uzmi u obzir da smo zbog šprema izgubili prvenstvoChuck Norris je napisao/la:Možda ih ima još boljih ali ne pratim ostatak lige pa ne znam,ali znam da su ovi bolji od njega

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
uzmi u obzir da smo zbog šprema izgubili prvenstvoChuck Norris je napisao/la:Možda ih ima još boljih ali ne pratim ostatak lige pa ne znam,ali znam da su ovi bolji od njega
Štrlek je najbolje lijevo krilo još od vremena Pake Ćavaralux007 je napisao/la:od kad je otisao Kaleb nemamo dobro lijevo krilo... no najzalosniji sam bio kad je Džomba otisao... fale mi oni njegovi sedmerci "suhi list" i ona faca kad zabije gol![]()
![]()
luka_kimi je napisao/la:Ivicaaaaaa !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo majstore, svaka čast !!!!!!!!!!
Fantastično je odvozio i prvu i drugu vožnju i potpuno je zasluženo pobjedio. Još jednom, svaka čast majstore !!!
Hahaha, ameri kifla....U stanci između dvije vožnje američka je delegacija uložila protest uz tvrdnju kako je hrvatski skijaš s krive strane prošao zadnja vrata prije cilja. Nakon višekratnog pregledavanja snimke Međunarodna skijaška federacija (FIS) je ipak presudila da je sve bilo u redu.
Kostelić je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto u ukupnom poretku. Vodeći je još uvijek Janka, ispred Reicha i Cuchea.
"Bila je ovo zanimljiva utrka. Imao sam ovdje dosta uspjeha i ranijih godina, pa je ovo za mene posebno mjesto. Ključno je bilo to što sam se jako dobro snašao u prvoj vožnji", rekao je Kostelić nakon važne pobjede.
Nije, vidi se plavi štap ispred Ivice. Da je prošao s druge strane, štap se nebi vidio od Ivice.luka_kimi je napisao/la:Gledao sam to, ali bez tona na TV-u (bio sam u kafani) i stvarno sam mislio da su ga diskvalificirali. Iako, stvarno se, barem meni, čini da je prošao s krive strane vrata.
To neki novi ??Chuck Norris je napisao/la: A najviše bih pohvalio Linu na ovoj inovaciji igrati bez golmana,svaka čast,naravno za takvu igru moraš imati maestralnog organizatora kao što je Nalić
Nisu Francuzi favoriti, već Španjolci. Zašto? Zato što su neka "pravila" u rukometu u najmanju ruku čudna pa se transferi igrača ne odvijaju samo među klubovima nego i reprezentacijama(tu naravno samo igrač odlučuje). Tako su naime Španjolci "kupili" Šterbika, Rutenku.... što zajedno sa starim majstorima i novim mladiim nadama čini respektabilnu repku.Schumy.d je napisao/la:..........Inače, Francuzi remizirali s Mađarima!![]()
I oni možda padaju.
Bez obzira na sve, ja i dalje mislim da su Francuzi glavni favoriti za naslov. Svjetski i olimpijski pobjednici, brončani sa zadnjeg EP-a.jaki je napisao/la: Nisu Francuzi favoriti, već Španjolci. Zašto? Zato što su neka "pravila" u rukometu u najmanju ruku čudna pa se transferi igrača ne odvijaju samo među klubovima nego i reprezentacijama(tu naravno samo igrač odlučuje). Tako su naime Španjolci "kupili" Šterbika, Rutenku.... što zajedno sa starim majstorima i novim mladiim nadama čini respektabilnu repku.
Slažem se djelomično s tobom,mislim da ti je Njemačka višak nije to više ona reprezentacija od prije par godina.Schumy.d je napisao/la:jaki je napisao/la: Hrvatska, Španjolska, Danska, Njemačka su rukometne sile i nijanse ih dijele od Francuza. U tim dvobojima se pobjednik ne zna do zadnje sekunde.
Španjolci imaju jaku momčad, ali nemaju nekih rezultata prevelikih.
