F2/F3/F4

Forum za ostale auto-moto sportove

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Re: Formula 2 / GP2 / WSR

Post Postao/la K1M1 »

wolfman je napisao/la:ali sainz jr. je novi vanzemaljac,potvrdio M.J. :biggrin:
haha. :) što taj čovjek svašta izvali...
očekivao bi da netko tko se tolko hvali svojim iskustvom i znanjem o f1 ipak zna da se rezultati testiranja ne mogu gledat tako doslovno...
kako ne shvaća da su neki ganjali vremena, neki samo testirali nove dijelove, neki išli s puno goriva, neki s malo, neki radili na setupu....po ovom njegovom tekstu izgleda su svi vozači samo ganjali vremena i to im je bio jedini cilj...
pa sam sainz je rekao da ne zna kolko je brzo isao ni na kojim su ostali bili programima http://www.autosport.com/news/report.php/id/108857" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je vjerojatno bila simulicija kvala, dok većina vozača to uopce nije radila...
mislim, možda čak i je to bilo neko super vrijeme i naznaka velikog talenta, al to nikako ne možemo sa sigurnošću znat, dok je mladenu to odmah činjenica, nema nikakve sumnje, on bi klinca od 18 god odmah izravno stavio u red bull. :lol: taj me dio najviše nasmijao... :)
pospani gad je napisao/la: Imam feeling, da će za 2014. u STR, voziti Sainz junior. Pitanje je, da li će Jean Eric Vergne, dobiti još godinu dana šanse? :-k
nema šanse da sainz vozi već sljedece sezone u STR, pa tek 18 god ima, još se on mora dokazat u nižim serijama, tek je 9. trenutno u gp3, ako na tom mjestu završi sezonu nek bude sretan ako uopce ostane u rb-ovom programu...
Kenny je napisao/la:Po meni im najgluplje može biti da Sainzu daju priliku da vozi F1, osim ako im se zbog marketinga to jako dobro isplati, on do sada nema baš nikakve dobre rezultate, dok im Da Costa ima do sada odlične rezultate i trebali bi prije njemu da daju priliku
tako je, slažem se s ovim. Ako ikoga uzmu u toro rosso onda ce to bit Da Costa...
Kenny je napisao/la:a ako baš nežele njega mogu uzet Magnussena, Vandoorna, Calada...
ne mogu, jer su magnussen i vandoorne u mclarenovom programu mladih vozača, a calado u force indiji. ;)
Kenny je napisao/la:K1M1: zar nije i Da Costa prošlu sezonu završio na nekoj utrci da je u obje utrke pobjedio?
je, da costa je u zadnjem vikendu u barceloni obje dobio, i sorensen isto sada na a1 ringu... al ja sam govorio za potupno savršen vikend, dakle: pole u obje utrke, pobjede u obje utrke i fastest lap u obje. ;)
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

K1M1: zar Calado nije u Lotusovom programu mladih vozača? Siguran si da Magnussen i Vandoorne nemogu vozit za ni jedan drugi F1 tim ako dobiju ponudu?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

kolko ja znam calado nema ništa s lotusom... a s force indijom je vec vozio neke straigh line testove i sad na testu mladih vozača, dakle imaju ga u planu.. vjerujem da ce sljedece godine vozit na slobodnim treninzima, a možda i odmah na mjesto vozača, tko znam, ako di resta ili sutil odu..
Kenny je napisao/la:Siguran si da Magnussen i Vandoorne nemogu vozit za ni jedan drugi F1 tim ako dobiju ponudu?
pa ne vjerujem bas da ce dobit ponudu, ako nije frijns dobio, koji je vjerojatno bolji od njih, onda ne vidim baš neku priliku, a isto kao i frijns ne donose novac sa sobom pa teško... jedino da ih mclaren pogura negdje u marussiju ili tako nešto...
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Frijns na svom twitteru: "So that was it then. No money no drive! Winning championship is not enough these days! Good luck for all the GP2 boys!" Dani Clos dolazi na njegovo mjesto.
Neki već nagađaju da bi nakon Mađarske, koja bi mogla biti zadnja trka za Hulka, mogao voziti za Sauber...ali to je puno ako i možda.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Ma sramotno stvarno, u današnje vrijeme u motorsportu je takva situacija ako nemaš novaca možeš biti i najveći talent al ti to neće pomoći (mislim, zapravo je uvijek bilo tako, al nikad ovako izraženo kao danas)...

