Ma označeno je ono da me obavjesti o tomeSLR mclaren je napisao/la:odi na profil i označi (NAMJESTI)siKenny je napisao/la:Ja imam neke teme označene da ih pratim ali mi nedolaze poruke na E-mail da su napisani novi postovi.
Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- hamiltongirl
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: McLaren Mercedes
probala sam al mi nije dalo da kopiram pa nisam mogla...sale je napisao/la:@ ALONSO RENAULT, Cool Finn & hamiltongirl: Zamolio bih vas da mi, u slučaju da se ponovno susretnete s takvom greškom, na PP pošaljete copy-paste (ili screenshot) potpune greške koju vam prikaže browser kako bih konkretno mogao vidjeti gdje je problem.
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi ynna Heikki
- Kontakt:
Ja sam danas saletu poslala PP sa copy/paste problemom, pa ćemo vidjet!hamiltongirl je napisao/la:probala sam al mi nije dalo da kopiram pa nisam mogla...sale je napisao/la:@ ALONSO RENAULT, Cool Finn & hamiltongirl: Zamolio bih vas da mi, u slučaju da se ponovno susretnete s takvom greškom, na PP pošaljete copy-paste (ili screenshot) potpune greške koju vam prikaže browser kako bih konkretno mogao vidjeti gdje je problem.

Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Zamolio bih tebe (ali i sve ostale članove) da mi kod bilo kakvog problema na forumu pošalješ screenshot ili "copy-paste" pogreške/upozorenja koji ti se javlja pri korištenju foruma.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Kad se logiram dođe mi neki security warning![]()
![]()
Šta to znaći?
S obzirom da se meni ne javljaju nikakvi problemi, na taj način mogu pogledati što nije u redu i pokušati ispraviti pogrešku.
$@Ł€: Tražite prije postanja 

- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
pošaljem pp,ta osoba je online ali meni je poruka i daljhe u outboxu?zakaj? možda nije vidila,jer pretpostavljam da ju pošalje tek kad ju ta osoba otvori tj.pročita
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Site Admin
- Kontakt:
pazi, tebi ona nestane iz outboxa tek kada ju osoba otvori, tj. pročita, sve do tog trenutka ti možeš sadržaj poruke promjeniti ili izbrisati porukuschuey je napisao/la:pošaljem pp,ta osoba je online ali meni je poruka i daljhe u outboxu?zakaj? možda nije vidila,jer pretpostavljam da ju pošalje tek kad ju ta osoba otvori tj.pročita
The only difference between men and boys is the cost of their toys!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Nije nikakva greška ljudi, provodimo nekakvu akciju o kojoj trenutno ne bih volio ništa govoriti - sve ćete saznati uskoro...
Inače, radi se o trenutnom privremenom povećanju broja modova koje nema nikakve veze s forumom, tako da će se stvari uskoro vratiti na staro
Inače, radi se o trenutnom privremenom povećanju broja modova koje nema nikakve veze s forumom, tako da će se stvari uskoro vratiti na staro

- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Uočili smo nekakav propust na forumu, pa smo pokrenuli malu akciju debuggiranja (testiramo ovlasti moderatora da bismo ispravili propust) - ništa ozbiljno, samo nekakva sitnicalegolas je napisao/la:ovako je sad jako čudno, kad pogledam dolje sve se zeleni. Baš me zanima kakva je to akcija.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
saša,dobijem pp i to normalno ali iako je u profilu postavljeno da me obavijesti on nikaj,ni ne otvara novi prozor,jednostavno nikakvog znaka da sam dobio poruku dok ručno ne odem pogledat ili na mail,pokušo sam isključivat pa ponovno uključivat tu opciju ali nikaj od toga. help please!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Koji web preglednik koristiš?schuey je napisao/la:saša,dobijem pp i to normalno ali iako je u profilu postavljeno da me obavijesti on nikaj,ni ne otvara novi prozor,jednostavno nikakvog znaka da sam dobio poruku dok ručno ne odem pogledat ili na mail,pokušo sam isključivat pa ponovno uključivat tu opciju ali nikaj od toga. help please!
Moguće je da ti nešto ne štima s opcijama za JavaScript. Da li ti normalno radi "brzi odgovor" na forumu?

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
brzi odg normalno funkcionira a ovo drugo koda si me pito matematičku jednadžbu za cijepanje protona i neutrona....(ne kužim se u to)
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Hehe, samo mi reci koji browser koristiš (Firefox, Opera, Internet Explorer...) i koju verzijuschuey je napisao/la:brzi odg normalno funkcionira a ovo drugo koda si me pito matematičku jednadžbu za cijepanje protona i neutrona....(ne kužim se u to)

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
a di pogledam verziju? sam ti reko da sam tutlek za te stvarisale je napisao/la:Hehe, samo mi reci koji browser koristiš (Firefox, Opera, Internet Explorer...) i koju verzijuschuey je napisao/la:brzi odg normalno funkcionira a ovo drugo koda si me pito matematičku jednadžbu za cijepanje protona i neutrona....(ne kužim se u to)

- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Znači IE je upitanju. Ok, klikni na "Help" i "About Internet Explorer"schuey je napisao/la:a di pogledam verziju? sam ti reko da sam tutlek za te stvari

EDIT: Imaš li možda instaliran nekakav pop-up blocker? Program koji blokira prozore u kojima se prikazuju reklame s Interneta?
I, da, taj problem te muči oduvijek ili u posljednje vrijeme?

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
7.05730.11is to?sale je napisao/la:Znači IE je upitanju. Ok, klikni na "Help" i "About Internet Explorer"schuey je napisao/la:a di pogledam verziju? sam ti reko da sam tutlek za te stvari
EDIT: Imaš li možda instaliran nekakav pop-up blocker? Program koji blokira prozore u kojima se prikazuju reklame s Interneta?
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
imam,al mamne pojma koji,sad me već stvarnosale je napisao/la:Da, to me zanimalo. Samo mi još odgovori na pitanje iz edita (ono drugo)schuey je napisao/la:7.05730.11is to?

- LeoZGB
- Rezervni vozač
- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt: