Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
SempreGilles
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la SempreGilles »

mirza je napisao/la:sto se tice hamiltona dobar je al mi je nesto odvratan kao i njegov stari
ali mi je drago sto zagorcava alonsu posao a takode massi i kimmiju,
to i zelimo zar ne,dobru trku sa puno borbe preticanja itd.
Da, ali Hamilton nije ove sezoone jos NIKOGA pretekao izravno na stazi.... Ne računajući prve zavoje u Australiji i Maleziji.

I ja se nadam napetoj borbi do kraja---- u kojoj će na kraju pobjediti Fernando Alonso.... :badgrin: ;)
slika
Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

sjubic je napisao/la: E pa dočekao si da vidiš Lewis-ow killer instinct na stazi.
Zadovoljan? ;)
Heh danas nije bilo bas tog killer instikta na stazi. Hamilton je poceo grijesiti samo sto ga u zivotu drzi cinjenica da svi pehovi dosad su pogadjali Alonsa. Ali kako je sezona tek na polovini nije iskljuceno, dapace vrlo je vjerovatno, da ce ti pehovi prijeci na Hamiltona. Jednostavno zbog ravnoteze u svemiru.
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

sjubic je napisao/la: Dado krivo si shvatio.Mislio sam na prestizanje na stazi a ne samo nakon starta i pokazao je kako se to radi brzo i ubojito.
Inače za tvoju informaciju ovo je Lewisu najomrženija staza jer na njoj nikad nije postigao neki zapaženi rezultat.Uvijek je imao problema u bilo kojoj od ostalih serija.Sam je izjavio da više voli staze koje ne pozna nego stazu u Francuskoj.Od danas to mu je najbolji rezultat.
Sva sreća pa ta staza otpada iz kalendara.
Paa Lewis je vozio najbrzi treci sektor u utrci sto pokazuje da ipak je on prije svega profesionalac i mislim da tu volim/ne volim ne igra preveliku ulogu. Ipak je vozacko umijece prvenstveno limitirano mogucnostima bolida. Nije to nista novo. Ali kako stvari stoje McLaren ima vrlo ozbiljan problem jer je evidentno sporiji od Ferrarija. Ne puno, ali dovoljno da ne moze do pobjede.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

dado je napisao/la:
sjubic je napisao/la: E pa dočekao si da vidiš Lewis-ow killer instinct na stazi.
Zadovoljan? ;)
Heh danas nije bilo bas tog killer instikta na stazi. Hamilton je poceo grijesiti samo sto ga u zivotu drzi cinjenica da svi pehovi dosad su pogadjali Alonsa. Ali kako je sezona tek na polovini nije iskljuceno, dapace vrlo je vjerovatno, da ce ti pehovi prijeci na Hamiltona. Jednostavno zbog ravnoteze u svemiru.
Mislim da nisi u pravu jer je Hamilton jedan supertalent koji je došao u F1. On nije jedan od onih koji plaćaju mjesto, on ga je zaslužio probijanjem do F1. Imao je sreće jedino što je završio u Mercu koji je napravio konkurentan bolid i on sada može pokazati sve svoje znanje!

Jako sličan njemu je i Kubica! On je za razliku od Lewisa došao u BMW koji je ipak malo slabiji, ali u svakoj utrci se vidi da je Kubica isto tako jedan veliki talent i mislim da kad bi bio sada u Mercu ili Ferrariju da bi se isto borio za naslov! :D
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Schumy.d je napisao/la:
dado je napisao/la:
Zadovoljan? ;)
Mislim da nisi u pravu jer je Hamilton jedan supertalent koji je došao u F1. On nije jedan od onih koji plaćaju mjesto, on ga je zaslužio probijanjem do F1. Imao je sreće jedino što je završio u Mercu koji je napravio konkurentan bolid i on sada može pokazati sve svoje znanje!

Jako sličan njemu je i Kubica! On je za razliku od Lewisa došao u BMW koji je ipak malo slabiji, ali u svakoj utrci se vidi da je Kubica isto tako jedan veliki talent i mislim da kad bi bio sada u Mercu ili Ferrariju da bi se isto borio za naslov! :D

Pa većina vozača bi se sa Mclarenom borila za naslov.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kenny je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
dado je napisao/la: Heh danas nije bilo bas tog killer instikta na stazi. Hamilton je poceo grijesiti samo sto ga u zivotu drzi cinjenica da svi pehovi dosad su pogadjali Alonsa. Ali kako je sezona tek na polovini nije iskljuceno, dapace vrlo je vjerovatno, da ce ti pehovi prijeci na Hamiltona. Jednostavno zbog ravnoteze u svemiru.

