Utrke 2012 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: VN Europe, Valencia Street Circuit, 22.-24.6.2012.

Post Postao/la gringo73 »

King iCool je napisao/la:Ne razumijem zašto svi tako mrzite Valenciju...Istina, nije baš da se može puno pretjecati ali to je bio slučaj na svakoj stazi prije uvođenja DRS-a. A ruku na srce ako je utrka dosadna kao prošle godine to je zato jer neki bolid puno bolje tamo funkcionira od ostalih. Za vozače je staza dosta zahtjevna,zadnji sektor je pun brzih zavoja i vrijeme je uvijek odlično...i prije ćemo vidjeti pretjecanje u Valenciji nego u Monacu.
Ja se veselim vikendu.
Hvala Bogu pa je ova muka završila - to je bila tvoja prva rečenica kao komentar nakon prošlogodšnje trke. :D
Sad sam bacio oko na ocjene nakon trke, od 55 glasova forumaša; 14 je dalo jedinicu, 13 dvicu, 12 tricu... zajednički zaključak velike večine je bio - katastrofa! Maurice Hamilton je imao dobar uvod u svom blogu: "Sebastian Vettel led every lap of last year's European Grand Prix, his advantage rarely being under two seconds. When the race first came to this corner of Spain in 2008, there were four on-track overtaking moves; a year later there was just one. Even with DRS last year, the Grand Prix was hardly a Passing Fest. That sums up Valencia in all its boring glory." Nekako se nadam iznenađenju, aaaaaaaliiiiiii.... :roll:
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ma bilo kako bilo , dosadna je i meni al je gušt zato gledat bolide kako jure . Jedva čekam !
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

gringo73 je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Ne razumijem zašto svi tako mrzite Valenciju...Istina, nije baš da se može puno pretjecati ali to je bio slučaj na svakoj stazi prije uvođenja DRS-a. A ruku na srce ako je utrka dosadna kao prošle godine to je zato jer neki bolid puno bolje tamo funkcionira od ostalih. Za vozače je staza dosta zahtjevna,zadnji sektor je pun brzih zavoja i vrijeme je uvijek odlično...i prije ćemo vidjeti pretjecanje u Valenciji nego u Monacu.
Ja se veselim vikendu.
Hvala Bogu pa je ova muka završila - to je bila tvoja prva rečenica kao komentar nakon prošlogodšnje trke. :D
Sad sam bacio oko na ocjene nakon trke, od 55 glasova forumaša; 14 je dalo jedinicu, 13 dvicu, 12 tricu... zajednički zaključak velike večine je bio - katastrofa! Maurice Hamilton je imao dobar uvod u svom blogu: "Sebastian Vettel led every lap of last year's European Grand Prix, his advantage rarely being under two seconds. When the race first came to this corner of Spain in 2008, there were four on-track overtaking moves; a year later there was just one. Even with DRS last year, the Grand Prix was hardly a Passing Fest. That sums up Valencia in all its boring glory." Nekako se nadam iznenađenju, aaaaaaaliiiiiii.... :roll:
Tako je i bilo prošle godine, ali ove bi mogli naći neki (umjetni) način da napravo Show (must go on-Bernie).
Samo neka se trkaju.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

gringo73 je napisao/la:
Ja se veselim vikendu.
Pa napisao sam da je malo dosadno bilo. :biggrin: Ja se samo ne slažem s tim da je staza po konfiguraciji toliko loša - barem meni nije.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

