Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
nikolaf1
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Formula 1 team - Red Bull Racing

Post Postao/la nikolaf1 »

dmarijon je napisao/la:Dok se oni žale da ima fali Ricciardo vozi finih 1:35.743, 44. S takvim navodno hedikepiranim bolidom.
Ma mene ovaj bolid podsjeca na McLaren iz 2005. Brz, ali strasno nepouzdan.. Cini se da imaju brzine, ali da je pouzdanost na niskom nivou ( prica se da kada malo jace opterete bolid odmah dolazi do enormnog pregrijavanja ).
FORZA FERRARI !!!
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

mislio sam da će dolaskom novih dijelova ovaj bolid biti bolji. ali evo dragi Vettel nas je u to razuvjerio u prvom krugu 3 dana testiranja u Bahreinu
slika
:biggrin:
slika
slika
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

odvezao cak 4 zavoja u instalacionom krugu :lol:
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Barry je napisao/la:odvezao cak 4 zavoja u instalacionom krugu :lol:
kako ono kažu u našem Saboru
ispravak netočnog navoda. u drugom izlasku nisu ni izašli iz pit-lane. :biggrin:
slika

moram ove slike stavljati jer me oduševljavaju
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Red Bull breaks down in the pit lane, second break down of the day for them. Apparently the delay before going out was "fitting new parts". I suspect they were fitting a tow hitch to the nose.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

ahahahha, ova je dobra cuky...:)
I like to race, not to do laps alone.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Massa o RB
"We saw that the Red Bull struggled every day, but the laptimes they did [on Friday] were not so bad," said Massa.

"You can't put Red Bull and Lotus on the side [as contenders] because when they fix the problems, we know that they have a good car and we know that they know how to make a winning car.

"It is always nice to say that a Red Bull is struggling and that maybe it can be fighting with the Caterhams, but forget it. It's not like that.

"They have a problem to solve, but when it is solved they will be there."
LINK

JB o RB
McLaren's Jenson Button, who wound up more than a second adrift of Ricciardo in the final times, was impressed by the Red Bull's progress.

"They're pretty quick," said Button. "And he did 21 laps, that's a good percentage of the race - 35-40 per cent.

"We always knew that when they got their problems sorted they would be competitive - you just have to look at the car.

"I'm sure they still have their issues, but you can never write off a four-time world championship-winning team. They'll be competitive. It's just whether it's at the first race or three races in."
Michael is faster than you!!
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

nakon ovakvog predsezonskog testiranja pitanje je da li im se isplati pakirat i putovat u austrealiju, maleziju,bahrain i kinu.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

ma na kraju će još Vettel pobijedit u australiji..
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

vidc je napisao/la:nakon ovakvog predsezonskog testiranja pitanje je da li im se isplati pakirat i putovat u austrealiju, maleziju,bahrain i kinu.
Zašto im se nebi isplatilo? u najgorem slučaju imaju priliku testirati na stazi promjene koje naprave na bolidu...

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Da nadopunim Igorov post o tome šta Button misli o RBR-u:
"I'm always worried about Red Bull," confirmed Button, when asked which teams he feared right now. "If they can put a few laps together you can see their pace. They're strong. It's a good-looking car, it looks like it should work from an aerodynamic point of view and I think when they do get reliability, if they do, they'll be very, very competitive.
"I was driving with Ricciardo for quite a few laps and he couldn't get past me on the straights. He overtook me in Turn 11 instead, which is a high-speed left-hander. I've never seen anything like that before.
"If they can complete a race distance they'll be near the front. We are quicker in a straight line for sure, but I think they know that.
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

znači RB je ponovo brutalan u brzim zavojima, što znači upravo to kaj JB kaže, ako/kad srede probleme bit će ponovo na vrhu... pitanje samo kolko su im se ostali uspjeli približiti
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Ovako valjda izgleda RB u 3D slagalici...
slika
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Marc Marquez

Post Postao/la Marc Marquez »

Opasnu su dobri u long runovima, a na testiranjima nisu 15 krugova mogli povezat skoro. Čarobni štapić ili ponovno izrugivanje sa svima? :D
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Mozda su sve probleme u testiranjima izmislil da ljudi ne kopiraju stvari od njim. Nebi me nis cudilo
Darkness rises when silence dies
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Mene bi jer ako hoces nesto skriti onda to radis ko Ferrari i zezas se s sektorima, a ne tak da skoro uopce ne voze jer km nikad dosta, pogledaj Merc, najvise km na i u prvom krugu Hamilton stao i prosjedio Fp1
slika
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Samo nek daju.... Kaze nije im komercijalno isplativo??? A jeli jeste tu da se trkate il reklamirate??? Mislim za njih se zna da su reklama na kotacima.... A za mclaren, ferrari, williams se zna zasto su u F1, tako da akonodu sretno im bilo....
McLaren u <3
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Ma čisti pritisak zbog kazne i žalbe na nju. A otići će oni kad tad...zna se tko je konstanta u F1 a tko prolaznici...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
tofa
Navijam za: McLaren

Post Postao/la tofa »

ma plači..... znamo već šta ! prva stvar koja nije njima po volji i odmah rat i prijetnje ma nek idu što se mene tiče, znamo iz povijesti da nikad ekipe nisu spominjale odustajanje nako što im je nešto zabranjeno od tehnologije, pa Mclaren, Ferrari te Williams su mogli otići već desetak puta i vratiti se.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

zanimljivo kako su baš Renault i RB prijetili izlaskom iz F1 ako se ne usvoje pravila koja su se usvojila za ovu sezonu

slika
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač

ja jesam možda laik glede formule 1 ali nisam baš toliko slijep pored svojih očiju da vidim iz svemira da je red bull u velikim problemima. naime,ovaj istup bossa red bulla meni dokazuje da vrše veliki pritisak na krovnu organizaciju autobilizma odnosno FIA-e kako bi im se vratilo 2 mjesto iz australije.ne kažem da neče uspjeti ali mislim da je pozadina mnogo veča i da ne mogu riješiti problem koji imaju sa samim motorom odnosno bolidom. kažem možda u tehničkom smislu su našli neku rupu da se nakon testiranja u bahreinu ovako naglo izdignu sa ovim ubrizgavanjem goriva ali su problemi opet ostali.
prijete da će napustiti.sretan im put. ali čemu takvo ponašanje.
pa mclaren je kažnjen opravdano sa 100 milja pa jesu li napustili....nisu i neče...i sad se našao ovaj bilmez od mateshica koji je vidio da su kola krenula nizbrdo pa ide prijetiti. koliko god imao para on je za mene jedan obični bijednik i jedna sramota koja je došla u oktanski cirkus formule 1.
iskreno volio bih i da dobiju tu parnicu pa neka se vidi koliko je sve to otišlo k vragu.
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ako dokažu da senzor ne valja onda imaju moju podršku da im se vrati drugo mjesto. a ova prijetnja... ma čovjek se malo zeza, ali ima pravo. ova silna ograničenja su već prešla svaku mjeru
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:ako dokažu da senzor ne valja onda imaju moju podršku da im se vrati drugo mjesto. a ova prijetnja... ma čovjek se malo zeza, ali ima pravo. ova silna ograničenja su već prešla svaku mjeru
ma neka se malo muči lako je odustat.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Možda će se i na kraju ispostaviti da je RB u pravu, ali se ne bih iznenadio da FIA svejedno ostavi dsq jer ako ovo RB-u prođe ostale momčadi će dobiti krila po pitanju protoka benzina i evo još veće komedije od sezone

a kaj se ove "prijetnje" tiče... koliko puta su momčadi/proizvođači motora prijetili izlaženjem iz F1 a na kraju ništa od toga...
Dok god oni imaju ovu ekipu ne idu oni nigdje
slika
Odgovori