Heikki Kovalainen
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Walter je napisao/la:Sa Mclarenom tek na 9. mjestu to je stvarno slabo, nije mogao preteći ni Vettela.
Ako si gledao utrku onda znaš kako je Vettel vozio istvarno svaka čast momku jer ga je stvarno ne moguće bilo prestići. One obranbene pozicije koje je uzimao... Ma fenomenalno. Sumnjam da bi ga itko prestigao da mu je samo malo brzi bolid.
kakav potpis staviti???
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
nije top speed sve,keikki je bio vidno brži ali je vettel stvarno majstorski branio poziciju,mišljenja sam da heikki nije imao dan,vettel utrku života,možda čak nije dobro podesio bolid McM-a pa nije mogao bolje,ali svakako da ga je trebao/morao prestići,na njegovu žalost nije,no nikako nije imao lagan posaoKing iCool je napisao/la:Toro Rosso ima jako dobar top speed na ravnim djelovima i to je jedan od razloga zasto ga ovaj nije uspio kasirati.U Monaku su isto bili jedni od najbrzih na izlazu iz tunela.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Sama konfiguracija staze bi trebala omogućiti preticanja ali problem je sa podlogom jer, izlaskom sa trkaće putanje se puno gubi u svim pogledima (ubrzavanje, kočenje...). Ako malo bolje pogledte, preticanja su se dešavala nakon pogrešaka tj izlaska sa gumiranog dijela staze osim preticanja Kubica-Heidfeld. Vettel je vozio odlično u defanzivi tako da Kovalainen nije ni mogao ništa učiniti. Vidit ćemo na slijedećoj utrci kakav će biti pošto su u McM-u izjavili da im je on najrealnija opcija za eventualnu pobjedu.schuey je napisao/la:nije top speed sve,keikki je bio vidno brži ali je vettel stvarno majstorski branio poziciju,mišljenja sam da heikki nije imao dan,vettel utrku života,možda čak nije dobro podesio bolid McM-a pa nije mogao bolje,ali svakako da ga je trebao/morao prestići,na njegovu žalost nije,no nikako nije imao lagan posaoKing iCool je napisao/la:Toro Rosso ima jako dobar top speed na ravnim djelovima i to je jedan od razloga zasto ga ovaj nije uspio kasirati.U Monaku su isto bili jedni od najbrzih na izlazu iz tunela.
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Schumy.d
- Legenda
- sepulctor
- Rezervni vozač
- Schumy.d
- Legenda
-
- Profesionalni vozač
Evo da pohvalim Heikkia... Konačno je odvozio jednu dobru utrku... Lani smo u Francuskoj vidjeli buđenje jednog drugog Finca (Kimia), a nadam se da ovaj dobar rezultat znači da se i Heikki malo trgnuo, i da će počet pokazivat rezultate koji se od njega i očekuju...
Kazna koju je dobio u kvalama je isto sumnjiva, jer se onda moglo kaznit i Nakajimu tako da šteta zbog toga...
A onaj "incident" s Trulliem... Tu nema ništa lošeg, čisto utrkivanje, a uz to svi mi znam da je Trullia jako teško prestić... (Trulli - vlakić...
)
Kazna koju je dobio u kvalama je isto sumnjiva, jer se onda moglo kaznit i Nakajimu tako da šteta zbog toga...
A onaj "incident" s Trulliem... Tu nema ništa lošeg, čisto utrkivanje, a uz to svi mi znam da je Trullia jako teško prestić... (Trulli - vlakić...

- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
Da nije bilo one kazne iz kvala bio bo na postolju sigurno ako ne i prvi,ono s trulliem ništa strašno pa valjda su tamo da se utrkuju,svakako je dobro da se heikko probudi jer će biti zanimljivije prvenstvo mislim da do kraja sezone može očekivati svoju prvu pobijedu u karijeri

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
-
- Profesionalni vozač
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Nažalost dok je hami u Mclarenu nema šanse da heikki pobijedi,osim akoSRV je napisao/la:Ako ne dobijemo opet kakvu kaznu (ne znam sto FIA sada sprema za nas), ne sumnjam. McLaren je sada pouzdan, a vozaci odlicni.
Najsretniji bih bio sa 1-2, svejedno pobijedio Heikki ili Hamilton.
hami ne odustane ili tako nešto...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
-
- Profesionalni vozač
-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
svaka cast kovalainenu bas mi je drago zbog njega
bas se vidjelo da je jaci od hamiltona tokom kvalifikacija i kad je hami bio brzi razlika je bila skoro niikakva i bas sam pomislio na pocetku Q3 da ce bit sigurno brzi od hamiltona
ajd napokon se i njemu poslozilo i nikakve pehove nije imo dosad na silverstoenu 

bas se vidjelo da je jaci od hamiltona tokom kvalifikacija i kad je hami bio brzi razlika je bila skoro niikakva i bas sam pomislio na pocetku Q3 da ce bit sigurno brzi od hamiltona

- Formula4ever
bravo Heikki, dobro da je napravio ovaj pole jer će dobit želju za pobjeđivanjem i borbom. A kako je taj Webber uletio na drugo mjesto...mora da je lagan ko perce a nije ni Heikki puno teži. Bit će zanimljiva strategija ovdje i teško je prognozirat ko će na podium. Samo želim Lewisu da starta kao u Canadi kad je poletio ko iz katapulta. 

...::: // Hamilton United \\ :::...