pa bio sam i prosle godine u 4. mjesecu stavio da ce Webber poc s porscheom pa gle čudaKenny je napisao/la:Odakle ti to? sezona nije ni počela, a već počinju nta nagađanja

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
pa bio sam i prosle godine u 4. mjesecu stavio da ce Webber poc s porscheom pa gle čudaKenny je napisao/la:Odakle ti to? sezona nije ni počela, a već počinju nta nagađanja
hop, pa jel nije prosle god potpisao na dvije??F1NAC je napisao/la:Navodno Jenson ce u Belgiji najavit da ide u penziju nakon ove sezone
Bottas je sa 15 dosao na 6. Ali da jenson je isto super napredovao... Dapace, sad kad gledam malo unazad, jenson nije vrhunac vozaca, po samom talentu i ne izvlaci iz auta 120% nikada, ali je stari lisac, takticki genij, jucer nije imao ni jedan prolazak na stazi, nakon starta je bio 11. I na kraju je zavrsio 4. Sto se nakon dsq ricciarda pokazalo kao trece!!! Kad pogledam unazad lik je vec 15 god u F1, nije sigurno tu jer je lijep.... I bit ce mi zao stvarno zao kad bude napustao sport...Domi je napisao/la:Super utrka, najveći napredak od svih ak se ne varam
Zaboravljate činjenicu da mu je jako pomogao SC,našao se na idealnom mjestu u trenutku kad je SC izašao na stazu i iskoristio je to zaradivši mislim tri pozicijeMcLewis je napisao/la:Bottas je sa 15 dosao na 6. Ali da jenson je isto super napredovao... Dapace, sad kad gledam malo unazad, jenson nije vrhunac vozaca, po samom talentu i ne izvlaci iz auta 120% nikada, ali je stari lisac, takticki genij, jucer nije imao ni jedan prolazak na stazi, nakon starta je bio 11. I na kraju je zavrsio 4. Sto se nakon dsq ricciarda pokazalo kao trece!!! Kad pogledam unazad lik je vec 15 god u F1, nije sigurno tu jer je lijep.... I bit ce mi zao stvarno zao kad bude napustao sport...Domi je napisao/la:Super utrka, najveći napredak od svih ak se ne varam
Je, ali kak je spretno u zadnjoj militisucinki sekunde smotao u box, i tamo je zaradio tri, i kroz drugi box jos dvije pozicije...Chuck Norris je napisao/la:Zaboravljate činjenicu da mu je jako pomogao SC,našao se na idealnom mjestu u trenutku kad je SC izašao na stazu i iskoristio je to zaradivši mislim tri pozicijeMcLewis je napisao/la:Bottas je sa 15 dosao na 6. Ali da jenson je isto super napredovao... Dapace, sad kad gledam malo unazad, jenson nije vrhunac vozaca, po samom talentu i ne izvlaci iz auta 120% nikada, ali je stari lisac, takticki genij, jucer nije imao ni jedan prolazak na stazi, nakon starta je bio 11. I na kraju je zavrsio 4. Sto se nakon dsq ricciarda pokazalo kao trece!!! Kad pogledam unazad lik je vec 15 god u F1, nije sigurno tu jer je lijep.... I bit ce mi zao stvarno zao kad bude napustao sport...Domi je napisao/la:Super utrka, najveći napredak od svih ak se ne varam
BUTTON CHECKLIST
>Too much understeer [ ]
>Too much oversteer [ ]
>Tyres too hot [ ]
>Tyres too cold [ ]
>Tyres too rubbery [ ]
>Tyres too worn [ ]
>Other cars driving too fast [ ]
>Track too wet [ ]
>Track too dry [ ]
>It's too windy [ ]
>Team keep talking to me on radio [ ]
>Engine too loud [ ]
>My feet hurt [ ]
>Jessica was too rough last night [ ]
ima samo jedan sitan problemcic:D ugovor za sljedecu sezonuToon je napisao/la:Button se ne da u penziju...pustio je korijenje i nošalantno tvrdi:
"I still feel very young at heart, fitter than ever, and I have all that experience,"
"I am in a great position, I have a lot more to give in the future in F1.
"I definitely cannot see an end to my career. This is where I want to be in my future."
CIJELI ČLANAK AUTOSPORT
...nećemo se mi njega tako brzo riješiti...
bojim se da i je to ono najgore...to mu je zadnji problemčić tj. moji mu nude a on se još i cjenika...F1NAC je napisao/la: ima samo jedan sitan problemcic:D ugovor za sljedecu sezonu
Zašto? Vettel je zaslužio to 3. mjesto . Bilo bi i bolje da je mogao proći "raketu" Pereza.King iCool je napisao/la:Jooj da je Massa barem još i fetelja pobrao... ali nećemo se sada žalit, nakon starta je katastrofalno izgledalo.