Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix
Mene je iznenadio Rosberg. Pa kud je izvukao 0.7sec prednosti na Msc-a u Q2?? Zadnji krug je stvarno odvozil ko luđak.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
ja sam svakim danom sve više uvjeren da je stvar u sljedečem:
- MS je tu kao gromobran i da privlači sponzore i medije na sebe
- kako svi gledaju MS koji se zabavlja u svom hobiju (a možda i pobijedi koji put) Rosberg može voziti bez pritiska javnosti
- MS ne slaže mercedes po sebi već za Rosberga i prenosi znanje na mlađeg
- MS-a možemo očekivati za godinu ili dvije da bude šef mercedes momčadi, a ros brown se bude vratio onome u čemu je i najbolji direknom razvoju automobila, a MS nek rješava 1001 problem oko same momčadi.
- MS je tu kao gromobran i da privlači sponzore i medije na sebe
- kako svi gledaju MS koji se zabavlja u svom hobiju (a možda i pobijedi koji put) Rosberg može voziti bez pritiska javnosti
- MS ne slaže mercedes po sebi već za Rosberga i prenosi znanje na mlađeg
- MS-a možemo očekivati za godinu ili dvije da bude šef mercedes momčadi, a ros brown se bude vratio onome u čemu je i najbolji direknom razvoju automobila, a MS nek rješava 1001 problem oko same momčadi.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Šteta. Treba mu par dobrih rezultata u seriji i biti će opet onaj stari "napaljenko".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Navijam za: SCH
Ima tko mozda informacije na kojim su gumama prvih 10 vozaca ? Mozda ako Schu krene na tvrđoj komponenti ...moze nesto izvuci iz ove trke 

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
kolko sam ja primjetio svi su na mekšoj komponenti, ako netko zna više nek me ispravi 
slažem se da bi Schu trebao krenut na tvrđoj i to bi mu trebala biti prednost i ja očekujem opet dobar start ko i uvijek, i u Australiji je dobro krenuo ali nažalost udes...

slažem se da bi Schu trebao krenut na tvrđoj i to bi mu trebala biti prednost i ja očekujem opet dobar start ko i uvijek, i u Australiji je dobro krenuo ali nažalost udes...
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Ma ništa nisu pokazali, pored Ferrarija su me najviše razočarali.
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
moramo sacekati akobgda Monaco i sve cemo znati kakav je poredak za 1.dio sezone
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Prvi su krenuli u razvoj bolida za ovu sezonu, rezultat svega toga... borba za 2-3 boda.FerrariF1 je napisao/la:moramo sacekati akobgda Monaco i sve cemo znati kakav je poredak za 1.dio sezone

--
Sto se tice danasnje utrke...
Los rezultat za Mercedes. Da Petrov nije odustao, te da MS nije obisao onog Skota, ne bi vidjeli bodove. Sami neki problemi, kvarovi...

- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Nek se ross brawn zakuca u zid, ovaj auto je sramota...U jednom trenutku su imali vremena kao i Lotus, prestrašno..Nema ništa od ove godine, neka odma počne raditi auto za sljedeću sezonu
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Gotovo bih se i usudio sloziti i opet nazalost bi se mogla na njih primjeniti ovamatrix_23 je napisao/la:Nek se ross brawn zakuca u zid, ovaj auto je sramota...U jednom trenutku su imali vremena kao i Lotus, prestrašno..Nema ništa od ove godine, neka odma počne raditi auto za sljedeću sezonu

- Scuderia
- Moderator
Pitanje je samo, koliko ce ovi glavni iz Mercedesa imati strpljenja sa ovakvom losom formom. Jer, ako se ne varam, Dieter Zetsche, predsjednik Mercedesa je rekao na pocetku, kada su predstavljali bolid prosle sezone, ako ne bude bilo rezultata, tesko Mercedesu u F1. ( naravno, sto se tice momcadi.)matrix_23 je napisao/la:Nek se ross brawn zakuca u zid, ovaj auto je sramota...U jednom trenutku su imali vremena kao i Lotus, prestrašno..Nema ništa od ove godine, neka odma počne raditi auto za sljedeću sezonu

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Mercedes čekao kišu
Upravitelj momčadi, Ross Brawn objasnio je kako su utrku isplanirali u namjeri da kapitaliziraju eventualnu kišu. Ali, kako kiša nije pala, rizik s dužim stintovima nije se isplatio.
"Imali smo nekoliko stintova koji su se pokazali predugački. Ostali smo malo duže na stazi jer smo htjeli vidjeti hoće li nam vremenske prilike pružiti šansu," objasnio je.
"Odluka smo sami donijeli, ali kako se kiša nije pojavila platili smo cijenu i izgubili jednu ili dvije pozicije."
Upravitelj momčadi, Ross Brawn objasnio je kako su utrku isplanirali u namjeri da kapitaliziraju eventualnu kišu. Ali, kako kiša nije pala, rizik s dužim stintovima nije se isplatio.
"Imali smo nekoliko stintova koji su se pokazali predugački. Ostali smo malo duže na stazi jer smo htjeli vidjeti hoće li nam vremenske prilike pružiti šansu," objasnio je.
"Odluka smo sami donijeli, ali kako se kiša nije pojavila platili smo cijenu i izgubili jednu ili dvije pozicije."

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GKOhqv_0 ... ded#at=138[/youtube]
Michael is faster than you!!
- Scuderia
- Moderator
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Prevedeno na engleski...
Mercedes is expecting a difficult race in China
Last year it managed to Mercedes in China on the podium - 2011, we continue to improve, before the Euro-awaited updates are finally ready
With all his might, must defend himself against the Mercedes faster competition
After the encouraging start training in Sepang saw the Mercedes team in Sepang, a cold shower. Michael Schumacher in qualifying on strike at the adjustable rear wing, which penetration of the record world champion in the top 10 for the second time in a series of foiled. In the race proved to be the W02 then continue to be too slow, also hoped for rain and thus verpokerte of the Strategy.
Schumacher was racing towards the end still flushed with success in ninth place in the points, team mate Nico Rosberg went empty-handed as twelfth. Mercedes he is not the second year, has managed to make significant progress. Rather interpret the results so far indicate a step backwards, finally Rosberg was last year in Malaysia and China, at least on the podium.
Schumacher traveled "unbiased" to China
But Schumacher can be explained by the setbacks of recent weeks not to break out of the concept. "Like all of our team drive me challenges particularly, the more I am looking forward to the race in Shanghai is clear to us that after the race in Malaysia little time left, but we learn with each additional round. "
Mercedes is expecting a difficult race in China
Last year it managed to Mercedes in China on the podium - 2011, we continue to improve, before the Euro-awaited updates are finally ready
With all his might, must defend himself against the Mercedes faster competition
After the encouraging start training in Sepang saw the Mercedes team in Sepang, a cold shower. Michael Schumacher in qualifying on strike at the adjustable rear wing, which penetration of the record world champion in the top 10 for the second time in a series of foiled. In the race proved to be the W02 then continue to be too slow, also hoped for rain and thus verpokerte of the Strategy.
Schumacher was racing towards the end still flushed with success in ninth place in the points, team mate Nico Rosberg went empty-handed as twelfth. Mercedes he is not the second year, has managed to make significant progress. Rather interpret the results so far indicate a step backwards, finally Rosberg was last year in Malaysia and China, at least on the podium.
Schumacher traveled "unbiased" to China
But Schumacher can be explained by the setbacks of recent weeks not to break out of the concept. "Like all of our team drive me challenges particularly, the more I am looking forward to the race in Shanghai is clear to us that after the race in Malaysia little time left, but we learn with each additional round. "
Michael is faster than you!!
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Mislim da je spoznaja da jedan renault pa i sauber deru jedan mercedes koji je svoj bolid slagao malte ne 2 godine su porazavajuce. Gledam McLaren-Mercedes za sljedecu utrku planiraju nešto novo uvest a mercedes ni traga ni glada o novitetima na bolidu. O red-bull nemoramo ni pisat jer se decki voze sa kersom koji više šteti nego koristi a opet razvaljuju konkurenciju.
Sve u svemu razocaranje da od onih vremena sa testiranja oped padnu na margine.
Sve u svemu razocaranje da od onih vremena sa testiranja oped padnu na margine.

- Saša
- Navijam za: USF1
Veliki je problem i dosta pogrešnih informacija vozačima sa pit walla. U subotu Šumiju vele u q2 da mu treba 1.37.00 za prolaz, važna informacija s obzirom da svi paze na gume. Kad tamo to ni približno nije dovoljno. Na samoj utrci čekaju kišu, kiše nema a nema ni reakcije iz boxa.
Ross je stari lisac za taktiziranje i ovo iznenađuje a svega toga je bilo i u prošloj sezoni.
Ross je stari lisac za taktiziranje i ovo iznenađuje a svega toga je bilo i u prošloj sezoni.
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
- Vuksa_KC
- Veteran
- gagi_1
- Navijam za: Schumacher
hahaha xD bas sam se nasmijao 

"Being second is to be the first of the ones who lose."
-
- Navijam za: SCH
Ajde makar rade dobre reklame 

- Saša
- Navijam za: USF1
Možda da probaju s ovim autima iz reklame. Nemaju kaj izgubit 

Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Misliš da bi pomoglo dva turba, +3100ccm i +1300kg ...Saša je napisao/la:Možda da probaju s ovim autima iz reklame. Nemaju kaj izgubit
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Hehehe ma samo stave 1000hp NOS i kazu da je KERS, skinu tablice da smanje tezinu malo i to je to- razvaljuju.zvjerko je napisao/la:
Misliš da bi pomoglo dva turba, +3100ccm i +1300kg ...

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Šta se dešava sa Schumacherom da je ovoliko lošiji od Rosberga!?