@KevinMagnussen thinks he may have hit a bird! 'There's bits of bird everywhere!'

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
@KevinMagnussen thinks he may have hit a bird! 'There's bits of bird everywhere!'
zajedno sa ovom slikomWilliams F1 Team - 2 hours ago
Advertising regs in Russia mean we can't run the iconic logo here, but we're still rocking the stripes!
Jbg, zakoni su kakvi jesu i ne može se kontra njih...da su PU imali sa sobom u Japanu ušla bi u Rusiju bez imalo problema, ovako su nastali problemi sa transportom u zadnji čas. Bile su i priče da je to razlog zašto Marussija ne nastupa sa 2 bolida, ali 2. bolid je bio sastavljen u Rusiji spreman za Rossija i provjeren od strane sudaca (kao što su sva 22 bolida prije vikenda).Many countries have rather slow customs and protectionist trade tariffs so major sports events often have agreements to let equipment through without the usual bureaucracy and import taxes. So the media reports seem to infer this exemption only applied to the main F1 cargo planes from Japan, with kit coming in via other routes getting delayed.
Nije nesto atraktivna staza, ali mislim da treba dati sansu a ne odmah reci da bude dosadana. Ali mi se cini da tu bas i P1 ne igra neku uloguIgor18 je napisao/la:Gledam sad ovu utrku niže serije i staza mi je odvratna. Valencia mi je čak bolja i zanimljivija. Nimalo zahtjevna staza, čeka nas dosadna procesija, pretjecanja će biti uz pomoć drs-a.. odnosno to se nece moci svrstati pod pretjecanja nego pod zaobilaženja. BLJAK
hebote oni su ludi..... ovako visoke rubnike u brzom zavoju. Bas traze da se nesto lose desi hebeni debilispeedy56 je napisao/la:Sutra vam je na Skyu emisija prije kvala odmah nakon FP3, pa je između GP3 utrka, pa kvalifikacije (s još malo emisije prije), tek tolko da se ne iznenadite
Edit:
Montirali su hupsere kod T2...
[ https://pbs.twimg.com/media/BzpmDJDCMAAPVzt.jpg ]
...i smanjili brzinu u pit lane-u na 60kph (3. staza kraj Monaka i Singapura u kalendaru s tom brzinim)
Upravo to.Cuky je napisao/la:Meni se staza čini interesantna za natjecanje protiv štoperice...ali nisam previše optimističan za utrkivanje
ne znam čemu pljuvanje po stazi, a utrka se još nije ni odvozila...Igor18 je napisao/la:Gledam sad ovu utrku niže serije i staza mi je odvratna. Valencia mi je čak bolja i zanimljivija. Nimalo zahtjevna staza, čeka nas dosadna procesija, pretjecanja će biti uz pomoć drs-a.. odnosno to se nece moci svrstati pod pretjecanja nego pod zaobilaženja. BLJAK