Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa mislim da nije bio samo on uvjeren da je Massa najteži!!MP4don je napisao/la:Novak je danas bio najjači, bio je uvjeren da je Massa najteži... kad je Massa prvi ušao u boks onda je pak iznio teoriju da su u Ferrariju mjenjali strategiju...Koji lik...
Ali kvragu, svaki put isto...Schumy.d je napisao/la:Pa mislim da nije bio samo on uvjeren da je Massa najteži!!MP4don je napisao/la:Novak je danas bio najjači, bio je uvjeren da je Massa najteži... kad je Massa prvi ušao u boks onda je pak iznio teoriju da su u Ferrariju mjenjali strategiju...Koji lik...
Pa šta tebe nije iznenadilo da Massa ide prvi u boks??MP4don je napisao/la: Ali kvragu, svaki put isto...![]()
![]()
Ne, zašto? Jer se jučer vidio body language Masse nakon kvalifikacija... bio je extremno nezadovoljan... odmah sam znao koliko je sati... nešto slično kao i u Japanu...Schumy.d je napisao/la:Pa šta tebe nije iznenadilo da Massa ide prvi u boks??MP4don je napisao/la: Ali kvragu, svaki put isto...![]()
![]()
Adriana Lima fan je napisao/la:Blazicko legendaran danas. Neke 2 zenske u boksu Ferrarija pa on imitira njihov razgovor: "I sada Kimi treba pustit Massu. A zasto?" HAhahah.
Ali ipak su najobrazovaniji potez za nas izveli Glock i Fisico kad su nam održali lekciju iz talijanskog!super_didi je napisao/la:Blažičku i Novaku bih dala najcijenjeniju nagradu koja postoji na svijetu...Kad je na VN Kine bilo malo monotono, podijeli par korisnih novosti i drugih informacija (kao i uvijek)..., nema prigovora, čovjek zna svoj posao...![]()
Da se malo osvrnem na reportažu iz Singapura: super napravljena, uz dozu humora (kad je komentirao hlače vozača, ˝trgala˝ sam se od smijeha!
Pa i Kimi je pokazao svoje novo stečeno znanje(ponašanje) talijanskog na Fisicelli!Schumy.d je napisao/la:
Ali ipak su najobrazovaniji potez za nas izveli Glock i Fisico kad su nam održali lekciju iz talijanskog!
Ja polažem veeelike nade u bolju budućnost prijenosa F1, kada uključe HRT3!super_didi je napisao/la:Znam da nemamo predstavnika u F1, ali Bože dragi, zadnja i najvažnija utrka...Znam da je subjektivni odabir(zbog košarke nekako mogu razumjeti, ali nogometa, hm..), ali ja bi ipak nekog iz hrt-a:![]()
Pa ovdje ide sve osim subotnjeg, jutarnjeg, treninga...Icy je napisao/la:Smirite strasti, bacit ću link za sutrašnje kvalifikacije, pa možete bez problema gledat na netu dok se naši ne uključe!
Odlično! Da si ga bar stavio prije, možda bi bacila oko na današnje treninge...gringo73 je napisao/la:Pa ovdje ide sve osim subotnjeg, jutarnjeg, treninga...
Ma već sam ga ja stavljao u neku temu (mislim kad je bilo nogometno prvenstvo ili tako nešto) kad je bilo preklapanja slično sutrašnjem... Ja još uvijek u bookmarksima imam neke odavno neaktivne linkove za prijenose ...nikad se ne znaIcy je napisao/la:Odlično! Da si ga bar stavio prije, možda bi bacila oko na današnje treninge...gringo73 je napisao/la:Pa ovdje ide sve osim subotnjeg, jutarnjeg, treninga...