ja mislim da je Kubica ove sezone doista pokazao sto znaci kvalitetan vozac i to nitko ne moze poreci! za Heidfelda neznam jer njega nisam bas pratila....bmw_f1_team je napisao/la:šta ti misliš da Heidfeld i Kubica nisu kvalitetni vozači
Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- hamiltongirl
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: McLaren Mercedes
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
Što nedostaje BMW Sauberu?
Prema riječima Maria Theissena, BMW Sauber mora poraditi na aerodinamici ako sljedeće sezone želi pobjeđivati.
Theissen vjeruje da će glavna stvar tijekom zimskih testiranja biti aerodinamika i njene komponente: „U drugoj polovici sezone bolidi su imali velike brzine, no malen downforce. Na tom području moramo raditi. Moramo naći što nam nedostaje.“
Sljedeća sezona donosi i izmjenu pravila. Momčadi neće moći koristiti kontrolu proklizavanja.
„Očekujemo da će bolid biti dovoljno dobar i bez TC-a. Mislim da će pravilo o gumama biti važnije.“
Čelnik momčadi i dalje je impresioniran performansama koje pokazuje Nick Heidfeld.
„Uvijek smo se oslanjali na Nicka, a sada je potvrdio svoj doprinos momčadi, i iskustvo. Naš napredak dijelom i njegove zaslužnosti.“
Prema riječima Maria Theissena, BMW Sauber mora poraditi na aerodinamici ako sljedeće sezone želi pobjeđivati.
Theissen vjeruje da će glavna stvar tijekom zimskih testiranja biti aerodinamika i njene komponente: „U drugoj polovici sezone bolidi su imali velike brzine, no malen downforce. Na tom području moramo raditi. Moramo naći što nam nedostaje.“
Sljedeća sezona donosi i izmjenu pravila. Momčadi neće moći koristiti kontrolu proklizavanja.
„Očekujemo da će bolid biti dovoljno dobar i bez TC-a. Mislim da će pravilo o gumama biti važnije.“
Čelnik momčadi i dalje je impresioniran performansama koje pokazuje Nick Heidfeld.
„Uvijek smo se oslanjali na Nicka, a sada je potvrdio svoj doprinos momčadi, i iskustvo. Naš napredak dijelom i njegove zaslužnosti.“
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
dobro,čovjek veli kak je. koliko sam ga ja skužio on je zadovoljan,ali naravno da ide na poboljšanje.. samo ova pohvala heidfelda mi baš nije nekak sjela? nekak mi to vuče da nije zadovoljan sa kubicom,il pak kubica ima neki transfer u planu(mcm?)il ga možda žele prodat. čudno mi je da tako javno pohvaljuju samo jednog vozača,jel ima kakvih glasina o tome? il je možda jednostavno nick toliko požrtvovan za ekipu?bmw_f1_team je napisao/la:Što nedostaje BMW Sauberu?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- ploc
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
Ipak njemci vole vise svoje - ko i svi drugi sto smo se mogli uvjeriti puno puta.Inace BMW napreduje jako dobro za sada i volio bi da tako i nastave zbog utrka da imamo vise mogucih pobjednika.A povjest kaze da gdje god se momcad BMW takmicila tamo je i pobjedivala (DTM,24 Le Mans, turisticki,brdski itd)
-
- Profesionalni vozač
Ma zadovoljan je Theissen i Kubicom, izjavljivao je on da je Kubica neizbrušeni dijamant kojeg treba izbrusiti... VELIK POTENCIJAL sljedecih sezona... e sad to sto je izhvalio Heidfelda je u pravu... Heidfeld je najviše doprinosio napretku ove godine... sto je je...schuey je napisao/la:dobro,čovjek veli kak je. koliko sam ga ja skužio on je zadovoljan,ali naravno da ide na poboljšanje.. samo ova pohvala heidfelda mi baš nije nekak sjela? nekak mi to vuče da nije zadovoljan sa kubicom,il pak kubica ima neki transfer u planu(mcm?)il ga možda žele prodat. čudno mi je da tako javno pohvaljuju samo jednog vozača,jel ima kakvih glasina o tome? il je možda jednostavno nick toliko požrtvovan za ekipu?bmw_f1_team je napisao/la:Što nedostaje BMW Sauberu?

- zbhc
- Početnik
- Navijam za: BMW
I ja bih prvo pohvalil Heidfelda, pa čovjek je veteran, imal je 2 postolja, brdo četvrtih mjesta, uvijek je ulazil u Q3 itd... Isto tak je svima pokazal da je jedan od najnezgodnijih vozača za preteći, nevjerovatno miran i staložen, praktički nikad ne griješi.
Kubica je pak jako talentiran vozač i njega zasigurn čeka svijetla budućnost. Cijele sezone je dosta osciliral, al to je i razumno s obzirom da je relativno novi vozač. Inače je totalni car.
Ma bez brige, BMW je ipak BMW, ak neko ima uspješnu povjest motorsporta onda je to zasigurno BMW. Gdje god da su se pojavili, odnosili su pobjede tak da je i pobjeda u F1 samo pitanje vremena. A onda FEŠTA!!!
Kubica je pak jako talentiran vozač i njega zasigurn čeka svijetla budućnost. Cijele sezone je dosta osciliral, al to je i razumno s obzirom da je relativno novi vozač. Inače je totalni car.
Ma bez brige, BMW je ipak BMW, ak neko ima uspješnu povjest motorsporta onda je to zasigurno BMW. Gdje god da su se pojavili, odnosili su pobjede tak da je i pobjeda u F1 samo pitanje vremena. A onda FEŠTA!!!

Keep your friends close...but your enemies closer!!!
- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
- hamiltongirl
- Test vozač
-
- Profesionalni vozač
-
- Profesionalni vozač
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Sad se može govorit ko će bot bolji ili lošiji, ali nikad se ne zna može BMW bit odlićan,a može im bit i očajna sezona.puba je napisao/la:Recimo Ferrari 2004-2005. Tko bi rekao da će Ferrari toliko pasti? Tko vam garantira da recimo BMW neće zeznuti u konstrukciji bolida? Onda Mclaren 2005-2006. Što se tiće slijedeće sezone mislim da bi Willams mogao jako iznenaditi
Ali ja bi najviše volio da nas iznenadi bivši Spayker sadašnji Force India F1.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
McLaren je bio loš zbog slabog motora koji se još k tome stalno kvario. Zadnja inačića Mercedesovog motora je mislim došla na VN Mađarske i tu je Kimi već bio znatno bolji.puba je napisao/la:Recimo Ferrari 2004-2005. Tko bi rekao da će Ferrari toliko pasti? Tko vam garantira da recimo BMW neće zeznuti u konstrukciji bolida? Onda Mclaren 2005-2006. Što se tiće slijedeće sezone mislim da bi Willams mogao jako iznenaditi
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
Ja mislim da oni tam nemaju kaj izgubit i to je to . Uostalom imaju kvalitetne ljude i noš važnije dva stvarno dobra vozača , tak da samo bolji mogu sljedeće godien bitpuba je napisao/la:Recimo Ferrari 2004-2005. Tko bi rekao da će Ferrari toliko pasti? Tko vam garantira da recimo BMW neće zeznuti u konstrukciji bolida? Onda Mclaren 2005-2006. Što se tiće slijedeće sezone mislim da bi Willams mogao jako iznenaditi
Kimi rules
- hamiltongirl
- Test vozač
- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
-
- Rezervni vozač
Pa da, slažem se sa svime što si napisao. Grdi je to šport malo fulaš i bok sezona.tex je napisao/la:tu je zapravo najveći rizik svih momčadi, mogu napraviti savršen bolid ali on opet nejde.puba je napisao/la:Što ako netko zezne u samoj konstrukciji? Što onda? Mogu oni biti največi, najljepši ali greške se dešavaju.
inžinjeri i konstruktori kada proračunavaju dobivaju neke vrijednosti i sa njima rade bolid. kada je bolid može biti najbolji na papiru i simulacijama, ali drugačije u praksi. u praksi se nikad nezna šta se može desiti i šta može poći po zlu.
da uzmem za primjer william-bmw, mislim da je to bilo 2004, kad su plasirali bolid sa čudnim nosom. inžinjeri su dobili da takva konstrukcija poboljšava pretjecanje bolida, da usmjerava zrak i da bolji dowforce (potisnu silu), i na papiru sve je bilo super i savšeno. počela je sezona i od tog nosa bilo je više problema nego koristi.
zaključimo, da sve kaj se dobi proračunima nemora vrijediti u praksi, a praksa uvijek prijedi u proračunima. i nemorate 100% vjerovati kad vam neka momčad iznese neke svoje tehničke podatke, jer one su dobiven proračunom a može praksa pokazat sasvim drugačije. najbolje je pričekati prve dvije utrke tek onda početi komentirati kakav je tko napravio bolid
- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač