Sergio Perez [#11]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Sergio Perez

Post Postao/la King iCool »

Šta ovaj izvodi? #-o Mislim da od Monze nije imao "čisti" vikend.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

100 % zasluzena kazna...ko da se malo qrci otkako je potpiso za McL
Alonsista hasta la muerte..
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

MIslim kad sjedne u mclaren da bude jos i gore.
Darkness rises when silence dies
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Alonso-champ je napisao/la:100 % zasluzena kazna...ko da se malo qrci otkako je potpiso za McL
evi i potvrde sto sam prije napisao
Ever since he's signed for McLaren, Perez has looked wild and ragged. Hasn't had a clean race in 5 events
Alonsista hasta la muerte..
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

dobro je ovo...neka se sada ispuca sa glupostima pa k nama dođe "ko pravi vozač"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Utješno je jedino što brzinu pokazuje. I to dobru. Samo da se opameti.
Samo neka se trkaju.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

elder je napisao/la:MIslim kad sjedne u mclaren da bude jos i gore.
Ja se nadam da će u kvalitetnom bolidu i on pravit manje grešaka. ;)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Od kad je potipsao s mclareno, postao je gori od maldonada i grosjeana što se tiče grešaka i gluposti...
Nzm baš kakva nam je budućnost f1 ako su on, grosjean i hulk budući prvaci kako neki kažu. Ti momci ne mogu proć bez dodira il sudara u dvoboju..
hulk se zabije u sennu i svog timskog kolegu na startu, a ova druga dvojica kad su u dvoboju znaš da će doć do krša i loma.. :|
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

pa to je nacin sazrijevanja za vozaca..
nemaju svi priliku i oslobodjene ruke za vozit bez pritiska i posljedica..
nisu ni alonso button ni webber od ranih nogu trkali se cm bez dodira..

u svakom slucaju, bolje za nas takav nacin, nego di resta way :/ (tako se stvaraju rosberzi, haidfeldi i drustvo)
rFactor F1 HR server Info
slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Armanini je napisao/la:pa to je nacin sazrijevanja za vozaca..
nemaju svi priliku i oslobodjene ruke za vozit bez pritiska i posljedica..
nisu ni alonso button ni webber od ranih nogu trkali se cm bez dodira..

u svakom slucaju, bolje za nas takav nacin, nego di resta way :/ (tako se stvaraju rosberzi, haidfeldi i drustvo)
ovo potpisujem, nadam se samo da nije čista arogancija u pitanju i da će u boljem autu stati na loptu.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

sve ovo stoji što kažeš arma, ali ja shvaćam da se dogodi 2,3 puta u sezoni, al ovo je previše, perez 5 utrka zaredom a grosjean svaku utrku skoro... Ne sjecam se da su alonso, button, lewis ili vettel tako vozili u svojim početcima u f1...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

2,3 puta u sezoni se dogodi iskusnim i afirmiranim vozacima.. sjetimo se izvjesnog mcm vozaca prosle godine ;)
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

dmarijon je napisao/la:Utješno je jedino što brzinu pokazuje. I to dobru. Samo da se opameti.
Ne vjerujem u to, opamećenje.
Ali kao što napisah u temi Kamui Kobayashi, pričekajmo kraj sezone 2013. Da, znam, puno jahanja, do tada.
Ali Sergio, kao i danas, pokazuje tipične znakove nezrelosti. :facepalm:

McLarenu je stalo samo do friških novaca. :facepalm:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

ma dobio je previše krila nakon potpisa za mcl
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

pospani gad je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Utješno je jedino što brzinu pokazuje. I to dobru. Samo da se opameti.
Ne vjerujem u to, opamećenje.
Ali kao što napisah u temi Kamui Kobayashi, pričekajmo kraj sezone 2013. Da, znam, puno jahanja, do tada.
Ali Sergio, kao i danas, pokazuje tipične znakove nezrelosti. :facepalm:
vozac kojemu je ovo 2 sezona u f1 pokazuje tipicne znakove nezrelosti.. :?
stvarno treba ga kamenjem.. pa kako nije uspoio u godinu dana "ozrenut"?

i to kazes za mladog vozaca koji je nakon sezone i pol ostavio dovoljno dobar dojam da ga uzme top momcad i imao odlicnih utrka (koje su svi uzdizali tada btw).. naravno, ima i dobrani backup, nemojmo se zavaravat, al sto se tice recenog - isti taj vozac je vozio extra "odrasle" utrke i svi su se cudili i divili od kud mu takva smirenost, kontrola i "race pamet"..
sad se mjenja ploca nakon 3 drukcija izdanja i potpuno drukcije okolnosti..

ne zelim povlacit za jezik, al ima jedan vozac kojem je prosle godine bila 5 sezona u f1, u top bolidu i kojemu su utrke bile kudikamo destruktivnije.. jel i taj nezreo?
pospani gad je napisao/la:McLarenu je stalo samo do friških novaca. :facepalm:
i ja kazem.. nazalost..
spacedoc je napisao/la:ma dobio je previše krila nakon potpisa za mcl
a tako nekako da..

al ne uzimate u obzir da lik vozi neoptereceno, nema vise cilja, nema vise pritiska, te ostale utrke vozi da vozi.. pa bi se malo utrkivao.. a to tako izgleda ne ide.. bez 100% koncetracije i posvecenosti dogadjaju se ovakve situacije..

bilo kako bilo.. za par mjeseci cemo vidjet sto i kako jer button ce ipak bit nekakav benchmark..
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Armanini je napisao/la:
vozac kojemu je ovo 2 sezona u f1 pokazuje tipicne znakove nezrelosti.. :?
stvarno treba ga kamenjem.. pa kako nije uspoio u godinu dana "ozrenut"?

i to kazes za mladog vozaca koji je nakon sezone i pol ostavio dovoljno dobar dojam da ga uzme top momcad i imao odlicnih utrka (koje su svi uzdizali tada btw).. naravno, ima i dobrani backup, nemojmo se zavaravat, al sto se tice recenog - isti taj vozac je vozio extra "odrasle" utrke i svi su se cudili i divili od kud mu takva smirenost, kontrola i "race pamet"..
sad se mjenja ploca nakon 3 drukcija izdanja i potpuno drukcije okolnosti..

ne zelim povlacit za jezik, al ima jedan vozac kojem je prosle godine bila 5 sezona u f1, u top bolidu i kojemu su utrke bile kudikamo destruktivnije.. jel i taj nezreo?
Malo sam grogi jutros, vidim radno mjesto nakon 4 dana odmora. Pa ako ti nije teško, ajd me podsjeti, tko je taj vozač? To bi mogao biti netko tko je debitirao 2007.!? :-k Ili 2006.!? :zzz: :zzz:

Sergio Pereza, gledao sam dok je još vozio u britanskoj formuli 3. Brz, hrabar, i preoptimističan..... i još uvijek je takav. Nezreo. Možda griješim, ali mislim, da mu bude trebala još koja godina, da bude pravi materijal za F1. On tu i tamo bljesne, i to je to. I još mislim ovo, da mu fali ono što kažu stručnjaci, što dijeli najbolje od najboljih,.....

Vrijeme će svoje pokazati. Živi bili, pa gledali i uživali u F1.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

lol
Sergio Perez is adamant he can win the world championship next season when he joins McLaren from Sauber.

Perez will replace Lewis Hamilton at McLaren after impressing the team with a series of strong performances over the last two years at Sauber. When he joins he will be 23 years old - the age at which Hamilton won his first title with McLaren - and Perez is confident he will be ready to join the team and immediately win races and championships.

"I think expectations in terms of result, my targets is to win titles with them and to win the championship already next year," he said. "That takes a lot of work during the season so it's very important to start very well my preparations with them and try to reach their targets.

"This year they have had many reliability issues and if they solved that they would have been fighting for the title. So I think it's realistic what I'm saying and the team is capable of putting together a very strong car. The target has to be always high - it's the way we have to think and McLaren wants to win every race."

Perez said he is ready for the added pressure that comes with being a driver at a top team and is prepared for the criticism as well as the adulation that goes with it.

"When you are in the best team you are always on the radar," he said. "When you are doing well you are the hero and when you are doing bad you are the worst one. It's kind of getting used to that, but I'm used to it already at Sauber because I remember when I did a podium I was a superstar and when I didn't do well I was a very bad driver who is always doing mistakes. The most important thing is to focus on the winter and try to make a very good connection with the team early in January and then be able to fight from the first race onwards."

He also dismissed suggestions that his failure to score a point at Sauber since signing for McLaren had anything to do with the added pressure.

"Here in Formula One they like to make stories about everything so they linked it to my [McLaren] contract," he said. "But it has nothing to do with it because I'm a professional driver, a very loyal person and I'm very grateful to the team [Sauber]."
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

zašto nemoguće? mclaren je ove godine imao najbrži bolid, a promjene pravila nema tako da će vjerojatno i sljedeće sezone biti u vrhu. a dotad perez ima vremena sabrat se
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:zašto nemoguće? mclaren je ove godine imao najbrži bolid, a promjene pravila nema tako da će vjerojatno i sljedeće sezone biti u vrhu. a dotad perez ima vremena sabrat se
di si ti vidio da sam ja napisao nemoguce ? :D meni je lol zato je je malo previse napuhan posto je u zadnjih 6 utrka "sakupio" 0 bodova
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

F1NAC je napisao/la:
vidc je napisao/la:zašto nemoguće? mclaren je ove godine imao najbrži bolid, a promjene pravila nema tako da će vjerojatno i sljedeće sezone biti u vrhu. a dotad perez ima vremena sabrat se
di si ti vidio da sam ja napisao nemoguce ? :D meni je lol zato je je malo previse napuhan posto je u zadnjih 6 utrka "sakupio" 0 bodova
Pusti ti te zadnje utrke,mali je pokazao da zna
Sve ovisi kakav će bolid imati,ali sigurno je jedan od većih kandidata za naslov,po mom mišljenju bit će sigurno bolji od Buttona
...put u raj nije posut ružama...
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

F1NAC je napisao/la:
pa kao smiješno ti i ne vjeruješ da može to napraviti tj. ne čini ti se mogućim :D
potencijala u njemu ima,samo se treba sabrat, a brz bolid će zasigurno imat
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Ma otkad je objavljeno da vozi za McLaren bas i ne briljira pretjerano , najsmjesnije mi je bilo ono protiv Lewisa u Suzuki ,imam filing da ce izgorit u zaru za dokazivanjem u prvoj sezoni
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Chuck Norris je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:
Pusti ti te zadnje utrke,mali je pokazao da zna
Sve ovisi kakav će bolid imati,ali sigurno je jedan od većih kandidata za naslov,po mom mišljenju bit će sigurno bolji od Buttona
Ovo je "teška" izjava :). Osobno, čisto sumnjam. Ali vidjet ćemo.
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Chuck Norris je napisao/la:
po mom mišljenju bit će sigurno bolji od Buttona
Kolega to cu ti zapamtit :biggrin: gotov si kad ga Button razbije :D
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Chuck Norris je napisao/la: Pusti ti te zadnje utrke,mali je pokazao da zna
Prilično optimistična izjava..
Ja mislim da će ga button oderat. Uostalom svjetski prvak je, i po meni sigurno među 5,6 najboljih vozača na gridu. Al vidim da ga ti baš i ne cijeniš nešto. :) Nzm, po meni je perez samo jedan solidan vozač koji je profitirao s ovim pirrelijevim gumama i činjenicom da je sam sauberov bolid bio jako nježan prema gumama. Uostalom u ove dvije sezone je kobayashi bio bolji od njega (skupio više bodova, a i bio impresivniji po vožnjama), a valjda cemo se složit da je button bolji vozač od kamuia..
Nekako mi je žao da je perez dobio mjesto u top momčadi dok je u isto vrijeme kamui ispao iz f1, a u najmanju ruku su bili izjednačeni, kažem, čak je kobayashi bio nešto bolji. Malo nepošteno al takva je f1, ni prvi ni zadnji put nažalost... :|
slika
Odgovori