Pitanja, komentari, kritike
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Senna je kasnio minutu ali to će vjerovatno proć kao pod pragom tolerancije,dok zvjerko je kasnio 4 minute i u toku je viječanje oko odluke,a kako je ova trka bila specifična po incidentima,a ovo je kviz s te utrke malo smo tak uredili d abolje izgleda. Odluka bude sutra,nadamo se pravednaKing iCool je napisao/la:A o kakvim se to incidentima radi?

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
a baš sam si i mislio da ćeš napisati toschuey je napisao/la:Senna je kasnio minutu ali to će vjerovatno proć kao pod pragom tolerancije,dok zvjerko je kasnio 4 minute i u toku je viječanje oko odluke,a kako je ova trka bila specifična po incidentima,a ovo je kviz s te utrke malo smo tak uredili d abolje izgleda. Odluka bude sutra,nadamo se pravednaKing iCool je napisao/la:A o kakvim se to incidentima radi?

Čestitke svima posebno Icy i Stewartu. Sada vas više nitko neće moći stići

Sada baš gledam šta sam sve odgovorio, i vidim da sam izgubio dva boda na način da sam napisao jedno a mislio drugo

Ubiti zadovoljan sam s plasmanom

- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
Hvala na čestitki!!Senna je napisao/la:
Čestitke svima posebno Icy i Stewartu. Sada vas više nitko neće moći stićipremalo je kvizova, bodovni sistem ne nagrađuje dovoljno pobjednika
bolidi su vam pouzadni
a ni FIA vas bogami ne dira

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Jackie Stewart je napisao/la:Hvala na čestitki!!Senna je napisao/la:
Čestitke svima posebno Icy i Stewartu. Sada vas više nitko neće moći stićipremalo je kvizova, bodovni sistem ne nagrađuje dovoljno pobjednika
bolidi su vam pouzadni
a ni FIA vas bogami ne dira
Tyrrell je pouzdan, ali sam za ovu utrku napravio dobar setup na njemu.

Još malo i evo Schumija do prve pobjede...a pošto iza sebe ima FIA-u, neće mu biti teško!

Čestitke dečki! Ovaj put sam imala i malo sreće s pogađanjem a,b,c pitanja, ali slike su me spasile!

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- Piquet20
- Svjetski prvak
Cestitke svim natjecateljima! Naravno, posebno cestitam Jackieju, ali i svi ostali natjecatelji, od Icy do texa, zasluzuju samo pohvale!
Jako mi je drago da vam se kviz svidio. Mislimo da ovakav format kviza (sa manje abc pitanja i vise slikovnih pitanja) realnije pokazuje znanje natjecatelja stoga cemo i nadalje koristiti ovakav format. Naravno, uvijek je moguca koja korekcija i doradivanje kviza.
Sto se tice "incidentnih situacija", FIA ce sutra donijeti odluku...ipak su danas bili prezauzeti Hamiltonom.

Volio bi da se i ostali natjecatelji izjasne po tom pitanju. Iako, nakon VN Italije vise nemamo Europskih utrka tako da cemo vjerojatno opet imati drukciji raspored...ali slobodno izlozite svoje misljenje. 
No, sto se konkretno iduceg kviza tice, mislim da bi bilo u redu da ga pomaknemo na ponedjeljak iz istih razloga iz kojih smo pomakli Madarsku na ponedjeljak. I po ovom pitanju bi takoder molio natjecatelje da se izjasne (ako nitko od zainteresiranih neide u Monzu, mozemo odrzati kviz u nedjelju).
Najkasnije do srijede navecer cemo donijeti odluku o terminu odrzavanja slijedeceg kviza.
I jos da naglasim da ce do kraja sezone svaki kviz trajati 20 minuta! Vise nece biti promjena!
EDIT:
Predlazem da svatko u svojem iducem postu odgovori na iduca pitanja:
a) odgovara li vam da se kviz odrzava nedjeljom popodne (17h)?
b) da li idete na VN Italije pa stoga niste u mogucnosti nastupiti iduce nedjelje na kvizu?
Jako mi je drago da vam se kviz svidio. Mislimo da ovakav format kviza (sa manje abc pitanja i vise slikovnih pitanja) realnije pokazuje znanje natjecatelja stoga cemo i nadalje koristiti ovakav format. Naravno, uvijek je moguca koja korekcija i doradivanje kviza.

Sto se tice "incidentnih situacija", FIA ce sutra donijeti odluku...ipak su danas bili prezauzeti Hamiltonom.

FIA je cesto kaznjavala Schumija tako da se pazi.Icy je napisao/la:![]()
![]()
Još malo i evo Schumija do prve pobjede...a pošto iza sebe ima FIA-u, neće mu biti teško!![]()
![]()

Sto se tvojeg prijedloga tice mislim da bi ga mogli uvaziti. Schuey jel mozes voditi kviz nedjeljom iza trke?Walter je napisao/la:Bilo bi dobro da se sljedeći kviz održi sat vremena nakon VN Italije, negdje oko 16.30 ili 17.00.
Mislim da je neko to već predložio.

