Pitanja, komentari, kritike

Arhiva od 1300+ zanimljivih F1 pitanja i odgovora.
Zaključano
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

A o kakvim se to incidentima radi?
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

King iCool je napisao/la:A o kakvim se to incidentima radi?
Senna je kasnio minutu ali to će vjerovatno proć kao pod pragom tolerancije,dok zvjerko je kasnio 4 minute i u toku je viječanje oko odluke,a kako je ova trka bila specifična po incidentima,a ovo je kviz s te utrke malo smo tak uredili d abolje izgleda. Odluka bude sutra,nadamo se pravedna :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

schuey je napisao/la:
King iCool je napisao/la:A o kakvim se to incidentima radi?
Senna je kasnio minutu ali to će vjerovatno proć kao pod pragom tolerancije,dok zvjerko je kasnio 4 minute i u toku je viječanje oko odluke,a kako je ova trka bila specifična po incidentima,a ovo je kviz s te utrke malo smo tak uredili d abolje izgleda. Odluka bude sutra,nadamo se pravedna :D
a baš sam si i mislio da ćeš napisati to :) "incident involving car driven by Senna is investigated by stewards" :p

Čestitke svima posebno Icy i Stewartu. Sada vas više nitko neće moći stići ;) premalo je kvizova, bodovni sistem ne nagrađuje dovoljno pobjednika :p bolidi su vam pouzadni :) a ni FIA vas bogami ne dira :p

Sada baš gledam šta sam sve odgovorio, i vidim da sam izgubio dva boda na način da sam napisao jedno a mislio drugo #-o svašta mi se prvi puta dogodilo na ovom kvizu!

Ubiti zadovoljan sam s plasmanom :D i trenutno kakam u gaće jer me strah :/ FIA-ine odluke
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Senna je napisao/la:
Čestitke svima posebno Icy i Stewartu. Sada vas više nitko neće moći stići ;) premalo je kvizova, bodovni sistem ne nagrađuje dovoljno pobjednika :p bolidi su vam pouzadni :) a ni FIA vas bogami ne dira :p
Hvala na čestitki!! :) Tyrrell je pouzdan, ali sam za ovu utrku napravio dobar setup na njemu. ;)
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Jackie Stewart je napisao/la:
Senna je napisao/la:
Hvala na čestitki!! :) Tyrrell je pouzdan, ali sam za ovu utrku napravio dobar setup na njemu. ;)
:lol: :lol:
Još malo i evo Schumija do prve pobjede...a pošto iza sebe ima FIA-u, neće mu biti teško! :D :p

Čestitke dečki! Ovaj put sam imala i malo sreće s pogađanjem a,b,c pitanja, ali slike su me spasile! :)
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Bilo bi dobro da se sljedeći kviz održi sat vremena nakon VN Italije, negdje oko 16.30 ili 17.00.
Mislim da je neko to već predložio.
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Cestitke svim natjecateljima! Naravno, posebno cestitam Jackieju, ali i svi ostali natjecatelji, od Icy do texa, zasluzuju samo pohvale!

Jako mi je drago da vam se kviz svidio. Mislimo da ovakav format kviza (sa manje abc pitanja i vise slikovnih pitanja) realnije pokazuje znanje natjecatelja stoga cemo i nadalje koristiti ovakav format. Naravno, uvijek je moguca koja korekcija i doradivanje kviza. ;-)

Sto se tice "incidentnih situacija", FIA ce sutra donijeti odluku...ipak su danas bili prezauzeti Hamiltonom. :lol:

Icy je napisao/la: :lol: :lol:
Još malo i evo Schumija do prve pobjede...a pošto iza sebe ima FIA-u, neće mu biti teško! :D :p
FIA je cesto kaznjavala Schumija tako da se pazi. :p

Walter je napisao/la:Bilo bi dobro da se sljedeći kviz održi sat vremena nakon VN Italije, negdje oko 16.30 ili 17.00.
Mislim da je neko to već predložio.
Sto se tvojeg prijedloga tice mislim da bi ga mogli uvaziti. Schuey jel mozes voditi kviz nedjeljom iza trke? :-D Volio bi da se i ostali natjecatelji izjasne po tom pitanju. Iako, nakon VN Italije vise nemamo Europskih utrka tako da cemo vjerojatno opet imati drukciji raspored...ali slobodno izlozite svoje misljenje. ;-)

No, sto se konkretno iduceg kviza tice, mislim da bi bilo u redu da ga pomaknemo na ponedjeljak iz istih razloga iz kojih smo pomakli Madarsku na ponedjeljak. I po ovom pitanju bi takoder molio natjecatelje da se izjasne (ako nitko od zainteresiranih neide u Monzu, mozemo odrzati kviz u nedjelju).

Najkasnije do srijede navecer cemo donijeti odluku o terminu odrzavanja slijedeceg kviza.
I jos da naglasim da ce do kraja sezone svaki kviz trajati 20 minuta! Vise nece biti promjena!

EDIT:
Predlazem da svatko u svojem iducem postu odgovori na iduca pitanja:
a) odgovara li vam da se kviz odrzava nedjeljom popodne (17h)?
b) da li idete na VN Italije pa stoga niste u mogucnosti nastupiti iduce nedjelje na kvizu?
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

a) odgovara
b) nažalost ne idem, tako da sam u mogućnosti nastupiti... ;)
slika slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Donesena je odluka uprave kviza o incidentima :D

Zvjerko,diskvalifikacija,te oduzimanje bodova osvojenih na 6.kvizu
Senna-kazna starta sa 2 minute lošije pozicije na sljedećem kvizu,dakle imat ćeš 18 minuta za riješavanje kviza

Kazne su donešene prema pravilima,iako je Senna kasnio minutu mogli bi okarakterizirat kao pravilo kvala od 107% .prošo je dalje ali duplo koliko si je produžio ovaj kviz toliko će mu biti odbijeno na sljedećem ;)

Također na kazne imate pravo žalbe na pp jednom od moderatora koji vode kviz ili u zato predviđene topice
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

schuey je napisao/la:Donesena je odluka uprave kviza o incidentima :D

Zvjerko,diskvalifikacija,te oduzimanje bodova osvojenih na 6.kvizu
...
Važno da mi novčanik niste dirali :D

ADD -
a) da
b) ne
Zadnja izmjena: zvjerko, dana/u 09 ruj 2008, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

schuey je napisao/la:Zvjerko,diskvalifikacija,te oduzimanje bodova osvojenih na 6.kvizu
:shock: Kaj se niste jučer drukčije dogovorili? Dok ne vidim službeni dokument s potpisom i pečatom, ništ ne vjerujem! :p

FIA očito postrožuje kriterije. :badgrin: :badgrin:

Za sljedeći kviz:

1) Sve mi odgovara
2) Ti mi reci :p
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Dobro sam prošao :P sada predajem s 15 minuta, tada ću imati dovoljno vremena ako se štagod pofuka :)

a) uglavnom mi ne odgovara jer nestanem pola sata nakon utrke ali nadam se da neće biti problem ako bude u 17

b) ne
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

a) odgovara
b) ne
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Icy je napisao/la: :shock: Kaj se niste jučer drukčije dogovorili? Dok ne vidim službeni dokument s potpisom i pečatom, ništ ne vjerujem! :p

bile su dvije varijante u igri,to je istina,no detaljnim pregledom incidenta oslučili smo se za onu najpravedniju :D

a kaj se tiče Senne,on je stekao nepravednu prednost kašnjenjem i zato je kažnjen sa pomicanjem vremena na sljedećem kvizu ;)

Piquet20: osim toga vec postoji slican incident gdje je Walter kasnio 5 minuta i bio diskvalificiran stoga mislim da je donesena najpravednija odluka u zvjerkovom slucaju
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

samo do ogovorim:
a)odgovara
b)ne
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

schuey je napisao/la:
Icy je napisao/la: :shock: Kaj se niste jučer drukčije dogovorili? Dok ne vidim službeni dokument s potpisom i pečatom, ništ ne vjerujem! :p

bile su dvije varijante u igri,to je istina,no detaljnim pregledom incidenta oslučili smo se za onu najpravedniju :D

a kaj se tiče Senne,on je stekao nepravednu prednost kašnjenjem i zato je kažnjen sa pomicanjem vremena na sljedećem kvizu ;)

Piquet20: osim toga vec postoji slican incident gdje je Walter kasnio 5 minuta i bio diskvalificiran stoga mislim da je donesena najpravednija odluka u zvjerkovom slucaju
Pa da ste odlučili drugačije ja bih namjerno "preskočio" slijedeći kviz.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zvjerko je napisao/la:
:shock: take that back :evil:

:D :D :D nemožeš namjerno bojkotirat ovaj sveti kviz :D morali smo malo agoniju produžit u skladu sa pravom FIA-om :D
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

schuey je napisao/la:
zvjerko je napisao/la:
:shock: take that back :evil:

...
Vadim! :oops:
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

A) Odgovara mi da se kviz održi u 17.00 čak i ranije
B)Ne idem na VN Italije
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

S obzirom da nitko neide na VN Italije te da ste svi za raniji termin (pa i raniji od 17:00h) odlucili smo da se iduci kviz odrzi u novom terminu. Post je u obavijestima, ali ga stavljamo i tu tako da ga svi vide:

7. F1-HR.com kviz će se održati u nedjelju, 14.09., u 16:30h.
Ne zaboravite da kviz traje 20 minuta.
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Odlično.Nakon trke kad se vode rasprave uvijek ima dosta članova pa bi moglo biti da se uključi još neko u kviz.

Jedan predlog:Vidim da ste u tabelu stavili DSQ za nas koji smo diskvalifikovani, pa mogli bi za one koji nisu prisustvovali kvizu staviti DNS!
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Walter je napisao/la:Odlično.Nakon trke kad se vode rasprave uvijek ima dosta članova pa bi moglo biti da se uključi još neko u kviz.

Jedan predlog:Vidim da ste u tabelu stavili DSQ za nas koji smo diskvalifikovani, pa mogli bi za one koji nisu prisustvovali kvizu staviti DNS!
Prijedlog je dobar,vidjet ćemo kako izgleda na tablici da nebi bila nečitljiva ;) ,jer to di ide DNS imamo crte,0 su za nijedan osvojeni bod osvojen na trci,da se zna ko je kad nastupio a DSQ smo stavili da se zna da je bio nastup ;)

za kviz ćemo vidjet,nadamo se velikom odazivu,samo da nebi bilo puno zaokupljenih teorijama urota i izmjenama mišljenja o utrci pa da ne zaborave na kviz :D
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Još malo pa počinje kviz.
slika
King iCool
Veteran
Veteran