Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kranči
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Charles Leclerc

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Kranči »

speedy56 je napisao/la:Ja mu ne zamjeram apsolutno ništa, istu stvar je i Lorenzo radio u Valenciji 2013. (s tim da Lorenzo nije ugrožavao 1-2 finiš momčadi)
Ako ti je to jedina šansa za naslov, moraš neke probati
Niti ja, iako nikako ne navijam za njega.
Nije fer, nije momčadski, ali to mu je bila jedina šansa za naslov. To je znao on, to je znao Rosberg i svi u momčadi i to smo više-manje svi znali.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Alonso-champ je napisao/la:
speedy56 je napisao/la:Ja mu ne zamjeram apsolutno ništa, istu stvar je i Lorenzo radio u Valenciji 2013. (s tim da Lorenzo nije ugrožavao 1-2 finiš momčadi)
Ako ti je to jedina šansa za naslov, moraš neke probati
Prije svega treba bit pravi sportas i covjek..on to danas nije bio..
Kao što ti je neko rekao, napravio bi to i tvoj voljeni Alonso. Mozda je prljavo ali sto mu drugo preostaje. Tim više ovo 2. mjesto Rosbergu pod takvim pritiskom pfffff. svaka mu čast. Uspio se oduprijet Hamiltonovim planovima.

Bit će veselo između Hamiltona i Mercedesa sljedećih par tjedana /mjeseca. Ukoliko se neko umješa za naslov druge godine vjerovatno bi mogao otić nakon isteka ugovora
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Izvine Fince al ja nemam magic ball da znam ko bi sta,kako uradio..komentarisem ono sto vidim..ja licno ne bi tako postupio..ako je neko brzi,bolji,jaci...ja mu priznajem a nikad ne radim nelakve prljave stvari..jos mi veca radost da je Nico osvojio prvenstvo..inace me bas briga..
Alonsista hasta la muerte..
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la marcus »

O čemu sve neće ljudi pisati?! Apsolutno jedina taktika koja je mogla dati ikakvog rezultata.......priznajem nije oku ugodno, ali što je Rosberg radio zadnje 4 utrke. Trkeljao se iza Lewisa jer mu je to bilo dovoljno, dakle, radio je ono što je trebao i morao, kao i Lewis danas.

No, puno puta sam rekao "bolje se roditi bez ku..a, nego bez sreće". Lewis je pokazao ove godine tko u ekipi ima "batinu", a tko sreću.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

marcus je napisao/la:O čemu sve neće ljudi pisati?! Apsolutno jedina taktika koja je mogla dati ikakvog rezultata.......priznajem nije oku ugodno, ali što je Rosberg radio zadnje 4 utrke. Trkeljao se iza Lewisa jer mu je to bilo dovoljno, dakle, radio je ono što je trebao i morao, kao i Lewis danas.

No, puno puta sam rekao "bolje se roditi bez ku..a, nego bez sreće". Lewis je pokazao ove godine tko u ekipi ima "batinu", a tko sreću.
da trostruki svjetski prvak nemoze svladat pola sezone kvacilo to je isto nesto za pricat. Nije ga samo bolid izdao, sam je prosipao također bodove na startu.

Pobjedio je Rosberg apsolutno zasluzeno. A sad vi fanovi Hamiltona se izvlačite na kvarove i takve stvari, ali nije samo na tome gubio bodove. Izvlačit izgovore tipa mehanički kvarovi itd to rade kukavice.
slika
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Kao što fanovi ne mogu biti objektivni, ne mogu niti hejteri.
Barbika je skupila više bodova i to je to. Do početka slijedeće sezone će se zaboraviti bad luck Lewisa u Maleziji i "šampionske" vožnje Rosberga u Monacu, Brazilu.........
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

marcus je napisao/la:Kao što fanovi ne mogu biti objektivni, ne mogu niti hejteri.
Barbika je skupila više bodova i to je to. Do početka slijedeće sezone će se zaboraviti bad luck Lewisa u Maleziji i "šampionske" vožnje Rosberga u Monacu, Brazilu.........
A kad se pričalo za Massu tipo jadan on spušio motor par krugova prije kraja dok je vodio, onda su dosli uzvrati tipa: Pa što? ionako se izvrtio u silverstoneu 100 puta. Hamilton kralj itd bla bla bla.

Ove godine uz kvarove je i njegova nekompetentnost da svlada kvačilo utjecala na njegov ishod. I to spada pod vozača ne pod sreću.

