Ma mene ovaj bolid podsjeca na McLaren iz 2005. Brz, ali strasno nepouzdan.. Cini se da imaju brzine, ali da je pouzdanost na niskom nivou ( prica se da kada malo jace opterete bolid odmah dolazi do enormnog pregrijavanja ).dmarijon je napisao/la:Dok se oni žale da ima fali Ricciardo vozi finih 1:35.743, 44. S takvim navodno hedikepiranim bolidom.
Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- nikolaf1
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Formula 1 team - Red Bull Racing
FORZA FERRARI !!!
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
mislio sam da će dolaskom novih dijelova ovaj bolid biti bolji. ali evo dragi Vettel nas je u to razuvjerio u prvom krugu 3 dana testiranja u Bahreinu

- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
odvezao cak 4 zavoja u instalacionom krugu 

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- senamozart
- Rezervni vozač
kako ono kažu u našem SaboruBarry je napisao/la:odvezao cak 4 zavoja u instalacionom krugu
ispravak netočnog navoda. u drugom izlasku nisu ni izašli iz pit-lane.

moram ove slike stavljati jer me oduševljavaju

- Cuky
- Moderator
Red Bull breaks down in the pit lane, second break down of the day for them. Apparently the delay before going out was "fitting new parts". I suspect they were fitting a tow hitch to the nose.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
ahahahha, ova je dobra cuky...

I like to race, not to do laps alone.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Massa o RB
JB o RB
LINK"We saw that the Red Bull struggled every day, but the laptimes they did [on Friday] were not so bad," said Massa.
"You can't put Red Bull and Lotus on the side [as contenders] because when they fix the problems, we know that they have a good car and we know that they know how to make a winning car.
"It is always nice to say that a Red Bull is struggling and that maybe it can be fighting with the Caterhams, but forget it. It's not like that.
"They have a problem to solve, but when it is solved they will be there."
JB o RB
McLaren's Jenson Button, who wound up more than a second adrift of Ricciardo in the final times, was impressed by the Red Bull's progress.
"They're pretty quick," said Button. "And he did 21 laps, that's a good percentage of the race - 35-40 per cent.
"We always knew that when they got their problems sorted they would be competitive - you just have to look at the car.
"I'm sure they still have their issues, but you can never write off a four-time world championship-winning team. They'll be competitive. It's just whether it's at the first race or three races in."
Michael is faster than you!!
- vidc
- Veteran
nakon ovakvog predsezonskog testiranja pitanje je da li im se isplati pakirat i putovat u austrealiju, maleziju,bahrain i kinu.
- Igor18
- Veteran
ma na kraju će još Vettel pobijedit u australiji..
- Cuky
- Moderator
Zašto im se nebi isplatilo? u najgorem slučaju imaju priliku testirati na stazi promjene koje naprave na bolidu...vidc je napisao/la:nakon ovakvog predsezonskog testiranja pitanje je da li im se isplati pakirat i putovat u austrealiju, maleziju,bahrain i kinu.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Da nadopunim Igorov post o tome šta Button misli o RBR-u:
"I'm always worried about Red Bull," confirmed Button, when asked which teams he feared right now. "If they can put a few laps together you can see their pace. They're strong. It's a good-looking car, it looks like it should work from an aerodynamic point of view and I think when they do get reliability, if they do, they'll be very, very competitive.
"I was driving with Ricciardo for quite a few laps and he couldn't get past me on the straights. He overtook me in Turn 11 instead, which is a high-speed left-hander. I've never seen anything like that before.
"If they can complete a race distance they'll be near the front. We are quicker in a straight line for sure, but I think they know that.

- Igor18
- Veteran
znači RB je ponovo brutalan u brzim zavojima, što znači upravo to kaj JB kaže, ako/kad srede probleme bit će ponovo na vrhu... pitanje samo kolko su im se ostali uspjeli približiti
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ovako valjda izgleda RB u 3D slagalici...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Marc Marquez
Opasnu su dobri u long runovima, a na testiranjima nisu 15 krugova mogli povezat skoro. Čarobni štapić ili ponovno izrugivanje sa svima? 

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mozda su sve probleme u testiranjima izmislil da ljudi ne kopiraju stvari od njim. Nebi me nis cudilo
Darkness rises when silence dies
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Mene bi jer ako hoces nesto skriti onda to radis ko Ferrari i zezas se s sektorima, a ne tak da skoro uopce ne voze jer km nikad dosta, pogledaj Merc, najvise km na i u prvom krugu Hamilton stao i prosjedio Fp1

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Samo nek daju.... Kaze nije im komercijalno isplativo??? A jeli jeste tu da se trkate il reklamirate??? Mislim za njih se zna da su reklama na kotacima.... A za mclaren, ferrari, williams se zna zasto su u F1, tako da akonodu sretno im bilo....zizi je napisao/la:dietrich mateschitz spomenuo povlačenje iz f1
McLaren u <3
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ma čisti pritisak zbog kazne i žalbe na nju. A otići će oni kad tad...zna se tko je konstanta u F1 a tko prolaznici...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- tofa
- Navijam za: McLaren
ma plači..... znamo već šta ! prva stvar koja nije njima po volji i odmah rat i prijetnje ma nek idu što se mene tiče, znamo iz povijesti da nikad ekipe nisu spominjale odustajanje nako što im je nešto zabranjeno od tehnologije, pa Mclaren, Ferrari te Williams su mogli otići već desetak puta i vratiti se.
- Cuky
- Moderator
zanimljivo kako su baš Renault i RB prijetili izlaskom iz F1 ako se ne usvoje pravila koja su se usvojila za ovu sezonu

- senamozart
- Rezervni vozač
ja jesam možda laik glede formule 1 ali nisam baš toliko slijep pored svojih očiju da vidim iz svemira da je red bull u velikim problemima. naime,ovaj istup bossa red bulla meni dokazuje da vrše veliki pritisak na krovnu organizaciju autobilizma odnosno FIA-e kako bi im se vratilo 2 mjesto iz australije.ne kažem da neče uspjeti ali mislim da je pozadina mnogo veča i da ne mogu riješiti problem koji imaju sa samim motorom odnosno bolidom. kažem možda u tehničkom smislu su našli neku rupu da se nakon testiranja u bahreinu ovako naglo izdignu sa ovim ubrizgavanjem goriva ali su problemi opet ostali.
prijete da će napustiti.sretan im put. ali čemu takvo ponašanje.
pa mclaren je kažnjen opravdano sa 100 milja pa jesu li napustili....nisu i neče...i sad se našao ovaj bilmez od mateshica koji je vidio da su kola krenula nizbrdo pa ide prijetiti. koliko god imao para on je za mene jedan obični bijednik i jedna sramota koja je došla u oktanski cirkus formule 1.
iskreno volio bih i da dobiju tu parnicu pa neka se vidi koliko je sve to otišlo k vragu.
prijete da će napustiti.sretan im put. ali čemu takvo ponašanje.
pa mclaren je kažnjen opravdano sa 100 milja pa jesu li napustili....nisu i neče...i sad se našao ovaj bilmez od mateshica koji je vidio da su kola krenula nizbrdo pa ide prijetiti. koliko god imao para on je za mene jedan obični bijednik i jedna sramota koja je došla u oktanski cirkus formule 1.
iskreno volio bih i da dobiju tu parnicu pa neka se vidi koliko je sve to otišlo k vragu.

- vidc
- Veteran
ako dokažu da senzor ne valja onda imaju moju podršku da im se vrati drugo mjesto. a ova prijetnja... ma čovjek se malo zeza, ali ima pravo. ova silna ograničenja su već prešla svaku mjeru
- F1NAC
- Moderator
ma neka se malo muči lako je odustat.vidc je napisao/la:ako dokažu da senzor ne valja onda imaju moju podršku da im se vrati drugo mjesto. a ova prijetnja... ma čovjek se malo zeza, ali ima pravo. ova silna ograničenja su već prešla svaku mjeru

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Možda će se i na kraju ispostaviti da je RB u pravu, ali se ne bih iznenadio da FIA svejedno ostavi dsq jer ako ovo RB-u prođe ostale momčadi će dobiti krila po pitanju protoka benzina i evo još veće komedije od sezone
a kaj se ove "prijetnje" tiče... koliko puta su momčadi/proizvođači motora prijetili izlaženjem iz F1 a na kraju ništa od toga...
Dok god oni imaju ovu ekipu ne idu oni nigdje
a kaj se ove "prijetnje" tiče... koliko puta su momčadi/proizvođači motora prijetili izlaženjem iz F1 a na kraju ništa od toga...
Dok god oni imaju ovu ekipu ne idu oni nigdje