Ali prijatelju, to je i "lijepa" sramota za nacionalnu televiziju.Lucky je napisao/la:Pa zato ćemo to lijepo gledati na njemačkom RTL-u-Briatore- je napisao/la:Vjerovali ili ne, sljedeću subotu kvalifikacije idu u snimci u 1.35 iza ponoći.
Vjerovali ili ne...![]()
LINK ZA POVRAĆAT OD MUKE
VJEROVALI ILI NE!!!???
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
krasno , nego posto sam na ovom dcmu nekog vraga ne radi njemacki RTL tako imal ko link di se to more gledat reko interneta-Briatore- je napisao/la:Ali prijatelju, to je i "lijepa" sramota za nacionalnu televiziju.Lucky je napisao/la:Pa zato ćemo to lijepo gledati na njemačkom RTL-u-Briatore- je napisao/la:Vjerovali ili ne, sljedeću subotu kvalifikacije idu u snimci u 1.35 iza ponoći.
Vjerovali ili ne...![]()
LINK ZA POVRAĆAT OD MUKE
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- bugatti1001
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Safety Car
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
LINKIĆ koji ja koristim za vrijeme slobodnih treninga, a imaju i kvale. Naravno nemoj zaboraviti registrirati se.bugatti1001 je napisao/la:Ima kakav dobar live streaming?
kakav potpis staviti???
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
...čovjek poznaje samo 5% materije od koje je sačinjen svemir!
Kad uzmete u obzir da ni tih 5% ne poznajemo najbolje i mnogo toga tek otkrivamo, onda samo zamislite šta je sve moguće u onih ostalih 95%
Kad uzmete u obzir da ni tih 5% ne poznajemo najbolje i mnogo toga tek otkrivamo, onda samo zamislite šta je sve moguće u onih ostalih 95%
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Sumnjam. Periodni sustav elemenata je dosta razvijen sistem koji ne ostavlja neki prostor velikim napredcima u smislu materijala. Barem sam ja tako skuzio tokom skolovanja.Sanel je napisao/la:...čovjek poznaje samo 5% materije od koje je sačinjen svemir!
- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
pa dobro je tebe služilo školovanje... evo malo stvari koje se čine nevjerovatne z to doba kada se otkrivao periodni sustav.... 1869 Medljejev o Meyer su uočila periodično ponavljanje svojstava elemenata... tada je Mendeljejev svrstao elemente, ona 63 koja su bila poznata, u tablicu u kojoj je ostavio slobodna mjesta za elemente koje je smatrao da postoje ali nisu otkriveni, čak je naveo njihove atomske mase, boju, agregatna stanja.... nakon dugo vremena njegova predviđanja su se pokazala ispravnima..... a sami znama da današnji periodni sustav elemenata ima 112 elemenata.
evo to je nešto šta znam... ako sam negdje fulala, primam kritike....
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Evo još nekoliko zanimljivosti:
American Airlines 1987. godine uštedio je 40.000 dolara vadeći po jednu maslinu iz svake salate koja je poslužena u prvoj klasi.
Coca-Cola je originalno bila zelena.
Dešnjaci u prosjeku žive 9 godina duže nego ljevaci.
Kada čovjek ispuhuje nos brzina zraka koji izlazi pod pritiskom dostiže i 160km/h brzine.
Naše srce u toku jednog dana otkuca oko 100.800 puta. Ono kroz naše krvne žile upumpa onoliko krvi koliko bi ispunilo oko 170 prosječnih kada za kupanje.
Svaki čovjek u prosjeku trepne 9.365 puta tokom dana sklapajući pritom oči na prosječnih 0,15 sekundi. To zajedno iznosi oko 267.000 godina u tami (proračunato za cijeli planet).
American Airlines 1987. godine uštedio je 40.000 dolara vadeći po jednu maslinu iz svake salate koja je poslužena u prvoj klasi.
Coca-Cola je originalno bila zelena.
Kada čovjek ispuhuje nos brzina zraka koji izlazi pod pritiskom dostiže i 160km/h brzine.
Naše srce u toku jednog dana otkuca oko 100.800 puta. Ono kroz naše krvne žile upumpa onoliko krvi koliko bi ispunilo oko 170 prosječnih kada za kupanje.
Svaki čovjek u prosjeku trepne 9.365 puta tokom dana sklapajući pritom oči na prosječnih 0,15 sekundi. To zajedno iznosi oko 267.000 godina u tami (proračunato za cijeli planet).
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Schumy.d je napisao/la:.

zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
živjeli dešnjaci!!!doslovno 