Moji konkurentni za medalju na ovom prvenstvu su redom Francuska, Hrvatska, Danska, Španjolska, Island, Njemačka, a ne smiju se odbaciti niti Mađari, Rusi, pa možda i Slovenci ili Srbi.
Možda Njemačka više nije ista, ali ne bih ih otpisivao. Ipak imaju najjaču ligu svijeta, ima tu dobrih igrača.Chuck Norris je napisao/la: Slažem se djelomično s tobom,mislim da ti je Njemačka višak nije to više ona reprezentacija od prije par godina.
Što se tiče našeg daljnjeg puta,očekujem laganu(iako naši ne znaju tako)pobjedu protiv Ukrajinaca,protiv Rusa neće bit lako ali trebali bi ih pobjedit.Daljnji naši protivnici bi trebali bit Danska,Srbija i Island i treba bit oprezan mislim da su te sve tri reprezentacije jače i od Norvežana i Rusa.Dobro bi bilo da austrija nekog iznenadi i olakša nam daljnji put
I dalje mislim da su francuzi broj 1 favoriti ali sinoć su se izvukli,jer da su izgubili došli bi u poziciju da moraju pobjedit iznimno jake Španjolce il bi inače praktički se već oprostili od polufinala
Uf,kako je to bio mec Cilic-Tomic,tezak za gledat,a bogami i igrat,obadvoje su imali preko 120 neprisiljenih pogresaka.Mislim da je Cilic to trebao i ranije zavrsit,ali nema veze nek se ispromasiva prva dva kola poslje ce biti dobroChuck Norris je napisao/la:Čilić dobio 3-2 Bernarda Tomića,teška pobjeda,okrenuo 1-2![]()
Karlović,Ljubičić i Čilić ušli u 3.kolo,s tim da im se Dodig može sutra priključit.![]()
I imamo najmanje jednog predstavnika u 1/8 finala jer se međusobno sastaju Karlović-Ljubičić
Gledao sam utakmicu Slovenija-Njemacka i to su trebali Janezi dobit.Vec na poluvremenu su vodili 5 razlike i to odrzavali do zadnjih 10 minuta gdje se sve rastopilo.5 min prije kraja vodili tri razlike i to ispustili.Cak su i Svabe imale napad za pobjedu.To im je valjda Bog vratio za onaj "krump"protiv Svedana.Njemacka po meni otpada i zbilja lose igraju.Schumy.d je napisao/la:Slovenija : Njemačka 34:34
Francuska : Češka 21:20
Opet Francuzi jedva, ali nešto se događa kod njih... U 2. poluvremenu su zabili samo 5 golova!!!
A trebala je i Njemačka to dobit jer su imali zadnji napad.bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Gledao sam utakmicu Slovenija-Njemacka i to su trebali Janezi dobit.Vec na poluvremenu su vodili 5 razlike i to odrzavali do zadnjih 10 minuta gdje se sve rastopilo.5 min prije kraja vodili tri razlike i to ispustili.Cak su i Svabe imale napad za pobjedu.
Njemačka je katastrofa,i ne bi ni došla u priliku da pobjedi da im suci pred kraj nisu progledali kroz prste kada nisu isključili golmana Bittera,nakon što je urlao na njih lupao u stativu,sramota da takvo ponašanje suci nisu kaznili.Ja i dalje mislim da Njemci neće proć grupu,al svejedno nemaju nikakve šanse za polufinale sa 3 izgubljena boda a tek bi ih čekali eventualni susreti sa Španjolcima i FrancuzimaSchumy.d je napisao/la:A trebala je i Njemačka to dobit jer su imali zadnji napad.bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Gledao sam utakmicu Slovenija-Njemacka i to su trebali Janezi dobit.Vec na poluvremenu su vodili 5 razlike i to odrzavali do zadnjih 10 minuta gdje se sve rastopilo.5 min prije kraja vodili tri razlike i to ispustili.Cak su i Svabe imale napad za pobjedu.![]()
A sve je to tu negdje, Njemačka je pala u formi, ali ne treba ih otpisivati.