No, sto se konkretno iduceg kviza tice, mislim da bi bilo u redu da ga pomaknemo na ponedjeljak iz istih razloga iz kojih smo pomakli Madarsku na ponedjeljak. I po ovom pitanju bi takoder molio natjecatelje da se izjasne (ako nitko od zainteresiranih neide u Monzu, mozemo odrzati kviz u nedjelju).
Najkasnije do srijede navecer cemo donijeti odluku o terminu odrzavanja slijedeceg kviza.
I jos da naglasim da ce do kraja sezone svaki kviz trajati 20 minuta! Vise nece biti promjena!
EDIT:
Predlazem da svatko u svojem iducem postu odgovori na iduca pitanja:
a) odgovara li vam da se kviz odrzava nedjeljom popodne (17h)?
b) da li idete na VN Italije pa stoga niste u mogucnosti nastupiti iduce nedjelje na kvizu?

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Donesena je odluka uprave kviza o incidentima 
Zvjerko,diskvalifikacija,te oduzimanje bodova osvojenih na 6.kvizu
Senna-kazna starta sa 2 minute lošije pozicije na sljedećem kvizu,dakle imat ćeš 18 minuta za riješavanje kviza
Kazne su donešene prema pravilima,iako je Senna kasnio minutu mogli bi okarakterizirat kao pravilo kvala od 107% .prošo je dalje ali duplo koliko si je produžio ovaj kviz toliko će mu biti odbijeno na sljedećem
Također na kazne imate pravo žalbe na pp jednom od moderatora koji vode kviz ili u zato predviđene topice

Senna-kazna starta sa 2 minute lošije pozicije na sljedećem kvizu,dakle imat ćeš 18 minuta za riješavanje kviza
Kazne su donešene prema pravilima,iako je Senna kasnio minutu mogli bi okarakterizirat kao pravilo kvala od 107% .prošo je dalje ali duplo koliko si je produžio ovaj kviz toliko će mu biti odbijeno na sljedećem

Također na kazne imate pravo žalbe na pp jednom od moderatora koji vode kviz ili u zato predviđene topice
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Važno da mi novčanik niste diralischuey je napisao/la:Donesena je odluka uprave kviza o incidentima
...

ADD -
a) da
b) ne
Zadnja izmjena: zvjerko, dana/u 09 ruj 2008, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
schuey je napisao/la:Zvjerko,diskvalifikacija,te oduzimanje bodova osvojenih na 6.kvizu

FIA očito postrožuje kriterije.

Za sljedeći kviz:
1) Sve mi odgovara
2) Ti mi reci

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
bile su dvije varijante u igri,to je istina,no detaljnim pregledom incidenta oslučili smo se za onu najpravednijuIcy je napisao/la:Kaj se niste jučer drukčije dogovorili? Dok ne vidim službeni dokument s potpisom i pečatom, ništ ne vjerujem!
![]()
FIA očito postrožuje kriterije.![]()
![]()

a kaj se tiče Senne,on je stekao nepravednu prednost kašnjenjem i zato je kažnjen sa pomicanjem vremena na sljedećem kvizu

Piquet20: osim toga vec postoji slican incident gdje je Walter kasnio 5 minuta i bio diskvalificiran stoga mislim da je donesena najpravednija odluka u zvjerkovom slucaju
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Pa da ste odlučili drugačije ja bih namjerno "preskočio" slijedeći kviz.schuey je napisao/la:bile su dvije varijante u igri,to je istina,no detaljnim pregledom incidenta oslučili smo se za onu najpravednijuIcy je napisao/la:Kaj se niste jučer drukčije dogovorili? Dok ne vidim službeni dokument s potpisom i pečatom, ništ ne vjerujem!
![]()
FIA očito postrožuje kriterije.![]()
![]()
a kaj se tiče Senne,on je stekao nepravednu prednost kašnjenjem i zato je kažnjen sa pomicanjem vremena na sljedećem kvizu
Piquet20: osim toga vec postoji slican incident gdje je Walter kasnio 5 minuta i bio diskvalificiran stoga mislim da je donesena najpravednija odluka u zvjerkovom slucaju
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
zvjerko je napisao/la:
Pa da ste odlučili drugačije ja bih namjerno "preskočio" slijedeći kviz.

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Piquet20
- Svjetski prvak
S obzirom da nitko neide na VN Italije te da ste svi za raniji termin (pa i raniji od 17:00h) odlucili smo da se iduci kviz odrzi u novom terminu. Post je u obavijestima, ali ga stavljamo i tu tako da ga svi vide:
7. F1-HR.com kviz će se održati u nedjelju, 14.09., u 16:30h.
Ne zaboravite da kviz traje 20 minuta.
7. F1-HR.com kviz će se održati u nedjelju, 14.09., u 16:30h.
Ne zaboravite da kviz traje 20 minuta.

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Prijedlog je dobar,vidjet ćemo kako izgleda na tablici da nebi bila nečitljivaWalter je napisao/la:Odlično.Nakon trke kad se vode rasprave uvijek ima dosta članova pa bi moglo biti da se uključi još neko u kviz.
Jedan predlog:Vidim da ste u tabelu stavili DSQ za nas koji smo diskvalifikovani, pa mogli bi za one koji nisu prisustvovali kvizu staviti DNS!

za kviz ćemo vidjet,nadamo se velikom odazivu,samo da nebi bilo puno zaokupljenih teorijama urota i izmjenama mišljenja o utrci pa da ne zaborave na kviz

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt: