Evo nadam se da nećete zamjeriti što tu pišem
Sad sam bio na piću sa plavušicom. Popričali i tako to, opalio sam slikicu sa Nikonom Ode čovjek obavit neke sitnice i ode u Pakoštane. Pa sutra kod Frane, pa kod Bibe, Zwekija i Senne...
Pozzz
EDIT: Kaže da je stigao u Pakoštane. Brzo je stigao s obzirom da nije odmah krenuo
Zadnja izmjena: red_devil, dana/u 11 lis 2008, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
hahah... baš mi je javio zweki da se čuo sa njim... a ništa, ja sam već isprobala Nikona pa neću opaliti slikicu nago ću njega daviti... nitko ti neće zamjeriti... ipak je to naša plavuša... jedva čekam da ga vidim sutra...
p.s. zweki i ja ćemo umjesto nikona uzeti motorček....hihi
Plavuša nije došla do Ogulina jer mu je bilo previše izvan puta, a iovako je došao doma tek u 9, po užasnoj magli.
Budem malo pričao priču, i ubacio koju slikicu, ali ne tu. Dobro, t ću isto stavit koju sliku
ajd ti pročitaj moj post iznad. Nema šanse da bi stigao, niti sam to ikada potvrdio.
Jednom ću ić baš za Ogulin i onda ću doć, ovako nisam mogao usput. Uglavnom, kraj priče, dosta off-a!
Super fotka 47. Jedino bi bilo više fora da ti je taj isti list uslikan tako da ovo lijevo ipak ne bude baš tako jako tamno. Možda malo manje za podjeljak.
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Pa iako nisam neki profić dat ću ti iskrenu kritiku(nemoj zamjerit )...slika je preetamna(barem meni)...nema razlike u bojama,nedostaje svjetlosti, malo je mutna(na prvi pogled)!
Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
Cool Finn je napisao/la:Pa iako nisam neki profić dat ću ti iskrenu kritiku(nemoj zamjerit )...slika je preetamna(barem meni)...nema razlike u bojama,nedostaje svjetlosti, malo je mutna(na prvi pogled)!
ja bi dodao da nema nečega na što bi uhvatio okom, jer je prilično jednolično, ali to je vjerovatno zbog razloga gore navedenih. nađi drvo s više lišća
Ma zašto bi zamjerio, tako i treba dati kritiku ako je slika dobra kažeš da je dobra, a ako nije kažeš da nije. Probao sam i svjetlije, ali onda je bilo presvjetlo.
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja - dmarijon
Kenny neću ti reći da je preobična, reci ti meni kakva je za godinu dana. Pokušaj sa malo literature Tom Ang Priručnik o Digitalnoj fotografiji. Malo je starija knjiga ali savjeti i upute i dalje drže vodu.
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally