Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sale
Site Admin
Site Admin
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

sjubicu, to je govorio i Kubica nakon nesreće, ali ga svejedno nisu pustili radi mjere opreza. Naravno, njegova nesreća bila je daleko teža i opasnija za nastanak trajnih ozlijeda, ali iskreno, ne bi me začudilo kada bi Hamiltonu preporučili da sutrašnju utrku prati iz fotelje :|
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

sjubic je napisao/la:
sale je napisao/la:sjubicu, to je govorio i Kubica nakon nesreće, ali ga svejedno nisu pustili radi mjere opreza. Naravno, njegova nesreća bila je daleko teža i opasnija za nastanak trajnih ozlijeda, ali iskreno, ne bi me začudilo kada bi Hamiltonu preporučili da sutrašnju utrku prati iz fotelje :|
Kubica je bio u nesvjesti i zbog toga nije dobio zeleno svjetlo a Lewis ipak nije.
Zbog toga bi se lako moglo dogoditi da ipak sutra starta.
No to je razmak od samo 24 h, Kubica je imao pet dana, i opet ga nisu pustili. :roll: neznam ja se nadam da će startati, ;)
Marko FF
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Marko FF »

Ajd neka mi netko od vas odgovori da ne gnjavim Mladena zašto Luis ako uopće bude startao sutra, starta sa 10. mjesta? Ne bi li trebao još 10 mjesta iza ako mjenja bolid a sa ovim od danas sigurno neće nastupiti ili se to odndnosi samo na promjenu motora, dakle ovaj motor od danas u novu šasiju sutra?
tko drugom jamu kopa nos
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

F1 FAN2310 je napisao/la:
dado je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:
P.S. ne osjećam se prozvanim za ono o kenjanju protiv njega, ali mislim da ni ti s druge strane nisi "čist" od kenjanja da bi sad tu nekom pokušao dokazati kako nije u pravu ;) Ali ludi shupak kakav jesi... tko ove izjave shvaća ozbiljno? ;)
Ma to ti on meni govori da sam najobicniji kenjator i da nije istina da kak Lujs je imao srece, neg je fora u necem drugom transcedentalnom i kak se time umanjuje njegovo vozacko umijece i sve tako nesto neshvatljivo.
Hamilton je nesto podbacio danas..ajde bar se vrratila neizvjesnost u prvenstvo!
Na koju je foru Hamilton podbacio? Ovo nije bila vozačka pogreška, već tehnički kvar!?! O čemu ti pričaš? Iščitavam iz mnogih postova zadovoljstvo, što mu je riknuo bolid. Ja osobno bih volio da se vrati neizvjesnost u prvenstvo, ali ne na ovakav brutalan način, gdje je čovjek mogao lako nastradati.
brainstorm
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la brainstorm »