King iCool je napisao/la: Pa napisao sam da je malo dosadno bilo. :biggrin: Ja se samo ne slažem s tim da je staza po konfiguraciji toliko loša - barem meni nije.
..ajd' ne sxxi...razotkrio te... :D
...a sad ozbiljno - što je u toj konfiguraciji dobro, zanimljivo, jedinstveno, posebno...?barem tebi - ne navodi mi izjave vozača kako je zeznuto voziti neki sektor jer to imamo na svakoj stazi.... :?:
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Toon je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Pa napisao sam da je malo dosadno bilo. :biggrin: Ja se samo ne slažem s tim da je staza po konfiguraciji toliko loša - barem meni nije.
..ajd' ne sxxi...razotkrio te... :D
...a sad ozbiljno - što je u toj konfiguraciji dobro, zanimljivo, jedinstveno, posebno...?barem tebi - ne navodi mi izjave vozača kako je zeznuto voziti neki sektor jer to imamo na svakoj stazi.... :?:
A jbt. Razotkrio? Pogledaj šta sam prvo napisao tamo."Ne znam zašto ta stazi ima toliko hejtera ali meni je ok. Za vozače dosta zahtjevana,bolid mora biti doro podešen jer bi i najmanja greška mogla rezultirati zabijanjem u zid...ja se veselim vikendu." I dalje imam isto mišljenje. Meni je staza o.k! Šta tu imam za objašnjavat? To ti je kao kad ti vidiš neku curu i veliš da je dobra a tvoj frend veli da je ružna...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

King iCool je napisao/la: A jbt. Razotkrio? Pogledaj šta sam prvo napisao tamo."Ne znam zašto ta stazi ima toliko hejtera ali meni je ok. Za vozače dosta zahtjevana,bolid mora biti doro podešen jer bi i najmanja greška mogla rezultirati zabijanjem u zid...ja se veselim vikendu." I dalje imam isto mišljenje. Meni je staza o.k! Šta tu imam za objašnjavat? To ti je kao kad ti vidiš neku curu i veliš da je dobra a tvoj frend veli da je ružna...
...ovo: :D - nakon rijeći razotkrio i točke ima svoju svrhu ali 'ajde nastavi se ljutit, što ću ti ja...citat "najmanja greška bi mogla rezultirati zabijanjem o zid" - i do sada smo u ove četiri godine vidjeli koliko zabijanja u zid?..koliko se ja sjećam jedino zabijanje je bilo 2010 webbera u japanca i još jedno na istoj trci ali mi se ne da tražit sudionike...očigledno su sve momčadi totalno nepogrešive...
...a što se cura tiče...gotovo me strah pomisliti kako izgleda tvoja "idelana žena" ako neko može reći za nju da je ružna :D ...izzy, znam da je vruće no ne trebamo odmah sve shvatiti ko "prozivke"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Toon je napisao/la:
King iCool je napisao/la: A jbt. Razotkrio? Pogledaj šta sam prvo napisao tamo."Ne znam zašto ta stazi ima toliko hejtera ali meni je ok. Za vozače dosta zahtjevana,bolid mora biti doro podešen jer bi i najmanja greška mogla rezultirati zabijanjem u zid...ja se veselim vikendu." I dalje imam isto mišljenje. Meni je staza o.k! Šta tu imam za objašnjavat? To ti je kao kad ti vidiš neku curu i veliš da je dobra a tvoj frend veli da je ružna...
...ovo: :D - nakon rijeći razotkrio i točke ima svoju svrhu ali 'ajde nastavi se ljutit, što ću ti ja...citat "najmanja greška bi mogla rezultirati zabijanjem o zid" - i do sada smo u ove četiri godine vidjeli koliko zabijanja u zid?..koliko se ja sjećam jedino zabijanje je bilo 2010 webbera u japanca i još jedno na istoj trci ali mi se ne da tražit sudionike...očigledno su sve momčadi totalno nepogrešive...
...a što se cura tiče...gotovo me strah pomisliti kako izgleda tvoja "idelana žena" ako neko može reći za nju da je ružna :D ...izzy, znam da je vruće no ne trebamo odmah sve shvatiti ko "prozivke"...
hahahaha dobra :biggrin:

