A ovi povremeni pljuskovi nisu problem, ja bi čak i da padne, pa da staza bude vlažna na mjestima, pa će bolje slajdat

Mislim da će bit lijepo, dont vuri

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
... . i topla voda je otkrivena.Dani je napisao/la:Fotomontaža.
Naravno da nije. Samo ti dođi bez obzira. Tko neće voziti, ne mora, nije obavezno.spacedoc je napisao/la:je li kasno za javiti se , najvjerojatnije neću vozit
Zar si ti još uvijek "in" ???Schumy.d je napisao/la:Naravno da nije. Samo ti dođi bez obzira. Tko neće voziti, ne mora, nije obavezno.spacedoc je napisao/la:je li kasno za javiti se , najvjerojatnije neću vozit
Tišina tamo čovječekojinisibionavišeskupovaodmene...luka_kimi je napisao/la: Zar si ti još uvijek "in" ???![]()
![]()
![]()
Ja mislim da je to bilo 16.05. ili tako nešto, ali nisam siguran.Krscho je napisao/la:Ja sam načuo danas da subotu FSB ima nešto na Španskom i da je rezervirano, neki pivski kup kolko sam čuo...
Ja sam danas na FSB-u proveo 2h u knjiznici za citanje i ucenje i 4 lika ispred mene pričala i gledala na laptop o španskom ,voznji, kako ce biti taj neki kup, pitanje jeli 47 nazvo tamo lika jer ako bu staza zauzeta cjel dan......Schumy.d je napisao/la:Ja mislim da je to bilo 16.05. ili tako nešto, ali nisam siguran.Krscho je napisao/la:Ja sam načuo danas da subotu FSB ima nešto na Španskom i da je rezervirano, neki pivski kup kolko sam čuo...
Pa neznam, kolko sam uspio primjetiti, mislim da su maknuli plakat sa panoa na ulazu u FSB?!Krscho je napisao/la: Ja sam danas na FSB-u proveo 2h u knjiznici za citanje i ucenje i 4 lika ispred mene pričala i gledala na laptop o španskom ,voznji, kako ce biti taj neki kup, pitanje jeli 47 nazvo tamo lika jer ako bu staza zauzeta cjel dan......
Imam jači prosjek. Meni dovoljno.Schumy.d je napisao/la:Tišina tamo čovječekojinisibionavišeskupovaodmene...luka_kimi je napisao/la: Zar si ti još uvijek "in" ???![]()
![]()
![]()
P.S. Tko je rekao da sam ja "in"?
schuey je napisao/la:nema odgode,ko hoće doći će,tko ne nemora,i to je to,i btw JS spremi malo više vina
schuey je napisao/la:nema odgode,ko hoće doći će,tko ne nemora,i to je to,i btw JS spremi malo više vina
Je tako.Samo me nesto stara j... u zadnje vrime za ocjene.No,ipak vjerujem da cu docKrscho je napisao/la:I tko je ono reko da ga vozim subotu, bibi?
I nadam se da će se schuey ovaj puta probuditi na vrijeme.47 je napisao/la:Čuo se sa centrom prije 5 minuta, očakuju nas u 10, i planirano je da mi do 10 bacimo jednu rundu vožnji.
U 11 sati dolazi druga neka skupina i oni voze do 12. A onda poslije 12 nastupamo mi kako nam paše, kao i uvijek.
Tako da, početak je u 10, a možete doći i malo ranije, tako da već u 10:15 budemo spremni za vožnju!
ja ionak ne vozim tak da svejedno kad se zbudimluka_kimi je napisao/la:I nadam se da će se schuey ovaj puta probuditi na vrijeme.47 je napisao/la:Čuo se sa centrom prije 5 minuta, očakuju nas u 10, i planirano je da mi do 10 bacimo jednu rundu vožnji.
U 11 sati dolazi druga neka skupina i oni voze do 12. A onda poslije 12 nastupamo mi kako nam paše, kao i uvijek.
Tako da, početak je u 10, a možete doći i malo ranije, tako da već u 10:15 budemo spremni za vožnju!
Samo probaj ne doć...schuey je napisao/la:ja ionak ne vozim tak da svejedno kad se zbudimluka_kimi je napisao/la:I nadam se da će se schuey ovaj puta probuditi na vrijeme.47 je napisao/la:Čuo se sa centrom prije 5 minuta, očakuju nas u 10, i planirano je da mi do 10 bacimo jednu rundu vožnji.
Tako da, početak je u 10, a možete doći i malo ranije, tako da već u 10:15 budemo spremni za vožnju!jedino postoji opasnot da delam u subotu i to ću znat u zadnji čas tek al nema veze,navratim kolko stignem i kad stignem
ko je pobijedio...dal debeli uspio imat najbrze vrijeme dana? obicno ga ja postavim pa debeli pizdi jer ga oderem za neku sicu XD.. al posto vise nisam fsbovac onda nit nemrem vozit kup130R je napisao/la:FSB karting kup je bio prošli vikend, znam jer sam vozio. A ovaj pivski kup šta ste spomenuli gore je u ovu subotu, ali to nije karting nego nogomet, tako da nema straha.