Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- LeoZGB
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nikoga
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
e ja stvarno ne kužim koji dio tebi nije jasan? pa kaj je jean todt npr.trebao reč,pa pustite mclaren mi smo sami njima dali papire i to bi bilo fair play????????? ono kaj su njihovi inženjeri godinama razvijali i danonoćno radili kako bi stvorili prednost,samo tako trebali predati?po tebi je to riješene?pa daj shvati da se takav pritisak mora raditi na ljude po medijima,nije ti to sto kuna u igri pa da se samo tako pređe preko toga! sa ovom kaznom i mclarenovom financijskom krizom ferrari ima puno veće šanse zaradit novih 100 milja!!!! uglavnom,da zaključim raspravu, blebećeš čeisto navijačke gluposti,ako ti čovjek ne paše,imaš pravo izrazit mišljenje no mislim osobno da pretjeruješ i našao si se uvrijeđen jer je on kao protivnički predsjednik pljuvao po tvom timu,e pa sinek,jednog dana kad odrasteš,shvatit ćeš da život nije uvijek torta sa šlagom.Buba je napisao/la: Zasto ga mrzim???
Otkad je pocela spy afera pa do danas u svakom svom interviju je pljuvao po momcadi koju ja volim a to je Mclaren Mercedes,u svojim poslednjim izjavama kazao je da je mp4-23 jos jedan u nizu srebrenih Ferrarija.Govorio ruzne stvari o Mclarenu i Ronu Denissu.Upravo on je posle prve presude Mclarenu svojim izjavama u stampi toliko narusio ugled britanske momcadi,skoro do nepopravljivosti.Po njegovom svi kradu od Ferrarija,i samo Ferrari od 11 momcadi F1 zna napraviti brz auto,sve ostale omalovazava.Ja nikada nisam cuo Rona Dennisa da govori tako o svojim protivnicima,niti bilo kojeg drugog sefa momcadi,osim mozda Briatorea,ali za njega je poznato da je ljiga.
Posle svega kada pricas sa covjekom koji nije toliko pratio spy aferu i koji se uglavnom oslanja na ono sto pise u dnevnoj stampi (a takvih je mnogo mnogo mnogo vise),kada takvom covjeku pomenes rijec Mclaren,oni su za njega odmah lopovi,spijuni,prevaranti koji moraju da kradu od jadnog Ferrarija.
Covjek ne zna da postuje svoje protivnike nego pljuje i gazi po njima kad god stigne samo da bi svoju kompaniju sto bolje prodao,ne posjeduje nikakav kodeks casti i postene borbe na stazi,covjek nije racer u dusi nego politicka figura kojoj nije bitno da li se bolid zove Ferrari F2008 ili Fiat 2008 ili Alfa Romeo 2008, samo dok njemu donosi moc,slavu,novac.
Takvim ljudima nije mjesto u F1.Barem ja jos uvijek dozivljavam F1 kao fair - play okrsaj na stazi najbrzih auta danasnjice a ne politiziranje citavog sporta radi necijih poslovnih uspjeha/neuspjeha i okrsaje na sudovima....to nam ne treba u ovom sportu,moje misljenje...[/b]

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Dio postova premješten iz TEHNOLOGIJE gdje im nikako nije bilo mjesto. Ukoliko smatrate da niti ovo nije dobar dio foruma za to javite da se otvori nova tema ili premjesti u odgovarajuću.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Ocito se nas dvojica ne razumijemo tako da nema svrhe dalje se prepirati,ono sto sam ja napisao nisu navijacke gluposti nego moje vidjenje proteklih dogadjaja.Ja jeste da navijam za jedan tim ali cijenim i postujem i druge timove.Ja sam ovde napisao svoje misljenje o nekim ljudima za koje smatram da nisu dobri za F1 i da kao takvi vode ovaj sport u krivom smjeru (Montezemolo i Mosley, po najvise i svaki na svoj nacin).schuey je napisao/la:e ja stvarno ne kužim koji dio tebi nije jasan? pa kaj je jean todt npr.trebao reč,pa pustite mclaren mi smo sami njima dali papire i to bi bilo fair play????????? ono kaj su njihovi inženjeri godinama razvijali i danonoćno radili kako bi stvorili prednost,samo tako trebali predati?po tebi je to riješene?pa daj shvati da se takav pritisak mora raditi na ljude po medijima,nije ti to sto kuna u igri pa da se samo tako pređe preko toga! sa ovom kaznom i mclarenovom financijskom krizom ferrari ima puno veće šanse zaradit novih 100 milja!!!! uglavnom,da zaključim raspravu, blebećeš čeisto navijačke gluposti,ako ti čovjek ne paše,imaš pravo izrazit mišljenje no mislim osobno da pretjeruješ i našao si se uvrijeđen jer je on kao protivnički predsjednik pljuvao po tvom timu,e pa sinek,jednog dana kad odrasteš,shvatit ćeš da život nije uvijek torta sa šlagom.Buba je napisao/la: Zasto ga mrzim???
Otkad je pocela spy afera pa do danas u svakom svom interviju je pljuvao po momcadi koju ja volim a to je Mclaren Mercedes,u svojim poslednjim izjavama kazao je da je mp4-23 jos jedan u nizu srebrenih Ferrarija.Govorio ruzne stvari o Mclarenu i Ronu Denissu.Upravo on je posle prve presude Mclarenu svojim izjavama u stampi toliko narusio ugled britanske momcadi,skoro do nepopravljivosti.Po njegovom svi kradu od Ferrarija,i samo Ferrari od 11 momcadi F1 zna napraviti brz auto,sve ostale omalovazava.Ja nikada nisam cuo Rona Dennisa da govori tako o svojim protivnicima,niti bilo kojeg drugog sefa momcadi,osim mozda Briatorea,ali za njega je poznato da je ljiga.
Posle svega kada pricas sa covjekom koji nije toliko pratio spy aferu i koji se uglavnom oslanja na ono sto pise u dnevnoj stampi (a takvih je mnogo mnogo mnogo vise),kada takvom covjeku pomenes rijec Mclaren,oni su za njega odmah lopovi,spijuni,prevaranti koji moraju da kradu od jadnog Ferrarija.
Covjek ne zna da postuje svoje protivnike nego pljuje i gazi po njima kad god stigne samo da bi svoju kompaniju sto bolje prodao,ne posjeduje nikakav kodeks casti i postene borbe na stazi,covjek nije racer u dusi nego politicka figura kojoj nije bitno da li se bolid zove Ferrari F2008 ili Fiat 2008 ili Alfa Romeo 2008, samo dok njemu donosi moc,slavu,novac.
Takvim ljudima nije mjesto u F1.Barem ja jos uvijek dozivljavam F1 kao fair - play okrsaj na stazi najbrzih auta danasnjice a ne politiziranje citavog sporta radi necijih poslovnih uspjeha/neuspjeha i okrsaje na sudovima....to nam ne treba u ovom sportu,moje misljenje...[/b]
Ja nisam tvoj "sinek" i mozda sam i stariji od tebe,tako da nema potrebe za takvim prozivanjem.
Ja mozda cijenim neke druge vrijednosti u ovome sportu,cistu fer borbu i ako pobjedim i ako izgubim protivniku pruzim ruku.
A sto se kradje tice,mislim da sam vise puta rekao da svi oni jedni od drugih kradu,non-stop,365 dana u godini.Ne doslovno,nego se odnosi na ideje.A ova prica o Ferrarijevih 780 stranica je toliko istrosena da je postala smijesna,i da je bilo nesto vazno na tim stranicama,jer je to relativno mali broj strana za onoliko podataka koliko sadrzi bolid F1,nije bilo namjenjeno Mclarenu nego Hondi,ali je covjek koji je radio u Mclarenu i koji je prijatelj Stepney-a, imao te podatke u svom domu.Znaci NE u Mclarenovoj tvornici na njegovom radnom mjestu NEGO u SVOM DOMU.I sada je Mclaren kriv jer nije kontrolirao svog uposlenika sta on radi kod kuce.NAJVECA GLUPOST u istoriji F1.
Ako idemo tom logikom,onda je i Ferrari kriv sto nije kontrolirao sta njegov uposlenik radi,i gdje odaje podatke.Spy-afera je osveta Mosleya Dennisu,a sve to je iskoristio Montezemolo koji je dizao Ferrari u nebesa i pravio ih svecima i istovremeno pljuvao po Mclarenu dok mu se usta nisu osusila.Daleko je vise bilo dokaza da se osudi Renault gdje su nadjeni u Renaultovim racunarima Mclarenovi podaci,ali nista nije bilo,bas me cudi.
To govori samo da FIA ima dvostruke standarde za pojedine momcadi,s tim se slozio i g.Jergovic.
Ne smatram ja da je FIA trebala da kazni Renault,ali nije trebala ni Mclaren.Takve su stvari normalne u F1,ali eto samo zato sto kako kaze Lewis Hamilton "sto neki ljudi hoce da budu veci od drugih".
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Probaj pročitati ovim redosljedom: boldano pa nakon toga cijeli svoj post pa nastavi čitati moje.Buba je napisao/la:Ocito se nas dvojica ne razumijemo tako da nema svrhe dalje se prepirati,ono sto sam ja napisao nisu navijacke gluposti nego moje vidjenje proteklih dogadjaja.Ja jeste da navijam za jedan tim ali cijenim i postujem i druge timove.Ja sam ovde napisao svoje misljenje o nekim ljudima za koje smatram da nisu dobri za F1 i da kao takvi vode ovaj sport u krivom smjeru (Montezemolo i Mosley, po najvise i svaki na svoj nacin).schuey je napisao/la:e ja stvarno ne kužim koji dio tebi nije jasan? pa kaj je jean todt npr.trebao reč,pa pustite mclaren mi smo sami njima dali papire i to bi bilo fair play????????? ono kaj su njihovi inženjeri godinama razvijali i danonoćno radili kako bi stvorili prednost,samo tako trebali predati?po tebi je to riješene?pa daj shvati da se takav pritisak mora raditi na ljude po medijima,nije ti to sto kuna u igri pa da se samo tako pređe preko toga! sa ovom kaznom i mclarenovom financijskom krizom ferrari ima puno veće šanse zaradit novih 100 milja!!!! uglavnom,da zaključim raspravu, blebećeš čeisto navijačke gluposti,ako ti čovjek ne paše,imaš pravo izrazit mišljenje no mislim osobno da pretjeruješ i našao si se uvrijeđen jer je on kao protivnički predsjednik pljuvao po tvom timu,e pa sinek,jednog dana kad odrasteš,shvatit ćeš da život nije uvijek torta sa šlagom.Buba je napisao/la: Zasto ga mrzim???
Ja nisam tvoj "sinek" i mozda sam i stariji od tebe,tako da nema potrebe za takvim prozivanjem.
Ja mozda cijenim neke druge vrijednosti u ovome sportu,cistu fer borbu i ako pobjedim i ako izgubim protivniku pruzim ruku.
A sto se kradje tice,mislim da sam vise puta rekao da svi oni jedni od drugih kradu,non-stop,365 dana u godini.Ne doslovno,nego se odnosi na ideje.A ova prica o Ferrarijevih 780 stranica je toliko istrosena da je postala smijesna,i da je bilo nesto vazno na tim stranicama,jer je to relativno mali broj strana za onoliko podataka koliko sadrzi bolid F1,nije bilo namjenjeno Mclarenu nego Hondi,ali je covjek koji je radio u Mclarenu i koji je prijatelj Stepney-a, imao te podatke u svom domu.Znaci NE u Mclarenovoj tvornici na njegovom radnom mjestu NEGO u SVOM DOMU.I sada je Mclaren kriv jer nije kontrolirao svog uposlenika sta on radi kod kuce.NAJVECA GLUPOST u istoriji F1.
Ako idemo tom logikom,onda je i Ferrari kriv sto nije kontrolirao sta njegov uposlenik radi,i gdje odaje podatke.Spy-afera je osveta Mosleya Dennisu,a sve to je iskoristio Montezemolo koji je dizao Ferrari u nebesa i pravio ih svecima i istovremeno pljuvao po Mclarenu dok mu se usta nisu osusila.Daleko je vise bilo dokaza da se osudi Renault gdje su nadjeni u Renaultovim racunarima Mclarenovi podaci,ali nista nije bilo,bas me cudi.
To govori samo da FIA ima dvostruke standarde za pojedine momcadi,s tim se slozio i g.Jergovic.
Ne smatram ja da je FIA trebala da kazni Renault,ali nije trebala ni Mclaren.Takve su stvari normalne u F1,ali eto samo zato sto kako kaze Lewis Hamilton "sto neki ljudi hoce da budu veci od drugih".
Primjećuješ li nekakvu sličnost?
Ajmo sad na razlike.
Tvoj motiv, koji god da je, nije materijalne prirode dok Montezemolov je. Pa to mu je posao! Dizanje ferraria u nebesa ma u svemir ako treba, pa za to je plaćen između
ostalog i za vršenje medijskog pritiska.
Što se tiče f1 kao sporta i načela koja tu vrijede - previše se novaca vrti da bi to bio samo sport i da bi vrijedila ona olimpijska "važno je učestvovati..." - za neke timove
je važno učestvovati kako bi poljepili reklame sponzora i dobro im je i tako ali to su timovi koji malo ulažu (novaca).
Spy saga - ja, osobno, bolid f1 više promatram kroz ideju, manje kroz tehničko riješenje ali ako mi u ruke padne tehničko riješenje koje realizira ideju na meni nov način - smjernice
su tu (treći amortizer, mješavina za pumpanje guma...) pomoći će za razumijevanje ideje i za ubrzavanje realizacije vlastitog riješenja bez obzira šta se ti podaci nalaze kod mene
doma, profitirat će moj poslodavac neznajući za to ali to ga ne čini nevinim. Čini ga nemoćnim jer mu je "smješteno" - jer sam mu ja smjestio, a ne protivnički tim! Kažnjavanje
McM-a ipak smatram pretjeranim ali primjerom ostalima.
Dvostruki standardi - nitko nije imun na to. Primjer: Race controll u Japanu ove godine (Hamilton, Kubica) i rc u Belgiji (Alonso, Hamilton) ili ako ćemo se vratit dosta nazad:
`94 Australia (Schumacher, Hill) samo šumijevi navijači i oni koje "boli" ne smatraju ono puštanje gasa tamo gdje se to ne radi nepoštenim,
`98 ili `99 (neda mi se guglat) Belgija (Coulthard, Schumacher) više se pamti po tome šta je Šumi optužio dc-a za pokušaj ubojstva,
`04 Europa (Alonso, Coulthard) ma tko se toga uopće sjeća - u sve tri situacije prvonabrojani vozač je pustio gas tamo gdje se to ne radi u trenutku kad je znao da mu je drugi
u repu. O Japanu `89 i `90 neću trošit riječi.
Sve u svemu meni je f1 dobra i takva kakva je i neću pljuvat po njoj niti njenim akterima koliko god da su mi neki antipatični.
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Ja po F1 nikada nisam ni pljuvao,nego po odredjenim ljudima,kakav god da im je posao sigurno nije da pljuju po drugima.bilo gdje u svijetu je dozvoljeno reklamirati svoj proizvod,ali nigdje u svijetu to nije dozvoljeno raditi na stetu drugog.zvjerko je napisao/la:Buba je napisao/la:Ocito se nas dvojica ne razumijemo tako da nema svrhe dalje se prepirati,ono sto sam ja napisao nisu navijacke gluposti nego moje vidjenje proteklih dogadjaja.Ja jeste da navijam za jedan tim ali cijenim i postujem i druge timove.Ja sam ovde napisao svoje misljenje o nekim ljudima za koje smatram da nisu dobri za F1 i da kao takvi vode ovaj sport u krivom smjeru (Montezemolo i Mosley, po najvise i svaki na svoj nacin).schuey je napisao/la: e ja stvarno ne kužim koji dio tebi nije jasan? pa kaj je jean todt npr.trebao reč,pa pustite mclaren mi smo sami njima dali papire i to bi bilo fair play????????? ono kaj su njihovi inženjeri godinama razvijali i danonoćno radili kako bi stvorili prednost,samo tako trebali predati?po tebi je to riješene?pa daj shvati da se takav pritisak mora raditi na ljude po medijima,nije ti to sto kuna u igri pa da se samo tako pređe preko toga! sa ovom kaznom i mclarenovom financijskom krizom ferrari ima puno veće šanse zaradit novih 100 milja!!!! uglavnom,da zaključim raspravu, blebećeš čeisto navijačke gluposti,ako ti čovjek ne paše,imaš pravo izrazit mišljenje no mislim osobno da pretjeruješ i našao si se uvrijeđen jer je on kao protivnički predsjednik pljuvao po tvom timu,e pa sinek,jednog dana kad odrasteš,shvatit ćeš da život nije uvijek torta sa šlagom.
Probaj pročitati ovim redosljedom: boldano pa nakon toga cijeli svoj post pa nastavi čitati moje.
Ajmo sad na razlike.
Tvoj motiv, koji god da je, nije materijalne prirode dok Montezemolov je. Pa to mu je posao! Dizanje ferraria u nebesa ma u svemir ako treba, pa za to je plaćen između
Što se tiče f1 kao sporta i načela koja tu vrijede - previše se novaca vrti da bi to bio samo sport i da bi vrijedila ona olimpijska "važno je učestvovati..." - za neke timove
je važno učestvovati kako bi poljepili reklame sponzora i dobro im je i tako ali to su timovi koji malo ulažu (novaca).
