Ostali sportovi...

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Zgodnija je...

Julia Mancuso
5
14%
Lindsey Vonn
21
57%
Ne volim žene
2
5%
Zgodnija mi je neka treća
9
24%

Ukupno glasova: 37

almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Re: Ostali sportovi...

Post Postao/la almeida »

Chuck Norris je napisao/la:Možda ih ima još boljih ali ne pratim ostatak lige pa ne znam,ali znam da su ovi bolji od njega
uzmi u obzir da smo zbog šprema izgubili prvenstvo ;)
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ne bi ja rekao da smo zbog njeg izgubili,ali istina bio je jedan od lošijih.Ali ne može se tu krivit Šprema cjelo prvenstvo ga Lino drži na tribinama i onda ga gurne u vatru u najvažnijoj i najjačoj utakmici,normalno da je izgorio.Koliko god poštujem lik i djelo Line Červara moram reći da je to velika Linova greška(nažalost ne jedina u tom finalu)
...put u raj nije posut ružama...
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la lux007 »

od kad je otisao Kaleb nemamo dobro lijevo krilo... no najzalosniji sam bio kad je Džomba otisao... fale mi oni njegovi sedmerci "suhi list" i ona faca kad zabije gol :) :) :)
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Chuck Norris
Veteran
Veteran

lux007 je napisao/la:od kad je otisao Kaleb nemamo dobro lijevo krilo... no najzalosniji sam bio kad je Džomba otisao... fale mi oni njegovi sedmerci "suhi list" i ona faca kad zabije gol :) :) :)
Štrlek je najbolje lijevo krilo još od vremena Pake Ćavara
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Svjetski kup, slalom Wengen (skijaši), rezultati prve vožnje:

1. Ivica Kostelić (Hrv) 51.93

2. Julien Lizeroux (Fra) +0.14

Reinfried Herbst (Avt) +0.14

4. Andre Myhrer (Šve) +0.51

5. Benjamin Raich (Avt) +0.58

...

20. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +2.05

Ajmo sada po pobjedu. =D> =D>
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ivicaaaaaa !!!!!! :vibro: :vibro: :vibro: :vibro: :vibro:

Bravo majstore, svaka čast !!!!!!!!!!

Fantastično je odvozio i prvu i drugu vožnju i potpuno je zasluženo pobjedio. Još jednom, svaka čast majstore !!!
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Bravo profesore!! Baš profesorski odvezeno.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

luka_kimi je napisao/la:Ivicaaaaaa !!!!!! :vibro: :vibro: :vibro: :vibro: :vibro:

Bravo majstore, svaka čast !!!!!!!!!!

Fantastično je odvozio i prvu i drugu vožnju i potpuno je zasluženo pobjedio. Još jednom, svaka čast majstore !!!

Navodno je bio prvo diskvalificiran, pa poslje vracen u urku.
U stanci između dvije vožnje američka je delegacija uložila protest uz tvrdnju kako je hrvatski skijaš s krive strane prošao zadnja vrata prije cilja. Nakon višekratnog pregledavanja snimke Međunarodna skijaška federacija (FIS) je ipak presudila da je sve bilo u redu.

Kostelić je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto u ukupnom poretku. Vodeći je još uvijek Janka, ispred Reicha i Cuchea.

"Bila je ovo zanimljiva utrka. Imao sam ovdje dosta uspjeha i ranijih godina, pa je ovo za mene posebno mjesto. Ključno je bilo to što sam se jako dobro snašao u prvoj vožnji", rekao je Kostelić nakon važne pobjede.
Hahaha, ameri kifla.... :biggrin:
Neka se pojedu. :D =D>
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Gledao sam to, ali bez tona na TV-u (bio sam u kafani) i stvarno sam mislio da su ga diskvalificirali. Iako, stvarno se, barem meni, čini da je prošao s krive strane vrata.

Da upotrijebim jednu njihovu... Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, SuCkErS... :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Gledao sam to, ali bez tona na TV-u (bio sam u kafani) i stvarno sam mislio da su ga diskvalificirali. Iako, stvarno se, barem meni, čini da je prošao s krive strane vrata.
Nije, vidi se plavi štap ispred Ivice. Da je prošao s druge strane, štap se nebi vidio od Ivice.

