Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Re: Formula 1 team - Ferrari
Sad sam se sjetila da nitko nije komentirao da u Ferrariju ove godine opet koriste lolipopmana, a ne semafor kako su najavili. Nisam baš pozorno pratila, ali dal su uopće u kojoj utrci koristili semafor? 

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
a koda to ovakvom ferrariju ikaj i znači,mjesto da sad eksperimentiraju kad je ionak svejedno oni će u ključnim trenucima sljedeće sezone,kaj se mene tiče mogu i cijeli light show koristit ionak su se pokazali teški promašajem svi odredaIcy je napisao/la:Sad sam se sjetila da nitko nije komentirao da u Ferrariju ove godine opet koriste lolipopmana, a ne semafor kako su najavili. Nisam baš pozorno pratila, ali dal su uopće u kojoj utrci koristili semafor?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
a dobro da su se sjetiliWalter je napisao/la:Ferrari bi mogao prekinuti razvoj ovogodišnjeg bolida

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Mene vise zanima zasto se zalazu da se KERS ne koristi iduce godine, a vec isti imaju.schuey je napisao/la: a dobro da su se sjetili

Na kraju ce ispasti da su momcdi ( koje su koristile taj system) ispale glupe.

- jaki
- Rezervni vozač
Svejedno bi Ferrari trebao biti u prednosti sljedeće sezone jer će biti zabrana tankanja, a na mjesto gdje se sada nalaze baterije KERS-a proširiti će se tank. Tako bi raspored masa ostao sličan kao i do sada, dok će momčadi bez KERS-a ili s baterijama KERS-a smještenim na drugo mjesto (ne ispod postojećeg tanka kao Ferrari) imati više posla.Scuderia je napisao/la:Mene vise zanima zasto se zalazu da se KERS ne koristi iduce godine, a vec isti imaju.schuey je napisao/la: a dobro da su se sjetiliNavodno zbog novaca, ali opet... Po pitanju toga, oni bi trebali imati najmanje briga oko toga.
Na kraju ce ispasti da su momcdi ( koje su koristile taj system) ispale glupe.Hm... nesto mi tu smrdi.
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Ja se i dalje nadam barem jednoj ili dvije pobijede Felipea,mozda Valencia ili Singapur,to bi mischuey je napisao/la:a dobro da su se sjetiliWalter je napisao/la:Ferrari bi mogao prekinuti razvoj ovogodišnjeg bolida
spasilo sezonu,al tesko!!!

BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Ferraristica
- Navijam za: Ferrari-Massa
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ferraristica je napisao/la:Izgleda Alonso potpisao :
http://www.rtl.de/sport/formel-1/formel ... a=artikel3
Luca glumi Florentina Pereza

Zadnja izmjena: Ferrari-BiH, dana/u 01 srp 2009, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Nives_esdm
- Navijam za: Fernando Alonso
petogodišnji ugovor? slatkoFerraristica je napisao/la:Izgleda Alonso potpisao :

- Schumy.d
- Legenda
Ostvaruju se moje želje polako! 

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Nista zvanicno nece biti prije VN Italije u Monzi.Ferraristica je napisao/la:Izgleda Alonso potpisao :
Moguce da su samo nagadjanja.Ali vjerojatnije je da je on ugovor potpisao vec odavno.
Luca kao Perez u Realu..

FORZA FERRARI!!!
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
katastrofa, ova vijest mi je upropastila dan 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ma kaj si ti "pijan"... Pa nemoze bolje ni za Ferrari ni za Alonsa... 

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
ferrarijev glasnogovornik je opovrgnuo spekulacije o dolasku alonsa:
But spokesman Luca Colajanni said: "We are not going to waste our time commenting on speculation.
"Everyone should remember that Massa and Raikkonen have contracts which include 2010," he told Italy's La Gazzzetta dello Sport.
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 1625.shtml
But spokesman Luca Colajanni said: "We are not going to waste our time commenting on speculation.
"Everyone should remember that Massa and Raikkonen have contracts which include 2010," he told Italy's La Gazzzetta dello Sport.

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
jooj koje olakšanje...forza kimi i felipe bez alonsa

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Gamer
Ne mogu vjerovat da netko ne zeli dvostrukog svjetskog prvaka u momčadiluka_kimi je napisao/la:jooj koje olakšanje...forza kimi i felipe bez alonsa

- Schumy.d
- Legenda
Ma pustite takve priče! 
To je najčešće za zavaravanje medija.
Evo primjera danas iz nogometa: Objavi se da je igrač prešao u klub, onda njegov matični klub da izjavu da nisu primili ni jednu ponudu za tog igrača, a na kraju dana taj isti matični klub službeno objavi da je transfer gotova stvar.

To je najčešće za zavaravanje medija.
Evo primjera danas iz nogometa: Objavi se da je igrač prešao u klub, onda njegov matični klub da izjavu da nisu primili ni jednu ponudu za tog igrača, a na kraju dana taj isti matični klub službeno objavi da je transfer gotova stvar.

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
ne želim ako će on zamijenit čovjeka za kojeg navijam...iskrreno(bez ljutnje)može doć, ali umjesto masse...onda nemam ništa protiv...ali kimija nedamGamer je napisao/la:Ne mogu vjerovat da netko ne zeli dvostrukog svjetskog prvaka u momčadiluka_kimi je napisao/la:jooj koje olakšanje...forza kimi i felipe bez alonsa

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- ttco
- Početnik
- Navijam za: Ferrari + Vettel
Ehh, po meni bilo bi to dobro (iako znam da su trenutno samo nagađanja...)
U mom (idealističkom
) promišljanju to bi izgledalo ovako:
Znači, sljedeće sezone dođe Alonso, Massa leti (bez ljutnje dečki...). Alonso dovodi momčad u red, zajedno s Kimijem, naravno. Sljedeće sezone Kimiju je dosta, dolazi Vettel, uz 1-2 sezone privikavanja na momčad i brušenja dokazanog talenta. Alonso se tada isto povlači, Vettel preuzima No1 mjesto, i razbija konkurenciju, trga sve pred sobom
(eh kak je mašta zakon stvar...
)
U mom (idealističkom

Znači, sljedeće sezone dođe Alonso, Massa leti (bez ljutnje dečki...). Alonso dovodi momčad u red, zajedno s Kimijem, naravno. Sljedeće sezone Kimiju je dosta, dolazi Vettel, uz 1-2 sezone privikavanja na momčad i brušenja dokazanog talenta. Alonso se tada isto povlači, Vettel preuzima No1 mjesto, i razbija konkurenciju, trga sve pred sobom

- indy500
- Navijam za: Kubica i Schumacher
- Kontakt:
VIdjeli smo kako je to ispalo u McLarenu. Ferrariju ne trebaju takvi cirkusi. Ferrari ima 2 super vozača koja se dobro slažu i nema potrebe da se tu nešto mijenja.Gamer je napisao/la:Ne mogu vjerovat da netko ne zeli dvostrukog svjetskog prvaka u momčadiluka_kimi je napisao/la:jooj koje olakšanje...forza kimi i felipe bez alonsa
- Ferrari-BiH
- Veteran
Mislis nemaju nikakvog kontaktaindy500 je napisao/la:VIdjeli smo kako je to ispalo u McLarenu. Ferrariju ne trebaju takvi cirkusi. Ferrari ima 2 super vozača koja se dobro slažu i nema potrebe da se tu nešto mijenja.Gamer je napisao/la:Ne mogu vjerovat da netko ne zeli dvostrukog svjetskog prvaka u momčadiluka_kimi je napisao/la:jooj koje olakšanje...forza kimi i felipe bez alonsa

Ja bih ipak vise volio da su u Ferrariju 2 vozaca koja se "kolju" za prvo mjesto, pa makar jedan od njih morao i izletiti, nego da ih gledam sada kako se na startu bor za mjesto da udju u krug osvajaca bodova

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Da i Ferrari OPET, nakon Kimija '07 nema 2 godine svjetskog prvaka. Njih je Schumacher navikao na titule i mislim da je ovo za njih ravno nekom vecem potresu u Maranellu... Oni ce sve poduzet da dovedu covjeka za kojeg se smatra (vecina to misli) da je najbolji na gridu... I jos k tome taj isti zeli otic k njima... Da budem iskren ja bi vise volio da Alonso pobjeduje u Renaultu, ali bolid je kanta pa kanta... I on je svejedno stalno u q3... Dok Kimi i Massa bas i nisu uvijek...indy500 je napisao/la:VIdjeli smo kako je to ispalo u McLarenu. Ferrariju ne trebaju takvi cirkusi. Ferrari ima 2 super vozača koja se dobro slažu i nema potrebe da se tu nešto mijenja.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Može on opovrgavat šta hoće,ali u Monzi će se sve objavit i znat...Apsolutno ista stvar je bila i kad je Kimi prelazil u Ferrari svi u Mclarenu su tvrdili da ne znaju ništa o tome a u frerrariju su samo opovrgavali tu informaciju. Dajte prestanite sami sebi mazat oči i pomirite se s tim da alonzo-gonzo ide u ferrari.K1M1 je napisao/la:ferrarijev glasnogovornik je opovrgnuo spekulacije o dolasku alonsa:
- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Kimi i Alonso koji ce to par biti unaprid se radujem