Jesi siguran??? :?
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Schumy.d je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Mislim da nisi u pravu jer je Hamilton jedan supertalent koji je došao u F1. On nije jedan od onih koji plaćaju mjesto, on ga je zaslužio probijanjem do F1. Imao je sreće jedino što je završio u Mercu koji je napravio konkurentan bolid i on sada može pokazati sve svoje znanje!

Da rekao sam većina.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kenny je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Da rekao sam većina.
Točno, ali u toj većini je i Hamilton, ali i Kubica jer treba znati i iskoristiti tako moćan stroj! :?
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Schumy.d je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Jesi siguran??? :?
Da rekao sam većina.
Točno, ali u toj većini je i Hamilton, ali i Kubica jer treba znati i iskoristiti tako moćan stroj! :?
Hamilton je to već dokazao Kubica sigurno jer je jako dobar u BMW-u Heifeld, Rosberg jer on jako je dobar u Williamsu koji je jako loš ove sezone.
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

Zadovoljan? ;)
ovaj...pa sad...meni to i nije bilo tako nesto posebno.
s obzirom da mi nije omiljeni vozač ja sam prvo primjetila da se jedno vrijeme mučio iza rosberga, i čak mu nije ni priprjetio ozbiljnije...

ali ja ću uvijek naći nešto što ne valja, pa se ne obazirite na mene
;)
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Bravo za Lewisa, opet jedan hvale vrijedan razultat. Vrlo mi je čudna McM taktika ovu utrku ali oni valjda znaju najbolje. Svidjelo mi se ono uzimanje Kubice na brzinu, mislim da niti Kubica nije bio spreman na tako nešto. 8 utrka 8 postolja. Svaka čast.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
LuDi_AnalBoy
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la LuDi_AnalBoy »

Kenny je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
dado je napisao/la: Heh danas nije bilo bas tog killer instikta na stazi. Hamilton je poceo grijesiti samo sto ga u zivotu drzi cinjenica da svi pehovi dosad su pogadjali Alonsa. Ali kako je sezona tek na polovini nije iskljuceno, dapace vrlo je vjerovatno, da ce ti pehovi prijeci na Hamiltona. Jednostavno zbog ravnoteze u svemiru.

Kao Alonso?? :lol: :D :lol:
Hamilton je zlo.....brijem da nitko nebi vozio mclaren kako ga on vozi....čak ni dvostruki svjetski prvak to ne može. :? mali jednostavno klizi po pisti...bez ijedne greške. Alonso je danas napravil par finih greškica(naravno...borio se) koje su ga mogle skupo koštati.
Gnjida
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

LuDi_AnalBoy je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Mislim da nisi u pravu jer je Hamilton jedan supertalent koji je došao u F1. On nije jedan od onih koji plaćaju mjesto, on ga je zaslužio probijanjem do F1. Imao je sreće jedino što je završio u Mercu koji je napravio konkurentan bolid i on sada može pokazati sve svoje znanje!

Kao Alonso?? :lol: :D :lol:
Hamilton je zlo.....brijem da nitko nebi vozio mclaren kako ga on vozi....čak ni dvostruki svjetski prvak to ne može. :? mali jednostavno klizi po pisti...bez ijedne greške. Alonso je danas napravil par finih greškica(naravno...borio se) koje su ga mogle skupo koštati.
Daj čovječe pa on ti je samo imao jako puno više sreće od Alonsa kome je pao krov od garaže na bolid? Alonsu ili Hamiltonu i ostali kvarovi kome su se desili :?: :?:
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Hamilton Never Wants to Leave McLaren Formula One Team

Briton Lewis Hamilton says he wants to stay at the McLaren team during his whole Formula One career, just eight races into life as a Grand Prix driver.

"I am obviously very passionate about driving a Formula one car, and there is a lot of emotion there because I have grown up with them," Hamilton told reporters at Silverstone on Thursday.

"And you go to the factory and it is perfect the way things are run, the people there the mechanics, I love everyone at the team and enjoy working with them.

"I couldn't imagine working anywhere else."

The 22-year-old Briton has been backed by McLaren for over a decade and is now enjoying a sensational debut season with them.

Hamilton is leading the championship by 14 points, having scored eight consecutive podium finishes, including two race victories.

