Sergio Perez [#11]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Sergio Perez
Šta ovaj izvodi?
Mislim da od Monze nije imao "čisti" vikend.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
100 % zasluzena kazna...ko da se malo qrci otkako je potpiso za McL
Alonsista hasta la muerte..
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
-
- Veteran
evi i potvrde sto sam prije napisaoAlonso-champ je napisao/la:100 % zasluzena kazna...ko da se malo qrci otkako je potpiso za McL
Ever since he's signed for McLaren, Perez has looked wild and ragged. Hasn't had a clean race in 5 events
Alonsista hasta la muerte..
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
dobro je ovo...neka se sada ispuca sa glupostima pa k nama dođe "ko pravi vozač"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Legenda
Utješno je jedino što brzinu pokazuje. I to dobru. Samo da se opameti.
Samo neka se trkaju.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ja se nadam da će u kvalitetnom bolidu i on pravit manje grešaka.elder je napisao/la:MIslim kad sjedne u mclaren da bude jos i gore.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Od kad je potipsao s mclareno, postao je gori od maldonada i grosjeana što se tiče grešaka i gluposti...
Nzm baš kakva nam je budućnost f1 ako su on, grosjean i hulk budući prvaci kako neki kažu. Ti momci ne mogu proć bez dodira il sudara u dvoboju..
hulk se zabije u sennu i svog timskog kolegu na startu, a ova druga dvojica kad su u dvoboju znaš da će doć do krša i loma..
Nzm baš kakva nam je budućnost f1 ako su on, grosjean i hulk budući prvaci kako neki kažu. Ti momci ne mogu proć bez dodira il sudara u dvoboju..
hulk se zabije u sennu i svog timskog kolegu na startu, a ova druga dvojica kad su u dvoboju znaš da će doć do krša i loma..

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
pa to je nacin sazrijevanja za vozaca..
nemaju svi priliku i oslobodjene ruke za vozit bez pritiska i posljedica..
nisu ni alonso button ni webber od ranih nogu trkali se cm bez dodira..
u svakom slucaju, bolje za nas takav nacin, nego di resta way
(tako se stvaraju rosberzi, haidfeldi i drustvo)
u svakom slucaju, bolje za nas takav nacin, nego di resta way

- mrd
- Profesionalni vozač
ovo potpisujem, nadam se samo da nije čista arogancija u pitanju i da će u boljem autu stati na loptu.Armanini je napisao/la:pa to je nacin sazrijevanja za vozaca..
u svakom slucaju, bolje za nas takav nacin, nego di resta way(tako se stvaraju rosberzi, haidfeldi i drustvo)

- K1M1
- HNL kladionica majstor
sve ovo stoji što kažeš arma, ali ja shvaćam da se dogodi 2,3 puta u sezoni, al ovo je previše, perez 5 utrka zaredom a grosjean svaku utrku skoro... Ne sjecam se da su alonso, button, lewis ili vettel tako vozili u svojim početcima u f1...

- Armanini
- Svjetski prvak
2,3 puta u sezoni se dogodi iskusnim i afirmiranim vozacima.. sjetimo se izvjesnog mcm vozaca prosle godine 

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ne vjerujem u to, opamećenje.dmarijon je napisao/la:Utješno je jedino što brzinu pokazuje. I to dobru. Samo da se opameti.
Ali kao što napisah u temi Kamui Kobayashi, pričekajmo kraj sezone 2013. Da, znam, puno jahanja, do tada.
Ali Sergio, kao i danas, pokazuje tipične znakove nezrelosti. :facepalm:
McLarenu je stalo samo do friških novaca. :facepalm:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Armanini
- Svjetski prvak
vozac kojemu je ovo 2 sezona u f1 pokazuje tipicne znakove nezrelosti..pospani gad je napisao/la:Ne vjerujem u to, opamećenje.dmarijon je napisao/la:Utješno je jedino što brzinu pokazuje. I to dobru. Samo da se opameti.
Ali kao što napisah u temi Kamui Kobayashi, pričekajmo kraj sezone 2013. Da, znam, puno jahanja, do tada.
Ali Sergio, kao i danas, pokazuje tipične znakove nezrelosti. :facepalm:

stvarno treba ga kamenjem.. pa kako nije uspoio u godinu dana "ozrenut"?
i to kazes za mladog vozaca koji je nakon sezone i pol ostavio dovoljno dobar dojam da ga uzme top momcad i imao odlicnih utrka (koje su svi uzdizali tada btw).. naravno, ima i dobrani backup, nemojmo se zavaravat, al sto se tice recenog - isti taj vozac je vozio extra "odrasle" utrke i svi su se cudili i divili od kud mu takva smirenost, kontrola i "race pamet"..
sad se mjenja ploca nakon 3 drukcija izdanja i potpuno drukcije okolnosti..
ne zelim povlacit za jezik, al ima jedan vozac kojem je prosle godine bila 5 sezona u f1, u top bolidu i kojemu su utrke bile kudikamo destruktivnije.. jel i taj nezreo?
i ja kazem.. nazalost..pospani gad je napisao/la:McLarenu je stalo samo do friških novaca. :facepalm:
a tako nekako da..spacedoc je napisao/la:ma dobio je previše krila nakon potpisa za mcl
al ne uzimate u obzir da lik vozi neoptereceno, nema vise cilja, nema vise pritiska, te ostale utrke vozi da vozi.. pa bi se malo utrkivao.. a to tako izgleda ne ide.. bez 100% koncetracije i posvecenosti dogadjaju se ovakve situacije..
bilo kako bilo.. za par mjeseci cemo vidjet sto i kako jer button ce ipak bit nekakav benchmark..
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Malo sam grogi jutros, vidim radno mjesto nakon 4 dana odmora. Pa ako ti nije teško, ajd me podsjeti, tko je taj vozač? To bi mogao biti netko tko je debitirao 2007.!?Armanini je napisao/la:
vozac kojemu je ovo 2 sezona u f1 pokazuje tipicne znakove nezrelosti..![]()
stvarno treba ga kamenjem.. pa kako nije uspoio u godinu dana "ozrenut"?
i to kazes za mladog vozaca koji je nakon sezone i pol ostavio dovoljno dobar dojam da ga uzme top momcad i imao odlicnih utrka (koje su svi uzdizali tada btw).. naravno, ima i dobrani backup, nemojmo se zavaravat, al sto se tice recenog - isti taj vozac je vozio extra "odrasle" utrke i svi su se cudili i divili od kud mu takva smirenost, kontrola i "race pamet"..
sad se mjenja ploca nakon 3 drukcija izdanja i potpuno drukcije okolnosti..
ne zelim povlacit za jezik, al ima jedan vozac kojem je prosle godine bila 5 sezona u f1, u top bolidu i kojemu su utrke bile kudikamo destruktivnije.. jel i taj nezreo?

Sergio Pereza, gledao sam dok je još vozio u britanskoj formuli 3. Brz, hrabar, i preoptimističan..... i još uvijek je takav. Nezreo. Možda griješim, ali mislim, da mu bude trebala još koja godina, da bude pravi materijal za F1. On tu i tamo bljesne, i to je to. I još mislim ovo, da mu fali ono što kažu stručnjaci, što dijeli najbolje od najboljih,.....
Vrijeme će svoje pokazati. Živi bili, pa gledali i uživali u F1.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
lol
Sergio Perez is adamant he can win the world championship next season when he joins McLaren from Sauber.
Perez will replace Lewis Hamilton at McLaren after impressing the team with a series of strong performances over the last two years at Sauber. When he joins he will be 23 years old - the age at which Hamilton won his first title with McLaren - and Perez is confident he will be ready to join the team and immediately win races and championships.
"I think expectations in terms of result, my targets is to win titles with them and to win the championship already next year," he said. "That takes a lot of work during the season so it's very important to start very well my preparations with them and try to reach their targets.
"This year they have had many reliability issues and if they solved that they would have been fighting for the title. So I think it's realistic what I'm saying and the team is capable of putting together a very strong car. The target has to be always high - it's the way we have to think and McLaren wants to win every race."
Perez said he is ready for the added pressure that comes with being a driver at a top team and is prepared for the criticism as well as the adulation that goes with it.
"When you are in the best team you are always on the radar," he said. "When you are doing well you are the hero and when you are doing bad you are the worst one. It's kind of getting used to that, but I'm used to it already at Sauber because I remember when I did a podium I was a superstar and when I didn't do well I was a very bad driver who is always doing mistakes. The most important thing is to focus on the winter and try to make a very good connection with the team early in January and then be able to fight from the first race onwards."
He also dismissed suggestions that his failure to score a point at Sauber since signing for McLaren had anything to do with the added pressure.
"Here in Formula One they like to make stories about everything so they linked it to my [McLaren] contract," he said. "But it has nothing to do with it because I'm a professional driver, a very loyal person and I'm very grateful to the team [Sauber]."

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- vidc
- Veteran
zašto nemoguće? mclaren je ove godine imao najbrži bolid, a promjene pravila nema tako da će vjerojatno i sljedeće sezone biti u vrhu. a dotad perez ima vremena sabrat se
- F1NAC
- Moderator
di si ti vidio da sam ja napisao nemoguce ?vidc je napisao/la:zašto nemoguće? mclaren je ove godine imao najbrži bolid, a promjene pravila nema tako da će vjerojatno i sljedeće sezone biti u vrhu. a dotad perez ima vremena sabrat se

-
- Veteran
Pusti ti te zadnje utrke,mali je pokazao da znaF1NAC je napisao/la:di si ti vidio da sam ja napisao nemoguce ?vidc je napisao/la:zašto nemoguće? mclaren je ove godine imao najbrži bolid, a promjene pravila nema tako da će vjerojatno i sljedeće sezone biti u vrhu. a dotad perez ima vremena sabrat semeni je lol zato je je malo previse napuhan posto je u zadnjih 6 utrka "sakupio" 0 bodova
Sve ovisi kakav će bolid imati,ali sigurno je jedan od većih kandidata za naslov,po mom mišljenju bit će sigurno bolji od Buttona
...put u raj nije posut ružama...
- vidc
- Veteran
pa kao smiješno ti i ne vjeruješ da može to napraviti tj. ne čini ti se mogućimF1NAC je napisao/la:di si ti vidio da sam ja napisao nemoguce ?vidc je napisao/la:zašto nemoguće? mclaren je ove godine imao najbrži bolid, a promjene pravila nema tako da će vjerojatno i sljedeće sezone biti u vrhu. a dotad perez ima vremena sabrat semeni je lol zato je je malo previse napuhan posto je u zadnjih 6 utrka "sakupio" 0 bodova

potencijala u njemu ima,samo se treba sabrat, a brz bolid će zasigurno imat
- F1NAC
- Moderator
Ma otkad je objavljeno da vozi za McLaren bas i ne briljira pretjerano , najsmjesnije mi je bilo ono protiv Lewisa u Suzuki ,imam filing da ce izgorit u zaru za dokazivanjem u prvoj sezoni

-
- Legenda
Ovo je "teška" izjavaChuck Norris je napisao/la:Pusti ti te zadnje utrke,mali je pokazao da znaF1NAC je napisao/la:di si ti vidio da sam ja napisao nemoguce ?vidc je napisao/la:zašto nemoguće? mclaren je ove godine imao najbrži bolid, a promjene pravila nema tako da će vjerojatno i sljedeće sezone biti u vrhu. a dotad perez ima vremena sabrat semeni je lol zato je je malo previse napuhan posto je u zadnjih 6 utrka "sakupio" 0 bodova
Sve ovisi kakav će bolid imati,ali sigurno je jedan od većih kandidata za naslov,po mom mišljenju bit će sigurno bolji od Buttona

Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Kolega to cu ti zapamtitChuck Norris je napisao/la:
po mom mišljenju bit će sigurno bolji od Buttona

- K1M1
- HNL kladionica majstor
Prilično optimistična izjava..Chuck Norris je napisao/la: Pusti ti te zadnje utrke,mali je pokazao da zna
Ja mislim da će ga button oderat. Uostalom svjetski prvak je, i po meni sigurno među 5,6 najboljih vozača na gridu. Al vidim da ga ti baš i ne cijeniš nešto.

Nekako mi je žao da je perez dobio mjesto u top momčadi dok je u isto vrijeme kamui ispao iz f1, a u najmanju ruku su bili izjednačeni, kažem, čak je kobayashi bio nešto bolji. Malo nepošteno al takva je f1, ni prvi ni zadnji put nažalost...