Bernardinac je napisao/la:Ross je genijalac i siguran sam da će ponovo skuhati nešto i zeznuti sve ostale.
Mislim da se Schumacher vratio, jer je Brown uvjeren da će imati vrhunski bolid za Schumijevu 8 titulu.
Samo neka veća genijanost od strane McLarena ili RB, za koju Brown ne zna,(mada sumnjam) može pokvariti te planove.
Ferrari je možda prvi počeo razvijati bolid za 2010. godinu, ali sa onim Markizom.......ajjjjjjj

Sezonu 2010 vidim kao full zanimljivu.Pa pogledajte samo momcadi i vozace.Kandidati za vrh su Ferrari,McLaren,Mercedes,Red Bull,Renault.
Moje obrazlozenje za ovakvu postavku vlastitih kandidata je:
Ferrari je prilicno uigrana masinerija koja nece pogrijesiti 2 godine za redom.Jako puno vrsnih strucnjaka je u Maranellu koji su pored iskustva relativno mladi i koji su spremni biti okosnica momcadi godinama unaprijed.Prvenstveno mislim na dr.Aldo Costa-u i Nikolaos Tombazis-a koji su konstruirali F2008 koji da je bio malo pouzdaniji,bio bi nevjerojatno dominantan bolid na svakom tipu staze.Po meni je F2008(da je bio pouzdaniji) skoro uz rame F2004.
McLaren je dokazano uvijek favorit kao i Ferrari.
Mercedes ima Ross Brawn-a i Schumacher-a.Mislim sta dalje govoriti.
Red Bull ima Newey-a koji ako intuitivno pogodi napravi izvanserijski bolid.Vettel kao nosilac klape.
Renault bi sa Kubicom trebao izgledati dobro.Ostaje vecina tehnicara,samo se vlasnik mijenja.I Pat Symonds-a kao i Briatore-a nema(sto je steta),ali ce se Renault oporaviti..
Ako pogledamo na vozace: Michael Schumacher,Fernando Alonso,Felipe Massa,Jenson Button,Lewis Hamilton,Robert Kubica,Sebastian Vettel
Tako da sve u svemu prognoziram jak Mercedes jer je Schumi sa iskustvom je nevjerojatno potreban i vrijedan,a Brawn je genijalac.Dakle,bice ovo momcad koju treba pobijediti sljedece sezone..
F1 2010 ,bice SUDAR TITANA...