Ostali sportovi...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Ostali sportovi...
Samo cu reci Masahiko Harada 

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Uf drago mi je da ima jos ljudi koji prate ovaj super sport.Mada u zadnje vrijeme nisam pratio tako cesto vec sa kao klinac stalno gledao
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Čovjek koji je upropastio Japanu sigurno ekipno zlato očajnim zadnjim skokom na ZOI(sad se ne mogu sjetiti na kojim i koje god)Ferrari-BiH je napisao/la:Samo cu reci Masahiko Harada
...put u raj nije posut ružama...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Neces vjerovati, ali slicno tako sam nesto ja napisao prosle godine...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Uf drago mi je da ima jos ljudi koji prate ovaj super sport.Mada u zadnje vrijeme nisam pratio tako cesto vec sa kao klinac stalno gledao

Najtezi padovi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=av5pMo0u ... re=related[/youtube]

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Ma imao sam i ja SKI SPRINGEN 2007 i slucajno ostetim CD i sad se mogu hebati.... 

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Scuderia
- Moderator
Ja imam 2001. i 2007.

Poredak prve destorke na 4 skakaonice...
1.Andreas Kofler (Österreich) 537,1
2.Wolfgang Loitzl (Österreich) 517,9
3.Janne Ahonen (Finnland) 512,5
4.Simon Ammann (Schweiz) 509,0
5.Gregor Schlierenzauer (Österreich) 506,5
6.Thomas Morgenstern (Österreich) 505,3
7.Johan Evensen (Norwegen) 486,5
8.Adam Malysz (Polen) 479,1
9.Martin Koch (Österreich) 476,2
10.Pascal Bodmer (Meßstetten) 470,5

- Bibi
- Kontakt:
Joj,jel to ona verzija Ski Springen mit Martin Schmitt ona 2001,ako je o ta to sam igro na pleyki 1 i nisam se odvaja od togaJa imam 2001. i 2007.![]()

Ja imam 2001. i 2007.

Mislim da bi Kofler ipak mogao osvojiti turneju,prvenstveno zahvaljujuci losem izdanju Gregora u Obersdorfu jedino njega vidim onak opasnogJa imam 2001. i 2007.![]()

Ovo je jedini sport gdje navijam za Nijemce mada losi su.Bodmer je premlad i nemoze ih vodit,Schmitt i Uhrmann na zalasku(nazalost),Neumyaer nije konstantan;jednostavno lose

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
rtl ski springen 2001 i rtl ski springen 2007. Tako pise na cd-u.
Nijemci koliko god se trudili, nikad nece biti najbolji u ovom sportu. Ne bih bas rekao da je Schmitt na zalasku karijere. Pogledaj Kasaija, covjek ima 37 godina, i jos skace.
Schmitt je bio najveci pocetkom 2000-te, a zasto je tako "pao" u formi.... ne znam. Jedino sto znam je to, da skijasi skakaci mogu vrlo brzo-dok si rekao keks biti van forme.

Nemoj zaboraviti na majstora Achonena. Nije toliko veliki zaostatak, Kofler bi mogao "puknuti" pod pritiskom, pogotovo jer se zadnje dvije stanice odvijaju u Austriji.bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Mislim da bi Kofler ipak mogao osvojiti turneju,prvenstveno zahvaljujuci losem izdanju Gregora u Obersdorfu jedino njega vidim onak opasnogMada i tu su stari lisci Ahonen i Loitzl sa fenomenalnim stilom koji me odusevljava svaki pout kad skoci
.Jedva cekam danas Innsbruck vec ce punotogaznat nakon njega.
Ovo je jedini sport gdje navijam za Nijemce mada losi su.Bodmer je premlad i nemoze ih vodit,Schmitt i Uhrmann na zalasku(nazalost),Neumyaer nije konstantan;jednostavno lose

Nijemci koliko god se trudili, nikad nece biti najbolji u ovom sportu. Ne bih bas rekao da je Schmitt na zalasku karijere. Pogledaj Kasaija, covjek ima 37 godina, i jos skace.

Schmitt je bio najveci pocetkom 2000-te, a zasto je tako "pao" u formi.... ne znam. Jedino sto znam je to, da skijasi skakaci mogu vrlo brzo-dok si rekao keks biti van forme.

- Bibi
- Kontakt:
Yeah.Thats rightrtl ski springen 2001 i rtl ski springen 2007. Tako pise na cd-u.![]()

Definitivno nisam zaboravio na Ahonena taj moze bljesnut kad se sjeti,a lik je ono slicno ko kimi u formuli rijetko se kad veseliNemoj zaboraviti na majstora Achonena. Nije toliko veliki zaostatak, Kofler bi mogao "puknuti" pod pritiskom, pogotovo jer se zadnje dvije stanice odvijaju u Austriji.

Za Schmitta sam rekao da je u zalasku sto se tice nekih borbi a pobjedi i naslov,naravno da je Kasai pravi primjer da se moze i u poznim godinama skakat.
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
Schlierenzauer pobijedio na trecoj skakaonici.
Poredak prve desetorke je sljedeci...
1. Andreas Kofler (Österreich) 772,2
2. Gregor Schlierenzauer (Österreich) 757,6
3. Wolfgang Loitzl (Österreich) 750,7
4. Janne Ahonen (Finnland) 749,9
5. Simon Ammann (Schweiz) 746,8
6. Thomas Morgenstern (Österreich) 722,4
7. Adam Malysz (Polen) 710,8
8. Pascal Bodmer (Meßstetten) 699,3
9. Anders Jacobsen (Norwegen) 694,1
10. Johan Evensen (Norwegen) 693,9
Bit ce gusto...
Poredak prve desetorke je sljedeci...
1. Andreas Kofler (Österreich) 772,2
Bit ce gusto...

- Bibi
- Kontakt:
Evo malo u se baviti matematikom1. Andreas Kofler (Österreich) 772,2
Bit ce gusto...

btw.Pobjednica Sljemena je Francuskinja Aubert sto mi je jako drago,onak je simpa i dobro skija nije ko ostale Austrijanke i Svabice.Inace utrku legendi je Osvojio Marc Girrardelli
EDIT:skoro zaboravio na nase

Ana 11.skto i nije tako lose s obzirom da je u meduvremenu imala napad astme,a Nika 22.onak u prosjeku

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Jane je imao veliku sansu juce u drugoj seriji,ali nije to bilo dovoljno daleko .... Ali nema veze cekamo OI da Jane napokon uzme medalju i to onu zlatnu.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Bibi
- Kontakt:
Mislim da ni nema olimpijsku medalju barem sto se tice pojedinackog natjecanjaFelipe Massa je napisao/la:Jane je imao veliku sansu juce u drugoj seriji,ali nije to bilo dovoljno daleko .... Ali nema veze cekamo OI da Jane napokon uzme medalju i to onu zlatnu.

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
Hm... tu je to negdje.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
Evo malo u se baviti matematikom,posto 1 metar razlike u skoku iznosi 1,8 bodova,a s time da je razlika izmedu Koflera i Gregora 14,6 boda,onda mu treba otprilike oko 5-6 metara dulji skok u svakok seriji
(uzeo sam u obzir da ce bolje stilske ocjene imat Gregor jer ljepsi je stilski.Inace nisam dobar matematicar mozda sam krivo izracuno
![]()

Nema, ima samo dva srebra i to u momcadskoj konkurenciji.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
Mislim da ni nema olimpijsku medalju barem sto se tice pojedinackog natjecanjaA i tesko da moze osvojit zlato kraj za mene najboljeg skakaca Schlierenzauera koji jos nema ni 20 godina,a ima 28 pobjeda.Mozda cak i bolji je od kontroverznog Nykanena

EDIT

- Bibi
- Kontakt:
To je ono sto sam rekao sve isto
Pogled,nacin proslave, ma sve 

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
niko o euru u austriji,rukometašima ništa
jućer smo igrali protiv domaćina austrije,i po meni je to katastrofalno,vjerovatno je to skrivanje taktike,ili nećeg,al ono po meni izgleda loše.U repki nema kapetana pere metlićića,dominikovića,špoljarića,šprema,loserta,sulića..dosta je mladih momaka.Na golu je sigurno prva jedinica alilovic,dok je za drugog dvojba čarapina i šego,po meni čarapina,koji je solidno odigrao protiv mađarske,lijevo krilo štrlek,koji je odlićan,da smo njega imali na sp u hrvatskoj bili bi prvi,uz njega mladi matalija,lijevi vanjski valčić,kao prva opcija,uz lackovića,i mladog bićanica,te gojuna koji će biti specialnista za obranu,najbolji dio ekipe srednji bailić i duvnjak,najbolji dvojac srednjih na svijetu,tu je naša snaga,desni vanjski nema pere metlićića sada su tu buntić i kopljar,buntić kao prva opcija,desno krilo ćupić i zrnić,sjajan par također,na pivu odlićni vori,te mladi marić.U napadu bez pere metlićia,igramo ako je suditi po jućer,raznovrsno,ali puno će failiti metlićić,koji i kad nije mogao pogoditi,sjajno bi se vezivao sa pivotima i krilima,i stvarao višak,u napadu će uvik balić ili duvnjak nešto iskemijati.Obrana naša standardna 3-2-1 opet bez metlićića je tamo velika rupa na halfu,to će krpati ili balić,ili gojun pa ćak i vuković,gojun kao centarhalf,i vori kao prednji,to će biti forca vjerovatno,ostale naša velika prednost i izneneđenje bi mogla biti naša 6-0 na visokima gojunon,voriem,kopljarom,valčićem,to bi moglo dobro funkconirati.J azdovoljan sa plasmanon među 4.

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Bibi
- Kontakt:
almeida je napisao/la:niko o euru u austriji,rukometašima ništajućer smo igrali protiv domaćina austrije,i po meni je to katastrofalno,vjerovatno je to skrivanje taktike,ili nećeg,al ono po meni izgleda loše.U repki nema kapetana pere metlićića,dominikovića,špoljarića,šprema,loserta,sulića..dosta je mladih momaka.Na golu je sigurno prva jedinica alilovic,dok je za drugog dvojba čarapina i šego,po meni čarapina,koji je solidno odigrao protiv mađarske,lijevo krilo štrlek,koji je odlićan,da smo njega imali na sp u hrvatskoj bili bi prvi,uz njega mladi matalija,lijevi vanjski valčić,kao prva opcija,uz lackovića,i mladog bićanica,te gojuna koji će biti specialnista za obranu,najbolji dio ekipe srednji bailić i duvnjak,najbolji dvojac srednjih na svijetu,tu je naša snaga,desni vanjski nema pere metlićića sada su tu buntić i kopljar,buntić kao prva opcija,desno krilo ćupić i zrnić,sjajan par također,na pivu odlićni vori,te mladi marić.U napadu bez pere metlićia,igramo ako je suditi po jućer,raznovrsno,ali puno će failiti metlićić,koji i kad nije mogao pogoditi,sjajno bi se vezivao sa pivotima i krilima,i stvarao višak,u napadu će uvik balić ili duvnjak nešto iskemijati.Obrana naša standardna 3-2-1 opet bez metlićića je tamo velika rupa na halfu,to će krpati ili balić,ili gojun pa ćak i vuković,gojun kao centarhalf,i vori kao prednji,to će biti forca vjerovatno,ostale naša velika prednost i izneneđenje bi mogla biti naša 6-0 na visokima gojunon,voriem,kopljarom,valčićem,to bi moglo dobro funkconirati.J azdovoljan sa plasmanon među 4.
I ja bi isto bio zadovoljan polufinalom,ali treba naspomenuti nema Pere,a on je bio jako bitan za nasu reprezentaciju
vise neg osto ljudi opcenito misle.Kopljar po meni nemoze ni pola toga dat kao Pero i to ce biti najveci problem,a i Buntic nije nis posebno

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- almeida
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
metlićić je bija bitniji u obrani,na halfu,neprobojan,u napadu njegova 2-3 gola,može buntić dati,koji je oslidan,napreduje u asobal ligi,al problem je što on u ademar leonu igra nešto pliću obranu i ne može zatvoriti halfa u obarnimima razoran šut i može odigrati kavlitetno,kopljar ima visinu,al se boji,a i nema nešto silinu u šutu,ustalom može to u napadu igrati i duvnjak pa sa dva srednja...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
I ja bi isto bio zadovoljan polufinalom,ali treba naspomenuti nema Pere,a on je bio jako bitan za nasu reprezentaciju
vise neg osto ljudi opcenito misle.Kopljar po meni nemoze ni pola toga dat kao Pero i to ce biti najveci problem,a i Buntic nije nis posebnoNo,treba vidjet mozda se varam

-
- Veteran
Ja očekujem medalju,a mislim bez obzira što je ova reprezentacija pomlađena,mišljenja sam da smo i dalje iza Francuske najbolja momčad.Za razliku od SP prošle godine,mislim da su Duvnjak i Vori još napredovali(pogotovo Duvnjak),Balić je spremniji,a imamo fantastičnog Štrleka.I da,nemamo Hrvatina 

- Schumy.d
- Legenda
Chuck Norris je napisao/la:I da,nemamo Hrvatina

Ja bih još dodao da imamo po meni možda i najbolje desno krilo na svijetu - Ivana Čupića!!
Pa taj dečko zabija preko 5 komada svaku tekmu uz impresivan postotak realizacije.

Ja bih igrao:
Štrlek ------------Vori ----------------- Čupić
------ Valčić ----- Balić ----- Duvnjak
Možda je teško duvnjaku igrati na lijevoj strani jer je dešnjak, ali on ima jako izrađen šut i jako brz šut, a to je smrt za golmane.
I, da, zalažem se da u napadu igramo sa 7 igrača (da vadimo golmana kad imamo napad)

-
- Veteran
Ja se slažem s tobom,Kopljar je dobar igrač ali nije ta razina,mislim da bi Duvnjak mogao igrat na toj poziciji,a s Balićom i Duvnjakom u igri protok lopte bi bio brži.Francuzi također zadnjih par godina igraju bez ljevaka,tu im poziciju igra dešnjak FernandezSchumy.d je napisao/la: Možda je teško duvnjaku igrati na lijevoj strani jer je dešnjak, ali on ima jako izrađen šut i jako brz šut, a to je smrt za golmane.
- Schumy.d
- Legenda
A kad gledaš, mi nemamo kvalitetnog ljevaka, a svjetska klasa Duvnjak sjedi pola tekme na klupi. To bi bila šteta. Za tako dobrog igrača nije toliko bitna strana na kojoj igra. On je zapravo srednji vanjski sa idejom i on i Balić zajedno mogu jako puno lopti gurnuti Voriju, a znamo kako to on obično rješava.Chuck Norris je napisao/la: Ja se slažem s tobom,Kopljar je dobar igrač ali nije ta razina,mislim da bi Duvnjak mogao igrat na toj poziciji,a s Balićom i Duvnjakom u igri protok lopte bi bio brži.Francuzi također zadnjih par godina igraju bez ljevaka,tu im poziciju igra dešnjak Fernandez

A u našoj reprezentaciji on ima najbolji šut izvana, zapravo ne samo u našoj repki, već je po meni u najboljih 5 pucača na svijetu.
- Bibi
- Kontakt:
Ivica 3.u slalomu na teskoj stazi u Adelbodenu
Jos jedanput svaka cast,a samo prije 3 tjedna je operirao koljeno.Bravo majstore 

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- almeida
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
što fali hrvatinu??bija je odbar na sp u hrvatskoj,ćovik je u skladu sa svojim mogućnostima odradija prvenstvvoChuck Norris je napisao/la:I da,nemamo Hrvatina

-
- Veteran
Istina u potpunosti,ali te mogućnosti su skromne.Na toj poziciji imamo Štrleka(koji je tada bio ozljeđen),Šprema,Vukića,Ninčevića koji su bolji od njega.Možda ih ima još boljih ali ne pratim ostatak lige pa ne znam,ali znam da su ovi bolji od njegaalmeida je napisao/la:što fali hrvatinu??bija je odbar na sp u hrvatskoj,ćovik je u skladu sa svojim mogućnostima odradija prvenstvvoChuck Norris je napisao/la:I da,nemamo Hrvatina