da, neke glasine su počele da bi mogao zamjenit hulka u sauberu već od sljedece utrke. http://www.motorsport.com/f1/news/rumou ... ulkenberg/" onclick="window.open(this.href);return false;
E da je bar istina (iako bi bilo bolje da je umjesto gutierreza) [-o< Pa da debitira na spa kao i Schumacher. :)
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Nažalost od kako nema sponzora iz duhanske industrije u F1 nema ni love i svi mi liče kao Minardi početkom 2000ih uzmi vozače koji donose lovu i nekako će se neko vrjeme preživjeti. Bezveze mi je da Hulkenberg neodveze do kraja sezonu, puno je bolji, a i iskusniji od Gutierreza, di će onda Hulkenberg iduće sezone?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:Nažalost od kako nema sponzora iz duhanske industrije u F1 nema ni love i svi mi liče kao Minardi početkom 2000ih uzmi vozače koji donose lovu i nekako će se neko vrjeme preživjeti. Bezveze mi je da Hulkenberg neodveze do kraja sezonu, puno je bolji, a i iskusniji od Gutierreza, di će onda Hulkenberg iduće sezone?
Ferrari ? :D ili TR ?
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

sanjam, ali dogodine bi Kimi-Hulk bila lijepa kombinacija u Ferrariju
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

uuuu Cuky...bogami ti ne sanjas, to je nesto jace :biggrin:

koliko god spominjali Hulka, ja bih ipak da vidim Bianchia za volanom Ferrarija, iako je mlad, vrijeme je da i neko od tih klinaca dobije sansu...Pereza su pustili olako. A ovoj ekipi talenata zelim puno srece u trazenju love-volana (kako to da se niko ne sjeti otici nekom arapu i zatraziti sponzorstvo i preimenovati se u Abu Abdul Musri Fudin Ibn Muslim Ah Sirazi ili sl...)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Al hebu Frijnsa, malo vozi malo nevozi
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Da, ovaj vikend opet vozi, sad je pak Lancaster ispao, a 6. u ukupnom poretku je, šteta...
Sad ce za par min race 1, bit ce ludo... ako bude kiše onda još luđe. :)
Coletti starta tek 20., Nasr 9. tako da je super prilika Birdu i Caladu koji startaju 1. i 3. da se približe po bodovima vodećem dvojcu i uključe u borbu za naslov...

http://www.viponlinesports.eu/motorspor ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Zanimljiv gp2 vikend. Vodeći dvojac u prvenstvu Coletti i Nasr nisu osvojili ni boda. Zato su to iskoristili 3., 4. i 5. u prvenstvu - Bird pobijedio u prvoj utrci, Calado u drugoj, Leimer isto skupio dosta bodova. Tako da sad imamo prvih 5 u prvenstvu unutar samo 24 boda. Bit ce opak fajt za naslov. =P~
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Odlične utrke su bile, Calado opet mora imat sranje u 1 utrci da nisu u boksu zahebali bio bi vjerovatno među prv, 3. Adrian Q-Hobbs danas odlično odvozio, odličan start
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Jel ima di link za WSR?
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Kenny je napisao/la:Jel ima di link za WSR?
Ja mislim da cu ovdje LINK
Air 13°, track 13°, humidity 98% - prekrasno :biggrin:
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Jel ima di link za WSR?
Ja mislim da cu ovdje LINK
Air 13°, track 13°, humidity 98% - prekrasno :biggrin:
Ja mislio da počinje prije 2 :biggrin: probaj ovaj link, malo kasni, ali je bolja slika http://ana1.me/ch8.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

nemate eurosport na tv-u? :)
ako ne onda uvijek imate na vipboxu i livetv.ru ;)
Dobra utrka je bila, nisam siguran da bi se f1 vozila po takvoj kišurini. Super vožnja Magnussena, ako se ne varam s 20. do 2. mjesta, Sainz isto lijepo, sa zadnjeg na 7., a dobar i Sirotkin, na podiju. Šteta što žure da ga ubace u f1, sljedece godine bi sigurno još napredovao u wsbr i bio jedan od kandidata za naslov.
Na kraju ipak vozač utrke Muller koji je pobijedio s prednošću od više od 25sec ispred drugoplasiranog, impresivno.
A Da Costa, koji pehista, još jedno odustajanje, sve više mislim da mu izmiče to mjesto u Torro Rossu, i da bi mogli čak Kvyata uzet umjesto njega. Pogotovo ako Kvyat uzme naslov u gp3.
slika
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

K1M1 je napisao/la: A Da Costa, koji pehista, još jedno odustajanje, sve više mislim da mu izmiče to mjesto u Torro Rossu, i da bi mogli čak Kvyata uzet umjesto njega. Pogotovo ako Kvyat uzme naslov u gp3.
A Sainz mlađi?
Bi li on mogao upasti na Riccijevo mjesto?
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

A ne znam, teško. Jer je u gp3 slab, tek 9. trenutno. Al to je više posljedica peha i nesreće, jer definitivno je talentiran. Evo npr. na spa je bio 2. i onda se neki lik zabije u njega. I sad na Monzi opet, imao super start, dodje do 2. mjesta i onda neka budala uleti u prvu šikanu ko sivonja i pokupi ga. Tako da ono, mogao je bit 3. komotno u prvenstvu, ovako tek 9. E sad, dal ovi u red bullu gledaju i dojam ili samo rezultat to nzm. :) Al evo, stavili su ga sad ovih zadnjih 6 utrka u WSBR pa ako bude bolji od Da Coste tko zna... Al nekako mi je izgledniji Kvyat koji stvarno super vozi i mogao bi osvojit naslov u GP3.
slika
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Leimer i Rossi su se sudarili.
U počasnom krugu :roll:
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

a što reći...

i gužva u prvom krugu...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

a šta reć da... nzm čak ni koga bi okrivio za ovo, rossi je išao skroz desno pa je leimer mislio da ga ovaj pušta, kad ono ovaj odjednom skrene...

inače, dobar vikend, dobra utrka i jučer i danas, bez obzira što je ulična utrka pretjecanja i zanimljivosti je bilo...
Još samo abu dhabi, borba za naslov je izmedju Leimera i Birda, možda još i Nasr može do naslova al mora imat perfektan vikend, i još mu se mora poklopit da ova dvojica imaju loš vikend, dakle teško...
Coletti i Calado ispali iz borbe za naslov.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Koliko je ljepša staza po danu. Fučkaš noćnu utrku.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Ovaj vikend su zadnje GP3 i GP2 trke sezone. U obje serije se bori po dvojica za titulu:
GP3 - Regalia 138, Kvyat 131,
GP2 - Leimer 179, Bird 172.
Termini su:
subota - GP2 u 09:10, GP3 u 15:35
nedjelja - GP3 u 09:00, GP2 u 10:15.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

gp2 subota u 9:10? zanimljivo, inače je subotom uvijek popodne, nakon f1 kvala, thx za info...
da se pohvalim, ove sezone sam pogledao svaku utrku gp2, a gp3 sam možda jednu ili dvije propustio.... WSR3.5 takodjer svaku ja mislim :)
nadam se naslovu Kvyata u gp3 i (u nekom ludom scenariju) Nasra u gp2. :)
gringo73 je napisao/la:U obje serije se bori po dvojica za titulu:
GP3 - Regalia 138, Kvyat 131,
GP2 - Leimer 179, Bird 172.
da, borba je izmedju ovih i 99% ce netko od njih pokupit naslov, ali teoreteske šanse za naslov ima čak 6 vozača u gp3 i 5 u gp2. ;)
maksimalni broj bodova u vikendu je 48

GP2:
Leimer 179, Bird 172, Nasr 148, Coletti 135, Calado 134

GP3:
Regalia 138, Kvyat 131, Korjus 107, Daly 104, Harvey 96, Ellinas 95
slika
Odgovori