Njegova mati i moja ujna dvije rođene sestre

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ajde,važno da njoj nije ništa,fučkaš autoMaestro je napisao/la:Vjerovali ili ne, majka mi je razbila Passata jučer. Kiša padala i onda je zapucala u neki zid i znak i šta ja znam. Nije joj ništa srećom bilo.
schuey je napisao/la:he,scrollam po početnoj stranici i kak sam išo vidjet kaj ima do kraja zbrejko(engl.brake) mi se komp i ostane mi Adriana Lima Fan u žutoj bojimožete zamislit čuda kad me herc umalo opalio jer su žute boje administratori,nakon minute kad se odledio komp shvatio sam da je greška,uh koje olakšanje
![]()
![]()
schuey je napisao/la:he,scrollam po početnoj stranici i kak sam išo vidjet kaj ima do kraja zbrejko(engl.brake) mi se komp i ostane mi Adriana Lima Fan u žutoj bojimožete zamislit čuda kad me herc umalo opalio jer su žute boje administratori,nakon minute kad se odledio komp shvatio sam da je greška,uh koje olakšanje
![]()
![]()
čuj,sad malo pivce za živce i dolazim, sebi nakon pretrpljenog šokaMaestro je napisao/la: Samo da mi čuješ smijeh sada manijače jedan. Ne mogu vjerovatiAli sad je herc u redu??? Jedna žuja liječi sve!!!
konjačić je ujutro,fino s nogu,da isperem onaj odvratan okus paste za zubeSchumy.d je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Odma ti šećer skočio pa morao jedan Badelić riješit stvar!!
hehehe.schuey je napisao/la:Učenik ošamario učiteljicu,pošto je naš koleha Maestro gađo svoju stolicom realno je zapitati se dali mu je ovo brat![]()
![]()
![]()
šala
schuey je napisao/la:Učenik ošamario učiteljicu,pošto je naš koleha Maestro gađo svoju stolicom realno je zapitati se dali mu je ovo brat![]()
![]()
![]()
šala
nego što tako triba kad im je teško dat 2 i bezveze pisat neopravdaneMaestro je napisao/la:schuey je napisao/la:Učenik ošamario učiteljicu,pošto je naš koleha Maestro gađo svoju stolicom realno je zapitati se dali mu je ovo brat![]()
![]()
![]()
šala
Nije.A još ti je toga bilo kod moje ekipe. Uglavnom, jedan je šakom u glavu udario profesoricu tjelesnog, drugi joj je pak opalio šamar. A jedan je ubio boga u jednom profesoru. I sve to kod nas
(koje budale
)
Maestro je napisao/la:schuey je napisao/la:Učenik ošamario učiteljicu,pošto je naš koleha Maestro gađo svoju stolicom realno je zapitati se dali mu je ovo brat![]()
![]()
![]()
šala
Nije.A još ti je toga bilo kod moje ekipe. Uglavnom, jedan je šakom u glavu udario profesoricu tjelesnog, drugi joj je pak opalio šamar. A jedan je ubio boga u jednom profesoru. I sve to kod nas
(koje budale
)
To mora biti neki jaki stol za stolni dok je Yuga izdržao!!Hamilton je napisao/la:kad smo već kod toga...
prošle godine je nas 23 podiglo Yuga profesora iz matematike, odnijeli smo ga do školskog igrališta i stavili na stol za stolni tenis, a nakon toga mu je ekipa iz jednog drugog razreda zacementirla auspuh...
P.S. nemojte ovo pokušavati kod kuće
Schumy.d je napisao/la:To mora biti neki jaki stol za stolni dok je Yuga izdržao!!Hamilton je napisao/la:kad smo već kod toga...
prošle godine je nas 23 podiglo Yuga profesora iz matematike, odnijeli smo ga do školskog igrališta i stavili na stol za stolni tenis, a nakon toga mu je ekipa iz jednog drugog razreda zacementirla auspuh...
stol može biti betonski barem ih kod nas ima takviSanel je napisao/la:Schumy.d je napisao/la:To mora biti neki jaki stol za stolni dok je Yuga izdržao!!Hamilton je napisao/la:kad smo već kod toga...
Isto tako mora da ste neki žgoljavi jadnici kada vas 23 treba da dignete yugo
Schumy.d je napisao/la:To mora biti neki jaki stol za stolni dok je Yuga izdržao!!
Sanel je napisao/la:Isto tako mora da ste neki žgoljavi jadnici kada vas 23 treba da dignete yugo
Eternal Glory je napisao/la: a njih 23 neznam di su uopce stali