VJEROVALI ILI NE!!!???

Forum za sve ono što nema veze s Formulom 1...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač

Post Postao/la -Briatore- »

Lucky je napisao/la:
-Briatore- je napisao/la:Vjerovali ili ne, sljedeću subotu kvalifikacije idu u snimci u 1.35 iza ponoći.
Vjerovali ili ne... :cry:

LINK ZA POVRAĆAT OD MUKE
Pa zato ćemo to lijepo gledati na njemačkom RTL-u ;)
Ali prijatelju, to je i "lijepa" sramota za nacionalnu televiziju.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

-Briatore- je napisao/la:
Lucky je napisao/la:
-Briatore- je napisao/la:Vjerovali ili ne, sljedeću subotu kvalifikacije idu u snimci u 1.35 iza ponoći.
Vjerovali ili ne... :cry:

LINK ZA POVRAĆAT OD MUKE
Pa zato ćemo to lijepo gledati na njemačkom RTL-u ;)
Ali prijatelju, to je i "lijepa" sramota za nacionalnu televiziju.
krasno , nego posto sam na ovom dcmu nekog vraga ne radi njemacki RTL tako imal ko link di se to more gledat reko interneta
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

A zas nema kval.? Chelsea Man utd.? Mislim da je ovo barem opravdano samo taj tajming reprize je sramota.
brz i zestok
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
bugatti1001
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Safety Car

Post Postao/la bugatti1001 »

Ima kakav dobar live streaming?
slika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

bugatti1001 je napisao/la:Ima kakav dobar live streaming?
LINKIĆ koji ja koristim za vrijeme slobodnih treninga, a imaju i kvale. Naravno nemoj zaboraviti registrirati se.
kakav potpis staviti???
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

...čovjek poznaje samo 5% materije od koje je sačinjen svemir!

Kad uzmete u obzir da ni tih 5% ne poznajemo najbolje i mnogo toga tek otkrivamo, onda samo zamislite šta je sve moguće u onih ostalih 95%
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Sanel je napisao/la:...čovjek poznaje samo 5% materije od koje je sačinjen svemir!

Kad uzmete u obzir da ni tih 5% ne poznajemo najbolje i mnogo toga tek otkrivamo, onda samo zamislite šta je sve moguće u onih ostalih 95%
Sumnjam. Periodni sustav elemenata je dosta razvijen sistem koji ne ostavlja neki prostor velikim napredcima u smislu materijala. Barem sam ja tako skuzio tokom skolovanja.
Biba
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Biba »

pa dobro je tebe služilo školovanje... evo malo stvari koje se čine nevjerovatne z to doba kada se otkrivao periodni sustav.... 1869 Medljejev o Meyer su uočila periodično ponavljanje svojstava elemenata... tada je Mendeljejev svrstao elemente, ona 63 koja su bila poznata, u tablicu u kojoj je ostavio slobodna mjesta za elemente koje je smatrao da postoje ali nisu otkriveni, čak je naveo njihove atomske mase, boju, agregatna stanja.... nakon dugo vremena njegova predviđanja su se pokazala ispravnima..... a sami znama da današnji periodni sustav elemenata ima 112 elemenata.
evo to je nešto šta znam... ako sam negdje fulala, primam kritike....
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Evo još nekoliko zanimljivosti:

American Airlines 1987. godine uštedio je 40.000 dolara vadeći po jednu maslinu iz svake salate koja je poslužena u prvoj klasi.

Coca-Cola je originalno bila zelena.

Dešnjaci u prosjeku žive 9 godina duže nego ljevaci.

Kada čovjek ispuhuje nos brzina zraka koji izlazi pod pritiskom dostiže i 160km/h brzine.

Naše srce u toku jednog dana otkuca oko 100.800 puta. Ono kroz naše krvne žile upumpa onoliko krvi koliko bi ispunilo oko 170 prosječnih kada za kupanje.

Svaki čovjek u prosjeku trepne 9.365 puta tokom dana sklapajući pritom oči na prosječnih 0,15 sekundi. To zajedno iznosi oko 267.000 godina u tami (proračunato za cijeli planet).
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

Schumy.d je napisao/la:.

Dešnjaci u prosjeku žive 9 godina duže nego ljevaci.
:cry: A ja sam ljevak
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO

Svaka oklada je 10 rep. bodova
Biba
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Biba »

i ja sam lijevak
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

I ja.
Ne piše nam se dobro.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

i ja sam
a koji je to genija mirija kolko ko živi opet neki američki bullshit :lol:
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

živjeli dešnjaci!!!doslovno :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Preem Palver

Post Postao/la Preem Palver »

Ja sam dešnjak :D , a šta je ovo ja sam uvijek mislio da je više dešnjaka, a ovdje svi lijevaci :D
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Biba je napisao/la:pa dobro je tebe služilo školovanje... evo malo stvari koje se čine nevjerovatne z to doba kada se otkrivao periodni sustav.... 1869 Medljejev o Meyer su uočila periodično ponavljanje svojstava elemenata... tada je Mendeljejev svrstao elemente, ona 63 koja su bila poznata, u tablicu u kojoj je ostavio slobodna mjesta za elemente koje je smatrao da postoje ali nisu otkriveni, čak je naveo njihove atomske mase, boju, agregatna stanja.... nakon dugo vremena njegova predviđanja su se pokazala ispravnima..... a sami znama da današnji periodni sustav elemenata ima 112 elemenata.
Sve točno, bravo Biba.Siguran sam da je ovo točno jer sam o tome učil prije kojih 5 mjeseci pa mi je još svježe. Profesor nam je čak donesel kartice elemenata koji su bili poznati u to vrijeme i mi smo u grupama morali slagati kak bi trebalo biti. Mendeljejev je slagao elemente po atomskoj masi(danas se slažu po protonskom broju) i kad je vidio da neki elemenat ima slična svojstva kao već neki prethodni on bi ga prebacio ispod. Tako dobite sve savršeno osim tih rupa, i dva elemnta koji imaju zamijenjene mase. Po redu bi trebali biti 107 108, a idu 108 107. Evo samo da pojasnim ako nije jasno još kome zašto ona teorija gore ne stoji.
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Vidiš!
Ja dosta toga nisam zna,a kemičar sam. :oops:
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Lewis_rulz je napisao/la:
Biba je napisao/la:pa dobro je tebe služilo školovanje... evo malo stvari koje se čine nevjerovatne z to doba kada se otkrivao periodni sustav.... 1869 Medljejev o Meyer su uočila periodično ponavljanje svojstava elemenata... tada je Mendeljejev svrstao elemente, ona 63 koja su bila poznata, u tablicu u kojoj je ostavio slobodna mjesta za elemente koje je smatrao da postoje ali nisu otkriveni, čak je naveo njihove atomske mase, boju, agregatna stanja.... nakon dugo vremena njegova predviđanja su se pokazala ispravnima..... a sami znama da današnji periodni sustav elemenata ima 112 elemenata.
Sve točno, bravo Biba.Siguran sam da je ovo točno jer sam o tome učil prije kojih 5 mjeseci pa mi je još svježe. Profesor nam je čak donesel kartice elemenata koji su bili poznati u to vrijeme i mi smo u grupama morali slagati kak bi trebalo biti. Mendeljejev je slagao elemente po atomskoj masi(danas se slažu po protonskom broju) i kad je vidio da neki elemenat ima slična svojstva kao već neki prethodni on bi ga prebacio ispod. Tako dobite sve savršeno osim tih rupa, i dva elemnta koji imaju zamijenjene mase. Po redu bi trebali biti 107 108, a idu 108 107. Evo samo da pojasnim ako nije jasno još kome zašto ona teorija gore ne stoji.
nama su na faxu rekli da je bil još neki lik prije Mendeljejeva koji je otkril to isto al se nije usudil s tim izaći u javnost..a Mendeljejev je imal hrabrosti, a za nagradu je dobil i element nazvan po njemu..ustvari, dosta tih revolucionarnih ideja ( barem kaj se tiče kemije) su otkrili ljudi kojima nije dana zasluga za to..samo primjera radi:svi ste učili da su Watson i Crick otkrili struktru dvostruke uzvojnice DNA..e pa nisu oni nego žena koja je zbog svih pokusa na DNA radila sa rentgenskim i drugim zračenjima i zato je i umrla od raka-Rosalind Franklin, nju danas niko nezna, a ona dvovjica gore su pobrali sav šlag..
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
HamilonsoMcM
Početnik
Početnik

Post Postao/la HamilonsoMcM »

samo bi htio ispravit ovaj broj, danas je poznato 118 elemenata!
118ti element je "otkriven" prije godinu ili dvije i postojao je niti sekundu(ne da mi se tražit podatak kolko točno dugo)
...::: // Hamilton United \\ :::...
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Ne znam je li već ovo netko spomenuo, ali upravo čitam na netu F1 Racing (ono listanje) i vidim na zadnjoj stranici nešto katastrofalno (meni). Piše kao 17 utrka u sezoni, 22 vozača, 11 timova. Pogledajte i sami ovu glupost.
kakav potpis staviti???
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

brz i zestok
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

zborzic@htnet-dsl je napisao/la:i ja bi u zatvor!
http://www.net.hr/vijesti/europa/page/2 ... 24006.html
Lets go to prison!!! Uopće im nije loše!!!
Samo ne znam kak se to oni zalažu za smanjenje kriminala!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
Biba
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Biba »

ali jedan prilog koji ide u korist lijevacima..... ako niste znali.... znanstvenici tvrde da su lijevaci inteligentniji i kreativniji..... pogotovu u području numerike, tj. matematike i matematičkih znanosti....
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Biba je napisao/la:ali jedan prilog koji ide u korist lijevacima..... ako niste znali.... znanstvenici tvrde da su lijevaci inteligentniji i kreativniji..... pogotovu u području numerike, tj. matematike i matematičkih znanosti....
Znam. :D
Odgovori