Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kiby
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la kiby »

Pa izletili su oni koji su prvi dosli do tog zavoja. A ostali nisu izletjeli jer su vidjeli upravo sto se njima događa i zato su ranije kocili i prosli taj zavoj
McM fun
Dexter

Post Postao/la Dexter »

*silberpfeil je napisao/la:meni nije jasno kako neko može reći da nije napravio ništa danas?
krenuo 10. i na kraju drugog zavoja bio je četvrti, tu je kraj priče! vozio je po gumama za suho po mokrom itd. da ne nabrajam! još je fisica dva puta odero prav ljepo
Tebi bi, skupa s Ivicom Blažičkom, izgleda bilo dosta da se samo pojavi na stazi i već bi to bio potez vozačkog genija. Mali je konačno dobio priliku pokazati kakav je kad ne starta iz prvog reda, a ti budi "muško" i pomiri se s činjenicom da se baš i nije proslavio. Ustvari, sagledavši sve u svjetlu činjenice da je od 10. mjesta na početku utrke došao do 9. na kraju, a što je u ovom slučaju jedino važno, nepobitno se i sa sigurnošću može ustvrditi DA LEWIS HAMILTON NA JUČERAŠNJOJ UTRCI NIJE NAPRAVIO NIŠTA.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

kiby je napisao/la:Pa izletili su oni koji su prvi dosli do tog zavoja. A ostali nisu izletjeli jer su vidjeli upravo sto se njima događa i zato su ranije kocili i prosli taj zavoj
Nisam htio odgovarati na ovo dok se na netu ne pojave neki bitni podaci kojima bih mogao malo bolje argumentirano raspravljati. Ali radi se o slijedecem: koliko je vozaca prije Hamiltona proslo taj zavoj? Meni po sjecanju stoji 9, ali nisam siguran i zato cekam. Button nije izletio radi staze vec radi pogreske na tom dijelu staze kad je pokusao isforsirati Alonsa.

Dakle po meni Hamilton ispada kao prvi koji je tamo izletio. (sto po slici koju smo dobivali i jest) Dakako da su uvjeti na stazi bili jako losi, i moze biti da je bas on prvi naletio na pravu poplavu, ali to jos uvijek sa sigurnoscu na mogu reci jer nisam vidio na koji nacin je izletio (mozda je i pokusao preci nekog u tom trenutku?), da li je netko normalno prosao taj zavoj iza njega, pa mi se uzevsi sve to u obzir tvrdnja da nije njegova greska nego sudaca cini pomalo smijesna. Manje mi je smijesno misliti da je Lewis ipak platio danak neiskustvu i malo se preracunao u mogucnostima.

Poanta svega je bila da Lewis ipak grijesi, nije masina. Mozda jos uvijek ne grijesi drasticno, ali ima tih greskica koje su dovoljne da mirnije spavam :)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Marko FF

Post Postao/la Marko FF »

p@rtibrejker je napisao/la:
kiby je napisao/la:Pa izletili su oni koji su prvi dosli do tog zavoja. A ostali nisu izletjeli jer su vidjeli upravo sto se njima događa i zato su ranije kocili i prosli taj zavoj
Nisam htio odgovarati na ovo dok se na netu ne pojave neki bitni podaci kojima bih mogao malo bolje argumentirano raspravljati. Ali radi se o slijedecem: koliko je vozaca prije Hamiltona proslo taj zavoj? Meni po sjecanju stoji 9, ali nisam siguran i zato cekam. Button nije izletio radi staze vec radi pogreske na tom dijelu staze kad je pokusao isforsirati Alonsa.

Dakle po meni Hamilton ispada kao prvi koji je tamo izletio. (sto po slici koju smo dobivali i jest) Dakako da su uvjeti na stazi bili jako losi, i moze biti da je bas on prvi naletio na pravu poplavu, ali to jos uvijek sa sigurnoscu na mogu reci jer nisam vidio na koji nacin je izletio (mozda je i pokusao preci nekog u tom trenutku?), da li je netko normalno prosao taj zavoj iza njega, pa mi se uzevsi sve to u obzir tvrdnja da nije njegova greska nego sudaca cini pomalo smijesna. Manje mi je smijesno misliti da je Lewis ipak platio danak neiskustvu i malo se preracunao u mogucnostima.

Poanta svega je bila da Lewis ipak grijesi, nije masina. Mozda jos uvijek ne grijesi drasticno, ali ima tih greskica koje su dovoljne da mirnije spavam :)
Nije baš Hamilton prvi tamo izletio, već je bilo automobila vani a bilo ih je i koji su prije njega sigurno prošli taj zavoj
tko drugom jamu kopa nos
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Ja ne mogu decidirano tvrditi da Alonso ne bi izletio, ali čisto sumnjam.
U tome i je razlika između vrhunskih i manje vrhunskih pilota u F1. Neko osjeti bolid, neko i ne baš tako.
Odmah da se razumijemo, nisam neki poseban Alonsov fan, ali čovjeka veoma poštujem i mislim da je trenutino no.1!
Žao mi je što je samo Kimi završio prije nego je trebao, da vidimo duel između njih dvojice, jer Massu smo vidjeli po kiši jučer.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Dexter je napisao/la:
*silberpfeil je napisao/la:meni nije jasno kako neko može reći da nije napravio ništa danas?
krenuo 10. i na kraju drugog zavoja bio je četvrti, tu je kraj priče! vozio je po gumama za suho po mokrom itd. da ne nabrajam! još je fisica dva puta odero prav ljepo
Tebi bi, skupa s Ivicom Blažičkom, izgleda bilo dosta da se samo pojavi na stazi i već bi to bio potez vozačkog genija. Mali je konačno dobio priliku pokazati kakav je kad ne starta iz prvog reda, a ti budi "muško" i pomiri se s činjenicom da se baš i nije proslavio. Ustvari, sagledavši sve u svjetlu činjenice da je od 10. mjesta na početku utrke došao do 9. na kraju, a što je u ovom slučaju jedino važno, nepobitno se i sa sigurnošću može ustvrditi DA LEWIS HAMILTON NA JUČERAŠNJOJ UTRCI NIJE NAPRAVIO NIŠTA.
kreno je 10. i odma bio četvrti ali mi se guma probušila odma malo bolje pogledaj snimku nakon starta i prolazak kroz 4. zavoj vidi se da mu je zadnja lijeva prazna te je tu izgupio puno vremena dok je do boxa došo a dalje da ne govorim kolike je zaostatke imo zbog još nekih gluposti i šta je onda mogo napravit?
McLaren u <3
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Marko FF je napisao/la:Nije baš Hamilton prvi tamo izletio, već je bilo automobila vani a bilo ih je i koji su prije njega sigurno prošli taj zavoj
Da, na tom zavoju je vec bio parkiran Button (a lijepo se vidjelo da se ko sivonja zaletio za Alonsom pa je morao skretati radi naglog kocenja i zavrsio vani), pa se Lewis prvi uparkirao do njega, pa ostali....
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Dexter je napisao/la:
DA LEWIS HAMILTON NA JUČERAŠNJOJ UTRCI NIJE NAPRAVIO NIŠTA.
Ako to gledas sa pozicije osvajanja bodova, onda nije apsolutno napravio nista. Statisticki nije osvojio niti jedan bod, ali je odvezao, po meni, najbolju utrku ove sezone do sada. Iako je imao najbrzi bolid medju kantama pokazao je dosta vozackog umijeca pogotovo u pretjecanju Fisikele. I ocito da, za sada, jos nije na kisi toliko dobar kao Alonso.
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

Zanimljivo Massa proslu utrku iz bokseva skoro na postolju ali u toj utrci nije napravio nista, a Hamilton sa desetog mjesta dogurao cak do devetog uz pomoc dizalice pa je imao utrku karijere.

Da se ne zavaravamo Hamilton je daleko bolji vozac od masse (bar ja tako mislim makar sam za ferrari) ali nemojte pametovat i sami sebi skakat u usta sa svakim drugim postom ako vec navijate za nekoga podrzite ga ali takodzer priznajte i dostignuca drugima a ne konstantno pokazivat koliko dvostruke kriterije imate
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

sjubic je napisao/la:Inače na tom djelu staza ide prema dolje prije prvog desnog zavoja.
Oni koji su u tom krugu prošli među prvima vjerovatno nisu naletili na takvu bujicu vode kao ostatak iza njih.
Lewis uopće nije niti kočio nego je jednostavno produžio ravno u šljunak dok su ostali iza njega svi redom izletjeli a seafty car je dobro prošao.
No što se toga tiče kao što sam prije napisao Lauda je izjavio da su suci pogriješili što nisu prekinuli utrku prije a i g. Mladen se slaže sa njim.
Da, poznata mi je konfiguracija tog zavoja i ocito je da je bilo jako mnogo vode. Zato cekam da mogu usporediti tko je sve ispred njega i sa koliko vremena prednosti prosao zavoj i da li je netko nakon njega (Barrichelo?) prosao zavoj bez problema. Mnogo ih je izletilo, ali nisu svi, a Lewisa po mogucnostima i znanju bas ne bih trpao u isti kos sa Sutilom, Rosbergom, Liuzzijem...

Ono, trka vjerovatno i je trebala biti prekinuta, ali i Lewis je znao da je zavoj nagnut, da kisa jako pada i stvara bujicu... Polako kocenje do druge i polako kroz zavoj, zar ne? Osim ako u tom trenutku ne razmisljas na taj nacin, a to je onda pogresan nacin razmisljanja za takve uvjete na cesti. I to je greska.

P.S. Da li je Lewis na startno-ciljnoj ravnini prije izijetanja preticao Sutila?
- Oviedon Ihmisohjus -
danco

Post Postao/la danco »

mislim da je obavio dobar posao jos se nikada nije dogodilo da rooki zvjezda bude prvi na bodovnoj listi........
pozz
Cibalia VKCI!!!
-Bobi-
Navijam za: Fer Play

Post Postao/la -Bobi- »

Hvala Hamiltonu sto nam je dao brilijantnu voznju, danas u madzarskoj 2007.

Mislim da je vredno spomenuti da je uspio u svojoj prvoj sezoni uspio biti vodjeci covjek jedne utrke od pocetka do kraja.

brilijantan vozac u svakom slucaju

dostojna zamjena MICHAELA SCHUMACHERA.
muamert
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la muamert »

-Bobi- je napisao/la:Hvala Hamiltonu sto nam je dao brilijantnu voznju, danas u madzarskoj 2007.

Mislim da je vrjedno spomenuti da je u svojoj prvoj sezoni uspio biti vodjeci covjek jedne utrke od pocetka do kraja.

Iako ga bas ne simpatisem, ovo moram priznati i sloziti se. Mozda bas zbog toga sto stize neko ko bi mozda mogao da, dostigne velikog Schumachera, mi se i ne svidja taj malac, ali odajem mu priznanje.

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
Nedja
Početnik
Početnik

Post Postao/la Nedja »

-Bobi- je napisao/la:Hvala Hamiltonu sto nam je dao brilijantnu voznju, danas u madzarskoj 2007.

Mislim da je vredno spomenuti da je uspio u svojoj prvoj sezoni uspio biti vodjeci covjek jedne utrke od pocetka do kraja.

Stvarno svaka mu chast, josh kada bi bio u ferariju sa Raikonenom ne znamm shta bih vise mogao pozeleti. NEgde je neko napisao kako bi svaki vozac u takvom bolidu mogao ostvariti takav rezultat, pa shto onda jedan Alonso nije. NOvi car je tu, i chak bi shta vishe voleo da je istina ono shto je navodno obrusio ROn Denisu, jer bi to dokazalo da je i karakter.
Tifosina
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tifosina »

Mislim da je vrjedno spomenuti da je u svojoj prvoj sezoni uspio biti vodjeci covjek jedne utrke od pocetka do kraja.

S ovim se apsolutno slažem.
Inače, Hamilton mi je jako simpatičan ....
Kupio me kad je na press koferenciji nakon utrke VN Kanade pozdravio Kubicu i njegovu obitelj.. :D
Ne prepiri se s budalom- ljudi možda neće
uočiti razliku.
Marinela
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Renault i Alonsa

Post Postao/la Marinela »

Tifosina je napisao/la:Kupio me kad je na press koferenciji nakon utrke VN Kanade pozdravio Kubicu i njegovu obitelj.. :D
Da, predivna gesta. :da:
Hamilton do sada, barem pred očima javnosti, nije imao gafova. Smiren je, uljudan, ljubazan i prirodan i svaka mu čast za samokontrolu. Ne oduševljava samo sjajnim vozačkim umijećem već i lijepim ljudskim osobinama. Greškama na VN Evrope po kiši uvjerio me je da nije stroj nego ljudsko biće koje zna i pogriješiti. Bit će pravi užitak pratiti njegovu F1 karijeru. Tačnije, VEĆ je pravi užitak! :klanjanje:
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

Marinela je napisao/la:
Tifosina je napisao/la:Kupio me kad je na press koferenciji nakon utrke VN Kanade pozdravio Kubicu i njegovu obitelj.. :D
Hamilton do sada, barem pred očima javnosti, nije imao gafova. Smiren je, uljudan, ljubazan i prirodan i svaka mu čast za samokontrolu. Ne oduševljava samo sjajnim vozačkim umijećem već i lijepim ljudskim osobinama. Greškama na VN Evrope po kiši uvjerio me je da nije stroj nego ljudsko biće koje zna i pogriješiti. Bit će pravi užitak pratiti njegovu F1 karijeru. Tačnije, VEĆ je pravi užitak! :klanjanje:

slažem se...
on je jednostavno odličan čovjek, i fenomenalan vozač!!!! :klanjanje:
slika
muamert
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la muamert »

Marinela je napisao/la:
Pa kako kome, ko bude navijao protiv njega, nece bas uzivati jer njega ce tesko biti pobjediti, ja recimo navijam za Ferrari, a u buducnosti ako Hamilton ne dodje medju crvene, bit ce glavna prepreka za osvajanje titule. :ne:

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
msferrari

Post Postao/la msferrari »

Dobar je i ne da se! Sa još kojom godinom iskustva može biti nepobijediv ( i ako pređe u Ferrari naravno 8) )
Michael Schumacher
1994, 1995,
2000, 2001, 2002, 2003, 2004
FIA Formula 1 World Champion

http://www.youtube.com/watch?v=h1LOO4_V7qo
Marinela
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Renault i Alonsa

Post Postao/la Marinela »

muamert je napisao/la:Pa kako kome, ko bude navijao protiv njega, nece bas uzivati jer njega ce tesko biti pobjediti, ja recimo navijam za Ferrari, a u buducnosti ako Hamilton ne dodje medju crvene, bit ce glavna prepreka za osvajanje titule. :ne:

Pozdrav
Razumijem. :)

Ne pratim F1 zbog navijačkih strasti nego iz ljubavi prema jednom divnom, uzbudljivom i zahtjevnom sportu. A vozač Hamiltonovog kalibra je neprocjenjiv dobitak za ovaj sport. ;)
Blesava_ KoKoš^

Post Postao/la Blesava_ KoKoš^ »

Bolje nebi niti ja sročio....svaka ti dala! :D
Bimbo_boj
Kontakt:

Post Postao/la Bimbo_boj »

Eo samo ukratko Max Mosley,Ron Dennis,Lewis Hamilton,McLaren mercedes zaista dennis me svojim zakljuccima fascinira kako je toliko... ja to nemogu shvatiti imaju poziciju jedan,dva,a utrka nije ni pocela i sad zbog malog ... koji nije pokazao da je savrsen ide se tuzit fii da bi nakraju fia oduzela osvojene bodove na vn madjarske u mclarenu,no ronu se to bas ne svidja sto je to fia napravila pa je on spreman na tuzbu,jer nije sve savrseno poslo za mclaren.
Da je ostavio kako je bilo McLaren bi zaista odjurio na jednu veliku prednost Ferrariju osvojili bi 18 bodova u konstruktorima a ferrari 5,dakle+15 bodova u konstruktorskom dijelu,ovako -5,a gotovo bi postalo sigurno da ce osvajac naslova biti covjek iz mclarena,zaista ovi su me zakljucci jebeno fascinirali
SVAKA CAST DENNIS ALI TI SI JEDNA OBICNA PRODANA DUSA

Post je editiran zbog uvredljivog sadržaja suprotnog pravilima ponašanja. Bimbo, smiri živce malo ili će kazna biti teža.
47
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

e bimbo, bimbo

čovjek koji je toliko toga napravio sa mclarenom u povijesti ne može biti ni glup ni kreten, nago radije malo prouči sebe pa onda blati druge, jer 18 (?) manje 5 bodova nije +15 nego +13, a i mclareni nisu osvojili 18 bodova neo 15, dakle + 10 bodova će eventualno imati a ne manje 5. uglavnom, i bez tih bodova jasno je da će mclaren osvojiti konstruktorski naslov
silnica

Post Postao/la silnica »

Bimbo_boj je napisao/la:Eo samo ukratko Max Mosley,Ron Dennis,Lewis Hamilton,McLaren mercedes...
e nek si mu se nagovorio :lol:
Tifosina
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tifosina »

muamert je napisao/la:
Marinela je napisao/la:
Pa kako kome, ko bude navijao protiv njega, nece bas uzivati jer njega ce tesko biti pobjediti, ja recimo navijam za Ferrari, a u buducnosti ako Hamilton ne dodje medju crvene, bit ce glavna prepreka za osvajanje titule. :ne:

Pozdrav
Bilo bi lijepo kad bi Hamilton promijenio boju u crvenu.... :D
Ne prepiri se s budalom- ljudi možda neće
uočiti razliku.
Odgovori