Pitanja, komentari, kritike

Arhiva od 1300+ zanimljivih F1 pitanja i odgovora.
Zaključano
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Hvala svima na čestitkama!!!
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač

Post Postao/la Piquet20 »

Walter je napisao/la:Trud se isplatio, prvi put pa treće mjesto.
Samo da ti kazem da si i prosli put bio odlican, ali si nazalost zakasnio sa odgovorima. Ako te zanimaju preciznije informacije se obrati schueyu. ;-)
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Piquet20 je napisao/la:
Walter je napisao/la:Trud se isplatio, prvi put pa treće mjesto.
Samo da ti kazem da si i prosli put bio odlican, ali si nazalost zakasnio sa odgovorima. Ako te zanimaju preciznije informacije se obrati schueyu. ;-)
Pa da sam prošli put na vrijeme predao rezultate mislim da bi imao sličan rezultat kao sad, ali bilo pa prošlo, idemo dalje.
slika
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Piquet20 je napisao/la:btw: na stranici www.f1-hr.com imate opsezne statistike koje je, ako se ne varam, napravio Senna. (@Senna: svaka ti cast na tome!)
Hvala! :D bit će i ove godine ako Bog da :D

Piquet20 je napisao/la:A sad da se vratim na kviz opcenito. Moram priznati da sam ocekivao da cete imati puno losije rezultate...ocito cu morati iduci put smisliti jos teza pitanja. :badgrin:
Jackie utvrduje svoju prvu poziciju...nadam se da to nece uciniti prvenstvo dosadnim, ali apsolutno zasluzuje to vodstvo. Ne samo da ima jako visok postotak tocnih odgovora, vec redovito ima i "najbrzi krug"! Stvarno sve cestitke!
Ali zato vidim da ce biti zestoka borba za 2.-3. poziciju jer ste svi uvijek tu negdje.
Ja mislim da bi Jackie mogao imati uvijek ful bodova, kada bih malo sporije odgovarao na pitanja ;) imam osjećaj da zna sve, ali dobro svatko ima svoju taktiku. I najbrži krugovi su vrijedni

Piquet20 je napisao/la:Steta. Nadam se da ces se iduci put sjetiti jer imam osjecaj da si ti jedini koji bi mogao ugroziti dominaciju Jackie-a. ;-)
Nego, reci mi, jesi probao rijesiti kviz? I koliko bi bodova imao? Bas me zanima jer sam ga radio sa ciljem da bude puno teze ostvariti maksimalan ucinak. :-D Ali s obzirom da su natjecatelji svejedno imali jako dobar ucinak, zanima me kako bi ti prosao?
A baš mi je krivo, jer imao sam vremena, ali skroz sam zaboravio!
Probao sam riješiti kviz! I nije mi se činio ništa težim nego prošli, međutim nebih imao maksimalni učinak jer sam se zeznuo na četvrtom pitanju. Malo glupo! jer pitanje se tiće ove sezone, ali eto uz dosta dvoumljenja odgovorio sam krivo :p Najljepše mi je bilo odgovorit na zadnje :D Nebih imao najbrži krug, i mislim da ga nikad neću ni imat, jer moje misli sporo putuju do tipkovnice, a sve je to u svrhu da ne odgovorim krivo i kasnije kažem "jao koja sam ja budala" :D. U odgovorima na pitanje trebala bi biti godina 1979 za 19 pitanje i 1987 za 18 pitanje. ;)ako nije tako, onda sam ja krivo znao!
Rosby
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nicu Rosberga

Post Postao/la Rosby »

Ovaj put ću bit sretan ako ne budem zadnji! :)

Kviz je bio stvarno jako težak... :(
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Da, svaki put kviz sve teži i teži... Zakon... :D
One dve kacige su me ubile u pojam... i jedna i druga su mi ful poznate, a ne mogu se sjetit nikako.... #-o
slika slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Rosby je napisao/la:Ovaj put ću bit sretan ako ne budem zadnji! :)

Kviz je bio stvarno jako težak... :(

o znam kako ti je ;)
ja sam bar ponosan na to da imam muda nastupiti i da pokušavan iako sam površni pratitelj forumule jedan,dok se ostali boje koji prate formulu duže vrijeme

mene je.... brazilci
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ni ja nisam znao čije su to kacige.
Ali znam da je onaj vozač bio Gerhard Berger u Benettonu 1986.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

keexx je napisao/la:Da, svaki put kviz sve teži i teži... Zakon... :D
One dve kacige su me ubile u pojam... i jedna i druga su mi ful poznate, a ne mogu se sjetit nikako.... #-o
E i ja nisam nikak skontati mogel čije su...ova druga mi je ličila na wurzovu iz njegovih beneton dana.
Ti si napisal nešt ili ne?
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Prve se nisam sjetio ali druga je finska - Salo valjda.
piquet
Početnik
Početnik

Post Postao/la piquet »

prva je niki lauda iz mclaren dana...

druga je mika salo kada je mijenjao schumachera zbog slomljene noge.
Senna
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Sedam minuta ste produžili kviz, da sam znao, dao bih još malo vremena mozgu da razmišlja o kacigama, a ovako sam čini mi se pogodio samo jednu, :D

Sedamnaesto pitanje je dobro, :thumbup: jako dobro za razmišljanje, i mislim da sam ga totalno uprskao :lol:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Onda sam Laudu pogodil,a Wurza ne.....a sad vidim da piše Marlboro na plavoj tak da nikak nije mogla biti Wurzova
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

King iCool je napisao/la:
E i ja nisam nikak skontati mogel čije su...ova druga mi je ličila na wurzovu iz njegovih beneton dana.
Ti si napisal nešt ili ne?
Ma nakon što sam se pokušavao sjetit čije su samo sam napisao ne znam i poslao odgovore Schuey-u...
Lauda... #-o ...Neki dan sam gledao slike iz tog razdoblja i nisam se mogao sjetit...
slika slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

:shock: :shock:
Meni je sve lakši i lakši...
Odgovor na zadnje pitanje je već napisan u arhivi tak da se moglo samo prepisat! :D Treba se dobro pripremit! ;)
A prva kaciga se nebre fulat, još piše i velko L :D
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Senna
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Icy je napisao/la:
:shock: :shock:
Meni je sve lakši i lakši...
Odgovor na zadnje pitanje je već napisan u arhivi tak da se moglo samo prepisat! :D Treba se dobro pripremit! ;)
A prva kaciga se nebre fulat, još piše i velko L :D
Tako treba!! treba učit :D
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

ODGOVORI SU VAM DOSTUPNI U TEMI 4.F1-HR KVIZ

Haha...odličan komentar. :D

Senna je napisao/la:Sedam minuta ste produžili kviz, da sam znao...
Pa pročitaj post iznad pitanja iz kviza. ;-)
btw: vjerojatno ćete i dalje imati 25 minuta na raspolaganju jer smo vidjeli da kod 20 minuta neki natjecatelji imaju problema sa vremenom. Uglavnom, sada je pauza od tri tjedna tako da ćete biti obaviješteni na vrijeme.

Senna je napisao/la:
Icy je napisao/la:Odgovor na zadnje pitanje je već napisan u arhivi tak da se moglo samo prepisat! :D Treba se dobro pripremit! ;)
Tako treba!! treba učit :D
Točno. Potrošimo dosta vremena na uređivanje arhive i mislim da je vrlo dobro napravljena, a dosta odgovora je još i prošireno tako da se u njoj može svašta pronaći. ;-)

btw: ispričavamo se na zakašnjelom ažuriranju arhive i ubrzo ćete dobiti sve opširne odgovore na zadnja dva kviza.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Ovaj kviz je bio koma,jako težak.....pa ko bi znao da je Panis donio prvo postolje Bridgestonu??ili 16. Wilson....Ali vidjet ćemo,mislim da imam 17-18 bodova..
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

Opet sam zeznuo stvar na jednom pitanju... 17.. Nisam dovoljno dobro pročitao pitanje i mislio sam da je pitanje kad su zadnji put 2 sunarodnjaka bila na postolju... Damn...
Ali i da sam dobro shvatio pitanje ne bi znao odgovor pa je onda ok... :D
slika slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

keexx je napisao/la:Opet sam zeznuo stvar na jednom pitanju... 17.. Nisam dovoljno dobro pročitao pitanje i mislio sam da je pitanje kad su zadnji put 2 sunarodnjaka bila na postolju... Damn...
Onda smo već 2 koji su se tu zajeba*i.....
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

keexx je napisao/la:Opet sam zeznuo stvar na jednom pitanju... 17.. Nisam dovoljno dobro pročitao pitanje i mislio sam da je pitanje kad su zadnji put 2 sunarodnjaka bila na postolju... Damn...
kako misliš da ni onda nebi znao odgovor? pa prošli put su dva sunarodnjaka bila na postolju u prošloj utrci. :)
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

K1M1 je napisao/la:
kako misliš da ni onda nebi znao odgovor? pa prošli put su dva sunarodnjaka bila na postolju u prošloj utrci. :)
Pa to sam i odgovorio... ;) A pitanje je bilo kad su zadnji put dva sunarodnjaka bila na prvom i drugom mjestu...
slika slika
Rosby
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nicu Rosberga

Post Postao/la Rosby »

Da ja isto mislio da treba navest kad su zadnji put dva sunarodnjaka bila na postolju, i ja mislio šta je ovo, nešto mi je pitanje prelagano, ali sam svejedno napisao Kovalainen i Raikkonen, koji su jučer bili na postolju...

Iako odgovor na pravo pitanje nisam znao...

E da sigurno ću bit zadnji, imam jaaaako malo bodova... :cry:

EDIT: 500-ti post! :D
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

keexx je napisao/la: Pa to sam i odgovorio... ;) A pitanje je bilo kad su zadnji put dva sunarodnjaka bila na prvom i drugom mjestu...
Onda sam i ja krivo shvatio pitanje. Još mi bilo čudno što je tako lagano.
Inače ja sam to rješavao ovako za sebe. Nisam poslao odgovore. Novi sam ovdje pa neznam još pravila i dal se trebalo prije prijavit i tako to...
I da, npr. 90% odgiovora odavde se može nać na wikipedij. Ja to osobno nebi radio jer na ovo gledam kao provjeru znanja, al npr. ako netko želi pokupit što više bodova ili bit prvi mislim da u tih 25 min može ovo rješit bez imalo svog znanja, tražeći odgovore na netu. Tako da se može i varati Ali jebiga to je neizbježno...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

K1M1 je napisao/la: Onda sam i ja krivo shvatio pitanje. Još mi bilo čudno što je tako lagano.
Inače ja sam to rješavao ovako za sebe. Nisam poslao odgovore. Novi sam ovdje pa neznam još pravila i dal se trebalo prije prijavit i tako to...
I da, npr. 90% odgiovora odavde se može nać na wikipedij. Ja to osobno nebi radio jer na ovo gledam kao provjeru znanja, al npr. ako netko želi pokupit što više bodova ili bit prvi mislim da u tih 25 min može ovo rješit bez imalo svog znanja, tražeći odgovore na netu. Tako da se može i varati Ali jebiga to je neizbježno...
radimo na tome,ima pitanja koja su fokusirana na provjere znanja,ne može se izbjeć ali smo koliko-toliko pokušali to spriječit trik pitanjima i ograničenjem vremena na kvizu. Prvenstveno gledamo na ovo kao provjeru svog znanja i zabavu kroz koju se može dosta naučiti,pa ipak je dokazano da informacije ostaju bolje zapamćene kroz zabavu nego pusto štrebanje. Za one koje zanima imamo i stvarno detaljne odgovore razrađene u arhivi koje odrađuje kolega Piquet20 i puno mu se zahvaljujem ovim putem na tome :D Dosta je truda i organizacije utrošeno na ovaj podforum,svakim kvizom imamo sve više zainteresiranih,sve više sudionika,tako da smo ovaj put imali za sada odličnih 11 a ako se uzme u obzir da za obaranje rekorda nemožemo skupit više od 20 registriranih korisnika,to je jako dobar uspijeh pogotovo što je vremenski ograničeno. Nažalost neki nisu prepoznali našu ambiciju i il se boje il ne žele sudjelovat iz raznih razloga,no to je njihovo oprijedeljenje,samo da ja velim da nebi ispalo da sam pametan il ne znam kaj,kad ja riješavam kviz koji Piquet20 osmisli,riješim polovično,recimo ovaj sad sam imao samo 8 bodova,radio sam iste greške kao i vi,braću Schumacher nisam stavio jer nisam pročito da samo prva 2 mjesta traži,recimo nisam se sjetio nijednog Brazilca,nekih 5 minuta sam razmišljo bez da mi je na pamet palo da danas još voze njih 2, i ne vidim srama tu nikakvog zato hvala svima koji sudjeluju u kvizu bez obzira na rezultat,pogotovo onima koji riješavaju samo na temelju svog znanja ;)
Icy kao jedina cura zapravo prati detalje pozorno( to je njima urođeno :D ) i to je ono što meni fali,rezultati bi bili puno bolji,no važno je sudjelovati :D i također jedno posebno hvala što redovno sudjeluje,voljeli bi da ima više cura i nadamo se da će i one počet sudjelovat u tome

@tex,i tebi ću počet slat poruke sms-om ak treba :D
@K1M1-sva pravila i sve je detaljno razrađeno u ovom podforumu,za tebe i ostale koji žele novi sudjelovati,ako vam nekaj nije jasno obratite se meni na pp ili kolegi Piquet20 i drage volje ćemo vam pomoći ;)

da,i ova reputacija je simbolična,ja bih najradije svima dao,ali to je neizvedivo,mislim da se nitko ovdje ne natječe radi toga,a ako se natječe i ne dobije,nek mi se javi i ja ću mu dat drage volje nekaj na konto i tako svaki put kad ispuni kviz ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Zaključano