O da. I onda je malo kilava na izlascima iz zavoja, a uz to i neposlušna općenito. Još uvijek neusuglašen paket do krajagjoko-mkd je napisao/la:Kao što kažu-najveći problem Honde je jedinstvena standardizirana elektronika koja nije rađena baš po njihovim željama
MotoGP/WSBK/MotoE
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: MotoGP/WSBK
Samo neka se trkaju.
- speedy56
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Solidan pregled prošle sezone (već sam zaboravio kolko je dobra bila)
http://sport.bt.com/video/valentino-ros ... 4043673243
Kao što i ime kaže, najveća koncentracija je na Rossiju
[trebat će vam neki VPN da biste mogli gledati, na ja Chromeu koristim DotVPN i otvorio mi je video]
Evo odmah i ovoga:

Michelinove oznake guma za 2016., uglavnom lako se pomiješa s Pirellijevim iz F1 (npr žuta je u F1 mekana, tu je tvrda)
http://sport.bt.com/video/valentino-ros ... 4043673243
Kao što i ime kaže, najveća koncentracija je na Rossiju
[trebat će vam neki VPN da biste mogli gledati, na ja Chromeu koristim DotVPN i otvorio mi je video]
Evo odmah i ovoga:

Michelinove oznake guma za 2016., uglavnom lako se pomiješa s Pirellijevim iz F1 (npr žuta je u F1 mekana, tu je tvrda)

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
kao što pratim Moto GP(a slabo sam pratio testiranja) ima šanse da Honda ide pravo u jarak, t.j. imaju probleme koje rešavaju za svaku stazu zasebno, a za to je potrebno nekoliko dana podešenja.
Može biti da su u ozbljnim problemima
- speedy56
- Legenda
Manje-više da, ne cvjetaju im ruže, ali ne uzimam to zdravo za gotovo jer prošle godine niti Yamaha nije pokazala neku formu na testiranjima, a na kraju su pobijedili prvu utrku i uzeli sve 3 titule. Iako, teško je uspoređivati te dvije situacije zbog ove promjene pravilagjoko-mkd je napisao/la:kao što pratim Moto GP(a slabo sam pratio testiranja) ima šanse da Honda ide pravo u jarak, t.j. imaju probleme koje rešavaju za svaku stazu zasebno, a za to je potrebno nekoliko dana podešenja.
Edit:
Samo mali podsjetnik da je ovaj vikend također i prva utrka MotoGP-a

https://mindpunctureparadigm.wordpress. ... id-motogp/Now let’s cut the chit-chat and let me introduce you to my superheroes, starting with Iron Marc, showing his impressive strength and the confidence to pull off a red & orange outfit. Then there’s Captain Smooth, with the moral high ground and fancy (often motivational) speech, and Vale, who, like Thor, only needs one name. And several poor hairstyle decisions.
Dani deserves a bigger part, but the agile Hawkeye was a far better option than Hulk, who got cast as Cal. Sorry, it’s the beard. Although the real challenge was turning Scarlett Johansson into Dovi. I bet the other Andrea wouldn’t mind exchanging him for Scarlett anyway.
Edit:
Rossi produžio do kraja 2018!

http://www.crash.net/motogp/news/228591 ... -2018.html

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
fali na ovim avengersima Maverick,izvlači iz Suzuki-a sve što ima
nadam se da Redding može održati dobru formu na "starom" Ducatiu
veseli ostanak Rossi-a,makar malo zatvara transfer sezonu koja je trebala biti luda,ali dok vozi kako vozi može ostat koliko god želi
P.S. sva sreča pa je motogp ovaj vikend pa ću uživat u bar jednim dobrim kvalama danas
nadam se da Redding može održati dobru formu na "starom" Ducatiu
veseli ostanak Rossi-a,makar malo zatvara transfer sezonu koja je trebala biti luda,ali dok vozi kako vozi može ostat koliko god želi
P.S. sva sreča pa je motogp ovaj vikend pa ću uživat u bar jednim dobrim kvalama danas

- speedy56
- Legenda
Rossi i Lorenzo si mašu na stazi na FP4
Mislim da bi i za MotoGP i za Ducati bilo dobro da Lorenzo potpiše za njih. Navijam za to, iako mislim da će ipak ostati u Yamahi

Mislim da bi i za MotoGP i za Ducati bilo dobro da Lorenzo potpiše za njih. Navijam za to, iako mislim da će ipak ostati u Yamahi

-
- Svjetski prvak
1.Lorenzo
2.Markez
.
.
5.Rosi
2.Markez
.
.
5.Rosi
- speedy56
- Legenda
Uffff, Ducati ide na nuklearni pogon

Zanimljvo daj je Yamaha brža od Honde. Čitao sam nešto da su našli nešto ks smanjivanjem trenja u motoru s novim uljemIannone - 349.7 km/h
Lorenzo - 333 km/h
Marquez - 330 km/h

-
- Svjetski prvak
Dali je Dukati u onom drugom klasu motocikala kojima je dozvoljeno 5 litara više benzina(mislim Open se zvala klasa)?
- speedy56
- Legenda
Nema više factory i open klasa, svi su isti, s istim gumama i istom elektronikom. Jedine razlike su tvornički i satelitski motocikligjoko-mkd je napisao/la:Dali je Dukati u onom drugom klasu motocikala kojima je dozvoljeno 5 litara više benzina(mislim Open se zvala klasa)?
Btw- možda su ovakve gume i najbolja varijanta za kvalifikacije, daju svoje najbolje tek nakon nekoliko brzih krugova
Edit:
Gledam neki dokumentarac na bt sport o Lorenzu i pričao je (na španjolskom) kak on misli da je Rossi u Assenu od srijedu planirao onako rezati šikanu ako se Marquez na kočenju baci kao kamikaza na unutarnju stranu jer ga je vidio kako je sa skuterom vozio kroz taj šljunak.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
- wolfman
da,moto3 u 16:00 i moto2 u 17:20Cuky je napisao/la:ako se ne varam u 19:00
Lorenzo commented that Rossi's decision to re-sign was easier since he had no other options. Rossi responded to rumours that Lorenzo may leave Yamaha for Ducati by saying 'changing bikes takes balls, so he will remain'.

http://www.crash.net/motogp/news/228625 ... -want.html
evo i cijeli članak o incidentu VR-JL na FP4
- speedy56
- Legenda
Ovakav nered što se tiče kažnjavanja i ne kažnjavanja vozača u Moto2 niti u F1 ne bi mogli napraviti 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Bravo Dovi majstore...ajde sad nastavi tako,nemoj opet da nestanes 
Lorenzo super..da Mark ne vozi Hondu,Honda bi bila u .....

Lorenzo super..da Mark ne vozi Hondu,Honda bi bila u .....
Alonsista hasta la muerte..
-
- Legenda
Jedino pametno što je onaj komentator na sportklubu rekao: nadamo se da sad ducatiju tijekom sezone neće pasti ritam, kao prošle godine.
Gorak je okus to što je bolji andrea pao, jer ovo mu je bila velika šansa za pobijedu, moždaa najveća tijekom sezone...
Gorak je okus to što je bolji andrea pao, jer ovo mu je bila velika šansa za pobijedu, moždaa najveća tijekom sezone...
Samo neka se trkaju.
- speedy56
- Legenda
Marquez je jučer napravio lavovski posao s tom Hondom.
Lorenzo očekivano uzeo ovo. Možda bi ga Iannone uspio pratiti i zadržati iza jer je bio tu desetinku-dvije brži od Dovija.
Rossi me malo razočarao jučer, cijelo vrijeme sam mislio da iza mirno promatra i čuva se za drugi dio utrke, ali uopće nije bilo nikakvog napada.
Lorenzo očekivano uzeo ovo. Možda bi ga Iannone uspio pratiti i zadržati iza jer je bio tu desetinku-dvije brži od Dovija.
Rossi me malo razočarao jučer, cijelo vrijeme sam mislio da iza mirno promatra i čuva se za drugi dio utrke, ali uopće nije bilo nikakvog napada.

- speedy56
- Legenda
Nakon jučerašnjeg Michelinovog showa, ovo su mogući scenariji akcije za danas
Following the replacement of the previous Michelins rear tyres with a new stiffer slick option for race day in Argentina, but then the arrival of wet weather, the following will occur:
”If the race starts in dry conditions if the warm up has been dry then riders must start with the Option tyre and the race will be for the full 25 laps. The normal flag to flag conditions will apply if the track becomes wet.
“If the race starts in dry conditions when the warm up has been wet then riders may use either of the rear slick tyres (Medium & Hard of their allocation for Argentina). However, the race will be “flag to flag” for 20 laps with a compulsory stop to change machines at the end of lap 9, 10 or 11.
“If the race starts in the wet and the track dries then Race Direction will decide if it is unsafe for the riders to continue in which case the race will be red flagged. The new “dry” race will then be restarted for ten laps with a 15 minute start procedure. Should the track become wet during this race the riders may change machines as normal.
“If the race starts in wet conditions and remains wet then the race will be for the normal 25 laps.
“Under no conditions will the use of intermediate tyres be permitted.”
Race Direction
Read more at http://www.crash.net/motogp/news/229066 ... H99sAUW.99

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Šteta za Vinalesa, mogao je lako na podiju završit...ali lijepo su se Ducatiji shebali, imali su 2-3 i u predzadnjem zavoju izbacili jedan drugog
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Svjetski prvak
A šta je bilo sa Rosijem i drugim motorom ? grešne gume ili šta
- speedy56
- Legenda
- wolfman
Baš je Maniac Iannone,takav potez nisam odavno vidio
šteta Vinalesa,ali meni je najviše žao Scotta jer bi uzeo 3.mjesto

šteta Vinalesa,ali meni je najviše žao Scotta jer bi uzeo 3.mjesto

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- speedy56
- Legenda
Marquez je odlično odvozio. Šteta kaj je Pedrosa spušio u prvom zavoju.
Veseli činjenica da je Rossi na #1 motoru imao jako dobar tempo, i da se Lorenzo ipak neće samo prošetati sezonom kako je su to Katar i testiranja mogli predvidjeti.
Najveća šteta za Vinalesa, najveći peh za Reddinga.
Ducati, odn. Iannone
opravdao svoj nadimak. Najjači su mi bili oni na pitwallu koji su išli na ogradu mahati, ono - Marquez prošao kao pobjednik, jedno 7-8s iza prođe Rossi i onda nikog živog do Pedrose, dok nisu skužili što se desilo
Inače, na BT sportu su govorili da je deal između Lorenza i Ducatija već gotov. Nadam se da je to istina jer bi u tom slučaju u 2017. imali 3 proizvođača s 3 vrhunska vozača + eventualno Suzuki
Lijepo je vidjeti sve motore kako plešu s ovom elektronikom. Michelinu ona Reddinogva guma nije trebala. U Kataru su napravili dobar posao
Veseli činjenica da je Rossi na #1 motoru imao jako dobar tempo, i da se Lorenzo ipak neće samo prošetati sezonom kako je su to Katar i testiranja mogli predvidjeti.
Najveća šteta za Vinalesa, najveći peh za Reddinga.
Ducati, odn. Iannone

Inače, na BT sportu su govorili da je deal između Lorenza i Ducatija već gotov. Nadam se da je to istina jer bi u tom slučaju u 2017. imali 3 proizvođača s 3 vrhunska vozača + eventualno Suzuki
Lijepo je vidjeti sve motore kako plešu s ovom elektronikom. Michelinu ona Reddinogva guma nije trebala. U Kataru su napravili dobar posao

- wolfman
ako Suzuki zadrži Vinalesa imat čemo 4speedy56 je napisao/la: