Utrke 2016 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: VN Australije - Albert Park, Melbourne 18/19/20 ožujka 2016
Vettel je trebao staviti medium pa neka ga rosberg zaobiđe na stazi.
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Koji idioti u ferrariju ne mogu vjerovati, sve sto je trebalo uraditi je staviti medium nakon crvene zastave i ici do kraja, pa neka ga rosberg i prodje na stazi, a ne ovako im prepustiti 1-2

- Barry
- Test vozač
Ispratiš strategiju i bog te pomogo. Nek oblazi ako može. Nevjerovatno je kakva skupina pogrešnih ljudi i odluka na pitwallu Ferrarija.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Legenda
Poklon vrijedan 100 miliona dolara. Ferrari je darežljiv.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
Verstappen mi malo ide na živce danas...prošle godine kad god su ga pitali da pusti Sainza on je odbijao, sad kad Sainz ne pušta njega onda kuka
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
tinejđer, šta očekuješ 
a sad nisam siguran da bi ferrari profitirao nid a je bio na istoj strategiji - kakvu brzinu imaju prazni mercedesi

a sad nisam siguran da bi ferrari profitirao nid a je bio na istoj strategiji - kakvu brzinu imaju prazni mercedesi
Samo neka se trkaju.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Ja sam
Mislio da ce vettel napraviti bar 10-15 sekundi prednosti na ss... Kad sam vidio kako je odjurio rosbergu na softu...
Mislio da ce vettel napraviti bar 10-15 sekundi prednosti na ss... Kad sam vidio kako je odjurio rosbergu na softu...
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Da su TRovi ostali vani dok su bili ispred Hamiltona ovo bi upalilo mozda. Ovako su morali nabildat gap i u odnosu na massu. Da je izasao iza masse e to bi bila katastrofa. Sve u svemu merc je i dalje prejak i u trci. Ukoliko ne izmisle nesto veliko bit ce gotovo za ferrari prije pauze

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Koja kontrola mercedesa. Ovo ce po svemu sudeci biti repriza 2015-e

- F1NAC
- Moderator
Haas

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Uh, veselim se kak ce se ovo razvijati u TR tokom sezone.

I like to race, not to do laps alone.
- Alexandar
- Navijam za: Hamilton
Gdje ces Sebastijane?:)))
- vidc
- Veteran
propuštena prilika za iznenađenje. mada ferrari nije izgledao loše dok je situacija bila normalna
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Merc i dalje dosta dosta brzi sveukupno. No cudi me Ferrari danas. Ako su cak i odlucili ne ici na medium zato nisu prvo uzeli softice pokusali parirati mercovima i onda zavrsiti sa ss.
I like to race, not to do laps alone.
-
- Legenda
Sve u svemu:
1. bravo za Rosberga na drskosti u prvom zavoju (uči od najboljih)
2. očito ferrari ima ritam dok je pun (o startovima da ne govorim), a mercedes je prazan klasa sam za sebe. I dalje.
3. ferrari: nemamo ritam, al ajd barem pogađamo strategije. Sad imamo ritam, što ćemo sad: ajmo sad onda fulati strategiju
4. Vettel ko za vraga - kad je izletio, ne bi ni izletio samo bi otišao široko da baš točno na tom mjestu nije morao zaobići nečije krilo na travi.
5. Ostaje dojam da kad se bernie prije par godina zaigrao ispod stola s mercedesom i dao mi polet, da mu je sad frka. Mercedes je dobio zamah koji nije tako lako zaustavit i niko ne zna šta će.
1. bravo za Rosberga na drskosti u prvom zavoju (uči od najboljih)
2. očito ferrari ima ritam dok je pun (o startovima da ne govorim), a mercedes je prazan klasa sam za sebe. I dalje.
3. ferrari: nemamo ritam, al ajd barem pogađamo strategije. Sad imamo ritam, što ćemo sad: ajmo sad onda fulati strategiju
4. Vettel ko za vraga - kad je izletio, ne bi ni izletio samo bi otišao široko da baš točno na tom mjestu nije morao zaobići nečije krilo na travi.
5. Ostaje dojam da kad se bernie prije par godina zaigrao ispod stola s mercedesom i dao mi polet, da mu je sad frka. Mercedes je dobio zamah koji nije tako lako zaustavit i niko ne zna šta će.
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Nije losa trka za pocetak sezone. Bilo bi zanimljivo vidjeti dali bi Vettel uspio proci Hamiltona ili ne ali nekako sumljam. Da nije bilo crvene zastave mislim da bi imali zanmiljiviju trku i borbu za P1 tako po meni najveci profiter crvene zastave je Rosberg. Kolko god Haas radi lose strojeve svaka im cast za danasnje bodove. A ovaj Verstappen bog te ubi pa pridi ga ne kukaj vise
Darkness rises when silence dies
- Cuky
- Moderator
Rezultati prve utrke

-
- Legenda
Bez obzira što sam malo ogorčen što su mečke preskočile vetelja,utrka je bila jaaaaako dobra
haas - braaaaavo!!!

haas - braaaaavo!!!
Samo neka se trkaju.
- KimiF@n
- Navijam za: Kimi Raikkonen
- Kontakt:
Volio bih vidjeti snimku na kojoj Alonso izlazi iz onog bolida. Još uvijek ne razumijem kako je izašao.

