prijedlozi za poboljšanje foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

rnrboi je napisao/la:Možete li napraviti da se ograniči broj citata na recimo 2 u jednom postu? Kad se citira više puta, neuredno je i nepregledno, npr tu
http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?t=2207&start=263
nemože se ograničiti,a po pravilima bi trebalo citirati samo post na koji se odgovara,jedan problem je što neki nisu pročitali pravila a drugi što moderatori nekad ne žele iz sažaljenja a nekad ne stignu brisat te iste postovo,meni je recimo ok ako jedan,dva ili tri citiraš ali da su mali i da to normalno izgleda a što se mene tiče neka se uvedu i kazne za prekršitelje,za svaki post koji će bit obrisan zbog toga neka dobije neg.bod il nekaj,ban je malo preoštro
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

rnrboi je napisao/la:Možete li napraviti da se ograniči broj citata na recimo 2 u jednom postu? Kad se citira više puta, neuredno je i nepregledno, npr tu
Dostupno tek u phpBB3 forumu ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

sale je napisao/la:
znači kod nas će to biti...?
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Marina je napisao/la:
sale je napisao/la:
znači kod nas će to biti...?
Kada sustav reputacije bude kompatibilan s novom verzijom. To nas, zapravo, zadržava kod prelaska na novu verziju ;)
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

tex je napisao/la:
sale je napisao/la:
Marina je napisao/la:znači kod nas će to biti...?
Kada sustav reputacije bude kompatibilan s novom verzijom. To nas, zapravo, zadržava kod prelaska na novu verziju ;)
a da ga pokrenete novi izgled foruma, a kasnije se doda reputacija?
Vidjet ćemo. Sada smo ionako svi u frci s faxom, tako da će upgrade foruma pričekati ;)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

A sta bi ja trebo visit cijeli dan pa postepeno replicirat? Poszto ja jedini ove stvari radim smanjit cu replicirane postove na bitno i to je to.
rnrboi
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi

Post Postao/la rnrboi »

Pa nemoj quotat ovako:
5
4
3
Nego izbrisi sve osim zadnjeg ili zadnja 2:
5
4
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Bilo je već razgovora o tome i upozoravalo se članove na to no međutim oni se tako fino kulturno ogluše na to pa kad treba pljuvat po moderatorima onda su tu prvi i nema im premca. A to što forum izgleda nepregledno i liči na ruglo nikoga ne dira. Uglavnom ono što možemo držati pod kontrolom držimo ono što ne možemo tako je kako je jer ipak ako se netko ili većina ne želi držati pravila onda ni mi tu nismo od neke pomoći.
Kada bi stvari bile takve da svakom pobrišemo post čim vidimo nepravilnosti onda bi članovi počeli se pridržavati reda. ;)
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Da , lako je to reći al kad ima dosta teksta i kad više neznaš čiji je čiji bil po redu onda to već i nije luk i voda.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Nikakva mudrolija, sve je to lako napraviti. Samo što čini se da je lakše citirat sve pa onda poslije kad mi nekaj napravimo bude drvlje i kamenje.
Kažem i stojim iza toga, mi smo još uvijek preblagi i izlazimo članovima u susret. No kad bi bili rigorozni kako jesu na nekim forumima onda bi se stvari malo promjenile. ;)
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Zweki je napisao/la:Kažem i stojim iza toga, mi smo još uvijek preblagi i izlazimo članovima u susret. No kad bi bili rigorozni kako jesu na nekim forumima onda bi se stvari malo promjenile. ;)
Ja pak mislim da ste previse omeksali u zadnje vrijeme. A ako malo pozornije pogledas razne teme pod podforumom aktualnosti, naci ces mnogo materijala za brisanje, a u krajnjim slucajevima i za bannanje. ;-)
slika
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

Piquet20 je napisao/la:
Zweki je napisao/la:Kažem i stojim iza toga, mi smo još uvijek preblagi i izlazimo članovima u susret. No kad bi bili rigorozni kako jesu na nekim forumima onda bi se stvari malo promjenile. ;)
Ja pak mislim da ste previse omeksali u zadnje vrijeme. A ako malo pozornije pogledas razne teme pod podforumom aktualnosti, naci ces mnogo materijala za brisanje, a u krajnjim slucajevima i za bannanje. ;-)

definitivno se slažem... malo su modovi omekšali u zadnje vrijeme, tako da se nadam da će u budućnosti biti malo više posvete oko svega toga...

...ne kažem da ste loši, čak naprotiv, odlično obavljate svoj posao i na tome vam svaka čast, ali u zadnje vrijeme se mi nekako tihi po pitanju brisanja nepotrebnih postova i bannanja...
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Zweki je napisao/la:Nikakva mudrolija, sve je to lako napraviti. Samo što čini se da je lakše citirat sve pa onda poslije kad mi nekaj napravimo bude drvlje i kamenje.
Kažem i stojim iza toga, mi smo još uvijek preblagi i izlazimo članovima u susret. No kad bi bili rigorozni kako jesu na nekim forumima onda bi se stvari malo promjenile. ;)
neko vrijeme ste ptovodili zaista velik pritisak na ljude,između ostaloga ja sam bannan jer sam nazavao pogrdno ljude drugačije seksualne oprijedeljenosti,dok danas se ti postovi ni ne brišu a sve je prepuno uvreda i prostota. još je velik problem to citiranje i postovi u nizu.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

schuey je napisao/la:
. još je velik problem to citiranje i postovi u nizu.
:roll: Kakav problem. To ja jedini radim i reko sam da cu drugacije i basta.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Adriana Lima fan je napisao/la:
schuey je napisao/la:
. još je velik problem to citiranje i postovi u nizu.
:roll: Kakav problem. To ja jedini radim i reko sam da cu drugacije i basta.
ne radiš ti to jedini,pogledaj malo po forumu ;)
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Brisao bi ja štošta samo nije na meni da ja odlučujem. Jer kada nešto napravim onda me se proziva i osuđuju moji postupci. Kada bi vrh ovog svega donio odluku kojom bi ono što admini i modovi naprave nema prigovora i da to bude zadnja stvari bi bile drukčije no ovdije je kako je i ja ću ostati dosljedan trenutnom stanju. Kada se stvari promjene ja ću se prilagoditi njima. ;)
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Nisam ja tu ništa glavni već samo običan član kao i svi ostali. To što sam dobio neke ovlasti to je bilo da ne kažem na lijepe oči. Kako sam već napisao, kako bude radila većina tako budem i ja.
To je sve od mene. ;)
slika
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

...Da se zabrani mjenjanje nickova.
.
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

red_devil je napisao/la:...Da se zabrani mjenjanje nickova.
No way Jose :D
Mislim da svaki član treba imati tu mogućnost na raspolaganju (makar je nikada ne upotrijebi) ;)
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

mala opaska:

tu sam našel jedan feler! SEZONA-KALENDAR-STAZE-ITALIJA:
PRIJAŠNJI POBJEDNICI:

2007: K. Raikkonen (Ferrari)

2006: M. Schumacher (Ferrari)
2005: J.P. Montoya (McLaren)
2004: R. Barrichello (Ferrari)
2003: M. Schumacher (Ferrari)
2002: R. Barrichello (Ferrari)

...izbaci uljeza!
Anything you can do, I can do better!
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Pero Perilica je napisao/la:mala opaska:

tu sam našel jedan feler! SEZONA-KALENDAR-STAZE-ITALIJA:
PRIJAŠNJI POBJEDNICI:

2007: K. Raikkonen (Ferrari)

2006: M. Schumacher (Ferrari)
2005: J.P. Montoya (McLaren)
2004: R. Barrichello (Ferrari)
2003: M. Schumacher (Ferrari)
2002: R. Barrichello (Ferrari)

...izbaci uljeza!
Ispravljeno, hvala! ;)
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Predlažem da se napravi neki topic/popis sa promjenjenim nickovima članova (nešto kao Crna i Siva lista) koja bi se redovito updateala pošto je to izgleda jako in ove sezone jer ovako dosta treba da se shvati tko je tko.
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

FICHO je napisao/la:Predlažem da se napravi neki topic/popis sa promjenjenim nickovima članova (nešto kao Crna i Siva lista) koja bi se redovito updateala pošto je to izgleda jako in ove sezone jer ovako dosta treba da se shvati tko je tko.
ne znam dal će se to ažurirat,najbolje ima Frane,u potpisu mu piše ex Alonso i s+ve se zna
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

schuey je napisao/la:
FICHO je napisao/la:Predlažem da se napravi neki topic/popis sa promjenjenim nickovima članova (nešto kao Crna i Siva lista) koja bi se redovito updateala pošto je to izgleda jako in ove sezone jer ovako dosta treba da se shvati tko je tko.
ne znam dal će se to ažurirat,najbolje ima Frane,u potpisu mu piše ex Alonso i s+ve se zna
ili da se to uvede u profil usera to je izvedivo to sam vidio na nekim drugim forumima
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Kakva je to navala mijenjanja imena, jedan promijeni pa onda svi!
slika
Odgovori