mislim da je lagana....
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
tebi treba zabraniti da igras....zvjerko je napisao/la:Mansellova kaciga za Silverstone! Zavoj bi mogao biti stowe, williams renault iz `92 (fw14 ili fw14b)
K1M1 je napisao/la:schumacher, 97, austrija ?
Ferrari-BiH je napisao/la:malezija...BMW-Williams mozda...
Zvijerko dobit ces ban ponavljas se...stalno pobijedjujeszvjerko je napisao/la:Jel se smijem i ja igrati s vama?
Nordschleife (stari Nurburgring) williams 1R, Howden Ganley (piše na kacigi), 1973, dio staze bi mogao biti oko flugplatza
Potvrđeno - sve točno!Jackie Stewart je napisao/la:Mario Andretti, Lotus 79, Anderstorp (Švedska)
Točno!!Ferrari-BiH je napisao/la:Didier Pironi Watkins Glen Tyrrell 008
recimo takoIcy je napisao/la:Vidim nitko ne ogovaram, pa idem pogađat...možda Zandvoort? Tambay u Ferrariju recimo '83.?
Posipam se pepelom...zamijenila McLaren za FerrariFerrari-BiH je napisao/la:recimo takosamo je 1978 a ne '83 i McLaren ne Ferrari
Nisam ni ja htjela u početku, al cijeli dan nitko nije ni probao pa sam se uključila. Ustvari sam htjela tebe preduhitrit.zvjerko je napisao/la:nisam htio odgovarati jer ispada da nas igra samo 2-3. Ajmo probat sa lakšim pitanjima da se više ljudi uključi...ovakva grbava pitanja ih odbijaju...
Dobro si puknuo47 je napisao/la:a za ovu zadnju...ne znam...Dijon? (pucam)