“Leave me alone, I know what I'm doing”
-
- Legenda
i da,
6. "Alonso: ako neću ja u ferrariju pobijedit, neće niko!"
Nek je on nama samo živ i zdrav
6. "Alonso: ako neću ja u ferrariju pobijedit, neće niko!"
Nek je on nama samo živ i zdrav

Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
Moji kratki dojmovi:
- Ferrari i Mercedes su čini se klasa za sebe. Mercedes i dalje dovoljno brži da Ferrari može priprijetiti samo ako sve odrade savršeno.
- Williams me razočarao. Puno su pričali o tome kako su za novi bolid najviše vremena utrošili na sređivanju ovjesa i ostale mehanike kako bi se poboljšale performanse na uličnim stazama sa puno ubrzanja i šikana, a oni opet nisu nešto puno pokazali
- Toro Rosso se čini po brzini najbliži Ferrariju i Mercedesu trenutno, ali su se opako zeznuli sa strategijom ovog puta
- RB i Renault su mi oboje bili ugodno iznenađenje danas, nisam ih očekivao toliko konkurentne
- Sauber je koma, da nema Manora bili bi sigurno zadnji, ovako se bar imaju sa kime boriti da ne budu na začelju kolone
- McLaren mi se cijeli vikend činio solidan, pa čak i u prvom dijelu utrke...nejasno mi je kako su na kraju uspjeli zaostati puni krug
- Force India je otprilike gdje je bila i prošle sezone, ima brzinu da se bori za bodove, a uz malo sreće ili dobru taktiku uspjevaju zakomplicirati stvari ostalima
- Haas je danas ovako visoko definitivno završio zbog prekida u njima najidealnijem trenutku. No u kvalifikacijama su pokazali brzinu (iako im nije ništa vrijedilo jer su kasnili da ne budu izbačeni) tako da bi uz malo sreće mogli još koji put ovako visoko završiti
- Ferrari i Mercedes su čini se klasa za sebe. Mercedes i dalje dovoljno brži da Ferrari može priprijetiti samo ako sve odrade savršeno.
- Williams me razočarao. Puno su pričali o tome kako su za novi bolid najviše vremena utrošili na sređivanju ovjesa i ostale mehanike kako bi se poboljšale performanse na uličnim stazama sa puno ubrzanja i šikana, a oni opet nisu nešto puno pokazali
- Toro Rosso se čini po brzini najbliži Ferrariju i Mercedesu trenutno, ali su se opako zeznuli sa strategijom ovog puta
- RB i Renault su mi oboje bili ugodno iznenađenje danas, nisam ih očekivao toliko konkurentne
- Sauber je koma, da nema Manora bili bi sigurno zadnji, ovako se bar imaju sa kime boriti da ne budu na začelju kolone
- McLaren mi se cijeli vikend činio solidan, pa čak i u prvom dijelu utrke...nejasno mi je kako su na kraju uspjeli zaostati puni krug
- Force India je otprilike gdje je bila i prošle sezone, ima brzinu da se bori za bodove, a uz malo sreće ili dobru taktiku uspjevaju zakomplicirati stvari ostalima
- Haas je danas ovako visoko definitivno završio zbog prekida u njima najidealnijem trenutku. No u kvalifikacijama su pokazali brzinu (iako im nije ništa vrijedilo jer su kasnili da ne budu izbačeni) tako da bi uz malo sreće mogli još koji put ovako visoko završiti

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Kaže Verstappen "miscommunication" preko team radia... Pa nije ni čudno da ga nisu razumjeli kad ga je Fom nonstop cenzurirao 

-
- Navijam za: Lewis Mercedes benz
Pozdrav svima!
Nov sam na ovom forumu,pa da i ja kažem koju.
Za prvu utrku u sezoni utrka sasvim solidna.
Alonso nakon crasha srečom živ i zdrav.
Čestitke Mercu na 1-2,nakon katastrofalnog starta.prednost nad Ferarriem je i dalje prisutna.Žao mi je jedino Kimia,neče ga sreča.Bravo za Romkea &Team Haas,tko bi reko.
Neznam za McLaren ali jesu li oni napredovali uopče?opet banana.
Sveusvemu veselim se novoj sezoni,večeras još MotoGP i di češ bolje.
Nov sam na ovom forumu,pa da i ja kažem koju.
Za prvu utrku u sezoni utrka sasvim solidna.
Alonso nakon crasha srečom živ i zdrav.
Čestitke Mercu na 1-2,nakon katastrofalnog starta.prednost nad Ferarriem je i dalje prisutna.Žao mi je jedino Kimia,neče ga sreča.Bravo za Romkea &Team Haas,tko bi reko.
Neznam za McLaren ali jesu li oni napredovali uopče?opet banana.
Sveusvemu veselim se novoj sezoni,večeras još MotoGP i di češ bolje.
- F1NAC
- Moderator
totalno si je unistio trku danas, ono drzanje s hamiltonom ce bit totalno u sjeni ovih gluposti koje je izvodio. Karma iz Singapura se vratilaspeedy56 je napisao/la:Kaže Verstappen "miscommunication" preko team radia... Pa nije ni čudno da ga nisu razumjeli kad ga je Fom nonstop cenzurirao