Bravo, bravo!!

Takve su moje od 1. osnovne do 4. srednje!!

A nikad nisam bio tip koji će učiti po cijele dane!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Bravo, bravo!!
neznam misliš li na pohvalnice...ako misliš na njih, što se tiče toga imam ih 8+proglađen sam za učenika generacije i imam diplomu na zidu u ulazu u školu...kak hebeno...ako Bog da kad moja djeca budu išla u školu(nadam se ovu koju sam prošao i ja sad)vidit će da tata ima priznanje na zidu...haha lol...Ferrari-BiH je napisao/la:bravo Luka.... ja imam neku posebnu diplomu, koju sam dobio na kraju 8. razreda (taa je bila osmogodisnja osnovna skola) i ona se dobijala za ostvaren odlican uspjeh iz svih predmeta tokom cjelokupnog osnovnog obrazovanja (dase i ja pohvalim)
A srednja....
a kaj misliš???almeida je napisao/la:a vjeronauk????
luka_kimi je napisao/la: neznam misliš li na pohvalnice...ako misliš na njih, što se tiče toga imam ih 8+proglađen sam za učenika generacije i imam diplomu na zidu u ulazu u školu...kak hebeno...ako Bog da kad moja djeca budu išla u školu(nadam se ovu koju sam prošao i ja sad)vidit će da tata ima priznanje na zidu...haha lol...![]()
![]()
![]()
niste normalni!ja od 5 do 8 jednu peticu i to iz glezbenogKing iCool je napisao/la:Sve puno štrebera ovdje, brišem odavde!
schuey je napisao/la:almeida avatar ti je prebolestan hahhahahahah
kak misliš niko nije skužio?almeida je napisao/la:schuey je napisao/la:almeida avatar ti je prebolestan hahhahahahah
schuey ovaj nije još jedan od tvojih bolesnih avatara,ovaj ima znaćenje,koje još niko nije skužio!
nema veze!avatar ima sakriveno znaćenjeschuey je napisao/la:kak misliš niko nije skužio?almeida je napisao/la:schuey je napisao/la:almeida avatar ti je prebolestan hahhahahahah
schuey ovaj nije još jedan od tvojih bolesnih avatara,ovaj ima znaćenje,koje još niko nije skužio!
almeida je napisao/la:
nema veze!avatar ima sakriveno znaćenje
nema veze to nikakve!zmago pogodi iz prve!schuey je napisao/la:almeida je napisao/la:
nema veze!avatar ima sakriveno znaćenje
jel ima veze da kaj je crno to je bijelo?
Pocela je "pijanska"47 je napisao/la:joj vidi njih, o ocjenama, uništavate mi birtiju, marš van!!
almeida, el ima šta sa Đeksonom? Ili Carradinom?
nop47 je napisao/la:joj vidi njih, o ocjenama, uništavate mi birtiju, marš van!!
almeida, el ima šta sa Đeksonom? Ili Carradinom?
za spammSlash je napisao/la:Za kaj je ovo tema?