Pitanja, komentari, kritike
- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Pa da sam prošli put na vrijeme predao rezultate mislim da bi imao sličan rezultat kao sad, ali bilo pa prošlo, idemo dalje.Piquet20 je napisao/la:Samo da ti kazem da si i prosli put bio odlican, ali si nazalost zakasnio sa odgovorima. Ako te zanimaju preciznije informacije se obrati schueyu.Walter je napisao/la:Trud se isplatio, prvi put pa treće mjesto.
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
Hvala!Piquet20 je napisao/la:btw: na stranici www.f1-hr.com imate opsezne statistike koje je, ako se ne varam, napravio Senna. (@Senna: svaka ti cast na tome!)

Ja mislim da bi Jackie mogao imati uvijek ful bodova, kada bih malo sporije odgovarao na pitanjaPiquet20 je napisao/la:A sad da se vratim na kviz opcenito. Moram priznati da sam ocekivao da cete imati puno losije rezultate...ocito cu morati iduci put smisliti jos teza pitanja.![]()
Jackie utvrduje svoju prvu poziciju...nadam se da to nece uciniti prvenstvo dosadnim, ali apsolutno zasluzuje to vodstvo. Ne samo da ima jako visok postotak tocnih odgovora, vec redovito ima i "najbrzi krug"! Stvarno sve cestitke!
Ali zato vidim da ce biti zestoka borba za 2.-3. poziciju jer ste svi uvijek tu negdje.

A baš mi je krivo, jer imao sam vremena, ali skroz sam zaboravio!Piquet20 je napisao/la:Steta. Nadam se da ces se iduci put sjetiti jer imam osjecaj da si ti jedini koji bi mogao ugroziti dominaciju Jackie-a.
Nego, reci mi, jesi probao rijesiti kviz? I koliko bi bodova imao? Bas me zanima jer sam ga radio sa ciljem da bude puno teze ostvariti maksimalan ucinak.Ali s obzirom da su natjecatelji svejedno imali jako dobar ucinak, zanima me kako bi ti prosao?
Probao sam riješiti kviz! I nije mi se činio ništa težim nego prošli, međutim nebih imao maksimalni učinak jer sam se zeznuo na četvrtom pitanju. Malo glupo! jer pitanje se tiće ove sezone, ali eto uz dosta dvoumljenja odgovorio sam krivo

- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
Rosby je napisao/la:Ovaj put ću bit sretan ako ne budem zadnji!![]()
Kviz je bio stvarno jako težak...
o znam kako ti je

ja sam bar ponosan na to da imam muda nastupiti i da pokušavan iako sam površni pratitelj forumule jedan,dok se ostali boje koji prate formulu duže vrijeme
mene je.... brazilci

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
E i ja nisam nikak skontati mogel čije su...ova druga mi je ličila na wurzovu iz njegovih beneton dana.keexx je napisao/la:Da, svaki put kviz sve teži i teži... Zakon...![]()
One dve kacige su me ubile u pojam... i jedna i druga su mi ful poznate, a ne mogu se sjetit nikako....
Ti si napisal nešt ili ne?
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
- Senna
- Veteran
- Kontakt:
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Ma nakon što sam se pokušavao sjetit čije su samo sam napisao ne znam i poslao odgovore Schuey-u...King iCool je napisao/la:E i ja nisam nikak skontati mogel čije su...ova druga mi je ličila na wurzovu iz njegovih beneton dana.keexx je napisao/la:Da, svaki put kviz sve teži i teži... Zakon...![]()
One dve kacige su me ubile u pojam... i jedna i druga su mi ful poznate, a ne mogu se sjetit nikako....
Ti si napisal nešt ili ne?
Lauda...

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
keexx je napisao/la:Da, svaki put kviz sve teži i teži... Zakon...![]()

Meni je sve lakši i lakši...
Odgovor na zadnje pitanje je već napisan u arhivi tak da se moglo samo prepisat!

A prva kaciga se nebre fulat, još piše i velko L

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Senna
- Veteran
- Kontakt:
Tako treba!! treba učitIcy je napisao/la:keexx je napisao/la:Da, svaki put kviz sve teži i teži... Zakon...![]()
One dve kacige su me ubile u pojam... i jedna i druga su mi ful poznate, a ne mogu se sjetit nikako....![]()
![]()
Meni je sve lakši i lakši...
Odgovor na zadnje pitanje je već napisan u arhivi tak da se moglo samo prepisat!Treba se dobro pripremit!
A prva kaciga se nebre fulat, još piše i velko L

- Piquet20
- Svjetski prvak
ODGOVORI SU VAM DOSTUPNI U TEMI 4.F1-HR KVIZ

btw: vjerojatno ćete i dalje imati 25 minuta na raspolaganju jer smo vidjeli da kod 20 minuta neki natjecatelji imaju problema sa vremenom. Uglavnom, sada je pauza od tri tjedna tako da ćete biti obaviješteni na vrijeme.

btw: ispričavamo se na zakašnjelom ažuriranju arhive i ubrzo ćete dobiti sve opširne odgovore na zadnja dva kviza.
Haha...odličan komentar.keexx je napisao/la:Da, svaki put kviz sve teži i teži... Zakon...![]()

Pa pročitaj post iznad pitanja iz kviza.Senna je napisao/la:Sedam minuta ste produžili kviz, da sam znao...

