Bruno Senna

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Re: Bruno Senna

Post Postao/la Forza »

Senna in talks with Lotus
Ja se samo nadam, da upoče ostane v F1.
slikaslikaslika
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Forza je napisao/la:Senna in talks with Lotus
Ja se samo nadam, da upoče ostane v F1.
Ostat ce sigurno samo je pitanje gdje
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Volio bih Sennu vidjeti u nesto konkurentnijem bolidu tipa Torro Rosso,Force India i da stvarno pokaze taj talent koji sigurno ima,a ove sezone to nije mogao pokazati u HRT-u.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Senna o svojoj novoj ulozi.
KLIK
slika
Miran
Navijam za: Mika Hakkinen

Post Postao/la Miran »

Ima li ovdje još koga da navija za Bruna u ova iduća dva dana? Tako bi volio da dobije mjesto i bude brži od Nicka. Nek pokaže jel brz ili nije, ima pravi auto za to.
indy500
Navijam za: Kubica i Schumacher
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

Ja sam za Heidfelda.
Senna da nema to prezime ne bi vidio niti F od formule1
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ja sam za Sennu. Ovo sa prezimenom nema veze sa razumom, pa on je vozio i gp2 i to dobro. Da Heidfeld nije Nijemac, ne bi vozio f1 ( usporedba ).
Evo kako je on vozio u debitantskoj sezoni.
Heidfeld was signed as a race driver for the Prost Grand Prix F1 team for the 2000 season, alongside Formula One veteran Jean Alesi. Heidfeld struggled with his new car and suffered a string of retirements, as well as colliding with his team mate on more than one occasion.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 11 vel 2011, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Miran je napisao/la:Ima li ovdje još koga da navija za Bruna u ova iduća dva dana? Tako bi volio da dobije mjesto i bude brži od Nicka. Nek pokaže jel brz ili nije, ima pravi auto za to.
Dani je napisao/la:Ja sam za Sennu. Ovo sa prezimenom nema veze sa razumom, pa on je vozio i gp2 i to dobro. Da Heidfeld nije Nijemac, ne bi vozio f1 ( usporedba ).
Ja. :biggrin: Ja sam jako za B. Sennu.... zaista mislim da mu treba pružiti ovu pravu priliku ( Hispania je bila teški očaj ), čak i bez obzira na ove "kao odlučujuće" treninge, sutra i prekosutra. Mislim "kao odlučujuće" jer je to gotova stvar, po svim dosadašnjim informacijama - Nick dobija to mjesto.

Ipak, pridružujem se navijanju za B. Sennu i još se nadam, tješim se i nadam dobivanju kokpita - trebao bi dobiti bar par početnih utrka.... Renault nema što izgubiti.... jedino Bruno..... :|

:biggrin:

Navijaaaam za Brunuuuuuuuuu........... :mrgreen:

Go Senna, go!!!!!!!!!!! :driver:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Neno Koš
Navijam za: Renault F1

Post Postao/la Neno Koš »

Miran je napisao/la:Ima li ovdje još koga da navija za Bruna u ova iduća dva dana? Tako bi volio da dobije mjesto i bude brži od Nicka. Nek pokaže jel brz ili nije, ima pravi auto za to.
Upravo tako. Senni priliku da vidimo od kakvog je materijala. Svi znamo što možemo od Heidfelda očekivat ako Senna bude imo vremena na razini Heidfelda, vjerujem da ce uzet njega. Samo Heidfeldova kvaliteta je što može doprinet razvitku auta i tu ce se Senna morat žešće potrudit.
indy500
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

Dani je napisao/la:Ja sam za Sennu. Ovo sa prezimenom nema veze sa razumom, pa on je vozio i gp2 i to dobro. Da Heidfeld nije Nijemac, ne bi vozio f1 ( usporedba ).
A kako je došau u gp2?
Uz pomoć Bergera.
Miran

Post Postao/la Miran »

Aj super da ima još podržavatelja! indy500, aj kad završe testovi i rezultati, blati koliko hočeš, a dotad pusti se gluposti o prezimenu.
indy500
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

ne blatim nikoga, to su činjenice, a ne gluposti.
Miran

Post Postao/la Miran »

činjenica je da je bio drugi u GP2, činjenica je da je trebao dobiti mjesto u Brawnu '09, jer je Ross bio impresioniran testiranjima, onda uleti Rubens. probaj nabrojat vozače koji će ove godine voziti f1 sa plačanjem mjesta, pa govori o Senni.
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

Miran je napisao/la:činjenica je da je bio drugi u GP2, činjenica je da je trebao dobiti mjesto u Brawnu '09, jer je Ross bio impresioniran testiranjima, onda uleti Rubens. probaj nabrojat vozače koji će ove godine voziti f1 sa plačanjem mjesta, pa govori o Senni.
Vidiš, stari moj. Pod ovim "uleti Rubens" nesvjesno si riješio misteriju tko će voziti umjesto ozlijeđenog Poljaka. :(
Rubens je uletio 2009. u Brawn GP jer je vlasniku/šefu momčadi trebao netko iskusan. Ovdje se događa isto; Renaultu treba netko iskusan. To je ovdje iskusni Nijemac, i Senna gubi još jednom istu bitku - na isti način ( 2x pušiona )..... Ispada da je Bruno baksuz i neće dobiti mjesto, a mi džaba pravimo nove postove. :(
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Miran

Post Postao/la Miran »

pospani gad je napisao/la:
Miran je napisao/la:činjenica je da je bio drugi u GP2, činjenica je da je trebao dobiti mjesto u Brawnu '09, jer je Ross bio impresioniran testiranjima, onda uleti Rubens. probaj nabrojat vozače koji će ove godine voziti f1 sa plačanjem mjesta, pa govori o Senni.
Vidiš, stari moj. Pod ovim "uleti Rubens" nesvjesno si riješio misteriju tko će voziti umjesto ozlijeđenog Poljaka. :(
Rubens je uletio 2009. u Brawn GP jer je vlasniku/šefu momčadi trebao netko iskusan. Ovdje se događa isto; Renaultu treba netko iskusan. To je ovdje iskusni Nijemac, i Senna gubi još jednom istu bitku - na isti način ( 2x pušiona )..... Ispada da je Bruno baksuz i neće dobiti mjesto, a mi džaba pravimo nove postove. :(
Istina, istina... al ajde, kažu da ta nada umire zadnja pa amo vidjet što će se dogodit. Opet bi voli da Grosjean ili netko drugi vozi nego Heidfeld. Bilo tko od novije generacije da sjedne u taj bolid je zanimljivije(riskantnije) nego već (ne)dokazani njemac.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

neznam kaj svi imate protiv quick Nicka? iskusniji je nego svi Grosjeani, Brune zajedno! A i nije da se nije dokazo; ok nije nikad imo priliku pobijedit al ima bar 12 podija!
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Miran je napisao/la:
Istina, istina... al ajde, kažu da ta nada umire zadnja pa amo vidjet što će se dogodit. Opet bi voli da Grosjean ili netko drugi vozi nego Heidfeld. Bilo tko od novije generacije da sjedne u taj bolid je zanimljivije(riskantnije) nego već (ne)dokazani njemac.
Možda nama zanimljivije(riskantnije), ali ne možeš očekivat da L. Renault tako razmišlja. Ipak su u pitanju veliki novci.
A Nick je odavno provjeren mateijal i nameće se kao solidno rješenje. Sennin peh je što je potpisao za očajnu ekipu HRT-a koja je ubjedljivo najgora i sa glupim sistemom mjenjanjima vozača tako da je teško bilo pokazati koliko je kvalitetan.
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

