Moto3 kolko sam popratio nije bio onak kak zna biti, Moto2 nisam uspio ulovit, a MotoGP sam očekivao bolju utrku. Ne da je bilo loše, ali sve se tako posložilo da je ovo mogao biti klasik. Al dobro, što je tu je, svijet ide dalje.
Marquez klasika

Di se sjetio one proslave s plivanjem
Dovi iskoristio uvijete i prilike. Možda je i zaslužio pobjedu, ali MM je jednostavno predobar.
Espargaro (Aleix) izvukao maksimum danas, bolje nije išlo. Pedrosa ga je dugo napradao i dugo je vračao poziciju, ali kad je ovaj dobio 2 zavoja slobode bilo je gotovo.
Koja šteta da Rossi nije bio u vrhu mislim da bi se ravnopravno s Marquezom borio, ali kriva taktika, gubljenje vremena dok se obiđu ostali vozači i 5. mjesto je vrh.
Lorenzo pak razočarenje utrke, a bogme i (zasad) sezone. Prvo onaj pad u Katru, pa jump start u Americi, pa utrke u kojima je Rossi jednostavno bio bolji (danas, Catalunya, Jerez...) i bodovni zaostatak je velik(za Rossijem, Marquez je svoja galaksija). Danas ne kužim kaj nije valjalo, ok - izgubio je nešto vremena kasnijom promjenom na slick, ali čovječe Rossi je s tim motorom nizao vremena dostojna top 3 i prelazio sve živo ispred sebe, a on gubio mjesta od ovih rinkiča dole.
Btw - ko je onaj Parckes koji je neko vrijeme bio u top 10?
Edit:
Lorenzov Twitter
There are no excuses. One of my worst races in MotoGP. Sorry to the fans and my team. Thanks for the support!