Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- sale
- Site Admin
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1
- Kontakt:
sjubicu, to je govorio i Kubica nakon nesreće, ali ga svejedno nisu pustili radi mjere opreza. Naravno, njegova nesreća bila je daleko teža i opasnija za nastanak trajnih ozlijeda, ali iskreno, ne bi me začudilo kada bi Hamiltonu preporučili da sutrašnju utrku prati iz fotelje 

$@Ł€: Tražite prije postanja 

- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
No to je razmak od samo 24 h, Kubica je imao pet dana, i opet ga nisu pustili.sjubic je napisao/la:Kubica je bio u nesvjesti i zbog toga nije dobio zeleno svjetlo a Lewis ipak nije.sale je napisao/la:sjubicu, to je govorio i Kubica nakon nesreće, ali ga svejedno nisu pustili radi mjere opreza. Naravno, njegova nesreća bila je daleko teža i opasnija za nastanak trajnih ozlijeda, ali iskreno, ne bi me začudilo kada bi Hamiltonu preporučili da sutrašnju utrku prati iz fotelje
Zbog toga bi se lako moglo dogoditi da ipak sutra starta.

- Marko FF
- Navijam za: Nikoga
Ajd neka mi netko od vas odgovori da ne gnjavim Mladena zašto Luis ako uopće bude startao sutra, starta sa 10. mjesta? Ne bi li trebao još 10 mjesta iza ako mjenja bolid a sa ovim od danas sigurno neće nastupiti ili se to odndnosi samo na promjenu motora, dakle ovaj motor od danas u novu šasiju sutra?
tko drugom jamu kopa nos
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Na koju je foru Hamilton podbacio? Ovo nije bila vozačka pogreška, već tehnički kvar!?! O čemu ti pričaš? Iščitavam iz mnogih postova zadovoljstvo, što mu je riknuo bolid. Ja osobno bih volio da se vrati neizvjesnost u prvenstvo, ali ne na ovakav brutalan način, gdje je čovjek mogao lako nastradati.F1 FAN2310 je napisao/la:Hamilton je nesto podbacio danas..ajde bar se vrratila neizvjesnost u prvenstvo!dado je napisao/la:Ma to ti on meni govori da sam najobicniji kenjator i da nije istina da kak Lujs je imao srece, neg je fora u necem drugom transcedentalnom i kak se time umanjuje njegovo vozacko umijece i sve tako nesto neshvatljivo.p@rtibrejker je napisao/la:
P.S. ne osjećam se prozvanim za ono o kenjanju protiv njega, ali mislim da ni ti s druge strane nisi "čist" od kenjanja da bi sad tu nekom pokušao dokazati kako nije u pravuAli ludi shupak kakav jesi... tko ove izjave shvaća ozbiljno?
![]()
- brainstorm
- Test vozač
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Nekima se nasmijao brk nakon Hamiltonove nesreće do tolike mjere da od silne sreće i naleta hormona su još dodatno ukrasili događaj po svojoj mjeri kako bi im bolje odgovaralo da je za to on kriv i da je to njegova pogreška. E pa nije! Potajno nadanje se nekima ispunilo no ne u tolikoj mjeri da je Lewis učinio pogrešku, na nju će te još dugo čekati. IMO
Jedino što mogu reći da mi je žao što je to završilo sa 1/3 bolida u gumama i potajno sam se nadao kako će cijelu ovu godinu odvoziti tako da će uvijek biti na postolju. Nažalost mislim da to neće i sutra biti slučaj, ali još uvijek se nadam da je sa Lewis-om sve OK pa će vozit i naravno postolje.
Jedino što mogu reći da mi je žao što je to završilo sa 1/3 bolida u gumama i potajno sam se nadao kako će cijelu ovu godinu odvoziti tako da će uvijek biti na postolju. Nažalost mislim da to neće i sutra biti slučaj, ali još uvijek se nadam da je sa Lewis-om sve OK pa će vozit i naravno postolje.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
-
- Rezervni vozač
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Vidim da nam se netko pretvara u pravog Hamilton fanaZweki je napisao/la:Nekima se nasmijao brk nakon Hamiltonove nesreće do tolike mjere da od silne sreće i naleta hormona su još dodatno ukrasili događaj po svojoj mjeri kako bi im bolje odgovaralo da je za to on kriv i da je to njegova pogreška. E pa nije! Potajno nadanje se nekima ispunilo no ne u tolikoj mjeri da je Lewis učinio pogrešku, na nju će te još dugo čekati. IMO