Skupila je barbika više bodova i barbika je prvak 2016. PRVAK bez ikakvih nastavka tipo (kvarovi bla bla) kroz 21 utrku skupio je više bodova. I to netko mora. Spuštat ga nepotrebno s izlikama tipo kvarovi itd.. smiješno
slika
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Pa nisu ga 3-4 loša starta koštala naslova?! Vidim da ćemo se još par dana natezati oko toga čiji vozač ima "većega", a onda ćemo valjda početi uživati u predbožićnim radostima......i očekivanju prvih službenih predstavljanja 2017 bolida.
Kao što ja tebe ne mogu uvjeriti da je Lewis bolji vozač od Rosberga i da je niže potpisani svjetski prvak većinom zbog sreće isto tako ti mene ne možeš uvjeriti da je Lewis nekompetentan i da ne zna koristiti kvačilo.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Tak je.
1. Lewis je brži od Nice.
2. Nico je... nekako normalniji.
2. Lewis ne zna koristiti kvačilo.
3. Alonsovo lomljenje masse na samom ulasku u boks je žešće od ovog lewisovog danas
Samo neka se trkaju.
_Nico_Rosberg_
Navijam za: Nico Rosberg

Post Postao/la _Nico_Rosberg_ »

O kojoj bre sreci pisete jbt. Hamilton je imao jedno jeidno odustajanje i to u Maleziji i to je sve. Ako je toliko bolji vozac od Rosberga, onda ga to jendo odustajanje u 21 trci ne bi smelo omesti da osvoji naslov. 1 odustajanje je jednako 4 pobjede + 1 bod. Dakle Hamilton je to odustajanje nadoknadio u ove 4 zadnje trke. Hamilton je titulu izgubio porazima nakon ljetnje pauze i zbog loseg starta sezone.
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Izgleda kako nismo gledali istu sezonu ili u Hrvatskoj učimo drugu matematiku.
U Maleziji je Rosberg "zaradio" 28 bodova u odnosu na Lewisa, a na kraju je imao samo 5 prednosti.

Čitam po portalima kako je glavna vijest Lewisovo usporavanje Rosberga prema konkurenciji.....kad imaš jednog stratega za oba vozača ponekada treba stvari preuzeti u svoje ruke.
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Genijalna reakcija.
VIDEO
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

nissam skužio, zašto ovakva reakcija?
Samo neka se trkaju.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

vjerojatno zato što je znao par puta ove sezone kad bi imao problema spomenuti tu promjenu mehaničara, a sad odjednom ih hvali i priča kako povezao sa njima
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Ma ljiga..danas mi se zgadio ne normalno
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Alonso-champ je napisao/la:Ma ljiga..danas mi se zgadio ne normalno
Jedino ti i sam vrh Mercedesa smatrate ovo danas "ljiga" voznjom Hamiltona.

A ja cu samo reci zao mi je da Redbull i Ferrari nisu bili dovoljno brzi danas, jer da su princeza bi pukla pod pritiskom.

Christian Horner:
"He didn't do anything dirty, he didn't do anything against the rules and it would be unfair to criticise Lewis for the way that he drove."
Darkness rises when silence dies
dmarijon
Legenda
Legenda

Horner je dobar. Cijeli tjedan se petlja i hoće da zakuha. Baš je prava red bull škola :D
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

elder je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:Ma ljiga..danas mi se zgadio ne normalno
Jedino ti i sam vrh Mercedesa smatrate ovo danas "ljiga" voznjom Hamiltona.

A ja cu samo reci zao mi je da Redbull i Ferrari nisu bili dovoljno brzi danas, jer da su princeza bi pukla pod pritiskom.

Christian Horner:
"He didn't do anything dirty, he didn't do anything against the rules and it would be unfair to criticise Lewis for the way that he drove."
Pa danas se Rosberg dobro drzao s pritiskom. Potez za naslov je napravio onim suludim napadom na Verstappena.
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

kako piše Sky u Mercedesu Hamiltona vrlo moguće očekuju sankcije, pa čak kao mogućnost spominju suspenziju ili otkaz
http://www.skysports.com/f1/news/15740/ ... -rebellion

sad koliko je za vjerovati, a koliko je to samo da bi se skupili klikovi.... ostaje nam za viditi
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Bit ce ovo drugo. :D
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

F1NAC je napisao/la:Potez za naslov je napravio onim suludim napadom na Verstappena.
Iskreno nemam namjeru umanjivati vaznost prolaza. Ali misljenja sam da Verstappen nije bio na toliko starim gumama da Rosberg nebi uspio proci ga. Al sad je to iza nas i kaj bi bilo da bi bilo.

A to da Hamiltonu prete suspenzije ili otkaz, neka mu daju otkaz i neka ode u Mclaren bit ce mu bolje tamo.
Darkness rises when silence dies
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

kakve suspenzije i gluposti. ja bih ih otkačio da me pitaju i za obično objašnjenje. šta se ima objašnjavat, jasno je kao dan šta je bilo i nema smisla da se oni sad nešto ljute na njega.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Neki novinari pričaju i o raskidu ugovora iako ističe tek 2018. Ja mislim da su to gluposti.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

elder je napisao/la: A to da Hamiltonu prete suspenzije ili otkaz, neka mu daju otkaz i neka ode u Mclaren bit ce mu bolje tamo.
Ma tamo ce mu biti do jaja,borit ce se za ulazak u Q3 i za bodove..
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Čini mi se da je već započela sezona kiselih krastavaca...meni su inače jedna od omiljenih salata, posebno ih volim u sendivćima, hamburgerima i francuskoj salati....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Odgovori