Utrke 2011 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: 2010 FORMULA 1 SINGTEL SINGAPORE GRAND PRIX

Post Postao/la gringo73 »

Massa da uzme sad (sutra) 9. motor imao bi najmanje štete... Ferrari: "It looks like a problem with the electronic management of the gearbox but , as said before, we need to wait until the car is back in the pit"
slika
cross_that_line
Početnik
Početnik
Navijam za: F1 HR Trackmania Team

Post Postao/la cross_that_line »

Bilo bi dobro imat kisnu nocnu utrku,ali ne previse da gledamo SC povorku vec cisto da se natopi staza,mislim da je zabava zagarantirana.
Marlboro
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Marlboro »

Bravo Alonso :peace: :peace:
slika
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Izgleda da Red Bull nema više onu prednost kao u Mađarskoj. Flexi krila i podnica su ipak bili ogromna prednost za njih...Ferrari,RBR i Mclaren na prve 3 pozicije i to u 0.2sec.
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

Taman sam se uključio u zadnji dio kvalifikacija...očito ni "d" od dominacije Red Bullova iako je Vettel bia blizu te ,mislim da će se sutra između njega,Alonsa i Hamiltona vodit borba za 1.misto.Nekako su mi Button i Webber imali poveće zaostatke.Williams mi se trenutno čini kao 4.ekipa.Ovo sve u slučaju utrke bez kiše,a u slučaju nje to sam Bog zna.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Odlične kvalifikacije.Moram priznati da sam iznenađen mislio sam da RB lako uzima prve dvije pozicije.
Alonso odličan posao danas,šteta za Massu(nadam se da je ispucao Ferrarijeve probleme za ovaj vikend)
Od Vettela sam očekivao prvu poziciju pa je malo razočarenje dok je Webber rekao bih najveće razočarenje kvalifikacija
Hamilton također odličan,Button dobar.Kamui ostavio "brzog" :biggrin: za sekundu,kao i Klien Sennu =D>

Sutra se nadam suhoj utrci,Alonso red je da napokon startaš kako treba :biggrin: ,iza njega su dva agresivna vozača i biće opasno na 1. zavoju i šta reći nego da nas očekuje vrlo zanimljiva utrka bez obzira što neće biti puno izravnih pretjecanja

P.S

I naravno očekujem bar 2 SC-a
...put u raj nije posut ružama...
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Dobra kvalifikacije, Vettel umalo na polu ,bem ti 0.67s :<>
Šteta za Massu, mogo je nešto napravit
Također čestike Klienu koji je u prvom nastupu pomeo Sennu =D> , a ni Heidfeld nije bio loš :-|
kevin
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la kevin »

šta je bilo sa massom :?: nisam gledao kvl
kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Vrlo izjednacene kvale, prva tri u samo 2 desetinke, a Webber pobjeđen od oba McM-a!
RBR ocito vise nema onu drasticnu prednost u kvalama, sutra ce bit važan start naravno, ocekujem odluku o pobjedi kroz boksove, iako bi moglo biti i SC-a, a ako bude kišilo sat ili 2 prije utrke bit ce još zanimljivije jer se vidjelo da se staza jako sporo suši i da se dosta vode zadrzava u nekim zavojima.
Ipak Alonso favorit za pobjedu, nadam se da Lewis i Jenson mogu proc na postolje ispred Vettela, to bi bio za McM sutra fantastican rezultat, na stazi na kojoj se ocekivalo da RB imati najvecu prednost od svih preostalih staza!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Meni se vise cini da su svi, pod tim mislim na Ferrari, Mclaren I RB, bili malo suzdrzani u kvalifikacijama. Vozilo se je onoliko koliko je bilo potrebno. Prve dvije kvale su vozene iz prestiza, a u trecoj se je malo kalkuliralo. Mislim da se nije islo do kraja, osim Alonsa. Mislim da to nije toliko poslijedica mogucnosti bolida vec vise opreza da se netko ne razbije i na taj nacin sebi u bitnom oslabi poziciju za dobar plasman. Ako Alonsa ne izda motor, a nadam se da nece, nema teoretske sanse da ce lujz biti ispred. Sutra ce biti tijesno i to jako tijesno.Ja uopce ne bih otpisao RB jer je zaostatak Vettela iza Alonsa fakticki nikakav. A kada bih se isao kladiti onda bih rekao da ce najdeblji kraj na startu izvuci lujz. Imam takav osjecaj da ce Alonso, ukoliko ne bude imao tehnickih problema sa bolidom, osvojiti naslov. Nekako se na njemu vidi da ce dati sve da bude ispred Hamiltona i da mu vrati za on sezonu u Mclarenu.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Start je sve. Tko izađe živ nakon početnog derneka može "mirno" odvesti ostatak trke...nema tu baš puno mjesta za pretjecanje...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
prekro

Post Postao/la prekro »

dado je napisao/la:Meni se vise cini da su svi, pod tim mislim na Ferrari, Mclaren I RB, bili malo suzdrzani u kvalifikacijama. Vozilo se je onoliko koliko je bilo potrebno. Prve dvije kvale su vozene iz prestiza, a u trecoj se je malo kalkuliralo. Mislim da se nije islo do kraja, osim Alonsa. Mislim da to nije toliko poslijedica mogucnosti bolida vec vise opreza da se netko ne razbije i na taj nacin sebi u bitnom oslabi poziciju za dobar plasman. Ako Alonsa ne izda motor, a nadam se da nece, nema teoretske sanse da ce lujz biti ispred. Sutra ce biti tijesno i to jako tijesno.Ja uopce ne bih otpisao RB jer je zaostatak Vettela iza Alonsa fakticki nikakav. A kada bih se isao kladiti onda bih rekao da ce najdeblji kraj na startu izvuci lujz. Imam takav osjecaj da ce Alonso, ukoliko ne bude imao tehnickih problema sa bolidom, osvojiti naslov. Nekako se na njemu vidi da ce dati sve da bude ispred Hamiltona i da mu vrati za on sezonu u Mclarenu.
ne znam po kojoj si logici došao do zaključka da su "Ferrari, Mclaren I RB, bili malo suzdrzani u kvalifikacijama", ali to je definitivno glupost i nikako ne pije vodu...Alonso, Hamilton i Button su po pola sekunde skinuli u zadnjem djelu kvalifikacija

pa tu su kvalifikacije jednako bitne ko i u Monacu...ako se misliš "šparati" u kvalama, onda bolje da nisi ni dolazio!
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

kimiraikkonen1 je napisao/la:bojim se samo vettela na startu sigurno ce ic agresivno na alonsa
Ne vjerujem.Mislim da ce se Vettel vise koncetrirati da se brani od Hamiltona i da ce ga ici zatvarati.
kevin

Post Postao/la kevin »

kevin je napisao/la:šta je bilo sa massom :?: nisam gledao kvl
hvala na odgovoru
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

kevin je napisao/la:
kevin je napisao/la:šta je bilo sa massom :?: nisam gledao kvl
hvala na odgovoru
Kvar na bolidu ;)
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
kevin

Post Postao/la kevin »

velika šteta za massu #-o nema sreče
Morgan Freeman
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Morgan Freeman »

Dakle već oko noći voda bi trebala biti 8 mm po stazi, to ne izgleda dobro. http://www.weather-forecast.com/locatio ... sts/latest
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Moram nabaciti malo komentar na Sennu i njegov talent.
"Povratnik" Klien, sjedne nakon ne znam koliko vremena u bolid i opere ga za preko jednu sekundu u kvalifikacijama.

Ne bih nakon jednih kvalifikacija koristio teže riječi, ali ne izgleda dobro.

EDIT: zasad koliko vidim sunce u Singapuru
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

p@rtibrejker je napisao/la:Moram nabaciti malo komentar na Sennu i njegov talent.
"Povratnik" Klien, sjedne nakon ne znam koliko vremena u bolid i opere ga za preko jednu sekundu u kvalifikacijama.