Meni je staza bezveze King neznam po čemu je bolja od Monaca, ako sam ovo dobro shvatio što je napisao Gringo nisi u pravu za prestzanja, a to da i najmanja greška može rezultirat zabijanjem u zid nemogu se nikako složit, jer su zone izljetanja dosta široke, a u Monacu to nije stučaj, tamo skoro da ih ni nema
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Meni je na ovoj stazi jedino dobar zadnji sektor. Počinje sa desnim hairpinom, nastavlja se kombinacijom brzih zavoja lijevo-desno-desno, malo pravca pa desno-lijevo-lijevo-desno i dok si u tom desnom kočiš za lijevi hairpin nakon čega je startno-ciljna ravnina. To mi je jedini dobar dio na ovoj stazi
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Ali staza ima i najiritantniji zavoj u cijeloj sezoni! Pitajte Hamiltona ako ne vjerujete :)
Samo neka se trkaju.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Koji mu je iritantan?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
dmarijon
Legenda
Legenda

sad ga ne mogu naći.. nevjerojatno. onaj stvarno glupi zavoj, gdje ide skroz malo i nezgodno cik cak. Ili su ga makli? ... Sjećam se da ga je nekad Hamilton kritizirao.
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

dmarijon je napisao/la:sad ga ne mogu naći.. nevjerojatno. onaj stvarno glupi zavoj, gdje ide skroz malo i nezgodno cik cak. Ili su ga makli? ... Sjećam se da ga je nekad Hamilton kritizirao.
maknut ga nisu mogli sigurno je je konfiguracija ista od 2008 .
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Prvi slobodni trening:
slika
slika
Zadnja izmjena: elder, dana/u 22 lip 2012, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
Darkness rises when silence dies
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

McLaren će bit govno tu.
Svi su donijeli nove dijelove - Ferrari, Red Bull cijeli zadnji kraj, Mercedes, Lotusi, a McLaren ništa. Nadam se da bar spremaju neku bombu za Silverstone, barem nekih 5,6 sekundi po krugu da dobiju :D :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Slash je napisao/la:McLaren će bit govno tu.
Svi su donijeli nove dijelove - Ferrari, Red Bull cijeli zadnji kraj, Mercedes, Lotusi, a McLaren ništa. Nadam se da bar spremaju neku bombu za Silverstone, barem nekih 5,6 sekundi po krugu da dobiju :D :D.
Nis to ne mora znaciti :) Mclaren bude tu jak kao i obicno uzalud i red bullu i ferrariju novi djelovi kad mclaren i hamilton pobjeđuju u nedjelju :)
Slaven Oprosti

Post Postao/la Slaven Oprosti »

dmarijon je napisao/la:sad ga ne mogu naći.. nevjerojatno. onaj stvarno glupi zavoj, gdje ide skroz malo i nezgodno cik cak. Ili su ga makli? ... Sjećam se da ga je nekad Hamilton kritizirao.
Polupani lončići,vjerojatno si mislio na ovu Singapursku šikanu:

slika
"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

elder je napisao/la:
Slash je napisao/la:mclaren i hamilton pobjeđuju u nedjelju :)
To možeš zaboravit. Ove sezone još niti jednom nije pobjedio vozač koji je na utrku došao kao vodeći u prvenstvu ;)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

A cuj vidli bumo rekli su slepci :)
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Prvih 15 unutar 1 sekunde, zanimljivo
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

drugi slobodni trening:
slika
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Super su ti McLareni elder ;).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Slash je napisao/la:Super su ti McLareni elder ;).
Ja se uopce ne brinem, ovo je vise manje nebitno. Sutra budemo vidli pravu sliku :)
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Jel neko zna kad počinje GP2 i GP3?

EDIT: Upravo tu di je bila i F1 http://www.vipbox.tv/watch/48954/1/f1-- ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

elder je napisao/la:
Slash je napisao/la:Super su ti McLareni elder ;).
Ja se uopce ne brinem, ovo je vise manje nebitno. Sutra budemo vidli pravu sliku :)
Hamilton: Today we got it wrong
:D
http://www.planetf1.com/driver/3213/783 ... t-it-wrong" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaključano