hahahaha, ko bi reko, ma slobodno neka idu, kako je F1 mogla do sada bez njih tako može i u budućnosti. Baš sam danas razmišljao koliko će dugo ostat u F1, Benettonu je trebalo kojih 6 kodina da se povuku nakon osvajanja prvenstva a koliko će ovima.Slash je napisao/la:Evo ga, već plaču sad da će izać iz F1 ako FIA ne promjeni pravila...Ja bi im rekao: hvala, doviđenja.
Kako je jedan čovjek reko:

To ja već duže vremena vidim da nedostaje, ali džabe kada nevide oni koji bi trebali. To je sve krenilo na loše sa tehnologijom kada su prvi put uveli 1 motor za 2 utrke i zamrzavanje razvoja motoraMcLewis je napisao/la:Gle posto je rijec o Red Bullu slazem se s tobom, ali smijer u kojem ide F1 je ocajan.... Znaci sada vise skoro nema nitko mogucnost stici mercedes jer nema razvoja...Slash je napisao/la:Evo ga, već plaču sad da će izać iz F1 ako FIA ne promjeni pravila...Ja bi im rekao: hvala, doviđenja.
4 motora po vozacu??? Pa evo alonso i ricciardo imaju vec samo tri na raspolaganju... Danas kad sam vidio da se kevinu onak lijepo raspao motor, u oblaku dima,,, recite sta hocete ali i to je dio F1 koji nedostaje... Ta spektakularnost tehnike i napredovanja i promasaja iste!
moram ti dodat 2007 i 2005 da ti ubijem teorijuspeedy56 je napisao/la: A inače... čini se da F1 ima neki složeni ritam, parne sezone dobre, neparne loše. 2014 ok, 2013 užas, 2012 vrlo ok, 2011 2-3 ok utrke, 2010 dobro, 2009 zijevvv, 2008 dobro....[tu prestaje, zato 3 točkice]
Kako je krenulo, 2015 će nastaviti ritam