Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Pirelli i DRS
Re: Formula 1 team - Ferrari
Nope - difuzor je odgovoran za podtlak ispod površine kojoj je ubrzao protok zraka dakle - podnica jer difuzor "isisava" zrak ispod. Podtlak koji nastaje u samom difuzoru je, recimo, drugog smijera jer je paralelan sa podlogom u odnosu na onaj ispod podnice koji je okomit na podlogu.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Sta mislite, hoce li Ferrari nastupiti s KERS-om na iducoj utrci ili ne?

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
mozda pokusaju BMW-ov sistem...jedan vozac sa a jedan bezScuderia je napisao/la:Sta mislite, hoce li Ferrari nastupiti s KERS-om na iducoj utrci ili ne?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Čitao sam intervju sa Kimijem, kaže da Ferrariju nedostaje downforce i da samo KERS može nadomjestiti taj nedostatak tako da mislim da će obojica koristiti KERS.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
tesko da samo KERS to moze nadmojestiti jer vidimo da Brown GP nema KERS ali zato imaju difuzore koji im donoste veliku prednost.Tako da se nadam da ce Ferrari uspeti napraviti taj difuzorWalter je napisao/la:Čitao sam intervju sa Kimijem, kaže da Ferrariju nedostaje downforce i da samo KERS može nadomjestiti taj nedostatak tako da mislim da će obojica koristiti KERS.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:

Kod: Označi sve
http://rapidshare.com/files/218911767/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_Malaysia2009_upload_by_FICHO.rar

Kod: Označi sve
F1-HR.FICHO

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- Scuderia
- Moderator
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Pa Beni je indirektno to potvrdio, a kad je on to reko znaci da je to tacno 90%, njemu to neide u korist, tako da McLaren se je preselio u ISTORIJU F1, zalosno ali istinito.
Ja se stvarno izvinjavam sto sam ovo pisao u ovoj temi, nadam se da nece usljediti teze kazne od strane admini, samo momka inetesuje pa zato.
Ja se stvarno izvinjavam sto sam ovo pisao u ovoj temi, nadam se da nece usljediti teze kazne od strane admini, samo momka inetesuje pa zato.
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
McLarem je napisao/la:Pa Beni je indirektno to potvrdio, a kad je on to reko znaci da je to tacno 90%, njemu to neide u korist, tako da McLaren se je preselio u ISTORIJU F1, zalosno ali istinito.

ma kakva kazna, ma volimo mi tebe!

Al da si stavio link u prvom postu, bilo bi sve jasnije. Ja idem tražiti po novostima, a preporučam i ostalima,
da ne bi skrenuli s Ferrarija na Mclaren

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ipak je u Ferrari-ju doslo do blazeg retsrukturiranja unutar Gestione Sportivo.Promjene su osjetile trkace operacije,prije svega Luca Baldisserri koji je prebacen u Maranello i koji ubuduce ima funkciju "koordinatora" izmedju trkacih operacija i fabrike u Maranellu.
Chris Dyer preuzima ulogu Luce Baldisserri-ja,te postaje sef trkacih operacija i glavni strateg.
Aldo Costa ostaje tehnicki direktor.
Na vijecu FIA-inog suda 14.04 Ferrari ce predstavljati dizajnerski konzultant Rory Byrne sef dizajnerskog odjela Nikolaos Tombazis.
Za VN Kine spremno je novo prednje krilo razvijeno sa test vozacem Marc Gene-om u Maranellu.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/74449
Chris Dyer preuzima ulogu Luce Baldisserri-ja,te postaje sef trkacih operacija i glavni strateg.
Na vijecu FIA-inog suda 14.04 Ferrari ce predstavljati dizajnerski konzultant Rory Byrne sef dizajnerskog odjela Nikolaos Tombazis.
Za VN Kine spremno je novo prednje krilo razvijeno sa test vozacem Marc Gene-om u Maranellu.
FORZA FERRARI!!!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ne sviđa mi se baš ovaj reshuflle u Ferrariju. Izgleda mi ko mazanje očiju, mada mislim da je Dyer sjeo na pravo mjesto. Sjedio je toliko godine između Schumachera i Brawna, pa je valjda nešto stigo i prepisat od Brawnanikolaa je napisao/la:Ipak je u Ferrari-ju doslo do blazeg retsrukturiranja unutar Gestione Sportivo.Promjene su osjetile trkace operacije,prije svega Luca Baldisserri koji je prebacen u Maranello i koji ubuduce ima funkciju "koordinatora" izmedju trkacih operacija i fabrike u Maranellu.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
A mozda ovo donese i bolje dane za Ferrari

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- kimi_raikkonen
- Navijam za: Kimi Raikkonen-Ferrari
Ljudi ja sam cuo da su u ferrariu na kraju 2008 izjavili da bi kimi osvojio i drugi naslov da nisu nastimavali bolid prema massi i zato su se pokajali.naglasavali su pocetak 2008.kimi ispred sviu 10-15 bodova dode polovina i naglo padne to je i sam izjavio.Rekao je ako sve krene ove godine kako treba da ga ocekujemo kao prvaka.A i branitelja naslova 2010.Tesko da ce se povuci........jeeaaaaaaaaaa
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Pa nije im baš krenulo, uopće im nije krenulo.kimi_raikkonen je napisao/la:Ljudi ja sam cuo da su u ferrariu na kraju 2008 izjavili da bi kimi osvojio i drugi naslov da nisu nastimavali bolid prema massi i zato su se pokajali.naglasavali su pocetak 2008.kimi ispred sviu 10-15 bodova dode polovina i naglo padne to je i sam izjavio.Rekao je ako sve krene ove godine kako treba da ga ocekujemo kao prvaka.A i branitelja naslova 2010.Tesko da ce se povuci........jeeaaaaaaaaaa
Prve 2 utrke = 0 bodova.

- Scuderia
- Moderator
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Poceo je Domenicali malo puno filozofirat, a to baš i nije nešto što je pametno jer od puno filozofije nece ništa bit samo još vece rasulo.
Odluku nece sigurno promjenit, pa im je bolje da se prime posla i poklope po ušima.
Odluku nece sigurno promjenit, pa im je bolje da se prime posla i poklope po ušima.

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
ja vala dajem Ferrariju vremena da se sredi do VN Španjolske, ako se do tada ne srede, ne trebaju se nadati naslovu

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu

Ferrarijev shakedown u Fioranu od prije par dana. Utrka je počela...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
@ p@rtibrejker
Koja mrcina od difuzora!!
Ali, da nesmije se testirati dok sezona traje...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Pa šta onda rade ovi levati na Fioranu???Arai je napisao/la:@ p@rtibrejker
kakav potpis staviti???
- jaki
- Rezervni vozač
Ovo je stari difuzor s nadoštukanim središnjim djelom, očito privremeno rješenje.p@rtibrejker je napisao/la:[ http://img156.imageshack.us/img156/6169/diffuserf60.jpg ]
Jesi siguran da je ovo slika sa shakedowna, a ne s pravocrtnog testiranja u čini mi se Vairanu.
Zadnja izmjena: jaki, dana/u 16 tra 2009, 09:45, ukupno mijenjano 1 put.
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Arai je napisao/la:@ p@rtibrejker
Smiju oni sta hoce da rade to je Ferari.

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Nisam 100% siguran u brojku, ali mislim da timovi imaju pravo na 5-6 straight-line testova tijekom sezone. Dakle nije rijec o pravim testiranjima. Ovo je vjerovatno jedan od tih testova.
Uglavnom isprike radi pogreske.
Cim je "nadostukano" mozemo reci da je novo? Ipak se radi o potpuno drugacijem obliku barem centralnog dijela difuzora.
Je, ispravak, radi se o Vairanu, postao sam rano ujutro pa sam valjda jos spavaojaki je napisao/la:Ovo je stari difuzor s nadoštukanim središnjim djelom, očito privremeno rješenje.
Jesi siguran da je ovo slika sa shakedowna, a ne s pravocrtnog testiranja u čini mi se Vairanu.

Cim je "nadostukano" mozemo reci da je novo? Ipak se radi o potpuno drugacijem obliku barem centralnog dijela difuzora.
Zadnja izmjena: p@rtibrejker, dana/u 16 tra 2009, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Oviedon Ihmisohjus -
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
S tim da su povelike glasine za ovu sliku da je Photoshop radio. Shakedown je odradio Gene- njegova kacigap@rtibrejker je napisao/la:slika