Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Scuderia je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:
nisu oni od jucer u ovome..... [-X [-X
Narvno, a najjaca stvar u svemu ovome je ova:
Damit entspricht der neue Ferrari in diesem Punkt hundertprozentig dem Reglement, sodass einem Start beim Saisonauftakt in Australien nichts mehr im Weg steht.
Sta hoce reci: Novi Ferrari time je u skladu s pravilima, nista se vise ne moze isprijeciti na pocetku prve utrke.

Bravo majstori =D>

Pa nek sad netko kaze da je F60 ilegalan :D
da...jos 57 dana do prve pobjede za LEGALNI F60 :biggrin: :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ferrari-BiH je napisao/la: da...jos 57 dana do prve pobjede za LEGALNI F60 :biggrin: :biggrin:
Da :D , po mogucnosti dvostruke pobjede, bilo bi vrijeme, vec 5 godina nismo tamo imali 2. vozaca na 1-2 :shock:
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 30 sij 2009, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: da...jos 57 dana do prve pobjede za LEGALNI F60 :biggrin: :biggrin:
Da :D , pomogucnosti dvostruke pobjede, bilo bi vrijeme, vec 5 godina nismo tamo imali 2. vozaca na 1-2 :shock:
Pa i bio bi red....i jos da Vettel bude 3. to bi bio start sezone iz snova....za mene :lol:
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

LOL. Propeti konjići će biti opasni na stazi... kad vidite u prijenosu da u zrak lete dvije žute kacige znat ćete da su Massa i Lewis imali mali incident... ka bummmmmm... :lol: Takni me i letiš u zrak... :lol:

Citiram kolegu Scuderiu: "Ma znaju oni šta rade"... lol
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

MP4don je napisao/la:LOL. Propeti konjići će biti opasni na stazi... kad vidite u prijenosu da u zrak lete dvije žute kacige znat ćete da su Massa i Lewis imali mali incident... ka bummmmmm... :lol: Takni me i letiš u zrak... :lol:

Citiram kolegu Scuderiu: "Ma znaju oni šta rade"... lol
nemoj nam kvariti atmosferu :biggrin: :biggrin: :biggrin: :D :D :D :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Ako se gledaju ukupne statistike, sto se tice Australije Mclaren je bolji od nas.tj. ima vise pobjeda.

Oni 9, mi 7.

Ali ako gledamo samo statistiku po tome gdje se vozilo / Melborune/, tu ispada da smo mi bolji :)

Mi imamo 6 pobjeda, Mclaren 4.

Eto malo statistike, nikome ne skodi.
slika
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
Da :D , pomogucnosti dvostruke pobjede, bilo bi vrijeme, vec 5 godina nismo tamo imali 2. vozaca na 1-2 :shock:
Pa i bio bi red....i jos da Vettel bude 3. to bi bio start sezone iz snova....za mene :lol:

vettel vozi red bull renault... bolje se nadaj da buemi bude na trećem... hehehe... zeza... znam šta želiš da kažeš...
slika
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

47 je napisao/la:pa vjerovatno bi i na drugim krilima imali baterije, pa ako treba mjenjati, mjenja se sve komplet. ne?

a kolike su te baterije uopće? kužim da ih stave u nos, ali baš na krilo...čudno!
Na znam koliko je ukupna masa tih baterija, ali zamisli si ploćice velićine mobitel baterija zaljepljene ispod krila (naravno u još manjem praktičnijem (minimalnom pakiranju)
Što opet postavlja pitanje što kad počne kiša????? i ako vlaga dohvati baterije? :?
Doduše imali su kiše ovo proljeće na testiranjima dovoljno, no testiranja su jedno, ali drugo je kad ti auto ispred tebe digne oblak vode
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Ako ih dohvati vlaga!? LOL
Pa nisu ih valjda samo selotejpom zaljepili ispod krila. Vjerovatno se netko sjetio nekog pametnijeg rješenja.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

darky je napisao/la:
47 je napisao/la:pa vjerovatno bi i na drugim krilima imali baterije, pa ako treba mjenjati, mjenja se sve komplet. ne?

a kolike su te baterije uopće? kužim da ih stave u nos, ali baš na krilo...čudno!
Na znam koliko je ukupna masa tih baterija, ali zamisli si ploćice velićine mobitel baterija zaljepljene ispod krila (naravno u još manjem praktičnijem (minimalnom pakiranju)
Što opet postavlja pitanje što kad počne kiša????? i ako vlaga dohvati baterije? :?
Doduše imali su kiše ovo proljeće na testiranjima dovoljno, no testiranja su jedno, ali drugo je kad ti auto ispred tebe digne oblak vode
pa imali su pehova nekih u proteklim godinama, ali da su toliki idioti tesko je povjerovati....nisu to ljudi sa 4 razreda osnovne skole (i to preko stele)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ferrari-BiH je napisao/la: pa imali su pehova nekih u proteklim godinama, ali da su toliki idioti tesko je povjerovati....nisu to ljudi sa 4 razreda osnovne skole (i to preko stele)
Gledaj malo i s druge strane, ne bi oni to samo bezeveze stavili na krilo. Sigurno imaju neke dobre razloge za to. Možda se to čini nama kao promašaj, a možda se ispostavi da je zapravo taj potez odličan i možda ga svi počnu koristiti. Mi nećemo znati kakve vizije imaju ti stručnjaci u svojim glavama!
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Gledaj malo i s druge strane, ne bi oni to samo bezeveze stavili na krilo. Sigurno imaju neke dobre razloge za to. Možda se to čini nama kao promašaj, a možda se ispostavi da je zapravo taj potez odličan i možda ga svi počnu koristiti. Mi nećemo znati kakve vizije imaju ti stručnjaci u svojim glavama!
Zaboravio si reci ovo: " Nisu ludi trosit novce na to, da ne valja". A cini se da valja, tako da..... :)
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Ne vjerujem u tu priču jer gubitak i rizik za vozača bi bio jako velik pošto kablovi bi trebali proći kroz vozačev "radni prostor", a negdje sam pročitao da se spominje napon oko 600V! Iako - baterije se mogu oblikovati npr Li-polymer tako da bi cijelo krilo moglo biti baterija teorijski ali IMHO nerazumno jer vozači već sad spominju moguću (vrlo vjerovatnu) veću potrošnju kompletnih noseva bolida uslijed bliskih susreta...možda je bolid samo bio mekše podešen i zbog toga se prednje krilo toliko približavalo podlozi.
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

ja imam pitanje jer se može sada sa novim pravilima koristiti ona ferrarijeva rupa na nosu
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

almeida je napisao/la:ja imam pitanje jer se može sada sa novim pravilima koristiti ona ferrarijeva rupa na nosu
NE

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Piše da ove godine neće biti besplatnih naljepnica za naručiti na shellovoj stranici :(
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Vuksa_KC je napisao/la:Piše da ove godine neće biti besplatnih naljepnica za naručiti na shellovoj stranici :(
da vidio sam....steta bas sam nasao mjesta za nove
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: pa imali su pehova nekih u proteklim godinama, ali da su toliki idioti tesko je povjerovati....nisu to ljudi sa 4 razreda osnovne skole (i to preko stele)
Gledaj malo i s druge strane, ne bi oni to samo bezeveze stavili na krilo. Sigurno imaju neke dobre razloge za to. Možda se to čini nama kao promašaj, a možda se ispostavi da je zapravo taj potez odličan i možda ga svi počnu koristiti. Mi nećemo znati kakve vizije imaju ti stručnjaci u svojim glavama!
ocito me nisi razumio...to sam i ja rekao... u malo drugacijem kontekstu...
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Ferrari-BiH
To dje ce biti indi to cemo vidjeti samo pazi da se nedesi pa jos da bude ispred Ferarija, eeeeeeee bi se ismio ovo pravo
one and only
To sto neko stedi na tezini kers sistem i tezini baterija OK, ali ljudi mi pricamo o boji to mi se cini glupo, a to da je (zastitna) boja zuta, iskreno to prvi put cujem, moje je misljenje bilo da im je boja crvena ali hajde de nek bude tako. Samo se pitam sto bolide i vecinu svojih "putnickih"vozila prave u crvenoj boji???????
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Prije su se bolidi bojali u trkače boje države: Talijanska boja je bila crvena, Engleska je imala zelenu boju, Francuska plavu, njemačka bjelu (srebrnu su uveli Mercedes i Auto Union 30-ih na svojim poznatim srebrnim strijelama), a žuta boja je Belgijska.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

130R je napisao/la:Prije su se bolidi bojali u trkače boje države: Talijanska boja je bila crvena, Engleska je imala zelenu boju, Francuska plavu, njemačka bjelu (srebrnu su uveli Mercedes i Auto Union 30-ih na svojim poznatim srebrnim strijelama), a žuta boja je Belgijska.
I dosli smo do zakljucka da je crvena bolja Italijanska a da "zastitna" boja Ferarija nije zuta jer je to bolja od Belgije, ili da je Ferari auto iz Belgije (sto je stroga glupost). I ko kaga sad ovdje pegla one and only sto nezna cija je boja Ferarija ili ti, to se morate vi iz "porodice" Ferari dogovoriti.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Pih, kad ste već završili na bojama moram spomenuti da je Enzu bila najdraža nebesko plava!!! ;)

LOL
Scuderia
Moderator
Moderator

Ne vidim svrhu ovoga; tema je Ferrari, a ne kome je bila omiljena boja/boje itd..... Tema Ferrari->novosti u vezi tima i sl. a ne ovakve stvari.

Usput, da li mi moze netko reci da li postoji nekakav " prijenos " za sutra?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

A kad ste već zapeli za boje:
Službena boja Ferrarija je zapravo - ŽUTA!
Žuta boja je predstavljala boju Modene u kojoj je Enzo osnovao svoju tvrtku.
A crvena boja je boja Talijanskog racing teama! ;)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:A kad ste već zapeli za boje:
Službena boja Ferrarija je zapravo - ŽUTA!
Žuta boja je predstavljala boju Modene u kojoj je Enzo osnovao svoju tvrtku.
A crvena boja je boja Talijanskog racing teama! ;)
i ja sam negdje procitao da je crvena boja Talijanskog teama...a za modenu nisam znao...hvala
Odgovori