btw: vjerojatno ćete i dalje imati 25 minuta na raspolaganju jer smo vidjeli da kod 20 minuta neki natjecatelji imaju problema sa vremenom. Uglavnom, sada je pauza od tri tjedna tako da ćete biti obaviješteni na vrijeme.
Točno. Potrošimo dosta vremena na uređivanje arhive i mislim da je vrlo dobro napravljena, a dosta odgovora je još i prošireno tako da se u njoj može svašta pronaći.Senna je napisao/la:Tako treba!! treba učitIcy je napisao/la:Odgovor na zadnje pitanje je već napisan u arhivi tak da se moglo samo prepisat!Treba se dobro pripremit!

btw: ispričavamo se na zakašnjelom ažuriranju arhive i ubrzo ćete dobiti sve opširne odgovore na zadnja dva kviza.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Onda smo već 2 koji su se tu zajeba*i.....keexx je napisao/la:Opet sam zeznuo stvar na jednom pitanju... 17.. Nisam dovoljno dobro pročitao pitanje i mislio sam da je pitanje kad su zadnji put 2 sunarodnjaka bila na postolju... Damn...
Ali i da sam dobro shvatio pitanje ne bi znao odgovor pa je onda ok...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
kako misliš da ni onda nebi znao odgovor? pa prošli put su dva sunarodnjaka bila na postolju u prošloj utrci.keexx je napisao/la:Opet sam zeznuo stvar na jednom pitanju... 17.. Nisam dovoljno dobro pročitao pitanje i mislio sam da je pitanje kad su zadnji put 2 sunarodnjaka bila na postolju... Damn...

-
- Profesionalni vozač
Pa to sam i odgovorio...K1M1 je napisao/la:kako misliš da ni onda nebi znao odgovor? pa prošli put su dva sunarodnjaka bila na postolju u prošloj utrci.keexx je napisao/la:Opet sam zeznuo stvar na jednom pitanju... 17.. Nisam dovoljno dobro pročitao pitanje i mislio sam da je pitanje kad su zadnji put 2 sunarodnjaka bila na postolju... Damn...

- Rosby
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nicu Rosberga
Da ja isto mislio da treba navest kad su zadnji put dva sunarodnjaka bila na postolju, i ja mislio šta je ovo, nešto mi je pitanje prelagano, ali sam svejedno napisao Kovalainen i Raikkonen, koji su jučer bili na postolju...
Iako odgovor na pravo pitanje nisam znao...
E da sigurno ću bit zadnji, imam jaaaako malo bodova...
EDIT: 500-ti post!
Iako odgovor na pravo pitanje nisam znao...
E da sigurno ću bit zadnji, imam jaaaako malo bodova...

EDIT: 500-ti post!

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Onda sam i ja krivo shvatio pitanje. Još mi bilo čudno što je tako lagano.keexx je napisao/la: Pa to sam i odgovorio...A pitanje je bilo kad su zadnji put dva sunarodnjaka bila na prvom i drugom mjestu...
Inače ja sam to rješavao ovako za sebe. Nisam poslao odgovore. Novi sam ovdje pa neznam još pravila i dal se trebalo prije prijavit i tako to...
I da, npr. 90% odgiovora odavde se može nać na wikipedij. Ja to osobno nebi radio jer na ovo gledam kao provjeru znanja, al npr. ako netko želi pokupit što više bodova ili bit prvi mislim da u tih 25 min može ovo rješit bez imalo svog znanja, tražeći odgovore na netu. Tako da se može i varati Ali jebiga to je neizbježno...
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
radimo na tome,ima pitanja koja su fokusirana na provjere znanja,ne može se izbjeć ali smo koliko-toliko pokušali to spriječit trik pitanjima i ograničenjem vremena na kvizu. Prvenstveno gledamo na ovo kao provjeru svog znanja i zabavu kroz koju se može dosta naučiti,pa ipak je dokazano da informacije ostaju bolje zapamćene kroz zabavu nego pusto štrebanje. Za one koje zanima imamo i stvarno detaljne odgovore razrađene u arhivi koje odrađuje kolega Piquet20 i puno mu se zahvaljujem ovim putem na tomeK1M1 je napisao/la: Onda sam i ja krivo shvatio pitanje. Još mi bilo čudno što je tako lagano.
Inače ja sam to rješavao ovako za sebe. Nisam poslao odgovore. Novi sam ovdje pa neznam još pravila i dal se trebalo prije prijavit i tako to...
I da, npr. 90% odgiovora odavde se može nać na wikipedij. Ja to osobno nebi radio jer na ovo gledam kao provjeru znanja, al npr. ako netko želi pokupit što više bodova ili bit prvi mislim da u tih 25 min može ovo rješit bez imalo svog znanja, tražeći odgovore na netu. Tako da se može i varati Ali jebiga to je neizbježno...

Icy kao jedina cura zapravo prati detalje pozorno( to je njima urođeno

@tex,i tebi ću počet slat poruke sms-om ak treba

@K1M1-sva pravila i sve je detaljno razrađeno u ovom podforumu,za tebe i ostale koji žele novi sudjelovati,ako vam nekaj nije jasno obratite se meni na pp ili kolegi Piquet20 i drage volje ćemo vam pomoći

da,i ova reputacija je simbolična,ja bih najradije svima dao,ali to je neizvedivo,mislim da se nitko ovdje ne natječe radi toga,a ako se natječe i ne dobije,nek mi se javi i ja ću mu dat drage volje nekaj na konto i tako svaki put kad ispuni kviz

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!