Mercedes ima 50 milijuna razloga na godinu da mu se Petronas na bolidu sviđa.Buba je napisao/la:ne svidja mi se ovaj Petronas na bolidu....imam osjecaj kao da gledam Sauber....totalno bezveze....ali eto para vrti gdje burgija nece....
ova zelena na bolidu mi je odvratna....najbolja je crno srebrena kombinacija ...
cisto nesto sumnjam da ce Mercedes u 2010. imati pobjednicki bolid....mislim da ce se glavna voditi izmedju Mclaren Mercedesa i Ferrarija
Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix
- 130R
- Svjetski prvak

- Navijam za: sve i nikog
Ovo mi se čini kao najozbiljnija momčad za 2010. Osim što imaju dobro polazište za novi bolid (vjerujem da su još na sredini 2009. počeli raditi na novom bolidu), tu je Brawn, a vjerojatno i Schumacher. Njih dvojica su dio grupe koji je od Ferrarija iz 1995. napravio (pre)pobjednički bolid, ne vidim razloga zašto to nebi mogli napraviti od bolida koji več je pobjednički.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ja sam razmišljao (što je u neku ruku i sam Brawn rekao) da su ih RB i ostali počeli stizati iz razloga manjka ljudi i novaca. Ako bi se to pokazalo točnim,onda mislim da sa ovom mašinerijom i ekipom iza sebe Brawn mora napraviti iznimno konkurentan bolid,jer nit novac nit ljudi dogodine nisu upitni takjo da u potpunosti djelim tvoje mišljenje o momčadi130R je napisao/la:Ovo mi se čini kao najozbiljnija momčad za 2010. Osim što imaju dobro polazište za novi bolid (vjerujem da su još na sredini 2009. počeli raditi na novom bolidu), tu je Brawn, a vjerojatno i Schumacher. Njih dvojica su dio grupe koji je od Ferrarija iz 1995. napravio (pre)pobjednički bolid, ne vidim razloga zašto to nebi mogli napraviti od bolida koji več je pobjednički.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
I ja dijelim mišljenje s vama dvojicom da bi Mercedes mogao imati jako dobar bolid, ali mislim da si ni Mclaren ni Ferrari neće dopustiti debakl kao lani. Još kad im dodamo Red Bull koji je u uzlaznoj putanji, ova sezona bi trebala i mogla biti jako interesantna.schuey je napisao/la: ja sam razmišljao (što je u neku ruku i sam Brawn rekao) da su ih RB i ostali počeli stizati iz razloga manjka ljudi i novaca. Ako bi se to pokazalo točnim,onda mislim da sa ovom mašinerijom i ekipom iza sebe Brawn mora napraviti iznimno konkurentan bolid,jer nit novac nit ljudi dogodine nisu upitni takjo da u potpunosti djelim tvoje mišljenje o momčadi
-
spacedoc
- Test vozač

- Navijam za: Za kog ove godine navijat
samo da kazem da nije bitan broj osoblja jer ako se pretijera dodje do kontra efekta npr. kad se pjetjera s jezgrama u procesoru umjesto da se ubrza njegov rad dogodi se bas naprotiv jer dodje do problema u komunikaciji a mislim da je tako s ljudima pa je bolje skladna ekipa neko citava rulja

- 130R
- Svjetski prvak

- Navijam za: sve i nikog
Uslišile ti se pretpostavke.Schumy.d je napisao/la:I ja dijelim mišljenje s vama dvojicom da bi Mercedes mogao imati jako dobar bolid, ali mislim da si ni Mclaren ni Ferrari neće dopustiti debakl kao lani. Još kad im dodamo Red Bull koji je u uzlaznoj putanji, ova sezona bi trebala i mogla biti jako interesantna.schuey je napisao/la: ja sam razmišljao (što je u neku ruku i sam Brawn rekao) da su ih RB i ostali počeli stizati iz razloga manjka ljudi i novaca. Ako bi se to pokazalo točnim,onda mislim da sa ovom mašinerijom i ekipom iza sebe Brawn mora napraviti iznimno konkurentan bolid,jer nit novac nit ljudi dogodine nisu upitni takjo da u potpunosti djelim tvoje mišljenje o momčadi
Red Bull bi isto mogao biti jako dobar, ipak oni imaju genijalca Neweya, a zna se koliko su njegovi bolidi znali biti napredni. (Williamsi iz početka 90-ih, McLaren 1998.). U McLarenu sada nema Rona Dennisa, ali Withmarsh se čini ok za sada iako ima dosta drugačiji način rada, a Ferrari izgleda zbrkano, ali oni su uvijek tako izgledali (osim 2000-ih), a uspijevali su pobjeđivati, pogotovo kad su imali nekog dobrog vozača koji je pokretač momčadi, kao Lauda ili Schumi, a Alonso je baš takav.
A Mercedes teško da bi kupio Brawn da nisu sigurni u uspjeh. Imali su odličnu suradnju s McLarenom i prekinuli je (ne skroz ali...) da kupe novu momčad, ta momčad mora biti dobra.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
-
Lotus
- Navijam za: sebe
Mislim da ce Brawn/MGP imat solidan bolid,ali ne pobjednicki.Jednostavno konstrukcija proslogodisnja ne moze upaliti ove godine uz preinake,ono je bila gotova Honda sa najboljim motorom na gridu.
McLaren sigurno ce moci sad raditi bas kako zeli,oni su u trenutnku postali slobodni kao ptice da rade sto zele i stave motor Mercedesa unutra.Situacija slicna proslogodisnjeg BrawnGP.
Ferrari nije sigurno za bezveze doveo Alonsa.To je covjek koji zna u detalj si podesiti bolid a i sami su priznali da od sredine ove sezone rade za iducu.
Red Bull ima Neweya i to je dosta za strasan bolid.Plus unutra je Renault motor sa 6 pobjeda ove sezone.Strasan motor zapravo mogu reci.
Tu je i tvornički Renault,nazalost nije ih preuzeo Richards jel je covjek u rangu Brawna al' imaju snaznu sada podrsku novcanu,motor je dobar znaci samo šasiju ako sloze dobru biti ce dobri.
McLaren sigurno ce moci sad raditi bas kako zeli,oni su u trenutnku postali slobodni kao ptice da rade sto zele i stave motor Mercedesa unutra.Situacija slicna proslogodisnjeg BrawnGP.
Ferrari nije sigurno za bezveze doveo Alonsa.To je covjek koji zna u detalj si podesiti bolid a i sami su priznali da od sredine ove sezone rade za iducu.
Red Bull ima Neweya i to je dosta za strasan bolid.Plus unutra je Renault motor sa 6 pobjeda ove sezone.Strasan motor zapravo mogu reci.
Tu je i tvornički Renault,nazalost nije ih preuzeo Richards jel je covjek u rangu Brawna al' imaju snaznu sada podrsku novcanu,motor je dobar znaci samo šasiju ako sloze dobru biti ce dobri.
- Buba
- Rezervni vozač

- Navijam za: Mclaren i Mercedes
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- Schumy.d
- Legenda

Buba je napisao/la:Dogodilo se....Schumacher je potpisao za Mercedes
Malo čitati ostale teme.
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

- Navijam za: Schumachera
http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... s-morning/" onclick="window.open(this.href);return false;
kroz sat vremena bi trebalo biti i službeno... jaooojxxxxx

kroz sat vremena bi trebalo biti i službeno... jaooojxxxxx
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- zagor
- Početnik

- Navijam za: Iceman
Evo i na Hrvatskom...
http://www.tportal.hr/sport/ostalisport ... cedes.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tportal.hr/sport/ostalisport ... cedes.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
-
Vleki
- Test vozač

- Navijam za: Michaela Schumachera
u wikipediji je več stavljen pod race drivers ili ti ga vozače: http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes_Grand_Prix" onclick="window.open(this.href);return false;
ha ha ha
Evo ga, evo ga i na mercedesovoj stranici: http://www.brawngp.com/readstory.asp?bg ... C0rZ%7E%5E" onclick="window.open(this.href);return false;
ha ha ha
Evo ga, evo ga i na mercedesovoj stranici: http://www.brawngp.com/readstory.asp?bg ... C0rZ%7E%5E" onclick="window.open(this.href);return false;
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Walter
- Svjetski prvak

- Kontakt:
- Bernardinac
- Rezervni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso
Ross je genijalac i siguran sam da će ponovo skuhati nešto i zeznuti sve ostale.
Mislim da se Schumacher vratio, jer je Brown uvjeren da će imati vrhunski bolid za Schumijevu 8 titulu.
Samo neka veća genijanost od strane McLarena ili RB, za koju Brown ne zna,(mada sumnjam) može pokvariti te planove.
Ferrari je možda prvi počeo razvijati bolid za 2010. godinu, ali sa onim Markizom.......ajjjjjjj
Mislim da se Schumacher vratio, jer je Brown uvjeren da će imati vrhunski bolid za Schumijevu 8 titulu.
Samo neka veća genijanost od strane McLarena ili RB, za koju Brown ne zna,(mada sumnjam) može pokvariti te planove.
Ferrari je možda prvi počeo razvijati bolid za 2010. godinu, ali sa onim Markizom.......ajjjjjjj
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
sve je moguće Newey je genijalac a Ferrari ima mašineriju i dobre vozače,McM ima novca i također dobre vozače,nije Brawn baš toliko ispred njih svihBernardinac je napisao/la:Ross je genijalac i siguran sam da će ponovo skuhati nešto i zeznuti sve ostale.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Schumy.d
- Legenda

A to se vidjelo već u drugoj polovici prošle sezone.schuey je napisao/la: sve je moguće Newey je genijalac a Ferrari ima mašineriju i dobre vozače,McM ima novca i također dobre vozače,nije Brawn baš toliko ispred njih svih
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Imam pitanje. Da li netko zna, kada pobijede vozaci MGP-a, koja ce se himna (uz njemacku), jos pustati?

- HOS
- Navijam za: M Schumachera
NijednaScuderia je napisao/la:Imam pitanje. Da li netko zna, kada pobijede vozaci MGP-a, koja ce se himna (uz njemacku), jos pustati?
- Schumy.d
- Legenda

Samo njemačka jednom jer je i Mercedes iz Njemačke.Scuderia je napisao/la:Imam pitanje. Da li netko zna, kada pobijede vozaci MGP-a, koja ce se himna (uz njemacku), jos pustati?
- Igor18
- Veteran

http://www.tportal.hr/sport/ostalisport ... chera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zaposlenici mercedesa protiv povratka schumija
zaposlenici mercedesa protiv povratka schumija
Michael is faster than you!!
- nikolaa
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FERRARI
Sezonu 2010 vidim kao full zanimljivu.Pa pogledajte samo momcadi i vozace.Kandidati za vrh su Ferrari,McLaren,Mercedes,Red Bull,Renault.Bernardinac je napisao/la:Ross je genijalac i siguran sam da će ponovo skuhati nešto i zeznuti sve ostale.
Moje obrazlozenje za ovakvu postavku vlastitih kandidata je:
Ferrari je prilicno uigrana masinerija koja nece pogrijesiti 2 godine za redom.Jako puno vrsnih strucnjaka je u Maranellu koji su pored iskustva relativno mladi i koji su spremni biti okosnica momcadi godinama unaprijed.Prvenstveno mislim na dr.Aldo Costa-u i Nikolaos Tombazis-a koji su konstruirali F2008 koji da je bio malo pouzdaniji,bio bi nevjerojatno dominantan bolid na svakom tipu staze.Po meni je F2008(da je bio pouzdaniji) skoro uz rame F2004.
McLaren je dokazano uvijek favorit kao i Ferrari.
Mercedes ima Ross Brawn-a i Schumacher-a.Mislim sta dalje govoriti.
Red Bull ima Newey-a koji ako intuitivno pogodi napravi izvanserijski bolid.Vettel kao nosilac klape.
Renault bi sa Kubicom trebao izgledati dobro.Ostaje vecina tehnicara,samo se vlasnik mijenja.I Pat Symonds-a kao i Briatore-a nema(sto je steta),ali ce se Renault oporaviti..
Ako pogledamo na vozace: Michael Schumacher,Fernando Alonso,Felipe Massa,Jenson Button,Lewis Hamilton,Robert Kubica,Sebastian Vettel
Tako da sve u svemu prognoziram jak Mercedes jer je Schumi sa iskustvom je nevjerojatno potreban i vrijedan,a Brawn je genijalac.Dakle,bice ovo momcad koju treba pobijediti sljedece sezone..
F1 2010 ,bice SUDAR TITANA...
FORZA FERRARI!!!
-
ferrari_pz
- Navijam za: Shumi
- Kontakt:
Mercedes GP ,gde je shumi i ja sam tu ,makar se i sa Fiqom utrkavao... Brawn je Genije ,kad sam video bolid Brawna reko ovaj ce bolid slaviti svetsko pr.a citao postove po forumima puno njih se zeznulo,jer dok je bilo brawna u ferrariju islo je sve podmazano ,napustio brawn otiso i shumi,vratio se brawn vratio se shumi .
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
svaka čast majstore 2 god član,a s<d postaš,ljepo je vidjet povratnike koji se zbog schumija vraćajuferrari_pz je napisao/la:Mercedes GP ,gde je shumi i ja sam tu ,makar se i sa Fiqom utrkavao... Brawn je Genije ,kad sam video bolid Brawna reko ovaj ce bolid slaviti svetsko pr.a citao postove po forumima puno njih se zeznulo,jer dok je bilo brawna u ferrariju islo je sve podmazano ,napustio brawn otiso i shumi,vratio se brawn vratio se shumi .
-
Lotus
- Navijam za: sebe
Mercedes kao momčad mi se samo u mjesec otkako postoje se zgadio.Izgledaju mi kao Toyota,ponasaju se kao Toyota i nadam se da ih ceka ista sudbina kao navedenu momčad.
- Igor18
- Veteran

zašto?Lotus je napisao/la:Mercedes kao momčad mi se samo u mjesec otkako postoje se zgadio.Izgledaju mi kao Toyota,ponasaju se kao Toyota i nadam se da ih ceka ista sudbina kao navedenu momčad.
pa to je ista momčad od prošle godine samo sa drugim imenom
Michael is faster than you!!