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Preem Palver
- Caldor
- Profesionalni vozač
Sve točno, bravo Biba.Siguran sam da je ovo točno jer sam o tome učil prije kojih 5 mjeseci pa mi je još svježe. Profesor nam je čak donesel kartice elemenata koji su bili poznati u to vrijeme i mi smo u grupama morali slagati kak bi trebalo biti. Mendeljejev je slagao elemente po atomskoj masi(danas se slažu po protonskom broju) i kad je vidio da neki elemenat ima slična svojstva kao već neki prethodni on bi ga prebacio ispod. Tako dobite sve savršeno osim tih rupa, i dva elemnta koji imaju zamijenjene mase. Po redu bi trebali biti 107 108, a idu 108 107. Evo samo da pojasnim ako nije jasno još kome zašto ona teorija gore ne stoji.Biba je napisao/la:pa dobro je tebe služilo školovanje... evo malo stvari koje se čine nevjerovatne z to doba kada se otkrivao periodni sustav.... 1869 Medljejev o Meyer su uočila periodično ponavljanje svojstava elemenata... tada je Mendeljejev svrstao elemente, ona 63 koja su bila poznata, u tablicu u kojoj je ostavio slobodna mjesta za elemente koje je smatrao da postoje ali nisu otkriveni, čak je naveo njihove atomske mase, boju, agregatna stanja.... nakon dugo vremena njegova predviđanja su se pokazala ispravnima..... a sami znama da današnji periodni sustav elemenata ima 112 elemenata.
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
nama su na faxu rekli da je bil još neki lik prije Mendeljejeva koji je otkril to isto al se nije usudil s tim izaći u javnost..a Mendeljejev je imal hrabrosti, a za nagradu je dobil i element nazvan po njemu..ustvari, dosta tih revolucionarnih ideja ( barem kaj se tiče kemije) su otkrili ljudi kojima nije dana zasluga za to..samo primjera radi:svi ste učili da su Watson i Crick otkrili struktru dvostruke uzvojnice DNA..e pa nisu oni nego žena koja je zbog svih pokusa na DNA radila sa rentgenskim i drugim zračenjima i zato je i umrla od raka-Rosalind Franklin, nju danas niko nezna, a ona dvovjica gore su pobrali sav šlag..Lewis_rulz je napisao/la:Sve točno, bravo Biba.Siguran sam da je ovo točno jer sam o tome učil prije kojih 5 mjeseci pa mi je još svježe. Profesor nam je čak donesel kartice elemenata koji su bili poznati u to vrijeme i mi smo u grupama morali slagati kak bi trebalo biti. Mendeljejev je slagao elemente po atomskoj masi(danas se slažu po protonskom broju) i kad je vidio da neki elemenat ima slična svojstva kao već neki prethodni on bi ga prebacio ispod. Tako dobite sve savršeno osim tih rupa, i dva elemnta koji imaju zamijenjene mase. Po redu bi trebali biti 107 108, a idu 108 107. Evo samo da pojasnim ako nije jasno još kome zašto ona teorija gore ne stoji.Biba je napisao/la:pa dobro je tebe služilo školovanje... evo malo stvari koje se čine nevjerovatne z to doba kada se otkrivao periodni sustav.... 1869 Medljejev o Meyer su uočila periodično ponavljanje svojstava elemenata... tada je Mendeljejev svrstao elemente, ona 63 koja su bila poznata, u tablicu u kojoj je ostavio slobodna mjesta za elemente koje je smatrao da postoje ali nisu otkriveni, čak je naveo njihove atomske mase, boju, agregatna stanja.... nakon dugo vremena njegova predviđanja su se pokazala ispravnima..... a sami znama da današnji periodni sustav elemenata ima 112 elemenata.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

-
- Početnik
samo bi htio ispravit ovaj broj, danas je poznato 118 elemenata!Biba je napisao/la:pa dobro je tebe služilo školovanje... evo malo stvari koje se čine nevjerovatne z to doba kada se otkrivao periodni sustav.... 1869 Medljejev o Meyer su uočila periodično ponavljanje svojstava elemenata... tada je Mendeljejev svrstao elemente, ona 63 koja su bila poznata, u tablicu u kojoj je ostavio slobodna mjesta za elemente koje je smatrao da postoje ali nisu otkriveni, čak je naveo njihove atomske mase, boju, agregatna stanja.... nakon dugo vremena njegova predviđanja su se pokazala ispravnima..... a sami znama da današnji periodni sustav elemenata ima 112 elemenata.
118ti element je "otkriven" prije godinu ili dvije i postojao je niti sekundu(ne da mi se tražit podatak kolko točno dugo)
...::: // Hamilton United \\ :::...
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ne znam je li već ovo netko spomenuo, ali upravo čitam na netu F1 Racing (ono listanje) i vidim na zadnjoj stranici nešto katastrofalno (meni). Piše kao 17 utrka u sezoni, 22 vozača, 11 timova. Pogledajte i sami ovu glupost.
kakav potpis staviti???
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
i ja bi u zatvor!
http://www.net.hr/vijesti/europa/page/2 ... 24006.html
- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
Lets go to prison!!! Uopće im nije loše!!!zborzic@htnet-dsl je napisao/la:i ja bi u zatvor!
Samo ne znam kak se to oni zalažu za smanjenje kriminala!
Vettel pobjednik Monze 2008.!

- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač