Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Night Rider je napisao/la: Kaži da nisam u pravu ako kažem da Hamilton zaslužuje naslov prvaka više od Masse.
E pa NISI!!! :?
Zašto je Hamilton više zaslužio naslov od Masse??
Po meni ne dajem prednost niti jednom, ali ne vidim po čemu je to Lewis zaslužio naslov, a Massa nije... :roll:
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

Schumy.d je napisao/la:
Night Rider je napisao/la: Kaži da nisam u pravu ako kažem da Hamilton zaslužuje naslov prvaka više od Masse.
E pa NISI!!! :?
Zašto je Hamilton više zaslužio naslov od Masse??
Po meni ne dajem prednost niti jednom, ali ne vidim po čemu je to Lewis zaslužio naslov, a Massa nije... :roll:
Zato što jednostavno je bolji u ovoj sezoni. I da ne spominjem ono već gore navedeno. Ako zbog ničega onda zbog onog velikog peha prošle sezone.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Night Rider je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Da malo prekinem ovo prepiranje ko više zaslužuje naslov prvaka.

Pogledajte kako je Lewis bio "žalostan" nakon izgubljenog naslova prošle godine.To je još u Brazilu.

VIDEO

Svaka ti čast care. DJ LewHam :D
Kako možeš biti siguran da se to dogodilo baš tada, u Brazilu.
Pogledaj cijelu snimku i čut ćeš.
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

King iCool je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Da malo prekinem ovo prepiranje ko više zaslužuje naslov prvaka.

Pogledajte kako je Lewis bio "žalostan" nakon izgubljenog naslova prošle godine.To je još u Brazilu.

VIDEO

Kako možeš biti siguran da se to dogodilo baš tada, u Brazilu.
Pogledaj cijelu snimku i čut ćeš.
ma nema šanse da je to u brazilu ko bi se veselio da je izgubio naslov
Schumy.d
Legenda
Legenda

Night Rider je napisao/la: Zato što jednostavno je bolji u ovoj sezoni. I da ne spominjem ono već gore navedeno. Ako zbog ničega onda zbog onog velikog peha prošle sezone.
Evo, sam sebe pobijaš!! ;)
Kakav peh lani??? Pa napravio je katastrofalnu POGREŠKU u zadnjoj utrci i tebi je to peh?? :shock:
A kad smo već kod peha, reci mi da li je Massa ove sezone onda zaslužio naslov kad pogledaš koliko je on PEHA imao, a koliko Lewis!! ;)
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

jebemu baš vam moram sve nacrtat. Premotaj na 4:48 i slušaj šta veli. A znam da sam to još prošle godine na telki gledal neko je na vjestima isječak pokazal.
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

Ante sexy je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la: Ima neko volje da mi prevede što je pjesnik htio reći jer su mu rečenice nepovezane i sa nelogičnim sastavom riječi :D
Htio je reći da je Hamilton bolji od Masse i da zaslužuje prvenstvo. Kužiš? ;)
hm sumnjam da je to htio reći spominje nekakav singapur i Massu izvan bodova jer ga je Lewis prešato tako nešto ? :?

mkomlj38 je napisao/la: onda se vrati u školu pa uči čitat
A ti se također vrati i nauči pisati sa interpunkcijskim znakovima barem kad je to potrebno i normalno slagati riječi u rečenici a da ne ima 10 misli u jednoj rečenici od kojih niti jedna nije završena

Hahaha :lol: baš si me nasmijao. Legenda.

I Hamilton i Massa su iskusno odveli te utrke i osvojili bitno bodove i ne treba pljuvati ni po kome.
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO

Svaka oklada je 10 rep. bodova
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Ante sexy je napisao/la:
Ja sene bi sa nikim svađa :D

nije bitno što je Massa dobije ili ne Massa je bija 3 i 90% ljudi je reklo da je odveza utrku za klasu niže od Kimija i Lewisa a sad kad je Hamilton odveza gotovo pa identičnu utrku bez motiva za napad i samo je čuvao poziciju pridaju mu se epitati da je najpametniji i da nije htio riskirati a ka d to Massa kaže onda laže i ne želi priznati svoju pogrešku
Nije isto... Pogledaj vožnju Masse samo utrku nakon Belgije, u Monzi... ;) Jel' koga lik prošao ili? A Hamilton, koliko vozača? ;)

Vjeruj da bi bilo jako dosadno gledati F1 da ima više vozača poput Masse, osim po kiši... :badgrin: Jedino ga je zanimljivo gledati u Q3, na startu i u boksu kako razvaljuje pit... :D
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Schumy.d
Legenda
Legenda

MP4don je napisao/la: Jedino ga je zanimljivo gledati u Q3, na startu i u boksu kako razvaljuje pit... :D
Isto kao i Hamiltona na izlasku iz boksa i kad počne eksperimentirati sa gumbićima na volanu!! :p :badgrin:
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

MP4don je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:
Ja sene bi sa nikim svađa :D

nije bitno što je Massa dobije ili ne Massa je bija 3 i 90% ljudi je reklo da je odveza utrku za klasu niže od Kimija i Lewisa a sad kad je Hamilton odveza gotovo pa identičnu utrku bez motiva za napad i samo je čuvao poziciju pridaju mu se epitati da je najpametniji i da nije htio riskirati a ka d to Massa kaže onda laže i ne želi priznati svoju pogrešku
Nije isto... Pogledaj vožnju Masse samo utrku nakon Belgije, u Monzi... ;) Jel' koga lik prošao ili? A Hamilton, koliko vozača? ;)

Vjeruj da bi bilo jako dosadno gledati F1 da ima više vozača poput Masse, osim po kiši... :badgrin: Jedino ga je zanimljivo gledati u Q3, na startu i u boksu kako razvaljuje pit... :D
Hm a da probamo pročitati točno što sam napisao i ne izvrtati riječi znači koncentrirajmo se na spa i singapur i komentare na Massu i Lewisa :D
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Lewis je imao tešku utrku u Singapuru i uspio je proći Coultharda što je bilo veoma teško... jer ima jako malo mjesta za pretjecanje... lijepo smo vidjelo da je postojalo samo jedno mjesto za to... drugo nije nije mogao ostvariti, prije drugog SC-a bio je dosta udaljen od Nica, dok je nakon SC-a već lagano potrošio sebe i bolid. Bolid sigurno nije bio na razini kao što bi na nekoj drugoj stazi to bio (puno poskakivanja i struganja podnicom po asfaltu). Da ga Coulthard nije toliko štopao mislim da bi sačuvao bolid za napad na Nica...

A u Spa-u je dosta pokazao svojom vožnjom, vjerujem da ćemo se složiti i da nije bilo onog incidenta Kimi bi pao samo par zavoja nakon toga... Nakon što je prošao Kimija, vidjeli smo kako je Lewis uspjevao održati bolid na stazi dok se Kimi vozio po zonama za izlijetanje... Puni su govorili da je bar u famoznoj šikani bazen sa šljunkom, ja kažem kako bi tek bilo da je bio šljunka u zonama za izljetanje kuda je vozi Kimi... Masse nije bilo nigdje...

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

MP4don je napisao/la:Lewis je imao tešku utrku u Singapuru i uspio je proći Coultharda što je bilo veoma teško... jer ima jako malo mjesta za pretjecanje... lijepo smo vidjelo da je postojalo samo jedno mjesto za to... drugo nije nije mogao ostvariti, prije drugog SC-a bio je dosta udaljen od Nica, dok je nakon SC-a već lagano potrošio sebe i bolid. Bolid sigurno nije bio na razini kao što bi na nekoj drugoj stazi to bio (puno poskakivanja i struganja podnicom po asfaltu). Da ga Coulthard nije toliko štopao mislim da bi sačuvao bolid za napad na Nica...

A u Spa-u je dosta pokazao svojom vožnjom, vjerujem da ćemo se složiti i da nije bilo onog incidenta Kimi bi pao samo par zavoja nakon toga... Nakon što je prošao Kimija, vidjeli smo kako je Lewis uspjevao održati bolid na stazi dok se Kimi vozio po zonama za izlijetanje... Puni su govorili da je bar u famoznoj šikani bazen sa šljunkom, ja kažem kako bi tek bilo da je bio šljunka u zonama za izljetanje kuda je vozi Kimi... Masse nije bilo nigdje...
massa je bio par sekundi iza.........

kako ti znaš da bi kimi izletio da se nije dogodio onaj incident? možda bi sve krenulo drugim tokom....možda bi lewis izletio pri pokušaju pretjecanja u les combes-u............da je baba muško....jel

bilo je što je bilo
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

sunseeker je napisao/la:
massa je bio par sekundi iza.........

kako ti znaš da bi kimi izletio da se nije dogodio onaj incident?
možda bi sve krenulo drugim tokom....možda bi lewis izletio pri pokušaju pretjecanja u les combes-u............da je baba muško....jel

bilo je što je bilo
Gdje sam ja napisao da bi Kimi izletio? Pa u Belgiji je svaki zavoj (u krugu u kojem se skršio) vozio po zoni za izljetanje, dok je Lewis uspjevao zadržati bolid na stazi...

