Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Jednostavno nema smisla. Trebao bi Medvescak zaprijetiti izlaskom iz lige.Schumy.d je napisao/la:Igrači Medvešćaka kažnjeni, KAC ništa...
Ma... *ebeš ti ovakvu ligu. Dajte im odmah trofej u ruke i skratite muke drugima.![]()
...kada bi imali drugu opciju oni bi to i učinili...ovako im za sada ne preostaje ništa drugo nego nastaviti trpjeti ove idiotizme...ja sam i dalje uvjeren da će oni proći do finala...Caldor je napisao/la:Jednostavno nema smisla. Trebao bi Medvescak zaprijetiti izlaskom iz lige.Schumy.d je napisao/la:Igrači Medvešćaka kažnjeni, KAC ništa...
Ma... *ebeš ti ovakvu ligu. Dajte im odmah trofej u ruke i skratite muke drugima.![]()
Ja se nadam, a gle druga opcija nam je KHL, ali ne znam da li se za to ima novaca. Mislim da kad bi zaprijetili da bi bila malo frka jer smo u ligu doveli gledatelja vise nego sto je imala ikad. Sve domace utakmice su rasprodane, vecina tekmi se prenosi na tvu. Nije to tako mala stvarToon je napisao/la:...kada bi imali drugu opciju oni bi to i učinili...ovako im za sada ne preostaje ništa drugo nego nastaviti trpjeti ove idiotizme...ja sam i dalje uvjeren da će oni proći do finala...Caldor je napisao/la:Jednostavno nema smisla. Trebao bi Medvescak zaprijetiti izlaskom iz lige.Schumy.d je napisao/la:Igrači Medvešćaka kažnjeni, KAC ništa...
Čisto sumnjam jer je vodstvo lige KAC-ova privatna prčija, a oni bi jedva dočekali da Medvešćak ode. Onda bi lakše opravdali naslove svom klubu.Caldor je napisao/la: Ja se nadam, a gle druga opcija nam je KHL, ali ne znam da li se za to ima novaca. Mislim da kad bi zaprijetili da bi bila malo frka jer smo u ligu doveli gledatelja vise nego sto je imala ikad. Sve domace utakmice su rasprodane, vecina tekmi se prenosi na tvu. Nije to tako mala stvar
Eto danas ista pričaSchumy.d je napisao/la:Čisto sumnjam jer je vodstvo lige KAC-ova privatna prčija, a oni bi jedva dočekali da Medvešćak ode. Onda bi lakše opravdali naslove svom klubu.Caldor je napisao/la: Ja se nadam, a gle druga opcija nam je KHL, ali ne znam da li se za to ima novaca. Mislim da kad bi zaprijetili da bi bila malo frka jer smo u ligu doveli gledatelja vise nego sto je imala ikad. Sve domace utakmice su rasprodane, vecina tekmi se prenosi na tvu. Nije to tako mala stvar
Da nije Medvešćak (čitaj Raymond) promijenio taktiku, bila bi ista stvar kao u prošle 2 tekme. Ovaj put su igrači ostajali hladni na provokacije i suci nisu imali opravdanje za isključenja.Caldor je napisao/la:Konačno malo više fer, iako ne bez propusta(ogromnih)
Ali svejedno neka njihova nisu dosudjena. Izbrojao sam barem tri tijekom tekme a siguran sam da je bilo i viseSchumy.d je napisao/la:Da nije Medvešćak (čitaj Raymond) promijenio taktiku, bila bi ista stvar kao u prošle 2 tekme. Ovaj put su igrači ostajali hladni na provokacije i suci nisu imali opravdanje za isključenja.Caldor je napisao/la:Konačno malo više fer, iako ne bez propusta(ogromnih)
Ah... to je već ko "dobar dan".Caldor je napisao/la: Ali svejedno neka njihova nisu dosudjena. Izbrojao sam barem tri tijekom tekme a siguran sam da je bilo i vise
Ja sam gledo...bas mi ga je bilo zao vidit kako se penjewolfman je napisao/la:nego jel ko popratio skijanje nakon formule...mene još pucao adrenalin i onda me ivica ekspresno ohladio
Opet bolje da ga osvoji on nego onaj Austrijanacwolfman je napisao/la:ma meni je odmah bilo bolje kad sam hidio mister haklera na djeluno šteta što će globus otić u švedsku al zaslužio ga je myhrer jer je uvijek bio tu blizu i iskoristio što mu se pružilo u posljednih par trki
Na startu zadnjeg slaloma sezone smiju se pojaviti samo 25 najboljih slalomaša svijeta u tom trenutku + juniorski prvak svijeta.Bibi je napisao/la:A pazi ti Feuza da se pojavio na startu slaloma i odvozio rekreacijski preko 5 sec zaostatka dobio bi 15 bodova i uzeo veliki globus,ali ne on se predao
Mislio sam da cu dobiti novog najdrazeg skijasa (posle Ivice naravno),ali s takvim stavom i predajom dabogda nikad nista osvojio.
Koji je završio taj junior?luka_kimi je napisao/la: Na startu zadnjeg slaloma sezone smiju se pojaviti samo 25 najboljih slalomaša svijeta u tom trenutku + juniorski prvak svijeta.
Wolfman ti je vec odgovorio...luka_kimi je napisao/la:Na startu zadnjeg slaloma sezone smiju se pojaviti samo 25 najboljih slalomaša svijeta u tom trenutku + juniorski prvak svijeta.Bibi je napisao/la:A pazi ti Feuza da se pojavio na startu slaloma i odvozio rekreacijski preko 5 sec zaostatka dobio bi 15 bodova i uzeo veliki globus,ali ne on se predao
Mislio sam da cu dobiti novog najdrazeg skijasa (posle Ivice naravno),ali s takvim stavom i predajom dabogda nikad nista osvojio.