Mene je ova nesreća u mnogome podsjetila na Alonsa 2003, ne sami tijek nesreće već sve ono poslije, doktori, nosila i to.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Dino@lonso
alonso 2003,misliš u Brazilu. Hm,nesreća nimalo nije slična,kao što si irekao,da,alonso je sam izašao i sjao naslonivši se na zid,doktorri su ga brzo pokupili i stavili u kola,ovdje kod Lewisa,akcija je bila mnogo duža,i iako mi mali ide na živce,pomalo sam se zabrinuo.p@rtibrejker je napisao/la:Vidim da nam se netko pretvara u pravog Hamilton fanaZweki je napisao/la:Nekima se nasmijao brk nakon Hamiltonove nesreće do tolike mjere da od silne sreće i naleta hormona su još dodatno ukrasili događaj po svojoj mjeri kako bi im bolje odgovaralo da je za to on kriv i da je to njegova pogreška. E pa nije! Potajno nadanje se nekima ispunilo no ne u tolikoj mjeri da je Lewis učinio pogrešku, na nju će te još dugo čekati. IMO
Jedino što mogu reći da mi je žao što je to završilo sa 1/3 bolida u gumama i potajno sam se nadao kako će cijelu ovu godinu odvoziti tako da će uvijek biti na postolju. Nažalost mislim da to neće i sutra biti slučaj, ali još uvijek se nadam da je sa Lewis-om sve OK pa će vozit i naravno postolje.Svi griješe, netko više netko manje, i Lewis je dosad griješio ali nikad (tako drastično) kad je bilo bitno. U Monte Carlu je dobro razbio bolid kad nije bilo bitno recimo. Ali zakon velikih brojeva je nemilosrdan, i ovako nešto je prije ili kasnije bilo za očekivati. Njegova greška, manjak fortune...whatever. Samo da on nama danas lijepo starta (bez glavobolja i inih posljedica) pa da se bori do postolja. A tek da pobijedi...
Praznik za oči.
Mene je ova nesreća u mnogome podsjetila na Alonsa 2003, ne sami tijek nesreće već sve ono poslije, doktori, nosila i to.
Hamiltonova nesreća sliči dosta Barrichellovoj u Imoli 94,koji je također u zraku udaio u zid,samo sa puno većom brzinom,u lošem kutu,prevrnuo se i ozljedio jer su auti tada bili mnogo jadniji.
- muamert
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
Eto ga. Hamilton ipak vozi. Iako mi nije bas puno drag, drago mi je da je sve OK s njim i da ce jos dugo, dugo biti dobar kao i u prethodnim utrkama.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/61038
Pozdrav
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
- brainstorm
- Test vozač
Bit će danas gusto kada Hamilton krene sa desetog mjesta. Bit će mu teško preći dva BMWa ali mogao bi do četvrtog mjesta. A mogo bi i više ako jedan od Ferrarija ispusti dušu ili izleti. Sretno svima.muamert je napisao/la:Eto ga. Hamilton ipak vozi. Iako mi nije bas puno drag, drago mi je da je sve OK s njim i da ce jos dugo, dugo biti dobar kao i u prethodnim utrkama.
Pozdrav
Stay on top but remain from the underground.
-
- Navijam za: alonso
jesi izbirljiv znas sta dobije biračmuamert je napisao/la:Eto ga. Hamilton ipak vozi. Iako mi nije bas puno drag, drago mi je da je sve OK s njim i da ce jos dugo, dugo biti dobar kao i u prethodnim utrkama.
Pozdrav
- muamert
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
hehe, dobra ti je ta. Pa jaro tesko se naviknuti na to da se pojavio neko ko bi mogao biti dobar kao Schumacher. Jos ako nije u Ferrariju onda...rs28 je napisao/la:jesi izbirljiv znas sta dobije biračmuamert je napisao/la:Eto ga. Hamilton ipak vozi. Iako mi nije bas puno drag, drago mi je da je sve OK s njim i da ce jos dugo, dugo biti dobar kao i u prethodnim utrkama.
Pozdrav
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- brainstorm
- Test vozač
Ono jučer u kvalifikacijama nemora ništa značiti. Danas će konačno Louis pokazati koliko vrijedi probijanjem do vrha. Mislim da to on može.sjubic je napisao/la:Malo kasnije sam se probudio i vidim da Lewis ipak danas starta.brainstorm je napisao/la:Bit će danas gusto kada Hamilton krene sa desetog mjesta. Bit će mu teško preći dva BMWa ali mogao bi do četvrtog mjesta. A mogo bi i više ako jedan od Ferrarija ispusti dušu ili izleti. Sretno svima.muamert je napisao/la:Eto ga. Hamilton ipak vozi. Iako mi nije bas puno drag, drago mi je da je sve OK s njim i da ce jos dugo, dugo biti dobar kao i u prethodnim utrkama.
Pozdrav
Danas će najvažniji biti prvi zavoj za njega jer ako ga prođe neokrznut bit će jako agresivan.
McLaren izgleda da nema problema što se tiče praćenja bolida ispred sebe jer se to vidjelo jučer u kvalama kada je Lewis bez problema pratio Massu.
Stay on top but remain from the underground.
-
- Rezervni vozač
- p@rtibrejker
- Veteran
Ovdje se teško pretiče, ali nije nemoguće, i ne očekujem ništa lošiju predstavu od Francuske. Samo se nadam da će McLareni imati danas barem malo efektnu taktiku u utrci.
I ja se nekako bojim te psihičke kočnice nakon jučerašnje nesreće, to jednostavno mora ostaviti traga na čovjeku. Nadam se da će biti 100% spreman sa 110% povjerenja u bolid, jer onda nam prava partija ne gine
I ja se nekako bojim te psihičke kočnice nakon jučerašnje nesreće, to jednostavno mora ostaviti traga na čovjeku. Nadam se da će biti 100% spreman sa 110% povjerenja u bolid, jer onda nam prava partija ne gine