Senna živi na slavi svog prezimena... No, on je tek još jedan prosječan vozač.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:Moram nabaciti malo komentar na Sennu i njegov talent.

Senna živi na slavi svog prezimena... No, on je tek još jedan prosječan vozač.
Nesto prije utrke sam izjavio:

Koji je btw. vjecno mlad i talentiran...

Nego mislim da Alonso u utrci ima velike sanse, sinoc sam sanjao da su se Hamilton i Vettel sudarili na ulazuu pit, a Webber se po navici lansirao u zrak (na onim pasicama koje Hamilton mrzi, odnosno ne zna odvest :p ) :biggrin:

AAAAA ipak je bila zuta kaciga :biggrin: hahahha...cudna stvar je san....

Cestitke Alonsu i Vettelu
Zadnja izmjena: Ferrari-BiH, dana/u 26 ruj 2010, 16:16, ukupno mijenjano 2 puta.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ferrari-BiH je napisao/la: Koji je btw. vjecno mlad i talentiran...

Nego mislim da Alonso u utrci ima velike sanse, sinoc sam sanjao da su se Hamilton i Vettel sudarili na ulazuu pit, a Webber se po navici lansirao u zrak (na onim pasicama koje Hamilton mrzi, odnosno ne zna odvest :p ) :biggrin:
Ja mislim da Vettel i Hamilton imaju mnogo veće šanse da se sudare na ulasku u prvi zavoj ili na izlasku iz box-a nego na ulasku u box, ali dobro ako si ti tako sanjao neću ti protivriječiti. :biggrin:
Inače po poslednjim prognozama očekuje se suha utrka.
mkrajaci

Post Postao/la mkrajaci »

E fakat onaj koktel zavoj/šikana je najzanimljivije mjesto kada Levis prolazi kroz nju. Kao da se odbija od martinela. Ček nije mi jasno, nije on neki loš vozač da to nebi mogao odvoziti kao i večina ostlih, stvarno ne kužim u čemu mu je tako veliki problem lijevo-desno-lijevo. Odgovor na to pitanje da jednostavno ne voli tu šikanu mi je malo nestvaran razlog da ne može to odvesti kao i sve ostalo.
Dođite k istini i ona će vas osloboditi.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

mkrajaci je napisao/la:E fakat onaj koktel zavoj/šikana je najzanimljivije mjesto kada Levis prolazi kroz nju. Kao da se odbija od martinela. Ček nije mi jasno, nije on neki loš vozač da to nebi mogao odvoziti kao i večina ostlih, stvarno ne kužim u čemu mu je tako veliki problem lijevo-desno-lijevo. Odgovor na to pitanje da jednostavno ne voli tu šikanu mi je malo nestvaran razlog da ne može to odvesti kao i sve ostalo.
Bolid mu ne dozvoljava prolaziti drugačije. Red Bull i Ferarri imaju bolid podešen bolje "mekanije" i bolid bolje "upija" neravnine dok
McLaren ima jako "tvrd" bolid i ne voli neravnine. Vidjeli samo to u Silverstoneu, Bahrainu itd. Upravo je tu ležala ta zabrinutost da
će se McLaren ovdje mučiti, baš zbog tih neravnina. Glupost je reći da on tu šikanu nezna odvesti, on je odveze onoliko koliko bolid
dozvoljava. A tu šikanu mrzi upravo zato je ne odgovara njegovom bolidu, a i vidio je što se dogodilo Sutilu...
slika
Silver_Neelsen
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Silver_Neelsen »

Crashgate, Spygate, Ordergate, Stopgate. Svega ima kod tog Fernanda :D.
Šalu na stranu, mislim da će biti nekakav sudar na startu. Jednostavno neki 'gut' filing ^^
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

http://www.webworldcam.com/webcam-index ... ebcam.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Izgleda sunčano u Singapuru
slika
Zaključano