Ja sam bio uvjeren da je nešto puklo na Ferrariju, ali Kimi veli da je zakočio točno na malom hupseru prije zavoja, što je jako olakšalo stražnje gume, koje su onda zablokirale i bacile ga u desno. Ako on tak veli, valjda zna što govori.Tamara je napisao/la:Pozdrav Mladene,
Prvo da se zahvalim na savjetima za Monzu. Bili smo na Ascariu i doživljaj je fantastičan. By the way nisu nam trebale slušalice jer zvuk motora kad formula izlazi iz Ascaria i ubrzava, što te tjera da se sav naježiš, je gušt koji bi slušalice samo pokvarile (uši nas nisu nimalo zaboljele).
Htjela sam vas samo pitati je li onaj Kimijev udarac na treningu u subotu bio posljedica njegove pogreške? I, pošto smo vidjeli par preticanja ove godine, je li stvarno stvar samo u tome da je teško preticati ili je Kimi izgubio onu borbenost (agresivnost) koju je imao prethodnih godina? Imam nekada osjećaj kao da se prepusti situaciji i odvozi hladno utrku do kraja (kao u Istanbulu iza Masse npr.).
Hvala unaprijed. Pozdrav!
Ja mislim da osobito Ferrarijeva aerodinamika strašno obeshrabruje vožnju vrlo blizu autu ispred, i zato je gotovo nemoću prići dovoljno blizu da bi se pokušalo pretjecati.
Räikkönen je ovo izjavio nekoliko puta ove godine.
Kao što mu vjerujemo kad veli da ništa nije puklo pri onom sudaru, tako mu treba vjerovati i kad kaže da se ne može pretjecati. On nije čovjek koji ne zna pretjecati, ali ako ne može - ne može.