Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ima! Monza 1967. John Surtees i Jack Brabham (Surtees pobjedio 0.200s ispred Brabhama), Monza 1969. Jackie Stewart pobjedio 0.080 ispred Rindta, a četvrti je zaostajao samo 0.190s!! (upiši u youtube Monza 1969.), Monza 1971. Najmanji razmak u Formuli 1 - prvih 5 unutar 0.610s, Zeltweg 1982. - de Angelis i Rosberg, mislim da je bio razmak od 0.014, Jerez 1986. Senna i Mansell, razmak je bio mislim 0.016.... Ima ih još ali su mi ove sad pale na pamet, ali ih ima još...luka_kimi je napisao/la:da li se ikad u formuli 1 desilo da su vozači bili na ciljnoj ravnini gotovo poravnati pa je odlučivao photo-finish, a ako je možda imate neki link ili video o tome?
ispričavam se na ot-u, ali vidim da ne postoji druga tema za ovakvo pitanje, a strašno me zanima
Tu postoji dvojba, naime,prema nekima je utrka u Monzi 1971 zavrsena sa najmanjom razlikom izmedju Petera Gethina i Ronniea Petersona(0.010s), a opet po nekima je ona iz 1986 na VN Spanije kada je bila borba izmedju Senne i Mansella(0.014s)....luka_kimi je napisao/la:da li se ikad u formuli 1 desilo da su vozači bili na ciljnoj ravnini gotovo poravnati pa je odlučivao photo-finish, a ako je možda imate neki link ili video o tome?
ispričavam se na ot-u, ali vidim da ne postoji druga tema za ovakvo pitanje, a strašno me zanima
0.011s, a da Schumacher je usporio tak da...47 je napisao/la:a koliko je bilo u Indianapolisu? 0,007?! il ja krivo pamtim?
dobro, ono se ne može nazvati nekim bliskim finišrm jer je MS usporio...
Svaka čast Alonsu. Prestigao ga je zbog čeličnih živaca.Chuck Norris je napisao/la:Mjesto radnje:Suzuka-130R
Vrijeme radnje:2005
Glavna uloga:Alonso
Sporedna uloga:Schumacher
Evo sad sam to prvi puta gledao i Hill je definitivno krivac u tom incidentu. Jednostavno ga je previše ponijela želja jer tamo nije bilo dovoljno slobodnog prostora da se prestigne Schumacher. I druga stvar: Pa danas bi samo bacili pogled na taj lijevi kotač i pustili vozača dalje u trku, pa ako izdrži super, ako otpadne molit će se da guma nikog ne ubije (primjer Renaulta)Dodi_napalm je napisao/la:1994 Adelide
Schumacher - Hill
o da !!!
Spretni Pajkan je napisao/la:1)Mjesto radnje:Brazil,Interlagos
Vrijeme radnje:2007
glavna uloga:Kimi Raikonnen
sporedne uloge:Fernando Alonso,L. Hamilton
2)Mjesto radnje:Njemačka,Hockenheim
Vrijeme radnje:2009
glavna uloga:Mark Webber
3)Mjesto radnje:Mađarska,Hungaroring
Vrijeme radnje:2006
glavna uloga:mladi poljski debitant Robert Kubica,i njegova senzacionalna vožnja
Da,sjećan se,zbog guma,ali je i na stazi izborio 7. mjesto,i 2 boda,šta je za debitanta,i to u BMW Sauberu,bio uspjeh.King iCool je napisao/la:Spretni Pajkan je napisao/la:1)Mjesto radnje:Brazil,Interlagos
Vrijeme radnje:2007
glavna uloga:Kimi Raikonnen
sporedne uloge:Fernando Alonso,L. Hamilton
2)Mjesto radnje:Njemačka,Hockenheim
Vrijeme radnje:2009
glavna uloga:Mark Webber
3)Mjesto radnje:Mađarska,Hungaroring
Vrijeme radnje:2006
glavna uloga:mladi poljski debitant Robert Kubica,i njegova senzacionalna vožnja
Ali kubica je na kraju bio diskvalificiran to znaš? Ne sjećam se više zašto.