Svi veliki vozaći su doživjeli neke teže ili lakše nesreće. Iz ovog može Louis izaći samo jači jer je ovo samo još jedno novo iskustvo. Bit će Louis opet dobar.
Stay on top but remain from the underground.
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Nekima se nasmijao brk nakon Hamiltonove nesreće do tolike mjere da od silne sreće i naleta hormona su još dodatno ukrasili događaj po svojoj mjeri kako bi im bolje odgovaralo da je za to on kriv i da je to njegova pogreška. E pa nije! Potajno nadanje se nekima ispunilo no ne u tolikoj mjeri da je Lewis učinio pogrešku, na nju će te još dugo čekati. IMO
Jedino što mogu reći da mi je žao što je to završilo sa 1/3 bolida u gumama i potajno sam se nadao kako će cijelu ovu godinu odvoziti tako da će uvijek biti na postolju. Nažalost mislim da to neće i sutra biti slučaj, ali još uvijek se nadam da je sa Lewis-om sve OK pa će vozit i naravno postolje. ;)
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Vidim da se uglavnom ljudi nadaju da ce Hamilton sutra vozit. A sta ako i sutra izleti ili dozivi udes? On starta iz sredine poretka i velika je vjerovatnost da ce tamo biti velike guzve. Bez obzira na sigurnost danasnjih bolida udariti u zastitnu ogradu pri 250 km/h nije bas maciji kasalj.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Zweki je napisao/la:Nekima se nasmijao brk nakon Hamiltonove nesreće do tolike mjere da od silne sreće i naleta hormona su još dodatno ukrasili događaj po svojoj mjeri kako bi im bolje odgovaralo da je za to on kriv i da je to njegova pogreška. E pa nije! Potajno nadanje se nekima ispunilo no ne u tolikoj mjeri da je Lewis učinio pogrešku, na nju će te još dugo čekati. IMO
Jedino što mogu reći da mi je žao što je to završilo sa 1/3 bolida u gumama i potajno sam se nadao kako će cijelu ovu godinu odvoziti tako da će uvijek biti na postolju. Nažalost mislim da to neće i sutra biti slučaj, ali još uvijek se nadam da je sa Lewis-om sve OK pa će vozit i naravno postolje. ;)
Vidim da nam se netko pretvara u pravog Hamilton fana ;) Svi griješe, netko više netko manje, i Lewis je dosad griješio ali nikad (tako drastično) kad je bilo bitno. U Monte Carlu je dobro razbio bolid kad nije bilo bitno recimo. Ali zakon velikih brojeva je nemilosrdan, i ovako nešto je prije ili kasnije bilo za očekivati. Njegova greška, manjak fortune...whatever. Samo da on nama danas lijepo starta (bez glavobolja i inih posljedica) pa da se bori do postolja. A tek da pobijedi... \:D/ Praznik za oči.

Mene je ova nesreća u mnogome podsjetila na Alonsa 2003, ne sami tijek nesreće već sve ono poslije, doktori, nosila i to.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Dino@lonso

Post Postao/la Dino@lonso »

Zweki je napisao/la:Nekima se nasmijao brk nakon Hamiltonove nesreće do tolike mjere da od silne sreće i naleta hormona su još dodatno ukrasili događaj po svojoj mjeri kako bi im bolje odgovaralo da je za to on kriv i da je to njegova pogreška. E pa nije! Potajno nadanje se nekima ispunilo no ne u tolikoj mjeri da je Lewis učinio pogrešku, na nju će te još dugo čekati. IMO
Vidim da nam se netko pretvara u pravog Hamilton fana ;) Svi griješe, netko više netko manje, i Lewis je dosad griješio ali nikad (tako drastično) kad je bilo bitno. U Monte Carlu je dobro razbio bolid kad nije bilo bitno recimo. Ali zakon velikih brojeva je nemilosrdan, i ovako nešto je prije ili kasnije bilo za očekivati. Njegova greška, manjak fortune...whatever. Samo da on nama danas lijepo starta (bez glavobolja i inih posljedica) pa da se bori do postolja. A tek da pobijedi... \:D/ Praznik za oči.

Mene je ova nesreća u mnogome podsjetila na Alonsa 2003, ne sami tijek nesreće već sve ono poslije, doktori, nosila i to.
alonso 2003,misliš u Brazilu. Hm,nesreća nimalo nije slična,kao što si irekao,da,alonso je sam izašao i sjao naslonivši se na zid,doktorri su ga brzo pokupili i stavili u kola,ovdje kod Lewisa,akcija je bila mnogo duža,i iako mi mali ide na živce,pomalo sam se zabrinuo.
Hamiltonova nesreća sliči dosta Barrichellovoj u Imoli 94,koji je također u zraku udaio u zid,samo sa puno većom brzinom,u lošem kutu,prevrnuo se i ozljedio jer su auti tada bili mnogo jadniji.
muamert
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la muamert »

Eto ga. Hamilton ipak vozi. Iako mi nije bas puno drag, drago mi je da je sve OK s njim i da ce jos dugo, dugo biti dobar kao i u prethodnim utrkama.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/61038

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
brainstorm
Test vozač
Test vozač

muamert je napisao/la:Eto ga. Hamilton ipak vozi. Iako mi nije bas puno drag, drago mi je da je sve OK s njim i da ce jos dugo, dugo biti dobar kao i u prethodnim utrkama.