Spy saga - ja, osobno, bolid f1 više promatram kroz ideju, manje kroz tehničko riješenje ali ako mi u ruke padne tehničko riješenje koje realizira ideju na meni nov način - smjernice
su tu (treći amortizer, mješavina za pumpanje guma...) pomoći će za razumijevanje ideje i za ubrzavanje realizacije vlastitog riješenja bez obzira šta se ti podaci nalaze kod mene
doma, profitirat će moj poslodavac neznajući za to ali to ga ne čini nevinim. Čini ga nemoćnim jer mu je "smješteno" - jer sam mu ja smjestio, a ne protivnički tim! Kažnjavanje
Dvostruki standardi - nitko nije imun na to. Primjer: Race controll u Japanu ove godine (Hamilton, Kubica) i rc u Belgiji (Alonso, Hamilton) ili ako ćemo se vratit dosta nazad:
`94 Australia (Schumacher, Hill) samo šumijevi navijači i oni koje "boli" ne smatraju ono puštanje gasa tamo gdje se to ne radi nepoštenim,
`98 Belgija (Coulthard, Schumacher) više se pamti po tome šta je Šumi optužio dc-a za pokušaj ubojstva,
`04 Europa (Alonso, Coulthard) ma tko se toga uopće sjeća - u sve tri situacije prvonabrojani vozač je pustio gas tamo gdje se to ne radi u trenutku kad je znao da mu je drugi
Sve u svemu meni je f1 dobra i takva kakva je i neću pljuvat po njoj niti njenim akterima koliko god da su mi neki antipatični.
O spy sagi stvarno mi se vise neda trositi tipkovnicu,najbolje je svakome svoje misljenje,kakav bi ovo svijet bio kada bi se svi slagali.
Dvostruki standardi koje si ti naveo su vezani za situaciju u utrci i takve situacije je jako tesko i procijeniti.U Race Control ipak rade samo ljudi i moguce da nekad bude propusta,nakraju sezone se to sve izjednaci.
a ono o cemu sam ja govorio je crno na bijelo,dokazi koji su neoborivi,a za jedne je jedno a za druge drugo mjerilo.To i slijepac vidi....
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Dosadan, monoton...Buba je napisao/la:Ja po F1 nikada nisam ni pljuvao,nego po odredjenim ljudima,kakav god da im je posao sigurno nije da pljuju po drugima.bilo gdje u svijetu je dozvoljeno reklamirati svoj proizvod,ali nigdje u svijetu to nije dozvoljeno raditi na stetu drugog.zvjerko je napisao/la:Buba je napisao/la: Ocito se nas dvojica ne razumijemo tako da nema svrhe dalje se prepirati,ono sto sam ja napisao nisu navijacke gluposti nego moje vidjenje proteklih dogadjaja.Ja jeste da navijam za jedan tim ali cijenim i postujem i druge timove.Ja sam ovde napisao svoje misljenje o nekim ljudima za koje smatram da nisu dobri za F1 i da kao takvi vode ovaj sport u krivom smjeru (Montezemolo i Mosley, po najvise i svaki na svoj nacin).
Probaj pročitati ovim redosljedom: boldano pa nakon toga cijeli svoj post pa nastavi čitati moje.
Ajmo sad na razlike.
`98 Belgija (Coulthard, Schumacher) više se pamti po tome šta je Šumi optužio dc-a za pokušaj ubojstva,
O spy sagi stvarno mi se vise neda trositi tipkovnicu,najbolje je svakome svoje misljenje,kakav bi ovo svijet bio kada bi se svi slagali.
Dvostruki standardi koje si ti naveo su vezani za situaciju u utrci i takve situacije je jako tesko i procijeniti.U Race Control ipak rade samo ljudi i moguce da nekad bude propusta,nakraju sezone se to sve izjednaci.
a ono o cemu sam ja govorio je crno na bijelo,dokazi koji su neoborivi,a za jedne je jedno a za druge drugo mjerilo.To i slijepac vidi....
Za dokaze o kojima pričaš nikad nismo sigurni jesu li valjani jer su nam tako prezentirani čak i transkripte saslušanja su nepotpune i na temelju njih se nemože donijeti 100% ispravan sud. Ostaje nam osobni dojam i mišljenje jer neznamo sve činjenice.
Dvostruka mjerila nisam baš slučajno izabrao jer su prvi vezani uz rc, drugi za sveopću javnost i treči za FIA-u (o kojoj ja nisam htio trošiti tipkovnicu)
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
FIAT se izvukao iz sranja u 2005-oj kada je Ferrari gubio prvenstvo....Postali su profitabilna marka koja sad ima modele(Grande Punto,Bravo,Croma,Sedicci,500)koji konkurisu mnogobrojnim evropskim modelima poput Peugeota 207,Golf-a V,VW Tiquana,Mini-ja.Fiat 500 je prodan u 126000 primjeraka u roku od 4.5 mjeseca(plan bio 50000 godisnje)iako je poprilicno skup za svoju velicinu.Koja je jos to kompanija uspjela.Posto je ovo web stranica f1 necu vise o automobilizmu.Buba je napisao/la:Bolid uopce nije nista posebno,barem tako ne izgleda,klasicni Ferrarijev nosonja.Mclaren je puno ljepsi sa svojim tanjim nosem i onom hromirano-crvenom bojom.Zelim Ferrariju puno malera sa pouzdanoscu bolida zbog onog papka Montecemola koji pljuje po svima drugima kada god stigne,a on je taj koji je i zakuvao cijelu aferu s Mclarenom s onim matorim prdonjom Mosleyem.Neka im se sve vrati!!!!!Oni su ti koji su najveci spijuni,vise fotografa oni placaju da slikaju Mclarene i ostale nego sto ima paparaca u Holivudu.FERRARI je nekad bio casna trkaca momcad,sada je to ispolitizirana organizacija koja zna da nece moci nahraniti gladnog Fiata koji sve vise tone ako po SVAKU CIJENU ne osvoji prvenstvo.....Monetecemolo,Tod,Domenikali JADNI STE!!!!
Jean Todt i Luca di Montezemolo su gospoda i geniji u odnosu na sve u paddock-u.Ronn Deniss je obicna budala koja ne zna iskontrolisati 2 dobra vozaca.Bolje bi moj djed vodio tim.Formula 1 je puna politike i to moras shvatiti.Pa od vremena Colina Chapmana politika je sastavni dio F1.
Jean Todt je najslavniji i najbolji sef tima koji je ikada postojao.Covjek je uvijek ostajao hladan,cvrst i genijalan u bilo kojoj situaciji.
Jos nesto-Zar se Mercedes ne reklamira preko McLaren-a?Samo sto se talijanski tim ne zove FERRARI-FIAT,a britanski MCLAREN-MERCEDES.
A "nosonja"kako si nazvao F2008 i sve ostale Ferrarije osvojio je 6 konstruktorskih i 5 vozackih naslova ispred McLarena posljednjih 9 godina,a nadam se da ce i desetu ove sezone.
FORZA FERRARI!!!
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- p@rtibrejker
- Veteran
- p@rtibrejker
- Veteran
Taj ožiljak je sa nesreće na skijanju. Barem bi trebao biti kako sam naišao na informaciju pri posjetu stranica njegovih obožavatelja.
- Oviedon Ihmisohjus -
-
- Početnik
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
eto kaj alkohol radi od čovjeka! ono sunčekoi sigurno nije trijezan stavio

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- LeoZGB
- Rezervni vozač
Evo jedan mali intervju sa kimijem.
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 4805.shtml
Sažetak intervjua bi bio JA HOCU JOŠ NASLOVA!!!
Nazalost samo mi se ne svidza zadnji odlomak koji se odnosi na Michaela ali boze moj nemogu se svi voljet!
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 4805.shtml
Sažetak intervjua bi bio JA HOCU JOŠ NASLOVA!!!
Nazalost samo mi se ne svidza zadnji odlomak koji se odnosi na Michaela ali boze moj nemogu se svi voljet!
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

- natural
-
Sto se tice tog sunceka, nije ga zato tetovirao, nego ima veze sa njegovom tadasnjom curom, koja je neka manekenka, neznam dal je to ta s kojom je sad ozenjen, uglavnom gledao sam jos davno jedan njegov intervju u kojem je o tome govorio. a ova nova tetovaza, neznam zasto je nju tetoviraoschuey je napisao/la:eto kaj alkohol radi od čovjeka! ono sunčekoi sigurno nije trijezan stavio
McM fun
- natural
60-godišnjica bila je dostojno i popraćena sa zabavnim sadržajem, a evo i kako je to tamo bilo... (hi. res. slike jesu malo starije, no do novih testiranja i novih utrka evo za fanove ferraria)
http://rapidshare.com/files/39196539/Maranello60.rar

http://rapidshare.com/files/39196539/Maranello60.rar

-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:

wvo dobra slika ovogodišnjeg ferrari volana!