Bernardinac je napisao/la: Možda nama zanimljivije(riskantnije), ali ne možeš očekivat da L. Renault tako razmišlja. Ipak su u pitanju veliki novci.
A Nick je odavno provjeren mateijal i nameće se kao solidno rješenje. Sennin peh je što je potpisao za očajnu ekipu HRT-a koja je ubjedljivo najgora i sa glupim sistemom mjenjanjima vozača tako da je teško bilo pokazati koliko je kvalitetan.
Ovo je potpuno točno. A evo i dokaza ( ovo je žuti tisak - neprovjereno i neslužbeno, ali to će biti tako ):

http://paddocktalk.com/news/html/story-152957.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šef momčadi Renault je rekao da treba Sennu, kako bi se upoznao sa autom - ako bude trebalo uskočiti za eventualnu neku novu zamjenu regularnih vozača. Nick će voziti i sutra i u nedjelju. Dakle, ne samo u nedjelju - kako je najavljeno - a to nije mali pokazatelj. Spominju se i Pedro de la rosa i Tonio Liuzzi, moguće je i da će njih testirati. Ali jedno se potvrđuje: Senna neće započeti 2011. u sjedalu Renaulta, nego ako se ukaže prilika kroz godinu.....

B.Senna; glavna rezerva za sezonu 2011.-u :thumbdown:
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

indy500 je napisao/la: A kako je došau u gp2?
Uz pomoć Bergera.
ne, nego zbog vrlo dobrih nastupa i vrlo dobrog 3. mjesta u britanskoj formuli 3, u tek trećoj godini utrkivanja.
da je tako kao što ti kažeš, ajde mi onda objasni zašto u f1 nisu došli npr. laudin sin, ili prostov, a bave se utrkivanjem praktički od rođenja?? zato jer nisu dovoljno dobri nego su se utopili u prosjeku, dok se senna izdignuo iz istog. ;) šta misliš da je do gp2 ili f1 doć samo tako, od šale??

nažalost neće dobiti priliku ni ove sezone utrkivat se u dobrom bolidu, al ima sad prilku iskazat se na testiranjima i nadam se da će dobit par prilika na 1. slobodnim treninzima gp vikenda, ako ništa.
da se mene pita, trebali su uzet de la rosu kao iskusnog test vozača, nek razvija boild, a petrov i senna neka voze, al nažalost ne pita se mene. :biggrin:
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

K1M1 je napisao/la:
Uz pomoć Bergera.
ne, nego zbog vrlo dobrih nastupa i vrlo dobrog 3. mjesta u britanskoj formuli 3, u tek trećoj godini utrkivanja.
da je tako kao što ti kažeš, ajde mi onda objasni zašto u f1 nisu došli npr. laudin sin, ili prostov, a bave se utrkivanjem praktički od rođenja?? zato jer nisu dovoljno dobri nego su se utopili u prosjeku, dok se senna izdignuo iz istog. ;) šta misliš da je do gp2 ili f1 doć samo tako, od šale??

nažalost neće dobiti priliku ni ove sezone utrkivat se u dobrom bolidu, al ima sad prilku iskazat se na testiranjima i nadam se da će dobit par prilika na 1. slobodnim treninzima gp vikenda, ako ništa.
da se mene pita, trebali su uzet de la rosu kao test vozača, a petrov i senna neka voze, al nažalost ne pita se mene. :biggrin:
Ne pita se tebe, ne pita se mene :D Pita se one koji "malo" više znaju od nas dvojice (i ostatka na forumu). I ja se nekako oslanjam na te njihove procjene, šefova timova, menadžera... Uvijek držim, da je vozač neki veći talenat, njega bi prave (moćne) momčadi primjetile u nižim klasama, pa i kad već uđe u f1 preuzele. U nižim klasama je znao bit pri vrhu, ali nikad osvojiti prvenstvo... Naravno, niže klase nisu garant uspijeha u F1, ali isto mislim da su određeni pokazatelj. Bruno je dobio šansu, doduše slabu (da ne kažem nikakvu) u F1 i ne vjerujem da je i mogao nešto spektakularno pokazati. Da li je bio vidno bolji ili gori od Chandhoka? Kako god, nitko neće pisati štiva o tome da se šansa da baš Chandhoku, jel da? I pitam se zašto?! Zbog nepoznatog prezimena. I onda ide priča o vozačima koji plaćaju. Prije 2-3 mjeseca bio je jedan zgodan intervju s Willijem Weberom (najvjerojatnije na temu Hulkenberga) i poteglo se to pitanje; plaćanja. On je rekao u stilu; to nije nikakva fama, a na gridu je trenutačno 4 ili 5 vozača koji ne plaćaju svoje mjesto na ovaj ili onaj način ;) Naravno, ne plaća vozač pola miliona eura da bi vozio, ali "dovlači za sobom sponzore. Sumnjam da prezime Senna nema sponzore iza sebe. E sad, zašto '09 nije vozio (mislim na F1), zašto je '10 vozio onaj krš, zašto '11 nije trebao voziti a možda bude vozio...
Da nema prezime Senna, bio bi jednako zanimljiv kao Glock, Pantano, Speed i slični "prolaznici".
Da zaključim; nisam protiv toga da mu se pruži još jedna (ovaj put solidna), ali nisam ni za to da mora biti ispred Grosjeana koji je ipak Renaultov klinac.
slika
Miran

Post Postao/la Miran »

Bernardinac je napisao/la: Možda nama zanimljivije(riskantnije), ali ne možeš očekivat da L. Renault tako razmišlja. Ipak su u pitanju veliki novci.
Ovo je potpuno točno. A evo i dokaza ( ovo je žuti tisak - neprovjereno i neslužbeno, ali to će biti tako ):

http://paddocktalk.com/news/html/story-152957.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šef momčadi Renault je rekao da treba Sennu, kako bi se upoznao sa autom - ako bude trebalo uskočiti za eventualnu neku novu zamjenu regularnih vozača. Nick će voziti i sutra i u nedjelju. Dakle, ne samo u nedjelju - kako je najavljeno - a to nije mali pokazatelj. Spominju se i Pedro de la rosa i Tonio Liuzzi, moguće je i da će njih testirati. Ali jedno se potvrđuje: Senna neće započeti 2011. u sjedalu Renaulta, nego ako se ukaže prilika kroz godinu.....

a zajebeš ga... loše.
Petrov se opet danas izvrtio, napravio prekid testiranja na 20 minuta...al čovjek donosi lovu. Šteta što je renault spao na to.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

pospani gad je napisao/la: Ovo je potpuno točno. A evo i dokaza ( ovo je žuti tisak - neprovjereno i neslužbeno, ali to će biti tako ):

Službeno stoji da Heidfeld vozi sutra, a Senna u nedjelju. Alan Permane’s technical programme notes: For tomorrow, Nick Heidfeld will be in the car, while Bruno Senna will be given some mileage on Sunday. LINK
slika
Miran

Post Postao/la Miran »

gringo73 je napisao/la:
pospani gad je napisao/la: Službeno stoji da Heidfeld vozi sutra, a Senna u nedjelju. Alan Permane’s technical programme notes: For tomorrow, Nick Heidfeld will be in the car, while Bruno Senna will be given some mileage on Sunday. LINK
"....some mileage" vjerovatno pola dana, a Nick će imati subotu i pola nedelje.
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

Miran je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:
pospani gad je napisao/la: Službeno stoji da Heidfeld vozi sutra, a Senna u nedjelju. Alan Permane’s technical programme notes: For tomorrow, Nick Heidfeld will be in the car, while Bruno Senna will be given some mileage on Sunday. LINK
"....some mileage" vjerovatno pola dana, a Nick će imati subotu i pola nedelje.
Upravo tako:

http://live.autosport.com/commentary.php/id/308" onclick="window.open(this.href);return false;

I to je to. :|
indy500
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

K1M1 je napisao/la:
Uz pomoć Bergera.
Po čemu se izdignuo iz prosjeka?
Kad smo kod britanske formule 3 - Takuma Sato je bio 3. u svojoj prvoj punoj godini, a u drugoj prvi...
I što je postigao u F1?
Odgovori