Yep...a bio bi i red da vidim koji su to šta mi dižu živce.luka_kimi je napisao/la:Gringo, jel ti dolaziš?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Yep...a bio bi i red da vidim koji su to šta mi dižu živce.luka_kimi je napisao/la:Gringo, jel ti dolaziš?
Izgleda da će Scuderia biti jedini moderator koji propušta skup.gringo73 je napisao/la:Yep...a bio bi i red da vidim koji su to šta mi dižu živce.luka_kimi je napisao/la:Gringo, jel ti dolaziš?
To je prava curaIcy je napisao/la:Ma ja ti sve volim, pogotovo pojest i popitbibi_Alonso 4ever je napisao/la:Neceju svi valjda vozitEl ima onih koji vole vise pojest i popit,bacit koju kartu bele nego utrkivat se?
Ja vježbam pivu.gringo73 je napisao/la:
Nadam se da ne, s kim bum inače pričala o noktima, frizurama??47 je napisao/la:Icy, hoćeš ti bit jedino žensko na skupu?
Pa valjda buš odvozil koju rundu?gringo73 je napisao/la:Ja vježbam pivu.
A mogu dofurat koju frendicu ak hoćete malo ženskog društva
A onda moram razmislit o uplati životnog osiguranja.Icy je napisao/la: Pa valjda buš odvozil koju rundu?
Kakva diskriminacijaKrscho je napisao/la:Jedino ak je single, moš ih i više ondaA mogu dofurat koju frendicu ak hoćete malo ženskog društva
Nemoj tak, ak su mene preživeli, onda ti nemaš problema.gringo73 je napisao/la:A onda moram razmislit o uplati životnog osiguranja.Icy je napisao/la: Pa valjda buš odvozil koju rundu?
Nemoj tak, ak su mene preživeli, onda ti nemaš problema.gringo73 je napisao/la:A onda moram razmislit o uplati životnog osiguranja.Icy je napisao/la: Pa valjda buš odvozil koju rundu?
Kad si ti u pitanju, ništa nije nemoguće.Kenny je napisao/la:Zweki neću valjda karting tražit pola dana
Ah, nostalgija s 1. godine...130R je napisao/la:Ja bi trebao doći, ali postoji jedan problem. Taj dan pišem kolokvij (da, u subotu) i neznam kad će mi ga staviti.
Dodajem se i ja!Icy je napisao/la:Ah, nostalgija s 1. godine...130R je napisao/la:Ja bi trebao doći, ali postoji jedan problem. Taj dan pišem kolokvij (da, u subotu) i neznam kad će mi ga staviti.
![]()
I ja se dodajem na listu.
Pa odemo na Jarun lijepo, noćni roštilj i party po JArunskim bircevimaroštilj je davno bio predlagan, ali ništa od toga na Španskom