Danas moramo pobjediti "Kucu nade". Dosta je bilo zafrkancije.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ouuuuu Scud...ovo bi kroz iglene usiScuderia je napisao/la:Ajmo Bayern !!!!
Da, slazem se.Ferrari-BiH je napisao/la:Ouuuuu Scud...ovo bi kroz iglene usiScuderia je napisao/la:Ajmo Bayern !!!!
Malo mi sumnjiv ovaj gol Bayerna, ali ne previse. Fali Bayernu malo jaca klupa.Scuderia je napisao/la:Da, slazem se.Ferrari-BiH je napisao/la:Ouuuuu Scud...ovo bi kroz iglene usiScuderia je napisao/la:Ajmo Bayern !!!!
Na kraju, Igrac s brojem 5 na Olicevu asistenciju zabije jako vazan gol.
Tko bi to rekao?![]()
Bayernu strasno fali Robben, te nekakav backup za Lahma. Covjek igra non stop, svaku utakmicu, dobro bi mu dosao mali odmor.![]()
Muller i dalje zabija, sto je odlicno.![]()
Pravo iznenadjenje je Mainz. Trenutno imaju score 5-0-0. Bas me zanima, koliko ce dugo trajati njihova idila?
Ofsajd ko kuća.Ferrari-BiH je napisao/la: Malo mi sumnjiv ovaj gol Bayerna, ali ne previse. Fali Bayernu malo jaca klupa.
A vidi "nasih"Schumy.d je napisao/la:Čini mi se da bi Van Gaal lagano mogao dobiti nogom u
Izgubio Bayern doma od Mainza 2-1...
I opet gol za pobjedu dao bivši Realovac.
A jbg... gledao sam tu utakmicu.Ferrari-BiH je napisao/la: A vidi "nasih"![]()
![]()
bem ti kako sam ljut....dokad vise ovako, ne mogu gola zabit'
Ma izmisljaju toplu vodu sa pojacanjima, da su kupili Džeku zabijali bi sigurnoSchumy.d je napisao/la:A jbg... gledao sam tu utakmicu.Ferrari-BiH je napisao/la: A vidi "nasih"![]()
![]()
bem ti kako sam ljut....dokad vise ovako, ne mogu gola zabit'
Levante igrao skroz bunker, teško je to bilo za probiti. Ali, istina, Higuaina, Benza i Ronalda neće gol... Treba ih probuditi malo.
Ali, dobra stvar je ta da obrana napokon djeluje sigurno, čak i kod prekida.
Mislim da kod nas nema razloga za paniku. Golovi će doći, a ne stojimo ni loše na tablici.
Možda i bi...Ferrari-BiH je napisao/la: Ma izmisljaju toplu vodu sa pojacanjima, da su kupili Džeku zabijali bi sigurno
Slažem se, tekma je bila odlična. Obrana dobra i napad ovaj put odličan. 6 golova, a 4 različita strijelca. To treba momčadi.lux007 je napisao/la:Nevjerovatna predstava Reala
6:1 moglo je bit i vise
Da, to mu nije trebalo, ali bio je gol pa sudac nije reagirao. A najbolje mi je bilo poslije toga kad mu je Xabi Alonso došao prigovoriti ljutito zbog toga. Tako treba.lux007 je napisao/la:Jedino ono sto je Marcelo napravio kod jedinog primljenog gola
Nije bilo potrebe jer je tad rezultat bio 5:0...
Ali dobro da sudac to nije kaznio
Ko kaze da ce neko ispastiSchumy.d je napisao/la:Da, to mu nije trebalo, ali bio je gol pa sudac nije reagirao. A najbolje mi je bilo poslije toga kad mu je Xabi Alonso došao prigovoriti ljutito zbog toga. Tako treba.lux007 je napisao/la:Jedino ono sto je Marcelo napravio kod jedinog primljenog gola
Nije bilo potrebe jer je tad rezultat bio 5:0...
Ali dobro da sudac to nije kaznio
Inače, šta kažeš na pojačanja?
Ja mislim da i Khedira i Ozil i Di Maria igraju dosta dobro do sada. Ozil je pravi kreator, stvarno me ugodno iznenadio, nije nimalo sebičan. Di Maria će biti paklen igrač. Stvarno ima i brzinu i tehniku, a zabija konstantno, već sada je skoro zabio više nego u Benfici.![]()
Bit će zanimljivo kad se Kaka vrati... tko će ispasti??
Ja mislim da se Kaka ne mora brinuti za svoje mjesto jer je on klasa od igrača i mislim da će igrati u prvih 11. Samo da uhvati formu i da napokon oporavi to svoje koljeno. Mislim da bi mogli onda igrati Ronaldo - Kaka - Ozil u sredini ako igra s ovakvim sustavom igre.Ferrari-BiH je napisao/la: Ko kaze da ce neko ispastiIzmislit ce Mou i za njega mjesto
![]()
Ma on ne može igrati sa ovakvom momčadi defanzivno. On u Realu ima najbolji napad kojeg je trenirao. Bolji i od Chelseaevog i od Interovog u njegovo vrijeme. Real stvara dosta šansi i moralo je to proraditi. Real u svojoj momčadi ima možda 3,4 igrača koji su sposobni zabiti 20-ak golova po sezoni.Ferrari-BiH je napisao/la:Svaka cast ekipi, fantasticna pobjeda... ovo je Real kakvog zelim, cak ni "zatvoreni" Mou ne moze nista protiv toga, jednostavno se mora zabijati.
Ferrari-BiH je napisao/la:Jedna zamjerka.... Marcelo na sisanje pod hitno!!!
A kaj da ja velim za moje?Scuderia je napisao/la:Kriza i dalje traje....![]()
Ove godine crveno nije u modiDani je napisao/la:A kaj da ja velim za moje?Scuderia je napisao/la:Kriza i dalje traje....![]()
Da, liverpool na žalost u gadnoj krizi.Dani je napisao/la: A kaj da ja velim za moje?
Kako ne? A Split i Mainz?Ferrari-BiH je napisao/la: Ove godine crveno nije u modi
Bar sto se nogometa tice