EDIT:Medvešćak pobijedio Linz sa 3:2 =D>
Iako su gubili 0:2, uspjeli su stići taj gubitak i na penale su dobili.
Utakmica je bila odlična, a golmani obje ekipe najbolji pojedinci. Šta su sve skidali, čudo...
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 31 srp 2010, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Postovi u nizu
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Europsko rukometno prvenstvo EURO 2010

Post Postao/la lux007 »

Bio bi red da i ovo ima svoju temu

Skupina A
Hrvatska
Rusija
Norveška
Ukrajina

Skupina B
Danska
Island
Austria
Srbija

Skupina C
Njemačka
Švedska
Poljska
Slovenija

Skupina D
Francuska
Španjolska
Mađarska
Češka

Sad malo o nasima

19 Siječanj 20:10 Hrvatska - Norveška
21 Siječanj 18:10 Ukrajina - Hrvatska
23 Siječanj 18:10 Hrvatska - Rusija

Prva tri prolaze grupu no bilo bi dobro ostvariti sve 3 pobjede jer se bodovi prenose u drugi krug
Zatim se kreiraju grupe po 6 ekipa u kojima prve dvije prolaze u polufinale.

Ajmo nasi po jedino zlato koje nedostaje!

Evo jedna pjesma za veceras ;)
luka_kimi
Moderator
Moderator

Re: Europsko rukometno prvenstvo EURO 2010

Svaka čast na fantastičnoj utakmici naših Kauboja !!!!!!! =D> =D> =D>

Ono zbog čega sam jako tužan jest da smo sa pozicije desnog vanjskog imali šut 0/6, što je užasno. Neopisivo mi nedostaje "stara garda", Metličić, Špoljarić, pa i Dominiković, koliko god da je bio smotan. :biggrin:

Ne razumijem Lininu odluku o nepozivanju Metličića. On je sigurno bolji od svih trenutnih igrača koji igraju na njegovoj poziciji. Pravi je igrač... Ne znam... :? Nadasve glupa odluka Line Červara i treba biti kritičan, bolje sada nego kasnije. :| Djeluju mi nekako sterilno i u utakmicama protiv, npr. Francuza, nećemo dobro završiti... :cry: Da je Pero tu... :(
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

Svaka cast na utakmici!!!!
Imali smo trojac koji je odlicno odigrao i oni su nam donijeli pobjedu
Za 2 dana idemo na Ukrajince to bi morala biti nesto laksa utakmica.
No slazem se s lukom da nam fali desni vanjski.
Francuzi jedva bod izvukli :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Bravo naši,pohvala za sve,istina da nam fali lijevak ali mislim da ćemo to nekako zakrpat.Fantastični Alilović i Vuković,Balić ponovo stari,ali moram pohvalit i Štleka bila bi savršena njegova utakmica da nije bilo onog zadnjeg promašaja.
A najviše bih pohvalio Linu na ovoj inovaciji igrati bez golmana,svaka čast,naravno za takvu igru moraš imati maestralnog organizatora kao što je Nalić
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: A najviše bih pohvalio Linu na ovoj inovaciji igrati bez golmana,svaka čast,naravno za takvu igru moraš imati maestralnog organizatora kao što je Nalić
To neki novi ?? :biggrin: :lol:

Danas su me ugodno iznenadili Vuković i Alilović. Napokon je Mirko bio na svjetskoj razini branjenja. S takvim Mirkom pobjeđujemo BILO KOGA, pa i Francuze. Samo neka nastavi sa ovakvim obranama. Bilo bi super kad bi imao prosjek od recimo 14,15 obrana. Samo se nadam da iduću tekmu ne obrani samo 5,6 lopti.
Vuković... Šta reći, dečko je okrenuo tekmu. Ušao je, borio se, odličan šut, šteta da nije ljevak :) Svaka mu čast, danas najbolji naš igrač.
Vori i Čupić jako dobro zatvoreni pa se i nisu naigrali danas, ali Vori je isto odradio lavovsku bitku sa centrima Norveške, šta u obrani, šta u napadu.
Buntić bolji od Kopljara, ali još mu fali malo šuta. :(
I šećer na kraju...Balić. Na dobrom je putu da opet bude najbolji srednji vanjski prvenstva. To mu želim svim srcem, neka s*ebe onog glumca Karabatića. Najbolji mi je bio njegov šut u pod na 5m i lopta ode pod prečku, a Ege dolje. :D To ne može svatko.

Razočarenje dana po meni Duvnjak. Očekivao sam malo više od njega, ali ne sumnjam da će se i on dići u sljedećim tekmama.