"I have a great feeling in the team and I am not saying I am going to be here forever, I don't know how long I will be in F1, I don't know how long I want to be in F1, I might want to go and do something else, if that is a short time or a long time I feel happy to see out my career here because I am passionate about this team," he added.

The championship leader said he would not even be tempted by Ferrari if the Italian squad offered him a big amount of money.

"I don't particularly think so," Hamilton said. "I am not here for money, it's not been something that has driven me to go to F1.

"If Ron (Dennis) came up to me and said I will give you the drive but you are not going to get paid, then any driver would have jumped at it. And I still believe that is the same thing.

"For sure driving around you want to be respected, and at some point you have to be paid your value but that is not something that drives me. I am really, really happy here, but you don't know what is going to happen.

"If I am not happy here then we have to sit down and talk but that is not the case."
Mislim da ovo jako mnogo govori o Lewisovoj privrženosti McM timu koja sigurno nije neuzvraćena ;)[/quote]
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

p@rtibrejker je napisao/la:

Briton Lewis Hamilton says he wants to stay at the McLaren team during his whole Formula One career, just eight races into life as a Grand Prix driver.

"I am obviously very passionate about driving a Formula one car, and there is a lot of emotion there because I have grown up with them," Hamilton told reporters at Silverstone on Thursday.

"And you go to the factory and it is perfect the way things are run, the people there the mechanics, I love everyone at the team and enjoy working with them.

The 22-year-old Briton has been backed by McLaren for over a decade and is now enjoying a sensational debut season with them.

Hamilton is leading the championship by 14 points, having scored eight consecutive podium finishes, including two race victories.

"I have a great feeling in the team and I am not saying I am going to be here forever, I don't know how long I will be in F1, I don't know how long I want to be in F1, I might want to go and do something else, if that is a short time or a long time I feel happy to see out my career here because I am passionate about this team," he added.

The championship leader said he would not even be tempted by Ferrari if the Italian squad offered him a big amount of money.

"I don't particularly think so," Hamilton said. "I am not here for money, it's not been something that has driven me to go to F1.

"If Ron (Dennis) came up to me and said I will give you the drive but you are not going to get paid, then any driver would have jumped at it. And I still believe that is the same thing.

"For sure driving around you want to be respected, and at some point you have to be paid your value but that is not something that drives me. I am really, really happy here, but you don't know what is going to happen.

"If I am not happy here then we have to sit down and talk but that is not the case."
Mislim da ovo jako mnogo govori o Lewisovoj privrženosti McM timu koja sigurno nije neuzvraćena ;)

bla,bla,bla...
baš me zanima hoće pjevati tako kad za početak dođu mehanički kvarovi, pa kasnije i sušne sezone, kad bolid ne će biti dovoljno dobar da se bori za naslov :!:
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
LuDi_AnalBoy
Početnik
Početnik

Magic Alonso je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:

Mislim da ovo jako mnogo govori o Lewisovoj privrženosti McM timu koja sigurno nije neuzvraćena ;)

bla,bla,bla...
baš me zanima hoće pjevati tako kad za početak dođu mehanički kvarovi, pa kasnije i sušne sezone, kad bolid ne će biti dovoljno dobar da se bori za naslov :!:
Seronjo!
Tko si ti da sumnjaš u Hamiltonove riječi????
Ja mu vjerujem....dečko živi za taj sport i za tu momčad!
Slomit će tog vašeg šupka Alonsa!!!! :lol: :mrgreen:
Gnjida
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

LuDi_AnalBoy je napisao/la:Slomit će tog vašeg šupka Alonsa!!!! :lol: :mrgreen:
Pa naravno da će ga slomit, taj nema pojima o vožnji bolida :roll: nitko i ništa , da mi znati tko mu je dao to mjesto u McLarenu, trebao je ostat u Minardiju i otić zajedno s njima, tako da više nitko ne vidi niti ne čuje za njega. :x>>
mirza

Post Postao/la mirza »

[q
Tko si ti da sumnjaš u Hamiltonove riječi????
Ja mu vjerujem....dečko živi za taj sport i za tu momčad!
Slomit će tog vašeg šupka Alonsa!!!! :lol: :mrgreen:[/quote]
nisam bas siguran u to da ce alonso tako lako odustat,ima sanse kao i raikkonen,pitanje je ko ce imati vise srece sa bolidom i ko je manje pod pritiskom,luisu je dovoljno da zavrsava utrke na podijumu dok ovaj momcadski kolega mora srljati i raditi nemoguce i tada greske moraju dolazit same po sebi. gospodin luis je do sada imao dobra vremana na kvalifikacijama i dobar start,na njemu je bilo samo da sprovede trku do kraja.
jednom ce morat kiksat(-10) do kraja prvenstva,ipak raikkonen je Bog za sve njih.(shumaheru skidam kapu)
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Senna je napisao/la:
Pa naravno da će ga slomit, taj nema pojima o vožnji bolida :roll: nitko i ništa , da mi znati tko mu je dao to mjesto u McLarenu, trebao je ostat u Minardiju i otić zajedno s njima, tako da više nitko ne vidi niti ne čuje za njega. :x>>

???????????????????????????????????????????????????????????????????
nisam dugo na forumu no nisam baš naviko na ovakve postove senne
1982 UCV 1919
Marko FF

Post Postao/la Marko FF »

Dr. DJ je napisao/la:
Senna je napisao/la:

????? u čemu je tvoj problem, da li si čuo za ironiju kada?..nakon svih bezgeljanja i on se pridružio, ja nisam fan Alonsa ali ljudi su ovdje počeli masovno dolaziti i kenjat gluposti pa čovjek ima dvije titule zar su mu sa neba pale?
tko drugom jamu kopa nos
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Marko FF je napisao/la:
Dr. DJ je napisao/la:
Senna je napisao/la: Pa naravno da će ga slomit, taj nema pojima o vožnji bolida :roll: nitko i ništa , da mi znati tko mu je dao to mjesto u McLarenu, trebao je ostat u Minardiju i otić zajedno s njima, tako da više nitko ne vidi niti ne čuje za njega. :x>>

????? u čemu je tvoj problem, da li si čuo za ironiju kada?..nakon svih bezgeljanja i on se pridružio, ja nisam fan Alonsa ali ljudi su ovdje počeli masovno dolaziti i kenjat gluposti pa čovjek ima dvije titule zar su mu sa neba pale?
Ma naravno Alonso još uvijek nije 100% siguran u bolid pa nemože niti dati 100% ista stvar kao i Kimi, ali i to će se promijeniti ako ne ove onda slijedeće godine.
LuDi_AnalBoy
Početnik
Početnik

Ahahahahahah!!!! Kak ljudi ne kuže fore???? :lol: :lol: :lol:
Morao sam reagirati jer mi idu na živce tikvani koji stalno sračkaju kak Hamilton ima sreće,a kak Alosa stalno prati nesreća!!! :?
Fakat mi se bljuje od toga! :shock:
Prvi put u povjesti ovakav fenomen se pojavi u F1....i vi ste svjedoci svega toga....i uporno kenjate protiv njega!!??
A on,ne samo da će biti prvak ove godine....nego i iduće...i one iza nje i tako dalje i tako dalje.....

Samo jedan čovjek može ga zaustaviti....ali taj više ne vozi....prestao je prošle godine :cry: :cry:
Gnjida
Tifosina
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tifosina »

Mislim da je L.Hamilton izvrstan vozač. ;)
Ne prepiri se s budalom- ljudi možda neće
uočiti razliku.
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

LuDi_AnalBoy je napisao/la:Samo jedan čovjek može ga zaustaviti....ali taj više ne vozi....prestao je prošle godine :cry: :cry:
I bolje da ti ga nema, sada bi i on zajedno s Alonsom i Raikkonenom završio u hrpi šupaka koje "praši" neki mali crni dećkić.

Zamislite natpise po britanskim novinama "Hamilton bolji od M.Schumachera". I takvo sranje ide iz jednih novina u druge, grozno. Svaka čast! čovjek se riješio muka, ova sezona mu zaista nebi bila potrebna.
LuDi_AnalBoy
Početnik
Početnik

Senna je napisao/la:
LuDi_AnalBoy je napisao/la:Samo jedan čovjek može ga zaustaviti....ali taj više ne vozi....prestao je prošle godine :cry: :cry:
I bolje da ti ga nema, sada bi i on zajedno s Alonsom i Raikkonenom završio u hrpi šupaka koje "praši" neki mali crni dećkić.

Zamislite natpise po britanskim novinama "Hamilton bolji od M.Schumachera". I takvo sranje ide iz jednih novina u druge, grozno. Svaka čast! čovjek se riješio muka, ova sezona mu zaista nebi bila potrebna.
Bojim se da ovaj put možda imaš i pravo! :lol:
Gnjida
Odgovori