- Oviedon Ihmisohjus -
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
na startu kad je prošao na 4. mjesto probušila mu se guma pa je zato padao u poretku!!!! može se vidjeti da je guma prazna nakon starta u 4. zavoju ali mora se dobro pogledat!!! zadnja ljeva je bila ispustilasjubic je napisao/la:Fisica nije baš lagano prestići jer slovi kao jedan od najboljih obrambenih vozača.*silberpfeil je napisao/la:massa se na silverstoneu mučio s fisichellom te ga je uspio jedino kroz box proći dok je lewis to napravio kroz jedan krug!!!!!!!!!
No Lewis ga je na brzinu riješio dvaput.
Šteta što je izletio i time izgubio cijeli krug a dodatna teškoća je bila ta glupa odluka da ga pozovu u boks i da vozi na slikovima dok su ostali bili na intermedium gumama jer je tu ponovo izgubio cijeli krug.
McLaren u <3
- Emerson Fittipaldi
- Početnik
- Navijam za: McLaren
baš šteta i on bi opet završio na podiju, vjerojatno bi McM bili 1-2sjubic je napisao/la:Guma mu se probušila jer je jedan od BMW-a sa stražnjim krajem dodirnuo gumu na njegovom bolidu.No još nije ništa gotovo jer je Nick možda pred kaznom zbog onog izguravanja Ralfa.*silberpfeil je napisao/la:na startu kad je prošao na 4. mjesto probušila mu se guma pa je zato padao u poretku!!!! može se vidjeti da je guma prazna nakon starta u 4. zavoju ali mora se dobro pogledat!!! zadnja ljeva je bila ispustilasjubic je napisao/la: Fisica nije baš lagano prestići jer slovi kao jedan od najboljih obrambenih vozača.
No Lewis ga je na brzinu riješio dvaput.
Šteta što je izletio i time izgubio cijeli krug a dodatna teškoća je bila ta glupa odluka da ga pozovu u boks i da vozi na slikovima dok su ostali bili na intermedium gumama jer je tu ponovo izgubio cijeli krug.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- p@rtibrejker
- Veteran
Ja se samo čudim kako Lewisa nitko ne diže u nebesasjubic je napisao/la:Ma nije to ništa.*silberpfeil je napisao/la:meni nije jasno kako neko može reći da nije napravio ništa danas?
krenuo 10. i na kraju drugog zavoja bio je četvrti, tu je kraj priče! vozio je po gumama za suho po mokrom itd. da ne nabrajam! još je fisica dva puta odero prav ljepo
Da je to slučajno napravio netko drugi već bi ga dizali u nebesa.

Žao mi je radi ovako lošeg Lewisovog vikenda, lijepo je pokazao svu inteligenciju svojeg sistema pretjecanja, a i da može raditi dosta grešaka, radi čega sam zadovoljan.

- Oviedon Ihmisohjus -
- p@rtibrejker
- Veteran
No comment.sjubic je napisao/la:Nekužim gdje je to on danas napravio grešku jer ako misliš na ono izletanje to sigurno nije njegova nego sudačka pogreška jer je bilo preočito da su nemogući uvjeti za vožnju.p@rtibrejker je napisao/la:Ja se samo čudim kako Lewisa nitko ne diže u nebesasjubic je napisao/la: Ma nije to ništa.
Da je to slučajno napravio netko drugi već bi ga dizali u nebesa.Zezam se.
Žao mi je radi ovako lošeg Lewisovog vikenda, lijepo je pokazao svu inteligenciju svojeg sistema pretjecanja, a i da može raditi dosta grešaka, radi čega sam zadovoljan.Ipak nije mašina, mogu odahnuti
- Oviedon Ihmisohjus -
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Yes comment:p@rtibrejker je napisao/la:No comment.sjubic je napisao/la:Nekužim gdje je to on danas napravio grešku jer ako misliš na ono izletanje to sigurno nije njegova nego sudačka pogreška jer je bilo preočito da su nemogući uvjeti za vožnju.p@rtibrejker je napisao/la: Ja se samo čudim kako Lewisa nitko ne diže u nebesaZezam se.
Žao mi je radi ovako lošeg Lewisovog vikenda, lijepo je pokazao svu inteligenciju svojeg sistema pretjecanja, a i da može raditi dosta grešaka, radi čega sam zadovoljan.Ipak nije mašina, mogu odahnuti
Da, inače kad vozač izleti, to nije njegova pogreška. Uvjeti su isti za sve na stazi. Pitanje za milijun kuna: Zašto Alonso nije izletio?