Inače, Francuzi remizirali s Mađarima! :biggrin:
I oni možda padaju.

Na 0:28 je majstorija!! =D>
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Schumy.d je napisao/la:..........Inače, Francuzi remizirali s Mađarima! :biggrin:
I oni možda padaju.
Nisu Francuzi favoriti, već Španjolci. Zašto? Zato što su neka "pravila" u rukometu u najmanju ruku čudna pa se transferi igrača ne odvijaju samo među klubovima nego i reprezentacijama(tu naravno samo igrač odlučuje). Tako su naime Španjolci "kupili" Šterbika, Rutenku.... što zajedno sa starim majstorima i novim mladiim nadama čini respektabilnu repku.
Schumy.d
Legenda
Legenda

jaki je napisao/la: Nisu Francuzi favoriti, već Španjolci. Zašto? Zato što su neka "pravila" u rukometu u najmanju ruku čudna pa se transferi igrača ne odvijaju samo među klubovima nego i reprezentacijama(tu naravno samo igrač odlučuje). Tako su naime Španjolci "kupili" Šterbika, Rutenku.... što zajedno sa starim majstorima i novim mladiim nadama čini respektabilnu repku.
Bez obzira na sve, ja i dalje mislim da su Francuzi glavni favoriti za naslov. Svjetski i olimpijski pobjednici, brončani sa zadnjeg EP-a. ;)
Španjolska je ostala bez Šterbika, ali mislim da Francuzi imaju najbolji igrački kadar.

Hrvatska, Španjolska, Danska, Njemačka su rukometne sile i nijanse ih dijele od Francuza. U tim dvobojima se pobjednik ne zna do zadnje sekunde.
Španjolci imaju jaku momčad, ali nemaju nekih rezultata prevelikih.
Moji konkurentni za medalju na ovom prvenstvu su redom Francuska, Hrvatska, Danska, Španjolska, Island, Njemačka, a ne smiju se odbaciti niti Mađari, Rusi, pa možda i Slovenci ili Srbi.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
jaki je napisao/la: Hrvatska, Španjolska, Danska, Njemačka su rukometne sile i nijanse ih dijele od Francuza. U tim dvobojima se pobjednik ne zna do zadnje sekunde.
Španjolci imaju jaku momčad, ali nemaju nekih rezultata prevelikih.
Moji konkurentni za medalju na ovom prvenstvu su redom Francuska, Hrvatska, Danska, Španjolska, Island, Njemačka, a ne smiju se odbaciti niti Mađari, Rusi, pa možda i Slovenci ili Srbi.
Slažem se djelomično s tobom,mislim da ti je Njemačka višak nije to više ona reprezentacija od prije par godina.
Što se tiče našeg daljnjeg puta,očekujem laganu(iako naši ne znaju tako)pobjedu protiv Ukrajinaca,protiv Rusa neće bit lako ali trebali bi ih pobjedit.Daljnji naši protivnici bi trebali bit Danska,Srbija i Island i treba bit oprezan mislim da su te sve tri reprezentacije jače i od Norvežana i Rusa.Dobro bi bilo da austrija nekog iznenadi i olakša nam daljnji put
I dalje mislim da su francuzi broj 1 favoriti ali sinoć su se izvukli,jer da su izgubili došli bi u poziciju da moraju pobjedit iznimno jake Španjolce il bi inače praktički se već oprostili od polufinala

EDIT:
Čilić dobio 3-2 Bernarda Tomića,teška pobjeda,okrenuo 1-2 =D>
Karlović,Ljubičić i Čilić ušli u 3.kolo,s tim da im se Dodig može sutra priključit. =D>
I imamo najmanje jednog predstavnika u 1/8 finala jer se međusobno sastaju Karlović-Ljubičić
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 27 lis 2010, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje posta
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Slažem se djelomično s tobom,mislim da ti je Njemačka višak nije to više ona reprezentacija od prije par godina.
Što se tiče našeg daljnjeg puta,očekujem laganu(iako naši ne znaju tako)pobjedu protiv Ukrajinaca,protiv Rusa neće bit lako ali trebali bi ih pobjedit.Daljnji naši protivnici bi trebali bit Danska,Srbija i Island i treba bit oprezan mislim da su te sve tri reprezentacije jače i od Norvežana i Rusa.Dobro bi bilo da austrija nekog iznenadi i olakša nam daljnji put
I dalje mislim da su francuzi broj 1 favoriti ali sinoć su se izvukli,jer da su izgubili došli bi u poziciju da moraju pobjedit iznimno jake Španjolce il bi inače praktički se već oprostili od polufinala
Možda Njemačka više nije ista, ali ne bih ih otpisivao. Ipak imaju najjaču ligu svijeta, ima tu dobrih igrača.
A za Francuze mislim da prolaze jer će pobijediti Čehe i osigurati barem 3. mjesto.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Nema dileme da Francuzi prolaze,ali nije nebitno s koliko bodova jer u sljedećoj skupini prolaze samo 2 i teoretski se može ispasti sa 2 izgubljena boda.
A što se tiče Njemaca ja nisam siguran da će ikako proći grupu,oni su u najtežoj grupi,izgubili su od Poljaka,a Švedi i Slovenci nisu ništa lošiji od njih
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Chuck Norris je napisao/la:Čilić dobio 3-2 Bernarda Tomića,teška pobjeda,okrenuo 1-2 =D>
Karlović,Ljubičić i Čilić ušli u 3.kolo,s tim da im se Dodig može sutra priključit. =D>
I imamo najmanje jednog predstavnika u 1/8 finala jer se međusobno sastaju Karlović-Ljubičić
Uf,kako je to bio mec Cilic-Tomic,tezak za gledat,a bogami i igrat,obadvoje su imali preko 120 neprisiljenih pogresaka.Mislim da je Cilic to trebao i ranije zavrsit,ali nema veze nek se ispromasiva prva dva kola poslje ce biti dobro :D

EDIT:
Sa zakasnjenjem cestitam deckima na pobjedi,a najvise mi je drago zbog Drage jer nije igrao na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj i sigurno mu je to tesko palo.Zamijenio je odlicno indisponiranog Duvnjaka
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 27 lis 2010, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje posta
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slovenija : Njemačka 34:34
Francuska : Češka 21:20

Opet Francuzi jedva, ali nešto se događa kod njih... U 2. poluvremenu su zabili samo 5 golova!!! :shock:
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la:Slovenija : Njemačka 34:34
Francuska : Češka 21:20

Opet Francuzi jedva, ali nešto se događa kod njih... U 2. poluvremenu su zabili samo 5 golova!!! :shock:
Gledao sam utakmicu Slovenija-Njemacka i to su trebali Janezi dobit.Vec na poluvremenu su vodili 5 razlike i to odrzavali do zadnjih 10 minuta gdje se sve rastopilo.5 min prije kraja vodili tri razlike i to ispustili.Cak su i Svabe imale napad za pobjedu.To im je valjda Bog vratio za onaj "krump"protiv Svedana.Njemacka po meni otpada i zbilja lose igraju.

Samo 5 golova :shock: protiv Ceske (jedino mi je Jicha iz Kiela poznat kod njih)Tu nesto smrdi :biggrin:

Danas pobijediti Ukrajinu!
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Gledao sam utakmicu Slovenija-Njemacka i to su trebali Janezi dobit.Vec na poluvremenu su vodili 5 razlike i to odrzavali do zadnjih 10 minuta gdje se sve rastopilo.5 min prije kraja vodili tri razlike i to ispustili.Cak su i Svabe imale napad za pobjedu.
A trebala je i Njemačka to dobit jer su imali zadnji napad. :D
A sve je to tu negdje, Njemačka je pala u formi, ali ne treba ih otpisivati.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Gledao sam utakmicu Slovenija-Njemacka i to su trebali Janezi dobit.Vec na poluvremenu su vodili 5 razlike i to odrzavali do zadnjih 10 minuta gdje se sve rastopilo.5 min prije kraja vodili tri razlike i to ispustili.Cak su i Svabe imale napad za pobjedu.
A trebala je i Njemačka to dobit jer su imali zadnji napad. :D
A sve je to tu negdje, Njemačka je pala u formi, ali ne treba ih otpisivati.
Njemačka je katastrofa,i ne bi ni došla u priliku da pobjedi da im suci pred kraj nisu progledali kroz prste kada nisu isključili golmana Bittera,nakon što je urlao na njih lupao u stativu,sramota da takvo ponašanje suci nisu kaznili.Ja i dalje mislim da Njemci neće proć grupu,al svejedno nemaju nikakve šanse za polufinale sa 3 izgubljena boda a tek bi ih čekali eventualni susreti sa Španjolcima i Francuzima
Odgovori