Pozdrav
Bit će danas gusto kada Hamilton krene sa desetog mjesta. Bit će mu teško preći dva BMWa ali mogao bi do četvrtog mjesta. A mogo bi i više ako jedan od Ferrarija ispusti dušu ili izleti. Sretno svima.
rs28
Navijam za: alonso

Post Postao/la rs28 »

muamert je napisao/la:Eto ga. Hamilton ipak vozi. Iako mi nije bas puno drag, drago mi je da je sve OK s njim i da ce jos dugo, dugo biti dobar kao i u prethodnim utrkama.

Pozdrav
jesi izbirljiv znas sta dobije birač
muamert
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la muamert »

rs28 je napisao/la:

Pozdrav
jesi izbirljiv znas sta dobije birač
hehe, dobra ti je ta. Pa jaro tesko se naviknuti na to da se pojavio neko ko bi mogao biti dobar kao Schumacher. Jos ako nije u Ferrariju onda...

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Ovo se čekalo, da vidimo kako će voziti Lewis kada se mora probijati do podija...trebala bi biti dobra utrka.

baš me zanima koliko će mu trebati da pređe Heidfelda :D
slika
brainstorm
Test vozač
Test vozač

sjubic je napisao/la:
brainstorm je napisao/la:

Pozdrav
Bit će danas gusto kada Hamilton krene sa desetog mjesta. Bit će mu teško preći dva BMWa ali mogao bi do četvrtog mjesta. A mogo bi i više ako jedan od Ferrarija ispusti dušu ili izleti. Sretno svima.
Malo kasnije sam se probudio i vidim da Lewis ipak danas starta.
Danas će najvažniji biti prvi zavoj za njega jer ako ga prođe neokrznut bit će jako agresivan.
McLaren izgleda da nema problema što se tiče praćenja bolida ispred sebe jer se to vidjelo jučer u kvalama kada je Lewis bez problema pratio Massu.
Ono jučer u kvalifikacijama nemora ništa značiti. Danas će konačno Louis pokazati koliko vrijedi probijanjem do vrha. Mislim da to on može.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Danas cemo vidjeti kakav je Hamilton.
Krece sa 10 mjesta i treba se probijati kroz promet.
Realno,mislim da ce dogurati do 6 mjesta
slika
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Ja sam dosta skeptican prema Lewisovom ucinku u ovoj utrci. Iako on izgleda nije fizicki ozlijeden na njega je to sigurno ostavilo psihickih poslijedica kojih se on nece bas moci rijesiti u 24 sata. Samo se nadam da ponovo nece dozivjeti udes i mislim da je to za njega najvaznije.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Ovdje se teško pretiče, ali nije nemoguće, i ne očekujem ništa lošiju predstavu od Francuske. Samo se nadam da će McLareni imati danas barem malo efektnu taktiku u utrci.

I ja se nekako bojim te psihičke kočnice nakon jučerašnje nesreće, to jednostavno mora ostaviti traga na čovjeku. Nadam se da će biti 100% spreman sa 110% povjerenja u bolid, jer onda nam prava partija ne gine :)
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

massa se na silverstoneu mučio s fisichellom te ga je uspio jedino kroz box proći dok je lewis to napravio kroz jedan krug!!!!!!!!!
McLaren u <3
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

sjubic je napisao/la:
*silberpfeil je napisao/la:massa se na silverstoneu mučio s fisichellom te ga je uspio jedino kroz box proći dok je lewis to napravio kroz jedan krug!!!!!!!!!
Fisica nije baš lagano prestići jer slovi kao jedan od najboljih obrambenih vozača.
No Lewis ga je na brzinu riješio dvaput.
Šteta što je izletio i time izgubio cijeli krug a dodatna teškoća je bila ta glupa odluka da ga pozovu u boks i da vozi na slikovima dok su ostali bili na intermedium gumama jer je tu ponovo izgubio cijeli krug.
na startu kad je prošao na 4. mjesto probušila mu se guma pa je zato padao u poretku!!!! može se vidjeti da je guma prazna nakon starta u 4. zavoju ali mora se dobro pogledat!!! zadnja ljeva je bila ispustila
McLaren u <3
Emerson Fittipaldi
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Emerson Fittipaldi »

sjubic je napisao/la:
*silberpfeil je napisao/la:
sjubic je napisao/la: Fisica nije baš lagano prestići jer slovi kao jedan od najboljih obrambenih vozača.
No Lewis ga je na brzinu riješio dvaput.
Šteta što je izletio i time izgubio cijeli krug a dodatna teškoća je bila ta glupa odluka da ga pozovu u boks i da vozi na slikovima dok su ostali bili na intermedium gumama jer je tu ponovo izgubio cijeli krug.
na startu kad je prošao na 4. mjesto probušila mu se guma pa je zato padao u poretku!!!! može se vidjeti da je guma prazna nakon starta u 4. zavoju ali mora se dobro pogledat!!! zadnja ljeva je bila ispustila
Guma mu se probušila jer je jedan od BMW-a sa stražnjim krajem dodirnuo gumu na njegovom bolidu.No još nije ništa gotovo jer je Nick možda pred kaznom zbog onog izguravanja Ralfa.
baš šteta i on bi opet završio na podiju, vjerojatno bi McM bili 1-2 :(
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

meni nije jasno kako neko može reći da nije napravio ništa danas?
krenuo 10. i na kraju drugog zavoja bio je četvrti, tu je kraj priče! vozio je po gumama za suho po mokrom itd. da ne nabrajam! još je fisica dva puta odero prav ljepo
McLaren u <3
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

sjubic je napisao/la:
*silberpfeil je napisao/la:meni nije jasno kako neko može reći da nije napravio ništa danas?
krenuo 10. i na kraju drugog zavoja bio je četvrti, tu je kraj priče! vozio je po gumama za suho po mokrom itd. da ne nabrajam! još je fisica dva puta odero prav ljepo
Ma nije to ništa.
Da je to slučajno napravio netko drugi već bi ga dizali u nebesa. ;)
Ja se samo čudim kako Lewisa nitko ne diže u nebesa ;) Zezam se.

Žao mi je radi ovako lošeg Lewisovog vikenda, lijepo je pokazao svu inteligenciju svojeg sistema pretjecanja, a i da može raditi dosta grešaka, radi čega sam zadovoljan. ;) Ipak nije mašina, mogu odahnuti :lol:
- Oviedon Ihmisohjus -
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

sjubic je napisao/la:
sjubic je napisao/la: Ma nije to ništa.
Da je to slučajno napravio netko drugi već bi ga dizali u nebesa. ;)
Ja se samo čudim kako Lewisa nitko ne diže u nebesa ;) Zezam se.

Žao mi je radi ovako lošeg Lewisovog vikenda, lijepo je pokazao svu inteligenciju svojeg sistema pretjecanja, a i da može raditi dosta grešaka, radi čega sam zadovoljan. ;) Ipak nije mašina, mogu odahnuti :lol:
Nekužim gdje je to on danas napravio grešku jer ako misliš na ono izletanje to sigurno nije njegova nego sudačka pogreška jer je bilo preočito da su nemogući uvjeti za vožnju.
No comment.
- Oviedon Ihmisohjus -
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

sjubic je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la: Ja se samo čudim kako Lewisa nitko ne diže u nebesa ;) Zezam se.

Nekužim gdje je to on danas napravio grešku jer ako misliš na ono izletanje to sigurno nije njegova nego sudačka pogreška jer je bilo preočito da su nemogući uvjeti za vožnju.
No comment.
Yes comment:
Da, inače kad vozač izleti, to nije njegova pogreška. Uvjeti su isti za sve na stazi. Pitanje za milijun kuna: Zašto Alonso nije izletio?
Odgovori