodišnju

- vidc
- Veteran
što bi Bandić rekao: "Tejk it ot liv it"
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
ma na kraju ce i bit da ce uzet kaj god ce se nuditi,
Sam naravno sad moraju napraviti sve da dobiju sto bolju verziju PU.
Nebi htio da odu samo zbog prvenstveno mladih vozaca, i f1 opcenito jer su to dvije momcadi koje dosta znace na gridu (pod tim mislim da se jedna zna boriti za vrh a druga se dobro snalazi u sredni poretka), a zbog ostalog, me boli ona stvar za RB.
Sam naravno sad moraju napraviti sve da dobiju sto bolju verziju PU.
Nebi htio da odu samo zbog prvenstveno mladih vozaca, i f1 opcenito jer su to dvije momcadi koje dosta znace na gridu (pod tim mislim da se jedna zna boriti za vrh a druga se dobro snalazi u sredni poretka), a zbog ostalog, me boli ona stvar za RB.
I like to race, not to do laps alone.
- Cuky
- Moderator
na Sky-u kažu da AMuS javlja kako je Ferrari odbio dati motore Red Bullu i pristaju opskrbljivati jedino Toro Rosso

- F1NAC
- Moderator
nakraju ce bit nekih duzih razgovora sa Renaultom pa ce nesto opet probat ili ce dobit'15 motore od Ferrarija. Sumnjam da ce otic RB.
ILI bi Bernie mogao ponudit veću "plaću" Mercedesu pa da na neki nacin pristanu

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Idu oni dalje sa Renault-om.F1NAC je napisao/la:nakraju ce bit nekih duzih razgovora sa Renaultom pa ce nesto opet probat ili ce dobit'15 motore od Ferrarija. Sumnjam da ce otic RB.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/121233
Pazite, što je izjavio manga ( kojem do koljena nisu svi hrvatski likovi i Bandić ZAJEDNO ):
F1 supremo Bernie Ecclestone, meanwhile, has confirmed "everything is being sorted" (

"He ( Dietrich Mateschitz ) has never fallen out of love with F1.

He just wants to be in a position where he can be competitive.
"And that's what will happen. He will be OK."
To je ta, njegova igra.

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- F1NAC
- Moderator
pffff da su starjesine u F1 imali stav kao i RB F1 nebi dugo zazivila

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Točno.F1NAC je napisao/la:pffff da su starjesine u F1 imali stav kao i RB F1 nebi dugo zazivila
Ali, i da nema ovakvog "prljavog" i "ljigavog" lika, kao što je Bernie, drugačije bi to sve bilo.
Kada jednog dana koorporacije preuzmu F1, i kada to bude čisti - "robotski" profit, neće to tako ići. Ovako, on sve vodi,.... i puno, puno toga zna,....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.