LOL
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

MP4don je napisao/la:
Gdje sam ja napisao da bi Kimi izletio? Pa u Belgiji je svaki zavoj (u krugu u kojem se skršio) vozio po zoni za izljetanje, dok je Lewis uspjevao zadržati bolid na stazi...
A u Spa-u je dosta pokazao svojom vožnjom, vjerujem da ćemo se složiti i da nije bilo onog incidenta Kimi bi pao samo par zavoja nakon toga...
bilo je kako je bilo, što nipošto ne može značiti da bi bilo upravo tako da nije bilo incidenta.....samo to ništa više
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

sunseeker je napisao/la:
MP4don je napisao/la:
A u Spa-u je dosta pokazao svojom vožnjom, vjerujem da ćemo se složiti i da nije bilo onog incidenta Kimi bi pao samo par zavoja nakon toga...
bilo je kako je bilo, što nipošto ne može značiti da bi bilo upravo tako da nije bilo incidenta.....samo to ništa više
Ja spominjem incident (šikana), a ne razbijanje za koje je sam kriv (Kimi)... A ovo "pao" mislim na pretjecanje... da Lewis nije prošao kroz šikanu Kimi bi ostao naprijed, ali sam siguran da bi ga prošao nakon O´Rugea... jer je Lewis bio dosta brži... ;)

LOL
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

MP4don je napisao/la:
Ja spominjem incident (šikana), a ne razbijanje za koje je sam kriv (Kimi)... A ovo "pao" mislim na pretjecanje... da Lewis nije prošao kroz šikanu Kimi bi ostao naprijed, ali sam siguran da bi ga prošao nakon O´Rugea... jer je Lewis bio dosta brži... ;)
ah, nesporazum, ja sam "pao" protumačio kao "izletio"....

pa da, "pao" bi vrlo vjeroatno već na les combes-u......
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Utrka u Brasilu je bila 02.11., ovaj video je stavljen na YouTube 24.10., znači ne može bit nakon Brasila...
Ali sjećam se da je bila feshta i nakon Brasila gdje je isto Hamilton bio za DJ pultom, i isto dobre volje, ali ako me sjećanje ne vara, atmosfera nije bila ovako dobra... :(
slika slika
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

keexx je napisao/la:

Utrka u Brasilu je bila 02.11., ovaj video je stavljen na YouTube 24.10., znači ne može bit nakon Brasila...
Ali sjećam se da je bila feshta i nakon Brasila gdje je isto Hamilton bio za DJ pultom, i isto dobre volje, ali ako me sjećanje ne vara, atmosfera nije bila ovako dobra... :(
Utrka ti je bila mislim 22.10 prošle sezone
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO

Svaka oklada je 10 rep. bodova
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

ALONSO RENAULT je napisao/la:
keexx je napisao/la: Utrka u Brasilu je bila 02.11., ovaj video je stavljen na YouTube 24.10., znači ne može bit nakon Brasila...
Utrka ti je bila mislim 22.10 prošle sezone
Utrka je bila 21. 10. Upravo sam provjeril na formula1.com
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Caldor je napisao/la:
Je,svugdje piše 21.10. ne znam kud im 2.11.
Ja vam lepo velim da je to bilo nakon Brazila a vi vjerujte kaj god hoćete... :roll:
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

King iCool je napisao/la:
Caldor je napisao/la:
Je,svugdje piše 21.10. ne znam kud im 2.11.
Ja vam lepo velim da je to bilo nakon Brazila a vi vjerujte kaj god hoćete... :roll:
My bad... :oops: Gledao sam krivu godinu, ove godine je 02.11....
slika slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

King iCool je napisao/la: Je,svugdje piše 21.10. ne znam kud im 2.11.
ti si u pravu,nemoj se zamarat kaj ti ne vjeruju oni koji su počeli f1 pratit jučer i nemaju pojma,a to je bila jedna od jačih vjesti nakon završetka ;)

tu ne mislim na keexxa
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ma neznam, čudno mi je malo da se čovjek tako veseli isti dan kad je izgubio naslov i to na kakav način. Pa čovječe, da ja na taj način izgubim već skoro dobiveni naslov bio bi utučen najmanje 3 mjseca. :)
Ne znam, možda je snimka nastalu onu noć prije utrke.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

K1M1 je napisao/la:Ma neznam, čudno mi je malo da se čovjek tako veseli isti dan kad je izgubio naslov i to na kakav način. Pa čovječe, da ja na taj način izgubim već skoro dobiveni naslov bio bi utučen najmanje 3 mjseca. :)
Ne znam, možda je snimka nastalu onu noć prije utrke.
a nije,bio je party za finish sezone,trebao je bit slavljenički i Lewis je da bi razveselio mehaničare za veliki trud i njegopv zajeb se uhvatio mikrofona. i ne pišu svi bezveze bez da provjere....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Daj nebo otpri se, još je jergović u studiju na rezimeu sezone rekel da je hamilton kao dj bil upravo taj koji je zabavljal mehaničara poslije utrke. Rekel je to u smislu kao jedna od njegovih pozitivnih strana i kaj ti ga ja znam
Odgovori